עבור לתוכן
OmriSoudry

**ההרשמה לסיור במתקני אלעל: הרשימה פורסמה ל-19

Recommended Posts

פורסם

בשעה 1400 לא, אבל בשעה 1445 כן ;)

תודה עומרי!

עכשיו אני עם אלעל, פרטים סופיים ורשימות המשתתפים יהיו בערב היום, כולל מי שביקש להצטרף לסיור הקרוב.

פורסם

מהאתר של וואלה: פקחי הטיסה ואיגוד הטייסים ישביתו בקרוב ליום אחד את התעבורה האווירית בישראל, במחאה על הפרעות תחנות הרדיו הפיראטיות :!:

אם הם עושים את זה ביום של הסיור שלנו (שאמור להיות הכי עמוס אי פעם בנתב"ג) אני הורג אותם :twisted:

פורסם

לאלה שמבקרים ב5 יש סיכוי לראות את ההורים שלי שגם הם מסכנים יטוסו ביום העמוס ביותר וגם אני טס באותו יום (בסימולטור) שעה 6 ועשרים בבוקר טיסה 351 של אלעל לברלין היעד המועדף עלי :D

פורסם
לאלה שמבקרים ב5 יש סיכוי לראות את ההורים שלי שגם הם מסכנים יטוסו ביום העמוס ביותר וגם אני טס באותו יום (בסימולטור) שעה 6 ועשרים בבוקר טיסה 351 של אלעל לברלין היעד המועדף עלי :D

אני על הטיסה הזאת עוד חודש וחצי (באמיתי...) :D גם עלי זה היעד המועדף בטיסות בואטסים :wink:

פורסם

כל מי שמגיע ישר לשדה ולא לרכבת מרכז, נא להודיע לנו דחוף כדי שלא נחכה לכם סתם. בשדה צריך לחכות לנו בשער אלעל דרום (ליד החניה לטווח ארוך) לא יאוחר מ0925!

הסיור מסתיים רשמית ב1300, ואין בשלב הזה אישור לעלות למגדל. ננסה במקום לארגן איזה ביקורון, אולי נצליח.

פורסם

ואלה שמות.....

האנשים שמשתתפים בסיור מחר ה 5 לאוגוסט.

אילן יונש

בן בוגין

קובי דוד

אלמוג עטר

שלמה בנר

נמרוד גרשוני

ערן רגנשטרייף

אפיק ברק

עומרי סודרי

אורן לימוני

טל אליאסי

אביב גלעדי

מתן לוי

מוטי שוימר

שיר כרמון

זאב כהן

טל שומסקי

יוסי לוי

אלון רובוביץ

רמי מזרחי

אלדד רובין

איתי גנור

עוז אברהמי

אסף בורנשטיין

מיכאל בלום

איתמר ארג'ואן

שאדי אבו אחמד

שלומי כהן

אלעד זיירמן

אורי פורת

יעקב רחמני

מושיקו בילר

יהונתן מכאלי

מאיר זיירמן

ירדן בן דור

רון פרידלנד

אלכס גוברמן

אלון כהני

אסף ברוטברט

יונתן פרלמוטר

ברוך לוי

נתראה בקרוב.

פורסם

בסיור הולכים ברגל בנמל או הכל עם האוטובוס?

והאם כשהסיור נגמר אנחנו יוצאים מהנמל או שאפשר להשאר שם עוד קצת כולנו ולראות את התנועה בנמל-מחר זה היום העמוס ביותר הקיץ...אולי שיעשו מחווה קטנה לפורום...? :lol:

פורסם

לימוני, ניתן לחנות בחניה לטווח ארוך.

מחיר ליממה הוא 25 ש"ח.

לא כדאי לחנות בכל מיני מקומות לא מסומנים, גוררים שם ללא רחמנות, (מניסיון).

מי שמגיע לטרמינל הראשי (טרמינל 1) יש שאטל שנוסע לטווח ארוך כל רבע שעה.

אילן, תודה רבה על האינפו.

נתראה מחר חברים.

פורסם

השעה 8:52 ועדין לא קיבלתי איימיל אני מקווה ששלחו את האיימיל שלי לתיבת דואר שכתבת בהרשמות ולא זאתי שכתובה כאן בפרופיל(עידכנתי אותו מקודם היה משהו אחר) :?

פורסם

חאלאס לרשום 300 פעם שלא קיבלתם !!!!!! מספיק פעם 1 מי שצריך לראות ראה

דיי להיות קרציות זה יטופל הכי גרוע שלחו מסר אחד אישי לאחראים

פורסם

לכל מי שלא קיבל מייל:

שליחת המיילים נעשתה אוטומטית, "ללא מגע יד אדם"פיזית בכתובות, כך שמי לא קיבל מייל, סביר להניח שלא רשם אותן כמו שצריך!

מי שלא קיבל, כמו שאמר אלעד, וחלק השכילו לעשות, לפנות בהודעות פרטיות.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...