עבור לתוכן
Eyal Seminar

*Fly In Israel| 30.5.2009 15:00-20:00UTC*

Recommended Posts

פורסם

אני רואה שעוד לא עלו כל המגדלים והמקומות...הם יעלו מתישהו? או שמה שיש כרגע זה מה שיהיה גם עד 2300?

פורסם

יצא לי לעבור עם ה767 בכל עמדה באזור הצפוני של מדינת ישראל :)

באמת מתאימה הפריצה של קרבל לקשר :"וואי כמה תנועה " :lol:

אפילו שערה אי אפשר להכניס בפינל ונקודת המתנה ל30 .

אני רואה נדלקנו על השלב הראשון במשחק של הפיקוח חחחח

פורסם

הרגע סיימתי טיסה של שעתיים על 172 מהרצליה לב''ג דרך ירושלים,

ניווט ע''פ כבישים,המתנות במחלף ראשון,ואיילון סיבוב מעל הבירה בשקיעה פשוט מדהים!!

נותר עוד זמן לאירוע תנצלו ובואו לטוס!!!

פורסם

מה קרה חברה? בואו לטוס... התנועה ירדה קצת ;)

אני עכשיו עולה לטיסה השלישית שלי ואולי תהיה גם רביעית :D (התחלתי ממגידו, טסתי לראש פינה, עכשיו אני בהרצליה יוצא לחיפה) אז תעלו לטוס אני רוצה לשמוע את הפקח עצבני!! חחח :)

פורסם

אני עכשיו עולה לטיסה השלישית שלי ואולי תהיה גם רביעית :D (התחלתי ממגידו, טסתי לראש פינה, עכשיו אני בהרצליה יוצא לחיפה) אז תעלו לטוס אני רוצה לשמוע את הפקח עצבני!! חחח :)

היית צריך לשמוע אותי ואת קרבל בעמדות שלנו היית רואה מה זה עצבים שיש 5 מטוסים בהקפה ואף אחד לא יודע מה הוא עושה!!

חברה להתכונן לפני טיסה היו חברה היום פשוט נוראים!!!

ואו"ק נורמלים אנשים אתם מתחברים כאלעלים עם מטוסי ססנה זה ממש מפריע שימו לב לזה...

פורסם

היה מדהים! עשיתי טיסה מאילת לקריית שמונה במרשה חריג גובה 8, הייתה לי איזו תקלה קטנה בניווט אבל מילא, בבן גוריון באמת היו כמה תנועות בעייתיות וכאלה שלא ממש התמודדו עם הלחץ וכמעט גמרו באיכילוב (אהמ אהמ קרבל חח).

אני רוצה לנצל את הפיקוח הזה עד הסוף אני עולה לעוד טיסה!

פורסם

קרבל!, אני הגעתי מקאנר ב182 [4X-CHF], שעה וחצי אתה מווקטר לי את הצורה, מחתית 30 מטוסים אחרי,מטיס אותי לסולין ואחרי זה לאשדוד ובסוף מסיט אותי לשדה דוב :cry: , לא נורא היה ממש כיף! :D

משום מה אני לא מצליח להתחבר עכשיו, זה נותן לי הודעת "The host removed you from the server"

פורסם

היית צריך לשמוע אותי ואת קרבל בעמדות שלנו היית רואה מה זה עצבים שיש 5 מטוסים בהקפה ואף אחד לא יודע מה הוא עושה!!

חברה להתכונן לפני טיסה היו חברה היום פשוט נוראים!!!

ואו"ק נורמלים אנשים אתם מתחברים כאלעלים עם מטוסי ססנה זה ממש מפריע שימו לב לזה...

וסהר, שמעתי שמעתי... בטיסה שלי מהרצליה לחיפה עם C172, טסתי ב160 קשר לבצרה כדי לעבור כבר לפלוטו שקרבל לא יצעק עלי שעשיתי משהו לא בסדר חחח ממש טסתי משם!!

בצפון לאומת זאת לא היה כלכך עמוס אחרי 7 וחצי, 8... אולי 5 מטוסים היו במשך כך חצי שעה... אבל באמת היה אחלה אירוע!! כל חודש אירוע כזה מתאים בול!

דרך אגב, שמתם לב שהגיע קונקורד לבן גוריון? ראיתי אותו שנחתתי בהרצליה, איזה יופי זה היה!!

פורסם

היה מצוין, תודה רבה לכל הפקחים!

אני טסתי מאילת לקרית שמונה עם נגיעות כמעט בכל השדות/מנחתים,

פעם ראשונה שאני חווה אירוע בסדר גודל כזה.

מחלקת אירועים, כל הכבוד.

פורסם

ראובן, הפירוש של The host removed you from the server זה שהמארח העיף אותך מהסרבר, מה זה עוד יכול להיות חוץ מבאן? בכל מקרה אני מציע לך לנתק את המודם ולהדליק שוב! אחרי זה תהיה לך בעיה לטוס בעתיד ברשת....

פורסם
ראובן, הפירוש של The host removed you from the server זה שהמארח העיף אותך מהסרבר, מה זה עוד יכול להיות חוץ מבאן? בכל מקרה אני מציע לך לנתק את המודם ולהדליק שוב! אחרי זה תהיה לך בעיה לטוס בעתיד ברשת....

אין לאף אחד שום סיבה לעשות דבר כזה, אנני מכיר את הFSINN והוא יכול להמציא כל תקלה וכל הודעת שגיאה שקיימת, מצד שני כשהוא עובד טוב הוא הרבה יותר טוב מהסקווקבוקס.

פורסם

ניסיתי לטוס ירושלים - אילת הסימ נתקע, ניסיתי בכיוון ההפוך הסימ קרס מעל צופר, אח"כ ניסיתי אימון ILS בירושלים והסימ' קרס. באסה

פורסם

באמת באסה... פעם זה קרה לי כל הזמן, הורדתי את ה AOTUGEN בשתי רמות (זה היה על הכי גבוהה) וזה עובד חלק עכשיו... תנסה גם להוריד משהו בהגדרות.. (או הרבה משהוים)

פורסם

"The host removed you from the server "

בדרך כלל כשמתנתקים מהרשת (אני מכיר רק את סקווקבוקס) מקבלים את ההודעה הנ"ל

אין שום קשר לבאן, יתכן שמסיבה כלשהי (עומס אולי) התרחשה התנתקות לא רצויה

ולכן ההודעה. אם היה מדובר בבאן גם אני וגם ראובן היינו יודעים על כך.

פורסם
באמת באסה... פעם זה קרה לי כל הזמן, הורדתי את ה AOTUGEN בשתי רמות (זה היה על הכי גבוהה) וזה עובד חלק עכשיו... תנסה גם להוריד משהו בהגדרות.. (או הרבה משהוים)

שחזור מערכת עזר אז הכל בסדר, חבל שזה אחרי האירוע

פורסם

יש קטע מציק בנקודת המתנה ל30 :

מטוס שמשתמש ב2004 ממתין על אמצע המסלול של הFSX .

אין זה תוקע לגמרי שיש לך מטוס סטטי שעומד לו באמצע המסלול ושדה כזה עמוס .

פורסם

פעם ראשונה שיצא לי לפקח עם כזאת כמות של עומס (בכל זאת מתלמד), למדתי כבר דברים מהמשמרת הזאת.

מי שזה נראה כאילו "צעקתי" עליו אז מצטער, זה לא היה אמור להיראות ככה , אבל בחייאת חבר'ה תגיעו מוכנים, רשאי להניע זה לא רשאי להמריא 800 לבצרה.

פורסם
פעם ראשונה שיצא לי לפקח עם כזאת כמות של עומס (בכל זאת מתלמד), למדתי כבר דברים מהמשמרת הזאת.

מי שזה נראה כאילו "צעקתי" עליו אז מצטער, זה לא היה אמור להיראות ככה , אבל בחייאת חבר'ה תגיעו מוכנים, רשאי להניע זה לא רשאי להמריא 800 לבצרה.

היית מעולה קרבל!

רק דבר קטן, מהלחץ התחלת לדבר מהר והתבלבלת המון, כמו כן ביקשת ממני לדווח לך בנקודה, הקשר היה תפוס וכמעט עברתי אותה ודיווחתי בטקסט ואמרת שאין צורך לדווח בטקסט, אז זו הסיבה, שתדע.

חוץ מזה היית מעולה והיה תענוג לטוס תחתיך!

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...