עבור לתוכן
Itay Zecharia

צעד נוסף בהתקרבות אל הריאליזם האין-סופי

Recommended Posts

פורסם

רציתי לפתח מן פרוייקט חדש, על בסיס התוכנה שפורסמה בפורום בעבר. Airlines Env.

למי שכן מכיר את התוכנה, היא מזהה את כל פעולות הטייס והמטוס, והיא מפעילה קבצי קול )Sound) בהתאם לאותן הפעולות.

אני אכן התרשמתי מהתוכנה מאוד, והיא פשוט מדהימה.

עכשיו אני פונה לכל נוסעי אלעל הקבועים :D -

הנוסעים הקבועים בוודאי זוכרים את כל מה שהדיילים/דיילות והקפטיין אומרים בהמלך הטיסה.

אשמח מאוד אם מישהו יוכל להכין מסמך טקסט, עם תוכן הדברים שנאמרים ע"י הקפטיין והצוות (כולל מההתחלה.. שהקפטיין מברך את הנוסעים בברכת ברוכים הבאים, ועד הסוף כשנשמע ברקע-"תודה שטסתם אלעל").

יהיה אפשר להכין קבצי Sound בתוכנה מיוחדת בעלת איכות אופטימלית, ופשוט להחליף את קבצי הכל של אותה התכונה בקבצים האלה.

אם תהיה היענות אני אפתח שרת, ואשמח להעלות את התוכנה+הקבצים הנדרשים בעברית לאותו השרת, וכל מי שירצה יוכל להינות מאותו הפרוייקט.

אני אישית ממש התלהבתי כשבנחיתה היו כפיים, או למשל בהזדקרות מתמשכת היו צעקות אחדות :lol: .

אודה לכל מי שיוכל לעזור בכתיבת מסמך הטקסט שיכיל את הדברים הנאמרים בטיסה ע"י צוות המטוס.

תוכלו לפנות אליי גם בפרטי.

יום טוב לכולם :wink: .

פורסם

רעיון מצוין... מממ מה שאני זוכר זה שתי דקות לפני ההמראה ולפני הנחיתה הקפטן אומר

שתיייי דקות להמראה\נחיתה

ומשהו בסגנון גבירותי ורבותי זה עטה נחתנו בשדה היעד אנו מקווים כי נהנתם בטיסה ומקווים לראותכם באחת מטיסותינו הבאות, תודה שטסתם אלעל ואם נוחתים בבן גוריון אז "זה עטה נחתנו בנמל התעופה בן גוריון" וההמשך

עוד משהו שאני זוכר

גבירותי ורבותי כאן הקברניט ספיר שנהב ברוכים הבאיםפ לטיסת אלעל XXX לXXX משך הטיסה יהיה כ XXX שעות איתי בתא הטייסים נמצאים מוטי אשכזני ומהנדס הטיסה פלוני אלמוני. במהלך הטיסה יוקרן הסרט בלה בלה בלה וכמו כן תוכלו לצפות בסרט שהופק במיוחד עבור חברת אלעל האטמוספרה

זה כל מה שאני זוכר

פורסם

רעיון מצוין, אפשר לעשות את זה גם לארקיע וישראיר ולכל חברה ישראלית שיש מישהו שעובד שם ויכול לברר מה אומרים בטיסה, אם אני לא טועה יש פה כמה אנשים שעובדים בחברות ישראליות, אליהם צריך לפנות...

פורסם

ספיר שנהב ומוטי אשכנזי... איזה פוליטיקלי קורקט אתה.

אם היית רוצה לדקדק יותר היית אומר הטייסים ספיר שנהב, מוטי אשכנזי, המהנדס אדיסו מסאלה והקברניט הבכירה שמפקחת על הטיסה יבגנייה קורניחובסקי.

פורסם

שמתחילים הנמכה הקפטן אומר:

שלום נוסעים נכבדים כרגע התחלנו בהנמכה לנחיתה בXXX כל הנסעים מתבקשים לשבת במקומתיהם ולחגור חגורות בטיחות. מזג האוויר בבלה בלה בלה (במקרה שלי זה היה אילת) הוא 43 מעלות בצל עם רוחות צפוניות ממש אפשר לעשות פן...

חחח והוא ממש צדק יצאנו החוצה עשינו לעמנו פן לכל הגוף חחחחחח

אחרי עצירה והתחלת הסעה לנייה הוא אומר: ברוכים הבאים לבלה בלה בלה כל הנוסעים מתבקשים להישאר במקומותיהם עד לעצירתו המוחלטת של המטוס תודה שטסתם אל על נגיד וזהו...

פורסם

וואי זה רעיון גדול !!!

כשהכל ייגמר ב"ה אל תישכח לתת לנו פרטים מלאים,ועכשיו להודעות.

לקראת ההמראה-בעת הנסיעה:

"ברוכים הבאים לטיסת אל-על ____ משך הטיסה ___ דק' ל_____,

נא הדקו בבקשה את חגורות הבטיחות לקראת ההמראה.

תודה והמשך טיסה נעימה"

כאשר המטוס באוויר ....:

"נוסעים יקרים,אתם מורשים להסיר את חגורות הבטיחות מעל גופכם,לקראת נחיתה

תבוא בשנית הודעה להידוק החגורות,תודה."

לקראת נחיתה:

"נוסעים יקרים,אתם מתבקשים להדק את חגורות הבטיחות לקראת נחיתה בשדה התעופה

_____ שב______,תודה."

בנחיתה (נגיעה על המסלול):

"נוסעים יקרים,זה עתה נחתנו בנמל התעופה ______ שב______,

אל-על מאחלת לכם בילוי נעים ותודה שטסתם אל-על,נתיבי אויר לישראל."

פורסם

הבטחתי... ואני מקיים:

זאת כתובת האתר: http://secure.simmarket.com/product_inf ... cts_id=561

זאת כתובת הדיון הקודם: http://www.vatil.org/vatil/board/viewto ... highlight=

וזהו מה שאנו צריכים להכין:

http://secure.simmarket.com/product_inf ... cts_id=561

פורסם

טוב אני זוכר (בערך) איך זה הלך בטיסה שלי ללונדון...

20 דקות ככה לפני ההמראה-"גבירותיי ורבותיי, כאן הקפטן שלכם מדבר. ברוכים הבאים לטיסה 316 של אלעל ללונדון, סוג המטוס שאנו טסים בו הוא בואינג 747. בחוץ כעת 28 מעלות, בלונדון 24 כעת. טיסה זו תערך כ4 וחצי שעות,ללא עצירת ביניים, נעדכן אתכם בהמשך.

תודה על שיתוף הפעולה!"

10 דקות להמראה-"גבירותיי ורבותיי, השעה כעת 4:30, אנו נמריא בעוד כ10 דקות, נא להדק את חגורות הבטיחות, מיד יוקרן סרט ההדרכה, תודה על שיתוף הפעולה."

5 דקות-"גבירותיי ורבותיי, אנו נמריא כעת מהמסלול הארוך בנמל התעופה בן גוריון, שתיים-שש

השעה 4:35 שעון ישראל-2:35 שעון בריטניה. נא להדק את חגורות הבטיחות להמראה.

תודה על שיתוף הפעולה."

2 דקות-"גבירותיי ורבותיי אנו מזכירים לכם לחגור את חגורות הבטיחות".

לאחר ההמראה-"גבירותיי ורבותיי אנו נשמח לכבד אותכם בארוחה ומשקה מיד לאחר התישרות המטוס, ברגע שתכבה הנורה המורה לחגור את חגורות הבטיחות נשמח לשרת אתכם".

התקרבות להיט'רו-"גבירותיי ורבותיי, אנו כעת מעל תעלת למנש, בעוד כחצי שעה נגיע למחוז חפצנו."

מתחילים לרדת בגובה-"גבירותיי ורבותיי נא להדק חגורות בטיחות לנחיתה,תודה."

כבר שהמטוס צער על המסלול-"גבירותי ורבותי, נא לא להסיר את חגורות הבטיחות עד עצירתו הסופית של המטוס,מיד נגיע אל שער היציאה, תודה שבחרתם לטוס באלעל בשם הקברניט,צוות המטוס,הדיילות ובשם כל חברת אלעל, אנו נשמח לראות אתכם בייניינו בעוד טיסות של אלעל, ושוב תודה.

(תודה גם לכם שקראתם את זה ולא נרדמתם... חחחחח)

פורסם

אז ככה זה יצא חבר'ה:

-------------

לאחר העלאת הנוסעים:

-------------

גבירותי ורבותי ברוכים הבאים לטיסת אל על 315 לשדה התעופה היתרו בלונדון . כאן הקברניט שלכם אלמוג עטר טייס משנה פלוני אלמוני . מטוסנו הוא בואינג 400-747

אנחנו נמריא ממסלול 26 לכיוון מערב נחצה את המרחב האווירי של קפריסין נעבור מעל האי כריתים ואז לאורך יוון איטליה שוויץ גרמניה בלגיה ולאנגליה

משך הטיסה הוא כ4 שעות ו40 דקות.

אתם מתבקשים להישמע להוראות הבטיחות ולראות את סרטון הבטיחות פרטים נוספים אחרי ההמראה.

------------

לפני הדחיפה וההנעה :

------------

צוות דלתות למצב אוטומטי ובדיקה חוזרת בבקשה תודה

נוסעים יקרים, זוהי טיסה ללא עישון.

--------

לפני ההמראה :

--------

צוות 2 דקות להמראה תודה

---------

אחרי ההמראה :

---------

גיברותי ורבותיי שוב שלום לכם כאן הקברניט אנחנו יצאנו לדרכנו לכיוון לונדון.

גבירותיי ורבותיי אנו נשמח לכבד אותכם בארוחה ומשקה מיד לאחר התישרות המטוס, ברגע שתכבה הנורה המורה לחגור את חגורות הבטיחות נשמח לשרת אתכם.

לאחר הארוחה יוקרן לכם במסך הראשי סרט וגם במסך האישי בגב המושב שלפניכם.

על הסרטים תחנות הרדיו במטוס תוכלו לקרוא בגליון אטמוספרה בגב המושב שלפניכם.

לקראת סוף הטיסה תעבור עגלת דיוטי פרי על כל הפריטים והמבצעים תוכלו לקרוא בחוברת פליי אנד ביי בגב המושב שלפניכם.

טיסה נעימה .

--------------

אם יש קצת קפיצות בדרך:

--------------

גבירותי ורבותי כאן הקברניט אנחנו נכנסים לאזור עם קפיצות קלות אתם מתבקשים לשבת במקומותיכם ולהדק את חגורות הבטיחות תודה

(קפיצות קלות TOURBOLENCE)

--------

לקראת הנמכה:

--------

צוות נא לשבת לקראת הנחיתה תודה

או

צוות נא לשבת 2 דקות לנחיתה

--------

אחרי הנחיתה :

--------

יש הקלטה מסריחה כזאת:

הטייס מדבר-

גבירותי ורבותי זה עתה הגענו לנמל התעופה היתרו בלונדון הזמן המקומי כרגע XX:XX מזג האוויר הוא בלה בלה בלה וXX מעלות אתם מתבקשים לשבת במקומותיכם עד לעצירתו המוחלטת של המטוס אנחנו מזכירים אין לעשן במטוס ובסביבתו .

נוסעים אשר מסרו את עגלות תינוקיהם ירדו אחרונים על מנת לאפשר לצוות הקרקע להביא את העגלות למרגלות כבש המטוס בשם אל על הקברניט והצוות אני מודה לכם שטסתם אל על חופש נעימה שלום ולהתראות

(ולמרגלות ולכבש המטוס זה איפה שהמדרגות וזה)

---------

שמגיעים לשער:

---------

צוות דלתות למצב ידני תודה

כיבוי מנועים, וה-סוף!

פורסם

האם לא כדאי שמישהו בטיסה הקרובה באלעל/ישראייר/ארקיע יקליט (מצלמת וידאו, סתם רשמקול מנהלים) ונמיר את זה לדיגיטלי?

אשמח לתת סיוע בחלק הטכני של ההמרה. לדעתי זה ישמע הרבה יותר טוב, בייחוד מחיאות הכפיים :lol:

בכל אופן, את הטיסות האחרונות אני מבצע עם התוכנה, וזו פשוט חוויה. מומלץ :!:

ברכות.

פורסם

אתה צודק אסף!

-------------

לאחר העלאת הנוסעים:

-------------

גבירותי ורבותי ברוכים הבאים לטיסת אל על 315 לשדה התעופה היתרו בלונדון . כאן הקברניט שלכם איתי זכריה טייס משנה אלמוג עטר. מטוסנו הוא בואינג 400-747, זוהי טיסה ללא עישון.

אנחנו נמריא ממסלול 26 לכיוון מערב נחצה את המרחב האווירי של קפריסין נעבור מעל האי כריתים ואז לאורך יוון איטליה שוויץ גרמניה בלגיה ולאנגליה

אתם מתבקשים להישמע להוראות הבטיחות ולראות את סרטון הבטיחות פרטים נוספים אחרי ההמראה.

------------

לפני הדחיפה וההנעה :

------------

--------

לפני ההמראה :

--------

צוות 2 דקות להמראה תודה

---------

אחרי ההמראה :

---------

גבירותיי ורבותיי אנו נשמח לכבד אותכם בארוחה ומשקה מיד לאחר התישרות המטוס, ברגע שתכבה הנורה המורה לחגור את חגורות הבטיחות נשמח לשרת אתכם.

לקראת סוף הטיסה תעבור עגלת דיוטי פרי על כל הפריטים והמבצעים תוכלו לקרוא בחוברת פליי אנד ביי בגב המושב שלפניכם.

טיסה נעימה .

--------------

אם יש קצת קפיצות בדרך:

--------------

גבירותי ורבותי כאן הקברניט אנחנו נכנסים לאזור עם קפיצות קלות אתם מתבקשים לשבת במקומותיכם ולהדק את חגורות הבטיחות תודה

--------

לקראת הנמכה:

--------

2 דקות לנחיתה

גבירותי ורבותי אתם מתבקשים לשבת במקומותיכם ולהדק את חגורות הבטיחות זה הזמן לכבות את כל המכשירים האלקטורנים וליישר את גב המושב

אנחנו ננחת בעוד כ25 דקות בנמל התעופה היתרו בלונדון מזג האוויר הוא בלה בלה בלה בלה וXX מעלות צפויות לנו המתנות תודה

--------

אחרי הנחיתה :

--------

יש הקלטה מסריחה כזאת, או שהטייס מדבר-

גבירותי ורבותי זה עתה הגענו לנמל התעופה היתרו בלונדון הזמן המקומי כרגע XX:XX מזג האוויר הוא בלה בלה בלה וXX מעלות אתם מתבקשים לשבת במקומותיכם עד לעצירתו המוחלטת של המטוס אנחנו מזכירים אין לעשן במטוס ובסביבתו .

נוסעים אשר מסרו את עגלות תינוקיהם ירדו אחרונים על מנת לאפשר לצוות הקרקע להביא את העגלות למרגלות כבש המטוס בשם אל על הקברניט והצוות אני מודה לכם שטסתם אל על חופש נעימה שלום ולהתראות

---------

שמגיעים לשער:

---------

נ.ב: (ואל תרשום את מה שאני רושם בסוגריים!!) :lol::lol::lol:

-אין בעייה אלמוג, רק תזכיר לי שאני לא אשכח :lol::lol::lol:

תודה ענקיתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

למלך הגדול מכולם: אלמוג עטר

על כל היוזמה והסבלנות הרבה בכתיבה והכל!

תודה אחי :wink:

פורסם
אז ככה זה יצא חבר'ה:

-------------

לאחר העלאת הנוסעים:

-------------

גבירותי ורבותי ברוכים הבאים לטיסת אל על 315 לשדה התעופה היתרו בלונדון . כאן הקברניט שלכם אלמוג עטר טייס משנה פלוני אלמוני . מטוסנו הוא בואינג 400-747

------------

לפני הדחיפה וההנעה :

------------

נוסעים יקרים, זוהי טיסה ללא עישון.

--------

לפני ההמראה :

--------

צוות 2 דקות להמראה תודה

---------

אחרי ההמראה :

---------

טיסה נעימה .

--------------

אם יש קצת קפיצות בדרך:

--------------

--------

לקראת הנמכה:

--------

צוות נא לשבת לקראת הנחיתה תודה

או

צוות נא לשבת 2 דקות לנחיתה

--------

אחרי הנחיתה :

--------

יש הקלטה מסריחה כזאת:

הטייס מדבר-

---------

שמגיעים לשער:

---------

כיבוי מנועים, וה-סוף!

אמיתי מאוד !!

ד"א אני טס עוד שבוע לפריז, אני אקח את הטיפ מנהלים של אבא שלי.

נקליט הכל =]

פורסם

יש לי תוכנה שמעווטת את הקול אבל היא גרועהההההה

אבל כשאני טסתי בישראייר אמרו

גברותיי ורבותיי שוב שלום לטיסת ישראיירXXX מיד כשנגיע לגובה שיוט צוות הדיילים ישמח לשרת אותכם במשקה קל.

זה היה 757 מאילת לבן גוריון :lol:

פורסם

לא לשכוח גם הטייס אומר בנחיתה בלה בלה נחתנו בברצלונה(למשל) זמן מקומי 8:30 בבוקר הטמפטורות 30 מעלות וכל מני דברים קשורים למזג אוויר

פורסם

וואלה איתי אתה צודק כשטסתי למדריד (ב738 4X-EKB) אז הטייס אמר מדי פעם: צוות, שתי דקות להמראה לשבת במקומות.

צוות, שתי דקות לנחיתה, סיור אחרון לדיל האחראי, תודה.

פורסם

שכחתם את הסרט הזה עם הילד הדובי והאבא שלו על הבטיחות במטוס בכל מקרה אחלה רעיון

ובטיסות של סאן דור הם אומרים הטיסה הזאת בשיתוף עם קשרי תעופה\השטיח המעופף

וגם באמצע הטיסה בערך מעל יוון גם יש

גיברותיי ורבותיי כאן הקברניט שלכם ומיד אתן לכם פרטים על טיסתנו:

אנחנו טסים בגובה של XXXXX רגל שזה XX קילומטר מן הקרקע

מהירות השיוט שלנו היא 0.XX ממהירות הקול השעה

זמן הטיסה הוא קיש קישקוש ואנו צפויים להגיע בשעה: XX:XX

צוות המטוס ישמח לשרת אותכם במהלך הטיסה

שתהיה לכם טיסה נעימה ושוב תודה שטסתם אלעל

ועכשיו לחלק של הדיילים:

לפני הגשת ארוחה: גבירותי ורבותי בעוד מספר דקות צוות המטוס יגיש לכם ארוחת____ תוכלו לבחור בין ארוחה בשרית לחלבית

בטיסה קצרה: גיברותי ורבותיי בעוד מספר דקות צוות המטוס יגיש לכם ארוחה קלה ושתיה קרה

דיוטי פרי במטוס: גיברותי ורבותי מיד תוכלו לרכוש מוצרים פטורי מכס בדיוטי פרי של המטוס תוכלו לעיין בקטלוג המוצרים שלנו שבכיס המושב שלכם

פורסם

אני לא חושב שיש אפשרות בחירה בין בשר לחלב

כל האורחות כשרות, אבל אם אתה רוצה באופן מיוחד חלבי

אתה צריך להזמין מראש כמו שאתה מזמין מנת ילדים מראש

פורסם
אני לא חושב שיש אפשרות בחירה בין בשר לחלב

כל האורחות כשרות, אבל אם אתה רוצה באופן מיוחד חלבי

אתה צריך להזמין מראש כמו שאתה מזמין מנת ילדים מראש

אתה צודק התבלבתי בין בשרית לצמחונית!

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר