עבור לתוכן
Or Netzer

[סקר] FS2004 - כמה מתכוונים להשאר איתו בקרוב, כמה להחליפו?

Recommended Posts

פורסם

אני מתכוון להשאר איתו עוד הרבה זמן.

אני אקנה סינרי לב"ג שתואם ל2004 אם הוא יצא.

פורסם

אני מתכוון להשאר איתו כשאני טס במטוסים כבדים כגון:737 ובנוסף לקנות לו סינרי חדש של בן-גוריון,

אני טס ב-FSX כאשר מדובר בטיסת ראיה.

פורסם

נשאר על 9 עד שיצא 75X של LDS.

כמובן שאשמח לרכוש סינרי לב"ג כשיצא ל FS9.

פורסם
אני מתכוון להשאר איתו כשאני טס במטוסים כבדים כגון:737 ובנוסף לקנות לו סינרי חדש של בן-גוריון,

אני טס ב-FSX כאשר מדובר בטיסת ראיה.

אותו הדבר.

פורסם
בלי צל של ספק ואמרתי זאת כבר לדוד- יוצא סינרי לFS9, אני קונה על ארבע!

בדיוק!

הלוואי יצא סינרי כמו של X ל9 ...

אני הראשון שיקנה אותו :lol:

פורסם
בלי צל של ספק ואמרתי זאת כבר לדוד- יוצא סינרי לFS9, אני קונה על ארבע!

את זה אני חייב לראות בתמונה + צביעה של מטוס שלך על 4 קונה סינרי עם האשראי ביד :mrgreen:

פורסם

אני נשאר ב-FS9, ומתכוון בכל מקרה לקנות את הסינרי ב-X כמתנה לבן משפחה.

אם ייצא ל-9, אני מתכוון לרכוש עוד עותק.

אגב, FS9 מוכיח את עצמו כלכלית בצורה נפלאה - אין צורך בחומרה יקרה מידי, התוספות

לרוב זולות יותר, ואם כבר יש מבצעים אז הם מאד משתלמים ל-FS9. כאילו עושים כל שנה מכירת

חיסול, אבל זה אף פעם לא מתחסל. ובנוסף, אני לא מרגיש שאני מחמיץ משהו שיש ב-X ואין ב-9.

כל חברה שמכבדת את עצמה כבר עשתה את השיקול הזה, ומפיצה את רוב הסינרים לשתי הגרסאות

(בסוד - גם לאלו שקוראים להם Scenery Bla-Bla Ultra Modern X, אבל אל תגלו לאף אחד :wink: )

פורסם

אין כמו FS9 רואה את עצמי איתו עוד הרבה זמן.

שאני יעבור לX זה יהיה רק שיצא 777 PMDG עד אז אין מה לדבר בכלל :D

לי אישית מספיק הסינרי שיש עכשיו.

אבל... עם הסינרי יהיה במחיר סביר יתכן מאוד שאני אקנה.

פורסם

אני שדרגתי ל-FSX. היה לי המון על FS9 ונהניתי ממנו, עד שתוך כדי השירות הצבאי נאלצתי לשדרג מחשב ולכן כבר שדרגתי סימולטור. בחדש הצד הויזואלי הרבה יותר מרשים, נוף יפה, יותר נוח בטיסות קלים וצבאי - הטיסות הפשוטות והמהירות, הן עיקר הפעילות הנוכחית שלי, עקב חוסר זמן לסימולטור. מדבר על הגראפיקה בעיקר, פלוס העובדה שהרבה יותר נוח להשתמש ב-VC. אני בצבא ואין לי זמן להשקיע כרגע בתחביב זמן או כסף מעבר לכך, לכן זה עיקר נפח הטיסות שלי כרגע בסימולטור, אם אני כבר מוצא זמן מהצבא.

מחכה בקוצר רוח ל-73NGX. אם וכאשר אקבל בחיי האישיים הרבה יותר זמן לפתח את התחביב, אתחיל לרכוש תוספים מתקדמים ל-FSX, בונה על LDS76 ו/או PM744X. הכל כשיהיה לי זמן להשקיע בהם זמן להנות מהם שיחזיר את ההשקעה הכספית. כאמור, 73NGX הוא עוגן מבחינתי. את בן גוריון ארכוש גם-כן. תוסף מדהים, ארכוש רק משום שרלוונטי לי כל כך. הסינרי הישן מצויין גם הוא ועובד בסדר גמור.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...