liran_bar פורסם אוקטובר 5, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 5, 2003 אהלן, אני מפעיל את ה-SBRELAY מפעיל את פלייט סים... עושה קונקט.... מפעיל את הסקווק בוקס.... (ניסיתי גם להשאיר את התיבה ריקה וגם לרשום 127.0.0.1) וזה לא מוצא משחקים.... התקנתי מחדש את הסקווק אין ספור פעמים... הגרסא של FSUIPC היא 3.1 ועשיתי רג'יסטר לSBRELAY.... הסקווק בוקס כבר עבד לי ב2004..... מה לעשות?
Levon Melik פורסם אוקטובר 5, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 5, 2003 בדקת את ה-FIREWALL ? עם ה-FIREWALL עובד הוא לא יתן לך להיכנס לSB
Oren Geva פורסם אוקטובר 5, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 5, 2003 נסה לתת לו כתובת - 127.0.0.1 או לכתוב localhost בחלונית של חיפוש המשחק. הוא אמור למצוא לבד, אבל קימת תופעה ידועה שבלי להקליד את הנ"ל זה לא עובד...
Levon Melik פורסם אוקטובר 5, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 5, 2003 אהלן אורן. הייתה לו את אותה הבעיה עם חיבור של FS2002 ,אם אני לא טועה,והוא ניסה הכל. הבעיה הזאת ידועה והייתה לי גם פעם,ניסיתי הכל,בסוף התברר שה-SB לא מוצא את המשחק ולא מקשר עם המולטיפלייר בגלל ה-FIREWALL.
Oren Geva פורסם אוקטובר 5, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 5, 2003 פיירוול בטוח הורג את ה-SB לא ידעתי אם הוא ניסה 127.0.0.1 אצלי משום מה זה אף פעם לא מצא את הסשן בלי זה... מעולם! על שום מחשב, שום מערכת הפעלה שום גירסת SB ו FS (ואני בטיסות אוליין מימי FS98) תמיד הייתי חייב להכניס את ה 127.0.0.1... מעניין למה זה קורה שאצל חלק מהאנשים זה מזהה ואצל חלק לא... אני כבר חשבתי שזה אישי
Levon Melik פורסם אוקטובר 5, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 5, 2003 לדעתי אין משהו אחר,אם זה XP צריך לסגור את הפיירוול של המע' ואם יש פיירוול בפני עצמו גם למחוק אותו. זה היה אצלי לפני שנה בערך הקווקבוקס לא מצא את המשחק ולא ראיתי מטוסים אחרים ברשת ולא ראו אותי,למרות שהפקח ראה אותי . במהלך שבוע שלם שברנו ראש עם משה,שמוליק ואנטולי,ניסינו הכל ,גם LOCALHOST,גם .127.0.01 ומה לא. הסרתי והרכבתי את הכל כמה פעמים,שום דבר לא עזר,עד שמשה אמר לי לבדוק אם ה-FIREWALL מחובר.ואכן הוא היה מחובר,מסתבר שאחי הפעיל אותו יום לפני שעליתי על הבעיה הזו (של XP). כמובן כשביטלתי אותו ישר הכל הסתדר, אבל זה היה ביום האחרון של הרגילה שלי,באסה. לא נעים, אבל הודות לשמוליק,משה ואנטולי פתרנו את זה! :idea:
liran_bar פורסם אוקטובר 5, 2003 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 5, 2003 לפי ההמלצה של לבון.... הסרתי את הפיירוול מהמחשב.... ניסיתי לכתוב 127.0.0.1 עוד הצעות?
אורח פורסם אוקטובר 6, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 6, 2003 בעידן ה ADSL וכל זב חותם חושב שהוא קקר מקצועי, להוריד את ה FW מהמחשב זה מתכון בטוח לסיום חייה של מע' ההפעלה שלך והמחשב. הלוג של ה FW מראה שאחד לדקה (ולפעמים אף הרבה פחות מיזה) יש איזה קקר מבצע port scaning\spuffing ואיזה חכמולוג אחר שמנסה להכניס לי למחשב איזה סוס או כל דבר אחר, כדי לפרוץ אליו. בימים הראשונים שהתחברתי ל ADSL, לא היה לי את ה FW, ולא היה לי גם את הידע או המחשבה שמשהו ינסה לפרוץ לי פנימה למחשב. לא הבנתילמ ה המחשב דופק בוטים על ימין ועל שמאל עד שהוא קרס סופית. הותקן מחדש והותקן עליו FW ומאז הוא עובד ללא כל בעיה. זה היה לפני שנתיים ד"א. עדיף לנסות ולמצא את הדרך הבטוחה יותר בעזרת רולים של ה FW מאשר הוריד אותו לגמרי ואז אתה יכול לומר לשלום למחשב שלך. איזה FW יש לך ? כי אצלי ה FW ,לא חוסם את ה SB מחינת החיבור שלו והוא תמיד מוצא את ה Session. ה FW שלי זה ה Norton Internet Security. רן.
liran_bar פורסם אוקטובר 6, 2003 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 6, 2003 אני השתמשתי בזון אלארם פרו Zone Alarm Pro, אז אתה אומר לי שכדאי לי להוריד נורטון אינטרנט סקוריטי? לירן
liran_bar פורסם אוקטובר 6, 2003 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 6, 2003 או קיי חברים.... קיבלתי תשובה מהמתכנת של SBrelay.... הוא פתר לי את הבעיה. הוא הביא לי רשימה של פתרונות והפתרון שעזר לי הוא לארח משחק בפלייט סימולטור, להתנתק ממנו.... ואז להצטרף למשחק של סקוואק בוקס.... בכל אופן, להלן רשימת הפתרונות: - Turn off your firewall. - Disconnect from the internet before connecting SB and FS2004 to SBRelay, then reconnect to the internet afterward. - Disable your LAN network card before connecting SB and FS2004 to SBRelay, then re-enable it afterward. - Disable Universal Plug-n-Play (UPnP) in your router. - Host a session in FS2004, then close the session and try to find the one in SBRelay again.