zvi rodes פורסם מרץ 31, 2010 דיווח פורסם מרץ 31, 2010 שב דקה (לא יותר) וקרא את תחילתו של השירשור,אני בטוח שתקבל את כל האינפורמציה הדרושה.
Izik Bakshi פורסם מרץ 31, 2010 מחבר דיווח פורסם מרץ 31, 2010 מנהל השדה מדגיש שלא תתאפשר כניסה לשדה למי שיגיע עם נשק, וכמובן שיש להגיע עם תעודה מזהה, אנה תחסכו מאיתנו אי נעימות. מאחר והכנס מתקיים בתוך מתחם השדה אז כל המשתתפים יעברו בידוק בטחוני פשוט לפי נהלי ביטחון השדה - מעבר לכך שלא תאושר כניסה עם נשק, הימנעו מלשים בתיק כל מיני חפצים חדים שיש ברשותכם. בבקשה בלי איחורים - הלו"ז הוא צפוף ואנחנו רוצים לעמוד בזמנים. לו"ז הכנס: 0930 - 1000: התכנסות 1000 - 1030: הרצאה מפי מר יוסי גלסברג על שדה תעופה חיפה וראש פינה אותם הוא מנהל וגם קצת על העתיד הצפוי בשדות אלה. 1030 - 1120: הרצאה מפי בני לנדקוף פרופ' בכיר מהפקולטה לאוירונוטיקה בטכניון, נושא ההרצאה - "כל מה שרצית לשאול על תעופה וחלל ולא העזת לשאול" 1120 - 1200: הפסקה ומפגש חברתי. 1200 - 1230: דבר מנהל החטיבה, מר מיקי ליפ וחלוקת מגני הוקרה, לאחר מכן דברים של מר שמוליק לין. 1230 - 1300: הרצאה מפי מר רן בר-לב מדריך ראשי של בית הספר לטיסה "כנפי פז", על פעילות חברת התעופה "כנפי פז". 1300 - סיום כנס וטיסות למי שרוצה.
חן מ פורסם אפריל 1, 2010 דיווח פורסם אפריל 1, 2010 האם ההדרכה של המדריך מחברת "פז" תכלול גם הסבר על הקורסים? תיהיה אפשרות להסתובב בתוך השטח האווירי של השדה ולצלם תמונות? במפגש החברתי,מתוכנן כיבוד?
Izik Bakshi פורסם אפריל 1, 2010 מחבר דיווח פורסם אפריל 1, 2010 האם ההדרכה של המדריך מחברת "פז" תכלול גם הסבר על הקורסים?תוכל לשאול אותו על הקורסים בשלב השאלות של ההרצאה או לאחר ההרצאה. תיהיה אפשרות להסתובב בתוך השטח האווירי של השדה ולצלם תמונות? לא. במפגש החברתי,מתוכנן כיבוד? כמובן, זו הסיבה לעלות של 15 שקל, מודגש שכל הכיבוד כשר לפסח. למי שרוצה גם יש מזנון בשדה ומי שמעוניין מוזמן בתשלום מול המזנון לקנות לו איזה סנוויץ או משהו
Ran Ben Shmuel פורסם אפריל 1, 2010 דיווח פורסם אפריל 1, 2010 התפנה מקום אחד (מושב אחורי) מהרצליה לחיפה, כיוון הלוך בלבד. לפנות בפרטי.
חן מ פורסם אפריל 1, 2010 דיווח פורסם אפריל 1, 2010 זאת אומרת לא יהיו דברים בסגנון של בורקסים וכו' כי זה לא כשר לפסח חח
Izik Bakshi פורסם אפריל 1, 2010 מחבר דיווח פורסם אפריל 1, 2010 חברים, אני זקוק דחוף לחבר שיכול מחר להוביל בסיום הכנס מסך הקרנה מחיפה לקדימה. מי שיכול בבקשה ליצור עימי קשר בכל שעה 0544641432 תודה
4X-STA פורסם אפריל 1, 2010 דיווח פורסם אפריל 1, 2010 יש עוד אנשים שמגיעים ברכבת לבת גלים ורוצים לתפוס משם מונית יחד לכנס?
zvi rodes פורסם אפריל 1, 2010 דיווח פורסם אפריל 1, 2010 למה בת גלים? יש תחנות אחרי בת גלים קרובות מאוד לשדה ,תחנת לב המיפרץ או תחנת חוצות המפרץ ,צריך רק לבדוק האם הרכבת עוצרת בתחנות אילו ,אני חושב שכן ולמען הסר ספק כנס לאתר הרכבת ובדוק לוח זמנים.
Or Montag פורסם אפריל 1, 2010 דיווח פורסם אפריל 1, 2010 לא כדאי לרדת בתחנת רכבת בבת גלים. תרד בלב המפרץ וממרכזית המפרץ תיקח אוטובוס קו 58 או 58א' לשדה בחיפה. יש תחנת אוטובוס קרוב לשדה.
zvi rodes פורסם אפריל 1, 2010 דיווח פורסם אפריל 1, 2010 איציק יש דברים אחרונים שצריך להביא למחר בבוקר?כבלים עניינים? לא, תודה רק תגיע מוקדם, בין 8 וחצי ל-9 יהיה מצויין.
4X-STA פורסם אפריל 1, 2010 דיווח פורסם אפריל 1, 2010 למה בת גלים? יש תחנות אחרי בת גלים קרובות מאוד לשדה ,תחנת לב המיפרץ או תחנת חוצות המפרץ ,צריך רק לבדוק האם הרכבת עוצרת בתחנות אילו ,אני חושב שכן ולמען הסר ספק כנס לאתר הרכבת ובדוק לוח זמנים. או.קיי תודה רבה לא ידעתי בת גלים זה המקום היחיד שאני מכיר ממפת ה CVFR :drinking:
Ron Peer פורסם אפריל 2, 2010 דיווח פורסם אפריל 2, 2010 שלום לכולם, תודה לכל מי שבא..וכמובן לכל המארגנים צבי רודז על הארגון ולכל שאר החברה. תודה רבה לאירוח של שדה תעופה חיפה. הטיסה בסוף רעיון יפה מאוד, היה כיף לפחות לטוס עם שני חברה במקום לשמוע את קולם ב TS ובקשר של FSINN לטוס איתם ב LIVE. תחושה כידוע שונה לגמרי במציאות מזה של הוירטאולי כמובן גם עם היוק והפדלים של CH ( שלמרות שהעקרון שלהם זהה ) מבנה הפדלים עצמם שונה ללא סנדל שהרגל מתלבשת ישר עליו שלא לדבר על הרגישות החזקה בהרבה מאלו של CH לפחות לפי מה שאני הרגשתי.
zvi rodes פורסם אפריל 2, 2010 דיווח פורסם אפריל 2, 2010 ברצוני להביע את תודתי העמוקה לאיציק בקשי היקר (נשמה טובה :lilangel: ) אשר היה יד ימיני בלהרים כנס מוצלח היום,תודתי גם לשלומי לוכסנבורג על היותו גיזבר ושר האוצר ,למר אבנר טראוב ולחבר החטיבה עידן טראוב על אספקת המקרן ומסך תודה רבה לכם , תודה רבה גם לטל אוסטבאום על מערכת ההגברה , חברים,בלי עזרה שלכם הכנס לא היה מתקיים.לבסוף,תודה לכם חברים שהגעתם להשתתף בכנס שאורגן עבורכם.כמובן שללא תמיכה ,עזרה ,נתינה של האנשים היקרים מר יוסי גלסברג מנהל השדה ומזכירתו הניפלאה גב' עדי גוזלן, כנס זה לא היה מתקיים בחיפה.תודה למרצים ,פרופ' בני לנקוף ולמדריך הטיסה רן בר-לב.להתראות בהרצליה.
חן מ פורסם אפריל 2, 2010 דיווח פורסם אפריל 2, 2010 תודה,היה כנס מעולה ומלמד מאוד נהנתי מההרצאה של כנפי פז,מקווה ביום מין הימים לאחר שיחרור מהצבא להיות שם כחניך הכנס הבא מתוכנן בהרצליה?יהיה שוב באוקטובר 10?
danb2000 פורסם אפריל 2, 2010 דיווח פורסם אפריל 2, 2010 היה יופי של כנס :!: :!: :!: לי גם הייתה חוויה יוצאת מן הכלל לטוס לחיפה כי הנתיב פשוט יפיפה בעונה הזאת של השנה והטיסה בבוקר היתה באוויר חלק לגמרי ללא רוחות בכלל (בדרך חזרה קצת פחות אבל שטויות - לא מתלונן ) בנוסף, לנחות עם דריפטר בחיפה זה סוג של חוויה יוצאת דופן בשבילי (משהו כמו לנחות עם פייפר בנתב"ג או משהו כזה ) אז זה היה סוג של "דובדבן על הקצפת". אני יודע שהרשימה ארוכה ומכובדת וכדי לא לפגוע באף אחד אני פשוט שולח את תודותי לכל מי שתרם והוציא לפועל את הכנס. תודה וכל הכבוד :!: :!:
Moshe Mizrahi פורסם אפריל 2, 2010 דיווח פורסם אפריל 2, 2010 תודה רבה לכולם! תודה מיוחדת לזיירמן על "מבצע סבתא" (חמותי שתחייה), לקח אותה מדלת הבית שלה ברחובות בשבע בבוקר והביא אותה אלינו כדי שתישאר עם ליבי ואני אוכל להגיע, והיה "נהג בוס" שלי כדי שאשתי תוכל לקחת את האוטו... וחוזר חלילה בדרך חזרה. שיחק אותה זיירמן. תודה לצוות על ההוקרה והמגן, ממש גאוות יחידה שמקשטת לי כבר את הקוקפיט
Shlomlux2 פורסם אפריל 2, 2010 דיווח פורסם אפריל 2, 2010 ללא ספק... היה מעולה! כל הכבוד על הארגון, על ההרצאות ועל הכל לשנה הבאה (כנס) באילת החמה :mrgreen:
Yarden Antebi פורסם אפריל 2, 2010 דיווח פורסם אפריל 2, 2010 שלומי, סגור! בכיף נמלא מטוס ואולי עוד אפילו נקבל הנחה..
4X-STA פורסם אפריל 2, 2010 דיווח פורסם אפריל 2, 2010 שלום לכולם,תודה לכל מי שבא..וכמובן לכל המארגנים צבי רודז על הארגון ולכל שאר החברה. תודה רבה לאירוח של שדה תעופה חיפה. הטיסה בסוף רעיון יפה מאוד, היה כיף לפחות לטוס עם שני חברה במקום לשמוע את קולם ב TS ובקשר של FSINN לטוס איתם ב LIVE. תחושה כידוע שונה לגמרי במציאות מזה של הוירטאולי כמובן גם עם היוק והפדלים של CH ( שלמרות שהעקרון שלהם זהה ) מבנה הפדלים עצמם שונה ללא סנדל שהרגל מתלבשת ישר עליו שלא לדבר על הרגישות החזקה בהרבה מאלו של CH לפחות לפי מה שאני הרגשתי. חחחחח תחושה פשוט בשמיים, להרגיש את ריצת ההמראה, את הסטיק שנדחף קצת מהר מדיי קדימה ומוריד לך את הלב למטה. הנחיתה נראית הרבה יותר מפחידה במציאות. ואווו באמת חוויה אולי אחת הכי מדהימה שהיתה לי בחיים. ועכשיו אני צריך לקשר שמות לפנים, אתה הצעת לי טרמפ לכפר סבא?
Izik Bakshi פורסם אפריל 3, 2010 מחבר דיווח פורסם אפריל 3, 2010 שלום לכולם, אני מצטרף לכותבים מעלי, הכנס היה מעולה ואני שמח לראות שכל מי שהיה נהנה. אני רוצה לסכם מספר מסקנות והערות לגבי הכנס: 1) כל המשתתפים בכנס התבקשו לאשר הגעה כדי שצוות הכנס יוכל להתארגן על כמות אוכל במדויק עד כמה שאפשר, לצערי מספר לא מבוטל של חברים אישרו הגעה ולא הגיעו בפועל וגם לא טרחו להודיע על אי הגעה (הפלאפון והמייל שלי זמינים כמעט לכל אחד פה), אני רואה זאת כזלזול במאמצים הרבים של צוות הכנס עבור ההצלחה שלו. 2) במהלך ההרצאות בכנס היו מספר קטן של חברים שבחרו לעמוד בצד ולדבר, במקום לשבת כמו כולם ולכבד את המרצה, זו התנהגות שאינה מקובלת ואינה הולמת אותנו כחטיבה. 3) אני מודע לרצון ולבקשות של החברים להאריך את ההפסקה בכנס כדי לתת יותר זמן למפגש חברים, בכנס הנוכחי זה לא היה אפשרי מפאת לו"ז צפוף אך אני רשמתי זאת כמטרה לכנס הבא. 4) למען ההגינות והסדר הטוב, לכנס הזה הגענו עם 570 שקל שנשארו מהכנס הקודם, בסיום הספירה ולאחר העברת התשלום על האוכל, מגנים וכו' נשארו 90 שקלים שמתווספים לאותם 570 שקל וכמובן הולכים לכנס הבא. עד כאן מסקנות והערות. אני רוצה להודות לכל צוות שדה תעופה חיפה ולמנהל השדה על האפשרות לקיים את הכנס אצלהם. המון תודה לצבי רודס שפעל ועשה רבות לכנס הזה ובלעדיו הכנס הזה לא היה יוצא לפועל - תודה רבה צבי! תודה רבה לעידן טראוב ואביו אבנר טראוב שבכל פעילות של החטיבה תורמים מסך ומקרן, אז תודה ענקית לשניכם על העזרה. המון תודה לטל אובסטבאום על העזרה האדירה שלו בכל נושא ההגברה בכנס, שיחקת אותה! המון תודה! להתראות בכנס הבא. קדימה תעלו תמונות
4X-OYK פורסם אפריל 3, 2010 דיווח פורסם אפריל 3, 2010 שלום לכולם,תודה לכל מי שבא..וכמובן לכל המארגנים צבי רודז על הארגון ולכל שאר החברה. תודה רבה לאירוח של שדה תעופה חיפה. הטיסה בסוף רעיון יפה מאוד, היה כיף לפחות לטוס עם שני חברה במקום לשמוע את קולם ב TS ובקשר של FSINN לטוס איתם ב LIVE. תחושה כידוע שונה לגמרי במציאות מזה של הוירטאולי כמובן גם עם היוק והפדלים של CH ( שלמרות שהעקרון שלהם זהה ) מבנה הפדלים עצמם שונה ללא סנדל שהרגל מתלבשת ישר עליו שלא לדבר על הרגישות החזקה בהרבה מאלו של CH לפחות לפי מה שאני הרגשתי. חחחחח תחושה פשוט בשמיים, להרגיש את ריצת ההמראה, את הסטיק שנדחף קצת מהר מדיי קדימה ומוריד לך את הלב למטה. הנחיתה נראית הרבה יותר מפחידה במציאות. ואווו באמת חוויה אולי אחת הכי מדהימה שהיתה לי בחיים. ועכשיו אני צריך לקשר שמות לפנים, אתה הצעת לי טרמפ לכפר סבא? אתה גר בכפר סבא? לפעם הבאה: אילת:נמלא כמה בואינג 737 של אל על (מתחילים עוד כמה שבועות) הרצליה:90% בא אם זה יהיה בהצליה פעם הבאה