Yarin_l10 פורסם יולי 13, 2009 דיווח פורסם יולי 13, 2009 ריצה כל בוקר על המסלול מסדרת אותך יופי טופי. חוץ מזה שלדעתי בכל בסיס חיה"א יש גם מכון כושר, סוג של תקן. אפילו בירפ"א יש. איזו ריצה? ריצת המראה? כי גם זה יכול לסדר יופי
Ido Rosenthal פורסם יולי 13, 2009 דיווח פורסם יולי 13, 2009 ריצה כל בוקר על המסלול מסדרת אותך יופי טופי. חוץ מזה שלדעתי בכל בסיס חיה"א יש גם מכון כושר, סוג של תקן. אפילו בירפ"א יש. אם תרביץ אגדיר כל יום אתה תצא קבב עם חדר כשר ובלי חדר כשר. 8 שעות (לפחות) ביום אתה תשב על התחת במגדל. כל השנה הראשונה שלי בצבא הפכתי לגל עצמות, לקראת הסוף עם העציצות הצלחתי להעלות בחזרה וזה עוד עם אוכל צבאי, אז אגדיר זה לא יתרון במקרה הזה. שלא לדבר על זה שארוחה באגדיר היא משהו כמו רבע משכורת
Ben Cohen פורסם יולי 13, 2009 דיווח פורסם יולי 13, 2009 ריצה כל בוקר על המסלול מסדרת אותך יופי טופי. חוץ מזה שלדעתי בכל בסיס חיה"א יש גם מכון כושר, סוג של תקן. אפילו בירפ"א יש. אם תרביץ אגדיר כל יום אתה תצא קבב עם חדר כשר ובלי חדר כשר. 8 שעות (לפחות) ביום אתה תשב על התחת במגדל. כל השנה הראשונה שלי בצבא הפכתי לגל עצמות, לקראת הסוף עם העציצות הצלחתי להעלות בחזרה וזה עוד עם אוכל צבאי, אז אגדיר זה לא יתרון במקרה הזה. שלא לדבר על זה שארוחה באגדיר היא משהו כמו רבע משכורת אגאדיר באמת יקר. מוזס או בלאק בלילה. חצי מחיר, פי שניים בטעם. אני והחברים מחזיקים להם את הסניף ברמת החי"ל.
OmriSoudry פורסם יולי 14, 2009 מחבר דיווח פורסם יולי 14, 2009 וואו, כמה חיים בסרט יש כאן.... :shock: מכירים את זה שאתם רואים כתבה על תעופה? והכתב מדבר שטויות? וזה מעצבן אתכם? אז זה אותו דבר בשרשור הזה.
Elad Zeierman פורסם יולי 14, 2009 דיווח פורסם יולי 14, 2009 וואו, כמה חיים בסרט יש כאן.... :shock: מכירים את זה שאתם רואים כתבה על תעופה? והכתב מדבר שטויות? וזה מעצבן אתכם? אז זה אותו דבר בשרשור הזה. שמע לא יודע על איזה שטויות אתה מדבר אבל אני בהחלט מסכים שבלאק הרבה יותר טוב מאגאדיר :mrgreen:
David Bendavid פורסם יולי 14, 2009 דיווח פורסם יולי 14, 2009 וואו, כמה חיים בסרט יש כאן.... :shock: מכירים את זה שאתם רואים כתבה על תעופה? והכתב מדבר שטויות? וזה מעצבן אתכם? אז זה אותו דבר בשרשור הזה. שמע לא יודע על איזה שטויות אתה מדבר אבל אני בהחלט מסכים שבלאק הרבה יותר טוב מאגאדיר :mrgreen: היית רוצה אגאדיר הרבהה יותר טעים
bar levy פורסם יולי 14, 2009 דיווח פורסם יולי 14, 2009 אתה רואה סודרי יצא לי תל נוף!! מה שמו אותי ברמון
Yarden Antebi פורסם יולי 14, 2009 דיווח פורסם יולי 14, 2009 וואו, כמה חיים בסרט יש כאן.... :shock: מכירים את זה שאתם רואים כתבה על תעופה? והכתב מדבר שטויות? וזה מעצבן אתכם? אז זה אותו דבר בשרשור הזה. שמע לא יודע על איזה שטויות אתה מדבר אבל אני בהחלט מסכים שבלאק הרבה יותר טוב מאגאדיר :mrgreen: היית רוצה אגאדיר הרבהה יותר טעים באגדיר שאני אכלתי ההמבורגר גם היה לא טעים, וגם הלחניה וההמבורגר התפרקו לי. זה אוכל זה?
Ran Ben Shmuel פורסם יולי 14, 2009 דיווח פורסם יולי 14, 2009 וואו, כמה חיים בסרט יש כאן.... :shock: מכירים את זה שאתם רואים כתבה על תעופה? והכתב מדבר שטויות? וזה מעצבן אתכם? אז זה אותו דבר בשרשור הזה. שמע לא יודע על איזה שטויות אתה מדבר אבל אני בהחלט מסכים שבלאק הרבה יותר טוב מאגאדיר :mrgreen: הכי טוב זה הברביס... אחרי זה מוזס אחרי זה אולי מיטבול (לא יודע, לא אכלתי שם רק שמעתי שמועות) אחרי זה בורגוס אחרי זה בלאק.. ונראה לי יש עוד הרבה לפני אגאדיר.
Yarin_l10 פורסם יולי 14, 2009 דיווח פורסם יולי 14, 2009 וואו, כמה חיים בסרט יש כאן.... :shock: מכירים את זה שאתם רואים כתבה על תעופה? והכתב מדבר שטויות? וזה מעצבן אתכם? אז זה אותו דבר בשרשור הזה. שמע לא יודע על איזה שטויות אתה מדבר אבל אני בהחלט מסכים שבלאק הרבה יותר טוב מאגאדיר :mrgreen: הכי טוב זה הברביס... אחרי זה מוזס אחרי זה אולי מיטבול (לא יודע, לא אכלתי שם רק שמעתי שמועות) אחרי זה בורגוס אחרי זה בלאק.. ונראה לי יש עוד הרבה לפני אגאדיר. מסעדת הבשרים "לימוזין" אין על המסעדה הזאת. יקרנים יקרנים אבל שווה את זה =]
אורח Yarden Salvi פורסם יולי 14, 2009 דיווח פורסם יולי 14, 2009 לימוזין אכן מצטיינים באנטריקוט שלהם.. דוריס קצבים גם בראש הרשימה..
Yarin_l10 פורסם יולי 14, 2009 דיווח פורסם יולי 14, 2009 לימוזין אכן מצטיינים באנטריקוט שלהם..דוריס קצבים גם בראש הרשימה.. מצטיינים זה עלבון בשביל האנטריקוט של לימוזין. סתם.. אבל כן,אני מסכים שהבשרים של לימוזין הם מהטובים ביותר שאני אכלתי.
Adam Waiser פורסם יולי 14, 2009 דיווח פורסם יולי 14, 2009 יכול להיות שאתם מדברים פה על מסעדות בשרים ועדיין לא הזכרתם את הטחנה במטולה? אה יכול להיות שאתם לא מכירים, נו חבל מאד.... אבל לנו יהיה יותר סינטה ברוטב יין בדבש ואתם תלכו לאגאדיר או ללימוזין. בתיאבון לכולם
Adam Waiser פורסם יולי 14, 2009 דיווח פורסם יולי 14, 2009 וואו, כמה חיים בסרט יש כאן.... :shock: מכירים את זה שאתם רואים כתבה על תעופה? והכתב מדבר שטויות? וזה מעצבן אתכם? אז זה אותו דבר בשרשור הזה. ולחשוב שאתה התחלת אותו :mrgreen: אגב מה זה אומר אם יצא לי תל נוף?
Asaf Brietbard פורסם יולי 16, 2009 דיווח פורסם יולי 16, 2009 שימו לב: באיזור חיוג 04 להלן: 1. הטחנה במטולה - סטייקים הכי טובים שאכלתי בארץ. חברים שחזרו מארגנטינה גם חילקו שבחים. אפשר בכיף להגיע לשם תוך טיול לצפון. 2. לימוזין (רמת ישי)- לא רע בכלל, יקרנים ולפעמים מעצבנים. 3. דוניה רוסה (עין הוד)- מסעדה נחמדה, לא יציבה. פעם אחת אכלתי סטייק מדהים, פעם אחרת אכלתי סוליה (אני מזמין בדר"כ בכל מקום אנטריקוט מדיום-וול). לא הייתי, עפ"י סיפורים: 1. דוריס קצבים (ראש פינה) - אחלה אחלה בשר, יקר נוווורא. 2. חוות הבוקרים בגולן (לא בוקרים חיפה!) - יעד מסומן, שמעתי שלא רע בכלל. המבורגרים: 1. הקציצה הכי טעימה בחיפה - סינטהבר חיפה. 2. ה"חבילה" הכי טעימה ויעילה - קניבר חיפה. 3. לא רעים - בלאק, אגאדיר. איטלקי: 1. מאמה מיה (צומת קריית אתא) - המסעדה האיטלקית הכי טובה לפסטות וכו' בצפון. 2. פיצה פומדורו (חיפה) - מי שאי פעם אכל פיצה באיטליה ולא מצא משהו דומה בארץ - זה המקום. פיצה מדהימה. עד כאן . על מה דיברתם?
אורח Yarden Salvi פורסם יולי 16, 2009 דיווח פורסם יולי 16, 2009 יש להוסיף להמבורגרים את "עמ-בורגר" בראש פינה.
Ran Ben Shmuel פורסם יולי 17, 2009 דיווח פורסם יולי 17, 2009 אסף ההמלצה על הפיצה בחיפה עד כמה באמת התכוונת לזה?