Or Netzer פורסם אוגוסט 2, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2004 הרגע המראתי ונחתתי בשארל דה גול פריז... קיבל אותי שם גישה CDG (שארל דה גול) מכיון שלא מצאתי דפיות והוא לא נתן לי כיון איפה למצוא הוא אמר לי DONT WORRY I WILL GIVE YOU VECTORS .. במבטא צרפתי כבד לאאלה שבקושי מבינים..... הקיצר.. הוא הביא לי וקטורים.. בצורה מדהימה הביא אותי כמו חמאה כמו סרגל על הILS בגובה המתאים והנכון... עוד הוא כתב לי שהוא צופה בי בוירטואל טאוור אז אני כדי לצאת נחמד אמרתי לו DONT WORRY SIR I WOND DISSAPOINT YOU WITH A BAD LANDING לאחר הנגיעה הוא אמר WOW I NEVER SAW SUCH A NICE APPROACH ... ואני לא חושב שזה כדי להיות נחמד חחח קיצר נחתתי הסעתי .. הוא התפעל שאני מסיע לפי ההוראות שלו (למרות ששוב לא היו לי דפיות ונסעתי לפי הניחוש.. רק החניה דרומית שהוא אמר לי סייעה לי) לאחר מכן תכננתי נתיב חזרה וביקשתי המראה... המראתי והכל והוא מסר לי שלום יפה ותודה שטסתי בצרפת וכו'.. ואני מסרתי שיבוא לטוס בארץ והפעם אני יפקח עליו (ממגדל)... קיצר.. צרפתי נחמד לא כל יום פוגשים.. לכן אני משתף אותכם אני עכשיו בדרך חזרה בגובה שיוט אגב
Oren Geva פורסם אוגוסט 2, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2004 מה זה "לא מצאתי דפיות"? מה הבעיה למצוא דפיות לשארל דה גול? הפמ"ת הצרפתי המלא האמיתי נמצא באופן רשמי באינטרנט, והוא כולל גם אנגלית!
Itai Ganor פורסם אוגוסט 2, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2004 אני שם לב שלהרבה אנשים יש פה בעיה עם צרפת זה קצת עצוב. :? לי אין בעיה איתם אגב אבל יש אנשים נחמדים בצרפת לא כולם כמו שאמרת נועם(אנא לא להעביר עכשיו לנושא הפוליטי)
Shadi Abo Ahmad פורסם אוגוסט 2, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2004 עדיין חרא של עם... תזכור שאנשים בעולם מסתכלים עלינו באותה משקפת שאנחנו מסתכלים בה עליהם! בעתיד תנסה להשתמש במילים נורמליות שמתאימות לרמת הפורום. אור, שמח לקרוא את התיאור שלך. בו נקווה שיותר אנשים משם יתחילו גם הם לטוס ברשת לישראל. גם פה מחכה להם פיקוח מעולה ואדיב.
DanPadnos פורסם אוגוסט 2, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2004 בהחלט מעודד לשמוע... ואני מבקש לא להכליל, כמו שראיתם יש צרפתים בכלל לא חארות, כמו בכל לאום. שאני אבין, אתה ממזער וכותב בפורום כשאתה בגובה שיוט (רק שואל) ?
Noam פורסם אוגוסט 2, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2004 עדיין חרא של עם... תזכור שאנשים בעולם מסתכלים עלינו באותה משקפת שאנחנו מסתכלים בה עליהם! בעתיד תנסה להשתמש במילים נורמליות שמתאימות לרמת הפורום. אור, שמח לקרוא את התיאור שלך. בו נקווה שיותר אנשים משם יתחילו גם הם לטוס ברשת לישראל. גם פה מחכה להם פיקוח מעולה ואדיב. קיבלתי והפנמתי... :wink:
Or Netzer פורסם אוגוסט 2, 2004 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 2, 2004 בהחלט מעודד לשמוע... ואני מבקש לא להכליל, כמו שראיתם יש צרפתים בכלל לא חארות, כמו בכל לאום.שאני אבין, אתה ממזער וכותב בפורום כשאתה בגובה שיוט (רק שואל) ? כן והטיסה עדיין רצה מה אתה חושב שאני ישב 8 שעות רצוף על המחשב? לא אני גולש באינטרנט מדבר במסנג'ר קצת לוקח איזה נשנוש.. מסתכל בטלויזיה מעליי... ואגב הצרפתי הזה היה ממש נחמד.. הוא אומר לי בפרטי הגישה שאני שולח אותך עוברת מעל כל פריז אתה תראה הכל... אז אמרתי לו ואו תודה.. חבל שאי אפשר רק בגט אחד לאסוף.. אז הוא צחק... ממש נחמד היה.. אתם צודקים שהרוב שונאים אותנו וזה.. אבל לא כולם יש כאלה נחמדים דרך אגב.. אנחנו שונאים את הצרפתים והם שונאים אותנו זה הדדי.. מסתכלים אחד על השני דרך אותם עיניים שונאות... וזה לא ישתנה אם נמשיך בגישה שלנו "זה עם חרא .."
DanPadnos פורסם אוגוסט 2, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2004 8 שעות? אתה זה שקבע שתי טיסות אלעל היום? איך אתה ממשיך להריץ את הטיסה כשהסימ' ממוזער? אצלי הוא עובר אוטומטית לpause... (לא מדובר על וואטסים)
×œ×™×ž×•× ×™ פורסם אוגוסט 2, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2004 יש אפשרות בהגדרות המשחק שאם אתה מעביר את הפוקוס מהסימולטור זה ימשיך לטוס ולא יעשה פאוס
רפאל פורסם אוגוסט 2, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2004 אור,לא כל יום פוגשים צרפתי. שאדי, למדתי המון מהפיתגם שלך וגם הפנמתי. תיזכרו שלא כל האנשים בעולם הם כאלה "חראות" כמו שכולם חושבים. ראיתם מה היה לנו כאן היום. "מיפגש,ישראלי/צורפתי."
Oren Geva פורסם אוגוסט 2, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2004 לא שיש לי בעיה עם זה שאתה טס 8 שעות כשהסימולטור ממוזער - גם אני קופץ לפעמים החוצה. אבל התגובה שלך של "מה אתה חושב שאני ישב 8 שעות רצוף על המחשב?" גורמת לי לחשוב: למה בעצם אתה טס טיסות של 8 שעות? מה יוצא לך מזה? אתה הרי בכלל לא מתעסק בטיסה שלך בזמן הזה... לא עדיף פשוט להריץ את הקטעים המשעממים מעל הים פי 2 או פי 4, אבל לפחות להיות שם? או יותר טוב - לא עדיף לעשות טיסות של שעתיים במקום?
BlackRaven פורסם אוגוסט 2, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2004 עדיין חרא של עם... דווקא לא כל כך, יצא לך פעם להיות בצרפת שאתה קובע בכזאת נחישות "חרא של עם" ? אתם צודקים שהרוב שונאים אותנו וזה.. אבל לא כולם יש כאלה נחמדים דרך אגב.. אנחנו שונאים את הצרפתים והם שונאים אותנו זה הדדי.. מסתכלים אחד על השני דרך אותם עיניים שונאות... וזה לא ישתנה אם נמשיך בגישה שלנו "זה עם חרא .." אנטישמים שונאים אותנו, ואני יכול לומר בוודאות שלא רק בצרפת הם נמצאים, ככה שאם כבר מכלילים בוא נעשה את זה כמו שצריך : "אנחנו שונאים את העולם והעולם שונא אותנו זה הדדי" :wink:
Or Netzer פורסם אוגוסט 2, 2004 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 2, 2004 לא שיש לי בעיה עם זה שאתה טס 8 שעות כשהסימולטור ממוזער - גם אני קופץ לפעמים החוצה.אבל התגובה שלך של "מה אתה חושב שאני ישב 8 שעות רצוף על המחשב?" גורמת לי לחשוב: למה בעצם אתה טס טיסות של 8 שעות? מה יוצא לך מזה? אתה הרי בכלל לא מתעסק בטיסה שלך בזמן הזה... לא עדיף פשוט להריץ את הקטעים המשעממים מעל הים פי 2 או פי 4, אבל לפחות להיות שם? או יותר טוב - לא עדיף לעשות טיסות של שעתיים במקום? אשמח להגיב על זה... ראשית כל כשאני גם יוצא... אני כל 5 דקות יוצא לבדוק שהכל כשורה מתפקד ואפילו יותר ועוד סיבה שאני עושה את זה זה לבדוק אם איזה פקח לא התחבר וקורא לי.. או סופרוויזור או איזה תנועה.. יותר מ10 דקות בחוץ אני לא נשאר... למה אני עושה את זה? כי אני אוהב לטייל בעולם וביעדים.. וX2 וכו' זה לא ראליסטי... הא ולמה בטיסה הטייס יכול לצאת? אוקיי אז בטיסה לטייסים יש אחד את השני... לדבר איתם.. יש דיילות להסתבלט איתם.. וכן הטייסים מתפננים בתא טייס.. אם היה להם אינטרנט כמו לי.. הם לא היו חושבים פעמיים אם להשתמש בו.... אבל זאת הסיבה שאני לא עושה טיסות לניו יורק.. (11 שעות רצוף אפילו סתם מול המחשב אני לא יכול..) (בין הטיסות עשיתי הפסקה קלה כמו כן :wink: ) יום טוב לכם
Oren Geva פורסם אוגוסט 2, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2004 זה לא ריאליסטי? ולצאת החוצה מהסימולטור כן? אתה לא מדבר על לחזור כל כמה דקות ולבדוק - אמרת שאתה רואה טלויזיה, הולך לאכול וכו'. פשוט תתנתק מהרשת. בשביל מה אתה טס אונליין כשאתה לא אונליין באמת? אני בטוח שאתה יוצא החוצה כשאין פקחים באיזור. אז בשביל מה להיות מחובר בכלל? טייסים - זו העבודה שלהם. אצלך זה תחביב. אני לא מבין את הלוגיקה של לעשות טיסה של 8 שעות, ולא להיות בה % מהזמן... לראות עולם? מה בדיוק אתה רואה כשאתה לא שם?
Or Netzer פורסם אוגוסט 2, 2004 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 2, 2004 זה לא ריאליסטי? ולצאת החוצה מהסימולטור כן?אתה לא מדבר על לחזור כל כמה דקות ולבדוק - אמרת שאתה רואה טלויזיה, הולך לאכול וכו'. פשוט תתנתק מהרשת. בשביל מה אתה טס אונליין כשאתה לא אונליין באמת? אני בטוח שאתה יוצא החוצה כשאין פקחים באיזור. אז בשביל מה להיות מחובר בכלל? טייסים - זו העבודה שלהם. אצלך זה תחביב. אני לא מבין את הלוגיקה של לעשות טיסה של 8 שעות, ולא להיות בה % מהזמן... לראות עולם? מה בדיוק אתה רואה כשאתה לא שם? טלויזיה מעל הראש שלי.. באותו חדר ... ... אני אוכל.. אז מטר תופס מהמחשב שלא יהרוס לי הכל ואז שניה קם לרחוץ ידיים.. גם הטייסים יוצאים לשרותים (למרות שאסור להם לפי מה שהבנתי מהטייס שדיברתי איתו) אבל אני תמיד ליד המחשב :wink: אפשר לסגור את הדיון ולעבור למקורי?
Oren Geva פורסם אוגוסט 2, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2004 אין בעיה. אני לא אבין את זה. למה אתה עושה את זה בכלל אם זה משעמם אותך עד כדי כך שאתה צריך למצוא עיסוקים אחרים. אבל אם זה עושה לך טוב...
OmriSoudry פורסם אוגוסט 2, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2004 כדי להיות מסוגל לאמר "אני טסתי את הטיסה מלונדון לישראל (סתם דוגמא) בדיוק כמו שטסים אותה במציאות!" :wink:
Izik Bakshi פורסם אוגוסט 2, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2004 אני יכול להעיד על עצמי שתוך כדי פיקוח (בעיקר שהתנועה דלילה) אני עושה הרבה דברים כמו מיילים, שיחות במסנגר, קצת אוכל, וטלפון...בגלל זה יוצא שטייסים קוראים לי ואני לא עונה,ושאני עונה אז הרבה יכולים לשמוע ברקע את הצלצול הודעה של ICQ, מסנגר או ASRC, אז סליחה מראש מכולם...
Itay Zecharia פורסם אוגוסט 2, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2004 מה קרה לכם חבר'ה? שכחתם שאצלנו לא מערבים פוליטיקה ותעופה וירטואלית יחד? :idea:
DanPadnos פורסם אוגוסט 2, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2004 LOL איציק... אני מבין את netman לגמרי... זה הרבה יותר מעניין לטוס טיסות ארוכות, אבל אתה לא מצפה שמישהו יוותר על יום שלם בשביל הלוך ושוב של 8 שעות... כמו שאמרו, זה לא המקצוע שלך, אלא רק תחביב. כמה שתעסוק בטיסה בצורה רצינית, גם טייסים אמיתיים לא יושבים בטיסות טראנס אטלנטיות דבוקים למכשירים... מוציאים חפיסת קלפים ומחפשים מה לעשות... מסקנה - לא לשחק פוקר נגד טייסי 747 :wink: מישהו יכול להנחות אותי לאפשרות שהסימולטור לא יעצור כשאני ממזער?
yuval_el פורסם אוגוסט 2, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2004 מישהו יכול להנחות אותי לאפשרות שהסימולטור לא יעצור כשאני ממזער? בהנחה שאתה מתשמש בFS9: setting-->general להעיף את הוי מpause on task switch
Noam פורסם אוגוסט 2, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2004 עדיין חרא של עם... דווקא לא כל כך, יצא לך פעם להיות בצרפת שאתה קובע בכזאת נחישות "חרא של עם" ? 3 פעמים
Or Netzer פורסם אוגוסט 2, 2004 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 2, 2004 עדיין חרא של עם... דווקא לא כל כך, יצא לך פעם להיות בצרפת שאתה קובע בכזאת נחישות "חרא של עם" ? 3 פעמים בלי פוליטיקה... בVATSIM לא מערבים פוליטיקה!!! ו3 פעמים זה לא מספיק...
Itai Ganor פורסם אוגוסט 2, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2004 אני יכול להעיד על עצמי שתוך כדי פיקוח (בעיקר שהתנועה דלילה) אני עושה הרבה דברים כמו מיילים, שיחות במסנגר, קצת אוכל, וטלפון...בגלל זה יוצא שטייסים קוראים לי ואני לא עונה,ושאני עונה אז הרבה יכולים לשמוע ברקע את הצלצול הודעה של ICQ, מסנגר או ASRC, אז סליחה מראש מכולם... שאתה מפקח אז אני מאזין אז שומעים תצליל של המסנגר או תאיסקיו זה מאוד מבדר