Or Netzer פורסם יולי 2, 2004 דיווח פורסם יולי 2, 2004 היום יום שישי 2.7.04 המראנו אני ושיר כרמון עם יוסי לוי לטיסת CVFR מהרצליה לעתלית וחזרה ב4X-CHA . אצלי הכל התחיל ב9:30 כשהשעון המעורר המעצבן ברוב הפעמים צילצל.. הפעם זה צליל שחיכיתי לשמוע כבר.. התלבשתי התארגנתי וחיכיתי לאבא מתחת לבית ב10 שיקח אותי לרכבת בעזריאלי שתיקח אותי להרצליה. ברכבת עצמה פגשתי את שיר.. בן 14 חמוד בערך בגובה שלי מתולתל ונסענו יחד להרצליה . בדרך הוא עזר לזקנה עם המזוודות.. חמוד הגענו לשדה ופגשנו את יוסי לוי.. אחלה גבר הבן אדם.. המטוס שלנו בדיוק היה בהקפות ונחת הגענו אליו והתחלנו בבדיקות.. בדיקת קשר בדיקת כנפיים ניקוז מים מהדלק תקינות הגעים והנענו. הסענו להמראה אחרי CGP והמראנו מוטי הפקח אמר לנו לקרוא בצרה 800.. קראנו בצרה 800 ועברנו ל127.1 לשאדי (חח לא סתם) לפלוטו. פלוטו קורא לנו והיו קצת בעיות קשר אבל הסתדרנו (לפלוטו היה.) קיבלנו סקווק 5121 ואמר לנו לקרוא עתלית 500 (כן קיבלנו מרשה מיוחד כל הדרך 500 רגל) שיר הטיס.. הטיסה קצת קופצת.. טוב הרבה ומה לעשות זה לא שיר או יוסי זה הרוחות והמזג אויר החם.. בדרך צפונה הקאתי פעמיים.. בעע לא נורא הגענו עתלית התחלפנו ומפה כל הדרך אני טס היה ממש חוויה.. בדרך להרצליה חזרה פלוטו מודיע על תנועה נגדית שעה 12 גובה 1500 הודענו קשר עיין והמשכנו לטוס.. בצומת השרון קצת אחרי שוב היה לי בחילה אמרתי ליוסי לקחת והקאתי.. לצערי היה מאוחר להמשיך לטוס כי זה היה כבר בבסיס ל29 נחתנו נחיתה חלקה והסענו לחניה.. ירדנו מהמטוס החנינו פרקנו ציוד שלנו ויוסי לקח אותנו לרכבת חזרה הביתה.. הודינו לו מקרב לב ובחום והוא אמר שנמסור ד"ש בפורום.. והנה מוסרים ממנו בקיצור היה כיף.. חוץ מאיזה 5 דקות של הקאה ( סה"כ 3 פעמים). בקרוב איזה תמונה או שתיים... שיר עוד מעט כשהוא יחזור לב"ש יכתוב את סיפורו.. מקווה שנהניתם
Eliran-VFS1 פורסם יולי 2, 2004 דיווח פורסם יולי 2, 2004 מדהים אור... חשבתי שלאחר 200 שעות טיסה בסימלטור אתה רגיל לקפיצות והכול... שאלה אחת: איך אתם מתחלפים ? ואם זה בזמן טיסה? ... נראה לי מסוכן.
Levon Melik פורסם יולי 2, 2004 דיווח פורסם יולי 2, 2004 חוץ מאיזה 5 דקות של הקאה ( סה"כ 3 פעמים). לא צריך להתרגש מזה,אני טסתי עם מס' טייסים שיש להם מאות שעות שגם הקיאו בטיסה . אבל בד"כ מתרגלים כשטסים באופן סדיר.
shir פורסם יולי 2, 2004 דיווח פורסם יולי 2, 2004 בהמשך לאור: מתעורר בשש בבוקר (בניגוד לאור) מתלבש לוקח הכל וטס לתחנת אוטובוס בקיבוץ. משם כמובן עד לבאר שבע ומשם רכבת עד להרצליה, שם נפגשנו אני ואור לקחנו מונית עד השדה תעופה משום מה כל אדם שראינו בשדה זיהה אותנו בתור הפקחים הצעירים שבאים לראות את מגדל הרצליה (לך תבין :? ) ראינו את יוסי דיברנו קצת וישר עלינו ל- cha, בדיקות חיצוניות פנימיות ומתחילים להסיע ל- 29, הטיסה היית קופצנית אבל שווה כל רגע, אני ממש שמח שאור ביקש שקיות הקאה לפני הטיסה אחרת המטוס היה מלא במה שאכלתי לארוחת בוקר :wink: , נחתנו ובהחלט היית ממש חוויה בהחלט שווה לטוס עם יוסי שווה כל רגע שיר,
Or Netzer פורסם יולי 2, 2004 מחבר דיווח פורסם יולי 2, 2004 עוד דבר לשאדי.. אתה לעומת פלוטו.. אדיר .. חח שומעים אותך טוב ... \ איך מתחלפים? אני עובר מקום בססנה מצד שמאל של הטייס מאחורה שיר דוחף את הכיסא אחורה עובר לשבת אני עובר מקרב את הכיסא שם אוזניות בודק קשר עם יוסי שם חגורה יוסי אומר תפוס תהגה והולך לנוח
Shadi Abo Ahmad פורסם יולי 2, 2004 דיווח פורסם יולי 2, 2004 עוד דבר לשאדי.. אתה לעומת פלוטו.. אדיר .. חח שומעים אותך טוב ... תודה בזמן האחרון ביליתי הרבה שעות על תדרי הפיקוח של גישה ומגדל ורנה (בולגריה) ... אבל בקרוב חוזרים שוב לפלוטו החביב.
Or Netzer פורסם יולי 2, 2004 מחבר דיווח פורסם יולי 2, 2004 עוד דבר לשאדי.. אתה לעומת פלוטו.. אדיר .. חח שומעים אותך טוב ... תודה בזמן האחרון ביליתי הרבה שעות על תדרי הפיקוח של גישה ומגדל ורנה (בולגריה) ... אבל בקרוב חוזרים שוב לפלוטו החביב. אחלה! לפני שבוע שלחתי אימייל למנהלת המנחת או משהו וביקשתי ממנה להכנס למגדל היא אישרה את זה וכנראה שסיפרה את זה בכל המנחת.. כל אחד הכיר אותנו שם.. המאבטח בכניסה שואל אתם אלה מהמייל? טוב כנסו רק דבר אחד.. ימינה שמאלה וימינה זה המנחת עצמו .. ולא לעלות על המסלול אמרנו לו . אווף חשבתי לשחק סטנגה על המסלול.. אחר כך מאבטח שמסייר שם אמר לא לצלם את הגדר .. לצלם חופשי את המטוסים בלי הגדר... והחברה שטסנו דרכה.. לא זכר את השם שלה גם ידעו שאנחנו אלה מהמייל ולמגדל לא נכנסו לצערי .. שאלנו למה לא מסכימים אמרו לי לעזוב.. יש בעיה.. אגב מוטי היה שם
Itay Zecharia פורסם יולי 2, 2004 דיווח פורסם יולי 2, 2004 גם אני הייתי אמור להצטרף... לא נורא... בפעם הבאה :wink: העיקר שנהניתם
Yarden Ben-Dor פורסם יולי 2, 2004 דיווח פורסם יולי 2, 2004 איזה קיבוץ אתה גר שיר? שהייתי קטן גם הייתי גר בקיבוץ שנתיים באותו איזור... חחחח