Shadi Abo Ahmad פורסם אוגוסט 10, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 10, 2004 למי שזוכר, עד לפני שנה, פורום החטיבה היה חלק מהפורום הכללי של חטיבת דרום אפריקה. אחרי שהמקום ההוא נעלם פתאום, הפעלנו את הפורום הזה ב 31 ליולי 2003. היום יש לנו כאן 357 חברים רשומים, שכתבו 28100 ב 3407 נושאים. הממוצע שלנו הוא: 75 הודעות ליום. ב 9 נושאים ליום. ויש לנו כמעט משתמש חדש שנרשם כל יום! תמשיכו להנות
Almog Atar פורסם אוגוסט 10, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 10, 2004 מזל טוב כמה אני שמח שיש לנו את הפורום הזה !!! כל הכבוד !!
moti פורסם אוגוסט 10, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 10, 2004 מזל טוב! שיזכה לעוד שנים רבות של פעילות עניפה...
Boeing744 פורסם אוגוסט 10, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 10, 2004 תחי מדינת ישראל, כל הכבוד לצה"ל, תחזק יד אחינו.... :B-fly:
zvi rodes פורסם אוגוסט 10, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 10, 2004 מזל טוב ליום ההולדת שנה לפורום,חישבו לרגע מה עושה לנו הפורום הזה,איך אפשר בלי זה? :crazyeyes:
e_dor פורסם אוגוסט 10, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 10, 2004 מזל טוף לכולנו ! אני מקווה שנמשיך להשאר פורום כ"כ איכותי ולא נהפוך לפורום ספאם ומגעיל כמו מקום שלא נציין את שמו כאן אז עד 100 כעשרים לכולנו ולפורום היקר שלנו ! וכמובן לחטיבה
Itamar Koren פורסם אוגוסט 10, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 10, 2004 מזל טוב לפורום הוא באמת עזר לנו בשנה הזו ואני בטוח שהוא יעזור בעתיד :wink:
the pilot פורסם אוגוסט 11, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 11, 2004 מזל טוב פורום, שתשאר עד 120 שנה, זהירות בדרכים ושתמשיך לעזור לנו(תשאר כמו שאתה) מאחל,
golan73 פורסם אוגוסט 11, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 11, 2004 ברכות לפורום החטיבה. פורום נהדר המאגד הרבה מאוד חברים יחד, ממקומות שונים בגילאים שונים. בזכות הפורום הזה, למדתי הרבה אמוד על עולם התעופה וכמו כן נפלה בחלקי הזכות להכיר אנשים נהדרים. :BIG:
אורח פורסם אוגוסט 11, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 11, 2004 כמו כל תינוק בן שנה, גם פורום זה גורם לי להיות ער בשעות מוזרות של הלילה ... נו טוב לא עד כדי כך, אבל הקריז מגיע דיי מהר כשהוא לא באויר :wink: מזל טוב והמון תודה לשאדי ואילן על הפורום הנהדר הזה. דרכו מצאתי הרבה משוגעים כמוני לדבר (לא שזה עוזר לשכנע את המשפחה שאני כניראה שפוי, אבל זמנית :wink: ) והחיים שינו כיוון בעזרתו ובגללו, לטובה כמובן. מקווה לשנה הבאה טובה לא פחות, מלאה בתכנים מענינים ופיתוחים נוספים ל FS. תודה לכולם,
רפאל פורסם אוגוסט 11, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 11, 2004 רן על המ אתה מדבר ? אני נישאר עד 05:00 לפנות בוקר בין אם אני טס בין אם אני עסוק ובין אם אני-ישן. מרגע שניכנסתי לכאן,מפריחים את השממה.כל שנייה כל דקה !!! זאת ההזדמנות להגיד מזל טוב לאלמוג וגם לחטיבה שניהם חוגגים יוםהולדת.
Oren Geva פורסם אוגוסט 11, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 11, 2004 כמו כל תינוק בן שנה, גם פורום זה גורם לי להיות ער בשעות מוזרות של הלילה ...נו טוב לא עד כדי כך, אבל הקריז מגיע דיי מהר כשהוא לא באויר :wink: מזל טוב והמון תודה לשאדי ואילן על הפורום הנהדר הזה. דרכו מצאתי הרבה משוגעים כמוני לדבר (לא שזה עוזר לשכנע את המשפחה שאני כניראה שפוי, אבל זמנית :wink: ) והחיים שינו כיוון בעזרתו ובגללו, לטובה כמובן. מקווה לשנה הבאה טובה לא פחות, מלאה בתכנים מענינים ופיתוחים נוספים ל FS. תודה לכולם, זה לא משכנע את המשפחה שאנחנו שפויים - רק שאנחנו לא היחידים... ומה לעשות - צרת רבים, חצי נחמה. אצלי, כמו שאולי אתם יודעים, האישה מבצעת בקרת איכות והגהה על שירשורי תמונות... מזל טוב לפורום שלנו!
ארזS פורסם אוגוסט 11, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 11, 2004 גם אני מצטרף למברכים למרות שאני די חדש כאן ולא שייך לתחום העיקרי כאן שהוא הסימולטורים. עלו והצליחו !
Or Netzer פורסם אוגוסט 11, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 11, 2004 ראפל ההבדל בינך לבין רן זה כולה 10 15 שנה .... הוא עובד אתה לא אתה משועמם (כמו כולם בגיל שלך) הוא לא כן עד שלא נכנסתי לפורום אורן... אימא שלי לא נתנה לי יותר מדי.. עכשיו היא רואה שיש עוד פסיכים כמוני (ובגילאים מבוגרים) היא משחררת רסן
רפאל פורסם אוגוסט 11, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 11, 2004 ****** רפאל אזהרה ראשונה ואחרונה, עוד פעם אחת אני רואה שפה כזאת פה ואתה מושעה. ************************************************************ ראפל ההבדל בינך לבין רן זה כולה 10 15 שנה ....הוא עובד אתה לא אתה משועמם (כמו כולם בגיל שלך) הוא לא כן עד שלא נכנסתי לפורום אורן... אימא שלי לא נתנה לי יותר מדי.. עכשיו היא רואה שיש עוד פסיכים כמוני (ובגילאים מבוגרים) היא משחררת רסן הופה! נעשית לנו כאן מישרד הפנים או מה ? מאיפה אתה יודע אם אני עובד או לא ?! (אומנם אם אני בן 15 ולך תדע אם עובדים בני 15), ולא כותבים ראפל ************ נערך ע"י רן **** כותבים רפאל. ואל תעלה לי את הפיוז. ו מה אמרת ? אני משועמם הא (כמו כולם בגילי .....) ??! אז בוא תגיד לנו אור אם אתה גם משועמם,אלמוג,ועוד כמה אחרים צעירים. אוקיי ??! :twisted: :cry:
alon_a פורסם אוגוסט 11, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 11, 2004 ****** רפאל אזהרה ראשונה ואחרונה, עוד פעם אחת אני רואה שפה כזאת פה ואתה מושעה. ************************************************************ ראפל ההבדל בינך לבין רן זה כולה 10 15 שנה ....הוא עובד אתה לא אתה משועמם (כמו כולם בגיל שלך) הוא לא כן עד שלא נכנסתי לפורום אורן... אימא שלי לא נתנה לי יותר מדי.. עכשיו היא רואה שיש עוד פסיכים כמוני (ובגילאים מבוגרים) היא משחררת רסן הופה! נעשית לנו כאן מישרד הפנים או מה ? מאיפה אתה יודע אם אני עובד או לא ?! (אומנם אם אני בן 15 ולך תדע אם עובדים בני 15), ולא כותבים ראפל ************ נערך ע"י רן **** כותבים רפאל. ואל תעלה לי את הפיוז. ו מה אמרת ? אני משועמם הא (כמו כולם בגילי .....) ??! אז בוא תגיד לנו אור אם אתה גם משועמם,אלמוג,ועוד כמה אחרים צעירים. אוקיי ??! :twisted: :cry: מילה אחת: תירגע :!:
Arie Halperin פורסם אוגוסט 11, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 11, 2004 מזל טוב לכולנו את היומולדת נציין במפגש ולחזק את דבריו של רן גם אני לא יכול יותר ללא הפורום הנהדר הזה של החטיבה הענקית שלנו בזכות האנשים הנהדרים שבה כל הכבוד לכם על ההשקעה אריה
yossid פורסם אוגוסט 12, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 12, 2004 כמו כל פורום ברשת יש בו מהטוב ולעיתים גם מהרע. למרות זאת - אין כמוהו. אז תודה למי לנושאים במלאכה ותודה מכל הלב לספונסר (הבוס הגדול). יוסי
moti פורסם אוגוסט 12, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 12, 2004 דנתם פה על עניין השעות: בחופש אני נשאר ער עד שעות הבוקר המוקדמות ואני חושב שזה יפה לראות שאנשים כותבים הודעות גם ב 04:00, זה לא הופך אף אחד למשועמם או עסוק אלא רק מראה שהפורום והחטיבה פעילים ללא הפסקה שזה דבר יפה מאוד !!!