mickey lip פורסם מרץ 12, 2011 דיווח פורסם מרץ 12, 2011 שלום חברים. לאחר חודשים רבים של עבודה , אנו גאים להציג בפניכם שת"פ חדש, VATIL-ARKIA ראשית ברצוני להודות למנהל החטיבה על התמיכה בשת"פ ולרן בן שמואל על הדחיפה והשעות הרבות שהשקיע בפרוייקט. תודה. שת"פ ארקיע נולד בעצם על אותו רעיון של שת"פ אלעל , אנשי ארקיע רצו לראות גם את חברי החטיבה משתלבים בעזרה של הדרכות הטייסים. בשלב זה מותקן כבר מחשב בארקיע שמיועד אך ורק לצורך הדמיית טיסה בסימולטור. אנו נלווה את חניכי הטייס בכל קורס משלב ההדרכות קרקע ועד לאימוני הטיסה בסימולטור, נעזור להם לתפעל את המחשב. כל חונך שיהיה חלק מהשת"פ יוכל להשתתף בשיעורי קרקע ובהדרכות יחד עם הטייסים (תלוי בסוג ההדרכה ובאישור המדריך) ולהתמקצע בסוג המטוס אותו הם לומדים. אני פותח הערב מכרז לקבלת חונכים לשת"פ. דרישות סף : - מעל גיל 16 -ידע מקיף בתפעול סימולטור FS9 -וותק של מעל 50 שעות טיסה ברשת. -עדיפות לטייסי ATR עם ניסיון מוכח של 30 שעות ומעלה -נכונות להשקיע לפחות יום אחד חופש לטובת הדרכה החונכים החדשים יעברו יום הסבה בארקיע , בשדה דב. זאת ההזדמנות שלכם ללמוד את ה ATR על בוריו מהטובים ביותר , נצלו אותה. קורות חיים נא להעביר לכתובת: arkia@vatil.org.il ההרשמה תיסגר בתאריך: 18/03/11 תהנו.
Elad Zeierman פורסם מרץ 12, 2011 דיווח פורסם מרץ 12, 2011 שיהיה בהצלחה עם הוונטלטורים של ארקיע :-) נשאר רק את האוטובוסים של ישראייר והשליטה הושלמה :-)
bar levy פורסם מרץ 12, 2011 דיווח פורסם מרץ 12, 2011 אני מאוד הייתי רוצה להצטרף, לצערי אין זמן בגלל הצבא =[
lior kestner פורסם מרץ 12, 2011 דיווח פורסם מרץ 12, 2011 נשלח מיקי ורן , תודה רבה על העשייה הזאת שמאחורי הקלעים ולכל מי שנוגע במהלך זה . וכמובן לחברת ארקיע שלוקחת על עצמה את , השת"פ המדהים הזה .!
Noy Farhi פורסם מרץ 12, 2011 דיווח פורסם מרץ 12, 2011 הלוואי ויכולתי להצטרף אבל גם אצלי הצבא לא מאפשר כמה חודשים מתגייס.
dash-7 פורסם מרץ 12, 2011 דיווח פורסם מרץ 12, 2011 כל הכבוד! אני בטוח שזה יוסיף גם לחטיבה וגם לארקיע...
Ran Ben Shmuel פורסם מרץ 13, 2011 דיווח פורסם מרץ 13, 2011 חברים שלום, לאלו ששולחים מועמדות - נא לצרף גם מספר נייד/טלפון ליצירת קשר. בהצלחה לכולם!
אורח פורסם מרץ 13, 2011 דיווח פורסם מרץ 13, 2011 מדובר רק על מי שיודע להטיס ATR? או שגם 757/אמבראר תופס פה?
mickey lip פורסם מרץ 13, 2011 מחבר דיווח פורסם מרץ 13, 2011 הבנת הנקרא- עדיפות לבעלי נסיון על ATR. לא תנאי הכרחי.
Ido Rosenthal פורסם מרץ 16, 2011 דיווח פורסם מרץ 16, 2011 כל הכבוד, אולי תנצלו את התחממות היחסים כדי לקבל אישור מארקיע להקים VA שנושאת את שמם? אני זוכר שבזמנו בן ניסה להקים VA ישראלית חדשה והם בעטו אותו לכל הרוחות...
אורח פורסם מרץ 16, 2011 דיווח פורסם מרץ 16, 2011 כל הכבוד,אולי תנצלו את התחממות היחסים כדי לקבל אישור מארקיע להקים VA שנושאת את שמם? אני זוכר שבזמנו בן ניסה להקים VA ישראלית חדשה והם בעטו אותו לכל הרוחות... אני גם פניתי אליהם לפני שנה בערך והם לא רצו. אני מקווה שעכשיו נוכל להרים משהו כזה.
Ran Ben Shmuel פורסם מרץ 16, 2011 דיווח פורסם מרץ 16, 2011 כל הכבוד,אולי תנצלו את התחממות היחסים כדי לקבל אישור מארקיע להקים VA שנושאת את שמם? אני זוכר שבזמנו בן ניסה להקים VA ישראלית חדשה והם בעטו אותו לכל הרוחות... גם לזה יגיע הזמן..
Avichai Koor פורסם מרץ 19, 2011 דיווח פורסם מרץ 19, 2011 ידוע,ואטיל כוכבים,בכל תחום שהוא. כל הכבוד לעוסקים בעבודת הקודש,הלוואי והיתי יכול להיות פעיל כ"כ כמו שאני היתי פעיל באלעל. אך לצערי הצבא אינו מאפשר זאת. שבוע טוב פורים שמח.
Ran Ben Shmuel פורסם מרץ 28, 2011 דיווח פורסם מרץ 28, 2011 היי אני אפנה באופן אישי לחונכים לפי השמות שקיבלתי והצורך שיעלה מארקיע לגבי כמויות.