עבור לתוכן
OmriSoudry

**ההרשמה לסיור במתקני אלעל: הרשימה פורסמה ל-19

Recommended Posts

פורסם

עדיין לא קיבלתי אישור במייל. פניתי גם לאילן וגם לקובי ועוד לא קיבלתי תשובה.

מה אני יכול לעשות אם עד מחר בבוקר אני לא מקבל אישור? יש אפשרות להיכנס בלי?

הרשימות כבר אצלם לא? או שאולי תעודת זהות תספיק?

פורסם

במקרה אתה מתן לוי ?

אם כן, בעמוד 5 יש רשימת האנשים להיום, אם אתה שם, יופי אם לא ... אז לא.

ודיייייייייייי.

פורסם

ערב טוב,

רציתי לדעת אם נשארו מקומות ל 19 לחודש

בVFS פירסמו שהתלמידים מוזמנים להגיע והופנתי לפה לברורים

ואני מאוד מעונין לבוא לסיור...

תודה רבה לעונים!

פורסם

להלן הרשימה של האנשים שיוצאים לסיור VATIL בנתב"ג בתאריך ה 19.8:

משה שטרית

יונתן בן ישראל

אורי הראל

ארז סביר

אילן סביר

אמיר פז

אורן אלקובי

צבי רודס

שי רודס

חגי יהב

יוחאי מוסי

דודי מישה

רן פינקלס

רפאל מנצור

אלירן כהן

עומר כהני

גולן יצחק

זיו רוזבך

יורם בלומנטל

איתי פרייברגר

יובל אלבז

ליפ מיכאל

דורון ברזוביץ

אסף ברוטברט

אילן כהן

יואב פיגנבוים

אבירם רויטמן

דן ישראל דיאמנט

גל אוסלנדר

טל קפלן

ירון דרימר

ישראל רוט

עידן לוי

נבו דר-פרל

יניב חיים לניס

יוסי דלל

גל דלל

אוהד ריכברט

איתי זכריה

נמרוד דדוש

יעקב דדוש

בהזדמנות זו אני רוצה להבהיר, שרן פינקלס הוא האחראי בסיור זה, יש להישמע לו, ולעזור לו בעת צורך, כמו כן כל דבר חריג יש לתאם מולו, ומיותר לציין שהתנהגות מופתית היא חובה.

בסיור הקודם נאלצו המארחים שלנו להעיר מספר פעמים לאנשים שלא לגעת בציוד, וזה כולל את כולם, גם המבוגרים.

אם מישהו מבחין בטעות אישית לגביו, נא לשלוח במסר פרטי.

מקווה שתהנו ותפיקו את המיטב מהסיור.

פורסם

שלום, כאן מדברת הגננת שלכם.

כפי שידוע לכם התשלום הסימלי הוא 15 ש"ח.

בבקשה לבא עם הסכום המדוייק, אני לא פקיד בבנק.

אם אתם חושבים שכן, אני אגבה עמלת שורה ככול העולה על רוחי :wink:

להית'

פורסם
כל מי שמגיע ישר לשדה ולא לרכבת מרכז, נא להודיע לנו דחוף כדי שלא נחכה לכם סתם. בשדה צריך לחכות לנו בשער אלעל דרום (ליד החניה לטווח ארוך) לא יאוחר מ0925!

הסיור מסתיים רשמית ב1300, ואין בשלב הזה אישור לעלות למגדל. ננסה במקום לארגן איזה ביקורון, אולי נצליח.

אילן, האם תקף הנושא של שער אל-על דרום( ליד החניה לטווח ארוך), בשעה 9:25, אם כן אז אני מגיע ישירות לשדה, ומי שצריך הסעה מהצפון (עפולה רבתי), מוזמן לעלות איתי.

פורסם

שמעו, אתם תהנו משהו חבל"ז מהסיור הזה!! לדעתי זאת פריבילגיה עצומה להיכנס לשטח האווירי כמו שאומרים ולצלם חופשי בלי שאף אחד אפילו יעיד להגיד לכם מילה!

תצלמו המוווןןן! ומביוחד בשטח האווירי של החניות, כי אל תשכחו מה אילן אמר בסיור הקודם "כי יש לנו סינרי על הראש".. וכמה הוא צודק בקשר לזה! תפרסמו אותם איפה שבא לכם, או לחילופין תעבירו אותם לי או למשה..

חוצמזה.. הגיע הזמן לחשוב על הסיור הבא שלנו... טרמינל 3!! אההה כמה הייתי רוצה להיות שם!! לא יודע איך אפשר לארגן כזה סיור.. אבל מבחינת סינרי, חייבים איכשהו גישה לאיזור החיצוני לפחות כדי לצלם..

אם ראיתם את התמונות שצילם גיל גורני זה היה פשוט מדהים! לא יודע איך התאפשר לו להיות בסיור כזה אבל באמת משהו סוף הדרך ביופי!! ביום של הפתיחה שאמרו שם שיפתח שם איזה קניון מיוחד וזה בתוך הטרמינל, באמת כדאי לתכנן מפגש... אבל אם רוצים מפגש לפני שזה יוצא לדרף אין הרבה זמן... ומתפלל שזה ייצא לפועל. כמו שאומרים, אינשאללה!!!

אז יאללה!

תהנו לכם בסיור, זה יהיה סיור של החיים שלכם!

פורסם

איפה גם אני?! אני נירשמתי בין הראשונים נתתי אימייל והכל כולל תעודת זהות למה אני לא רשום :cry: למה תמיד יש לי את המזל הזה :( זה לא פייר מישהו יכול לבדוק את העניין?

מה עכשיו אני צריך לעשות כדי להיות בסיור הזה?

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...