Asaf Brietbard פורסם פברואר 12, 2010 דיווח פורסם פברואר 12, 2010 שמע, ובכל זאת חברה שלך נמצאת איתך. זה הזמן להתחיל לקחת אותה באמת לקצה....
Shlomlux2 פורסם פברואר 12, 2010 דיווח פורסם פברואר 12, 2010 הייתי אומר: "אוהבים אותך אמיר"... אבל אתה יודע, לא יפה לשקר :^o . בכל מקרה, אני כבר הרבה זמן מדבר על זה שצריך לפתוח בשביל החטיבה (לחברים כמוך, כמוני, וכו' וכו') מחלקה סגורה באחד מבה"ח בארץ. ](*,) המקרה אבוד... אתה נתפסת. אני למזלי גר לבד... ותאמין, גם העבודה במגדל אמיתי לא עוזרת :green: . המלצה: פורום העונה לשם: "תמיכה נפשית-תעופתית", וכל השאר כבר יבוא. יש פסיכולוג באולם? :silly: שבת שלום :mrgreen:
Amir Paz פורסם פברואר 12, 2010 מחבר דיווח פורסם פברואר 12, 2010 ואי ואי איזה טעות זו הייתה לפרסם אבל אני לפחות דוגרי איתכם....לא מסתיר... לעומת זאת: כמה חברי חטיבה חולמים בלילה שהם לבד בטיסת אלעל לאמסטרדם והטייסים לא מתו - סתם התעלפו וצריך להנחית את המטוס ? בסרטון הבא תראו איך אני מצטרך לכביש המהיר ומכריז PWR SET... חינכתי את חברה שלי להגיד CHK :drinking:
moshe elbaz פורסם פברואר 12, 2010 דיווח פורסם פברואר 12, 2010 ואי ואי איזה טעות זו הייתה לפרסם אבל אני לפחות דוגרי איתכם....לא מסתיר... לעומת זאת: כמה חברי חטיבה חולמים בלילה שהם לבד בטיסת אלעל לאמסטרדם והטייסים לא מתו - סתם התעלפו וצריך להנחית את המטוס ? בסרטון הבא תראו איך אני מצטרך לכביש המהיר ומכריז PWR SET... חינכתי את חברה שלי להגיד CHK :drinking: איך אומרים בחמאס "הנקמה תגיע" צפה לציור מרשים בקרוב
yahavl פורסם פברואר 12, 2010 דיווח פורסם פברואר 12, 2010 ואי ואי איזה טעות זו הייתה לפרסם אבל אני לפחות דוגרי איתכם....לא מסתיר... לעומת זאת: כמה חברי חטיבה חולמים בלילה שהם לבד בטיסת אלעל לאמסטרדם והטייסים לא מתו - סתם התעלפו וצריך להנחית את המטוס ? בסרטון הבא תראו איך אני מצטרך לכביש המהיר ומכריז PWR SET... חינכתי את חברה שלי להגיד CHK :drinking: cookoo :silly: :scrambleup: :crazyeyes:
Amir Gluzman פורסם פברואר 12, 2010 דיווח פורסם פברואר 12, 2010 זה יכול להיות מערכון בארץ נהדרת. פשוט גאוני!!! תאמ'ת,זה מבוים/שלא? :mrgreen:
אורח פורסם פברואר 12, 2010 דיווח פורסם פברואר 12, 2010 סעו עם מיקי ואיתי ותראו מה זה CRM אפשר לעשות מזה סרט הדרכה # :evilbat: :drinking: silly
4X-OYK פורסם פברואר 12, 2010 דיווח פורסם פברואר 12, 2010 לעומת זאת: כמה חברי חטיבה חולמים בלילה שהם לבד בטיסת אלעל לאמסטרדם והטייסים לא מתו - סתם התעלפו וצריך להנחית את המטוס ? קטן עליי אני חולם על 777 לסאו פאולו שהטייסים התעלפו
Shlomlux2 פורסם פברואר 12, 2010 דיווח פורסם פברואר 12, 2010 כמה חברי חטיבה חולמים בלילה שהם לבד בטיסת אלעל לאמסטרדם והטייסים לא מתו - סתם התעלפו וצריך להנחית את המטוס ? CHK :drinking: למה אף אחד לא חולם שהפקח מת ואז הוא פורץ למגדל להציל לא רק פקקטע מטוס אחד, אלא את האוויר כולו :shock:
mickey lip פורסם פברואר 12, 2010 דיווח פורסם פברואר 12, 2010 סעו עם מיקי ואיתי ותראו מה זה CRM אפשר לעשות מזה סרט הדרכה # :evilbat: :drinking: silly ששששששש למה אתה מגלה את כל הסודות? יודע מה הרמת תכפפה , מצלמה עלי בדרך למפעלי MRD ביום ראשון........אתה PM אני PF. :evilbat: :evilbat: ולמה דודי לא מעלה לפה את הסרט של שמוליק ? חחחחחחחחח :drinking: 0X
Elad Zeierman פורסם פברואר 12, 2010 דיווח פורסם פברואר 12, 2010 כמה חברי חטיבה חולמים בלילה שהם לבד בטיסת אלעל לאמסטרדם והטייסים לא מתו - סתם התעלפו וצריך להנחית את המטוס ? CHK :drinking: למה אף אחד לא חולם שהפקח מת ואז הוא פורץ למגדל להציל לא רק פקקטע מטוס אחד, אלא את האוויר כולו :shock: כי לא כולם מאזוכיסטים :drinking:
Yarden Antebi פורסם פברואר 12, 2010 דיווח פורסם פברואר 12, 2010 אהבתי בסוף את ה"אורטל את רשאית להתיישר על 03 ולהמריא!"
Amir Paz פורסם פברואר 13, 2010 מחבר דיווח פורסם פברואר 13, 2010 כמה חברי חטיבה חולמים בלילה שהם לבד בטיסת אלעל לאמסטרדם והטייסים לא מתו - סתם התעלפו וצריך להנחית את המטוס ? CHK :drinking: למה אף אחד לא חולם שהפקח מת ואז הוא פורץ למגדל להציל לא רק פקקטע מטוס אחד, אלא את האוויר כולו :shock: שלומי נשמה אם הפקח מת פשוט עוברים ליוניקום .... בההההה
4X-STA פורסם פברואר 13, 2010 דיווח פורסם פברואר 13, 2010 כבר הרבה זמן שחברה שלי מנסה להוכיח שאני טמבל במובן מסוייםהערב - היא הוכיחה את טענתה.... (ילדים - הצפייה קשה) http://www.youtube.com/watch?v=XChwIF4Z9Os מנהלים - זה חלק מהדרכת פקחים לכן שמתי את זה בג'נרל :drinking: חחחחחח רגע רע אתה באמת מפקח תוך כדי מקלחת? :mrgreen:
4X-OYK פורסם פברואר 13, 2010 דיווח פורסם פברואר 13, 2010 כבר הרבה זמן שחברה שלי מנסה להוכיח שאני טמבל במובן מסוייםהערב - היא הוכיחה את טענתה.... (ילדים - הצפייה קשה) http://www.youtube.com/watch?v=XChwIF4Z9Os מנהלים - זה חלק מהדרכת פקחים לכן שמתי את זה בג'נרל :drinking: חחחחחח רגע רע אתה באמת מפקח תוך כדי מקלחת? :mrgreen: רגע אתה לא? ושלומי מה בעיה עוברים ליוניקום אנשי החטיבה מורגלים לזה כבר.
Almog Atar פורסם פברואר 13, 2010 דיווח פורסם פברואר 13, 2010 כמה חברי חטיבה חולמים בלילה שהם לבד בטיסת אלעל לאמסטרדם והטייסים לא מתו - סתם התעלפו וצריך להנחית את המטוס ? CHK :drinking: למה אף אחד לא חולם שהפקח מת ואז הוא פורץ למגדל להציל לא רק פקקטע מטוס אחד, אלא את האוויר כולו :shock: שלומי נשמה אם הפקח מת פשוט עוברים ליוניקום .... בההההה שלומי יש כאן בעיית חינוך קשה :mrgreen:
Itay Zecharia פורסם פברואר 13, 2010 דיווח פורסם פברואר 13, 2010 אמיר למה אתה לא מספר להם על הספויילרים של השברולט הכחולה שנפתחו ב-110 קמ"ש בכבישי קנדה