עבור לתוכן
moti

להפוך את הספוטינג ל"חוקי"

Recommended Posts

פורסם

אהלן חבר'ה,

אתמול הייתי בפיינל וכרגיל המשטרה באה והעיפה אותי ורצתה לעצור את מי שהיה איתי, הדבר הזה קורה כל פעם ולכל אחד שבא לשם ולא חשוב איפה בפיינל- המשטרה באה וזורקת אותנו, ולפעמים, כמו שקרה לי אתמול, לוקחת את הפרטים ובודקת עליך קצת היסטוריה...

בזה שאנחנו עומדים שם אין שום עבירה על החוק, רק שהמשטרה פוחדת שאנחנו סוחרי סמים או מחבלים.

לדעתי, אנחנו צריכים להתארגן ושראשי החטיבה והפורום שבקיאים בענינים האלה יובילו את העניין ועם עזרת אנשי הפורום יפעלו להשיג איזה אישור או כרטיס מיוחד שכל מי שיהיה לו אותו יוכל לעמוד שם בשקט, ולהגיד למשטרה שגם נוכל לעזור להם אם נראה מישהו חשוד- אני אישית מוכן לקחת חלק בעניין.

אשמח לשמוע תגובות והצעות נוספות.

פורסם

אחי.. אנחנו מתים לזה בדיוק כמוך

אבל אתה קולט.. שמי שעומד שם כמונו.. עם ברטה יכול להוריד מטוס נוסעים?

תאמין לי שהמשטרה וגם אנחנו לא רוצים את זה

אין כזה דבר להשיג כרטיס.. מה זה לונה פארק? מחבל ירצה גם יכול להשיג כרטיס.. בחייך.. :wink:

תאמין לי שגם אנחנו רוצים בול כמוך,

נ"ב

אממ כשאתה אומר שזה זכותנו לעמוד שם אתה טועה זה שטח נתב"ג... כתוב שם בשלט הכניסה לXYZ ... זת"א אסור לנו להכנס לשם... :wink:

כתוב שם שטח פרטי אם אני זוכר נכון

פורסם

מה זה משנה בכלל? יכול או לא יכול הוריד.

השטח הזה הוא שטח עירוני, הוא לא בבעלות רשות שדות התעופה, הוא לא מגודר, ולא שום דבר כזה.

אם יש כאן סכנה בטחונית, שיוציאו צו בית משפט להפקיע את השטח ויגדרו אותו. כמו ששטח השדה מגודר בגדרות חשמליות שאם רק תיגע בהן תוך חצי דקה כל השב"כ שבדה עולים עליך, כך אפשר לעשות בשטח שמסביב - אם באמת יש שם בעיה.

היות והם לא עושים את זה, ואין כאן עבירה על שום חוק, התחושה האישית שלי היא שזה קריזה של שוטר שעבר שם נקודתית. אולי יש הנחיה כזאת - אם יש אז היא קריזה של איזה פקד שעלה לו השתן למוח.

אבל אין שם שום בעיה.

פורסם

השטח הזה הוא שטח עירוני, הוא לא בבעלות רשות שדות התעופה, הוא לא מגודר, ולא שום דבר כזה.

אם יש כאן סכנה בטחונית, שיוציאו צו בית משפט להפקיע את השטח ויגדרו אותו. כמו ששטח השדה מגודר בגדרות חשמליות שאם רק תיגע בהן תוך חצי דקה כל השב"כ שבדה עולים עליך, כך אפשר לעשות בשטח שמסביב - אם באמת יש שם בעיה.

היות והם לא עושים את זה, ואין כאן עבירה על שום חוק, התחושה האישית שלי היא שזה קריזה של שוטר שעבר שם נקודתית. אולי יש הנחיה כזאת - אם יש אז היא קריזה של איזה פקד שעלה לו השתן למוח.

אבל אין שם שום בעיה.

בעבר באמת היו להם קריזות ופעם בכמה זמן שוטר היה בא ומעיף בחודשים האחרונים הם ממש הקצו לצורך העניין ניידת שתשב שם ותשמור על האזור..

פורסם

אבל אין שם שום בעיה.

בעבר באמת היו להם קריזות ופעם בכמה זמן שוטר היה בא ומעיף בחודשים האחרונים הם ממש הקצו לצורך העניין ניידת שתשב שם ותשמור על האזור..

זה רק מראה לכם את השחיתות והבזבזנות של העם היושב בציון.

בואו נאמר שיש כאן בעיה בטחונית.

קח שני תאילנדים, 1000 בזנ"טים, 5 ק"מ רשת גדר.

5 ימי עבודה וסגרת עניין.

אתה יכול לוותר על הניידת והשוטרים.

כמה זה יעלה? 20,000 שקל? 40,000 שקל?

2 שוטרים + ניידת + דלק יעלו יותר אחרי חודשיים.

פורסם

התכוונתי לכרטיס ספוטר, כמו שקיים בהרבה נמלים בעולם...אם אני לא טועה יש להם מספר פלאפון של המשטרה במקרה שהם רואים מישהו חשוד.

הכרטיס עוזר שכשיש לך אותו והמשטרה רוצה להעיף אנשים הן ידעו שאתה לא מהווה סיכון ויעיפו את כל מי שלא מורשה- מי שאין לו כרטיס.

בקשר לשאלה של המעצר- הם באו מוקדם יותר ורצו להעיף את מי שהיה איתי והוא לא הלך ובפעם השנייה שהם באו הם איימו בלקיחה לחקירה...תחשבו למה לבד.

פורסם

וואי תקשיבו זה באמת לא כזה נורא

כל מה שצריך זה ללכת לדבר עם החברה שבאים בטנדר מדי פעם, לשאול אותם מה המצב ולפתוח איתם שיחה קצרה ובדוק שאתם תשארו שם כל היום וגם תקבלו כמה טיפים על מתי יש נחיתות

אבל בלי קשר כל הנושא של "אין להם זכות להגיד לי לא לבוא לשם"- זה לא נכון כי לפני הכניסה יש שלט אין פניה ימינה. ברגע שעברת על זה, אתה צריך רק להגיד תודה שלא נתנו לך רפורט או משהו

פורסם

אבל בלי קשר כל הנושא של "אין להם זכות להגיד לי לא לבוא לשם"- זה לא נכון כי לפני הכניסה יש שלט אין פניה ימינה. ברגע שעברת על זה, אתה צריך רק להגיד תודה שלא נתנו לך רפורט או משהו

יש דרך פשוטה להמנע מזה:

פשוט לא להכנס עם רכב. תחנו מעבר לכביש שמה ותלכו ברגל... השלט נוגע לכלי רכב. לא כתוב שום דבר על אנשים......... :wink: תחשבו על זה...

אל תדאגו גם לשוטרים שרוצים לבדוק ממש מי שם... זה קורה רק משני סיבות:

1. משעמם להם ואין להם מה לעשות(קורה הרבה בתחנה בה אני מתנדב. פה בעיקר מעבירים את השיעמום בעזרת אוכל.......) ולכן הם נטפלים לכל דבר שהם רואים.

2. ביורוקרטיה. ברגע שנפתח על זה אירוע(מישהו, אולי הביטחון של השדה, דיווח על זה ונשלחה ניידת) ביומן של התחנה האחראית על האזור, הם חייבים לבדוק את האנשים שנמצאים שם. לא מזיק כלל. (או פשוט להעיף)

הקטע של לאיים בלקחת לחקירה זה שטויות. לא יחקרו אף אחד בגלל שהוא מסתכל קצת על מטוסים...

לסרב לפנות את המקום לבקשת שוטר זאת עבירה אחרת שלא קשורה למה שאתה עושה במקום. ועל דבר כזה מעקבים לתחנה...

להקצות ניידת+2 שוטרים לשם כל הזמן בכוונה זה באמת טימטום. וזה לא רק קטע של חוסר בתקציב. ניידת סיור שצריכה לשבת שם היא ניידת שלא מטפלת באירועים אחרים שצריך אותה.

פורסם

אולי העורכי דין שביננו יבדקו חוקית אם יש להם אפשרות,

תאמינו לי שאם חוקית אין איסור לעמוד שם אז עם קצת רמיזות למפקדי התחנה

על כך שהנושא יפורסם תראו איך מהר מאוד הם ירדו מזה,

אני יודע זאת כי התנדבתי הרבה שנים במשטרה,

מה שמזכיר לי שאולי אוכל לשאול אנשים שישאלו אנשים על העיניין.

פורסם

יש דרך פשוטה להמנע מזה:

פשוט לא להכנס עם רכב. תחנו מעבר לכביש שמה ותלכו ברגל... השלט נוגע לכלי רכב. לא כתוב שום דבר על אנשים......... :wink: תחשבו על זה...

.

גם מי שנכנס לשם רגלית מועף...

פורסם

שמעו אין הרבה מה לעשות..

אפשר אולי לבקש מהם אישורים מיוחדים...

אבל תכלס אין מה לעשות יותר מדי..

בינינו.. אפשר להוריד מטוסים גם מהכביש הראשי בלי להתאמץ יותר מדי.... וגם מהגשר

פורסם
צריך לעשות באחד הטרמינלים או להפוך את הקומה העליונה בחניונים לאזור של ספוטינג למשל כמו בפרנקפורוט וציריך ועוד הרבה מקומות כאלה

http://www.airliners.net/open.file/620642/M/

יש תכנון בטרמינל 3.

האם זה יילך ואם כן אז איך זה יילך ? קשה מאוד לדעת ...

פורסם

אורן אתה צודק ב100 בעניין הזה שזה שטח עירוני ושאם לא גידרו את זה ולא הפקיעו את האדמה זה בעיה שלהם... וחוצמזה... תחשבו על חופש התנועה... זה מופיע בחוקים כאן, לא יודע אם שמים על זה... מה לעשות... אבל אם לא נכסת ברכב והלכת ברגל לשם, אין כל עבירה!!!

פורסם

אתם יודעים מה אני עושה?אני לא נכנס בכלל פנימה בכביש... אני עומד ליד הכביש המהיר... כאילו אני עומד ליד התחנת דלק.... גם זה יוצא בצד ולא מתחת למטוס וגם לא יכולים להעיף אותי כי אני עומד בשטח של העיר יהוד.

פורסם
צריך לעשות באחד הטרמינלים או להפוך את הקומה העליונה בחניונים לאזור של ספוטינג למשל כמו בפרנקפורוט וציריך ועוד הרבה מקומות כאלה

http://www.airliners.net/open.file/613270/M/

איתי הקטע הוא שאתה יושב מעל הטרמינל אתה לא מרגיש ורואה את הנחיתות כמו שאתה בפינל... אולי נבנה איזה תנדר עם מרפסת על הגג ושנעמוד עליה איפה שהוא נוכל לראות כמו שצריך גם מרחוק ומתחת למטוסים.

פורסם
וואי תקשיבו זה באמת לא כזה נורא

כל מה שצריך זה ללכת לדבר עם החברה שבאים בטנדר מדי פעם, לשאול אותם מה המצב ולפתוח איתם שיחה קצרה ובדוק שאתם תשארו שם כל היום וגם תקבלו כמה טיפים על מתי יש נחיתות

עד כמה שאני זוכר אין פניה ימינה זה שלט שמיועד למכוניות, לא לבני אדם שעומדים ליד גדר.

אולי אני טועה, אבל אני לא מאמין שאי פעם השוטרים העירו על עבירת הפניה ימינה...

פורסם

איתי הקטע הוא שאתה יושב מעל הטרמינל אתה לא מרגיש ורואה את הנחיתות כמו שאתה בפינל... אולי נבנה איזה תנדר עם מרפסת על הגג ושנעמוד עליה איפה שהוא נוכל לראות כמו שצריך גם מרחוק ומתחת למטוסים.

לא חייבים תמיד לעמוד מתחת למטוס אפשר לראות אותו גם נוחת מרחוק ואז שהוא מסיע שיתקרב אליך כמו בתמונות.

אגב יש לי מקום לספוטינג שקרוב למסלול והוא בכלל לא נמצא בשטח של המסלול וזה לא גשר צפירה

פורסם

לא חייבים תמיד לעמוד מתחת למטוס אפשר לראות אותו גם נוחת מרחוק ואז שהוא מסיע שיתקרב אליך כמו בתמונות.

אגב יש לי מקום לספוטינג שקרוב למסלול והוא בכלל לא נמצא בשטח של המסלול וזה לא גשר צפירה

צודק אבל כל הקטע זה שהמטוס יעבור מעלינו יעשה רעש מחריש אוזניים ואנחנו נזיל ריר.. מרחוק אין רעש ואין ריר :wink:

פורסם

צודק אבל כל הקטע זה שהמטוס יעבור מעלינו יעשה רעש מחריש אוזניים ואנחנו נזיל ריר.. מרחוק אין רעש ואין ריר :wink:

חחח אין רעש הרגת אותי....תעשה ניסוי קטן ותעמוד ברחוב אלנבי פינת שדרות רוטשילד בת"א קצת אחרי הלימה לימה :idea: המטוסים שם עוברים בגובה 2000-2200 רגל מעליך והרעש הוא מחריד אוזניים...תאמין לי אבא שלי עובד שם :wink:

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...