עבור לתוכן
Joel Strikovsky

PMDG737NGX עדכון 11.08.2011 - שוחרר עדכון ל NGX

Recommended Posts

פורסם

מוצר מעולה.

אצלי המטוס מגמגם, עד 8 שניות קיפאון בכל כ-30 שניות, בעיקר אך לא רק בהחלפת שדה ראיה, 20 מסגרות במסך מלא וסינרי חצי עמוס על 2D, מחשב מודרני. 64 ביט עושה עבודה טובה.

אגב קראתי לפני יומים בפורום מסוים על פתרון למערכות 32 ביט אך איני זוכר איפה, היה באנגלית.

בהפעלת FSX ראשונה אחרי התקנה הופיעה שגיאת UI.DLL הידועה ולאחר החלפתה הסימ' עלה בסדר.

רן, בפעם הראשונה מנוע 1 נתקע בסרק, אתחלתי שוב את המחשב ולא הופיע יותר, גם הדמפר צפוי להירגע.

צביעות מסוימות מופיעות במקום לא נכון, למשל קונטי עם כנפונים מופיע ברשימה של בלי.

אכן המעבר בין חלונות ב-2D לא ממש נוח והתנעה הינה משחק מעברים בין 2D ל-3D. תצוגת פרופיל אנכי ב-ND לא מרשימה.

יש מה לשפר.

פורסם

הם כתבו שפנל מצערות ב 2D לא קיים בתכנון ... ואלה לא הסינים ...

בינתים הצלחתי להמריא בשלום מלרנקה לכיוון ב"ג באוף ליין בינתים.

לא סומך על המטוס.

עופר אם יש לך FSUIPC עם AUTOSAVE נטרל אותו, קראתי שזה מה שגורם

לתקיעות כל כמה זמן

פורסם

סוף סוף הצלחתי לבצע אקטיבציה.

המטוס נראה ממש מדהים!!!

עכשיו התחלתי לעבוד קצת איתו.

מצב פריימים לא רע, אפילו טוב. חששתי ליותר גרוע מזה. אני עם I5 שלי וGTX260 ציפיתי למצב פחות טוב.

בבן גוריון X ב2D מקבל 30 כאשר נעול על 30.בוירטואל מקבל באיזור 18-20.

בינתיים הכול רץ חלק ללא בעיות.

פורסם

אני ממש התאכזבתי בכל מה שקשור ל2D. אין קודם כל פאנל שליטה כמו ב744 או ב737 הקודם או בIFLY. פשוט אין. יש קיצורי דרך פה ושם כדי להגיע לOH וכו'. כמו שפינקלס אמר- אין מצערות 2D שזה גם מעצבן.. ולדעתי משהו גם דפוק זה שאין בכלל פאנל F/O 2D בכלל! את כל תשומת הלב נתנו ל3D שהוא מדהים ללא ספק!

עוד פאקים לדעתי זה שכל השליטה של המטוס מתבצעת לפי הCDU. אני לא אוהב את זה- אני אוהב כמו בשאר המטוסים לשלוט על כל ההגדרות דרך ההגדרות של הסימ. בMD11 היה אפשר לעשות את זה ביחד.

מבחינת מודל חיצוני מודל מטורף אין בכלל על מה לדבר! מה שחבל הוא שהם לא הוציאו בכלל פיינטקיט.. על כן יודי צריך לנוח עוד כמה ימים על זרי הדפנה עד שישכילו להוציא..

פורסם
זהו שעדיין לא הגדרתי כלום, שמתי כל הסליידים על גבוה , כולל אנטיאלייסינג, עם דיירקט או בלעדיו,

מיותר לציין שמותקן דרייבר אחרון לכרטיס מסך, SP 2', וכו'.

אמרתי שציפיתי עם חומרה כזאת לקבל פריימים סבירים בכל תצורה של הגדרה בפלייט עצמו ללא תוספות של מנהלים חיצוניים,

ולכן כן יש צורך במנהלים חיצוניים והגדרות מסובכות גם עם מפרט כזה.

אכן, אני יכול וצריך להנות ממנו יותר לשם כך שילמתי על מפרט כזה (שונא שמשהו לא עובד במהירות הטבעית שלו כדוגמת עובר קלוקינג) אחרת אוליי הייתי מסתפק במעבד I3 , לא חסכתי גם בזיכרון ולא בכרטיס מסך.

אז זהו צריך לעשות מה שצריך לעשות, (או להגדיר כדי להגיע לסביר, או לקנות ססנה ולקבל סביר + בהגדרות היצרן)

עבודה נכונה על קובץ הFSX CFG שלך תשפר בעשרות אחוזים את הפריימים.

פורסם

קראתי על צפיה ל-B777. כשאני מסתכל אחורה, יש לי כמות תוספים שגם שנה 24 שעות ביממה לא תספיק לנצלם. לכן המדיניות שקבעתי לגבי תוספים היא:

א. לקנות כאלה שמהווים פריצת דרך שתורמת לי בהדמייה. B777 מבחינתי לא יתרום לכך. אבל צי הכולל את FSL קונקורד ו- A320 כשיצא, ועוד NGX, ועוד AEROWORX PSX לכשייצא, מבחינת מטוסים בקטגוריית נוסעים מודרניים מכסה את צרכי בעתיד הנראה לעין.

ב. מעבר ל- REX II, ASE, AIVLASOFT רכשתי חבילות תכנון טיסה כולל DANOR FOC ו- FSBUILD EFB, ובתוכנית העתיד קיימת רק את החבילה שמפתח TOPCAT עומד להוציא.

אחרי-כן בא תור דיסק קשיח טרהבייט עבורם...

פורסם
קראתי על צפיה ל-B777. כשאני מסתכל אחורה, יש לי כמות תוספים שגם שנה 24 שעות ביממה לא תספיק לנצלם. לכן המדיניות שקבעתי לגבי תוספים היא:

א. לקנות כאלה שמהווים פריצת דרך שתורמת לי בהדמייה. B777 מבחינתי לא יתרום לכך. אבל צי הכולל את FSL קונקורד ו- A320 כשיצא, ועוד NGX, ועוד AEROWORX PSX לכשייצא, מבחינת מטוסים בקטגוריית נוסעים מודרניים מכסה את צרכי בעתיד הנראה לעין.

ב. מעבר ל- REX II, ASE, AIVLASOFT רכשתי חבילות תכנון טיסה כולל DANOR FOC ו- FSBUILD EFB, ובתוכנית העתיד קיימת רק את החבילה שמפתח TOPCAT עומד להוציא.

אחרי-כן בא תור דיסק קשיח טרהבייט עבורם...

זה מעניין לראות מה הנזק בכיס מכל התוספים שאנחנו קונים, אם מסתכלים אחורה אחורה זה מצטבר לסכומים לא קטנים בכלל (בלי להיכנס חס וחלילה לכיס של אף פה 8) )

פורסם
האתר הזה יכול לעזור בקינפוג נכון של ה FSX.CFG

http://www.venetubo.com/fsx.html

חוץ מהאתר, שהוא מצויין, אני הוספתי עוד כמה ערכים שהקפיצו לי את הפריימים.

באתר הזה יש עוד כמה דברים טובים:

http://www.highflightsimulations.com/

ד"א, מישהו יכול להגיד לי אם אני אצליח להריץ אותו טוב בFSX עם המפרט הזה:

מעבד Intel E8400

כרטיס מסך GeForce 9600GT 512

4 GB ראם.

תודה.

פורסם
האתר הזה יכול לעזור בקינפוג נכון של ה FSX.CFG

http://www.venetubo.com/fsx.html

חוץ מהאתר, שהוא מצויין, אני הוספתי עוד כמה ערכים שהקפיצו לי את הפריימים.

באתר הזה יש עוד כמה דברים טובים:

http://www.highflightsimulations.com/

ד"א, מישהו יכול להגיד לי אם אני אצליח להריץ אותו טוב בFSX עם המפרט הזה:

מעבד Intel E8400

כרטיס מסך GeForce 9600GT 512

4 GB ראם.

תודה.

ממליץ לקנות כרטיס עם 1GB

פורסם

זה מהאתר של PMDG.

אני לא יודע כמה FPS אבל זה מה שהמטוס דורש.

Minimum

OS: Windows XP/Windows Vista/Windows 7 (latest service packs), Flight Simulator X with SP2 or Acceleration installed.

Processor: Intel Core 2 Duo or AMD equivalent

RAM: 2GB if only running the NGX, 4GB if running other addons (scenery, traffic etc)

Video Card: DirectX 9 compatible with 512MB of video memory (examples: Nvidia 8800GT, AMD/ATI Radeon 4870)

Best Performance

Processor: Intel Core i5 or i7 (Sandy Bridge core) or better

RAM: 4GB+

Video Card: Nvidia GTX560 Ti, 570 or 580 with 1GB+ of video memory or better

Monitor: Widescreen 1920x1080+

PMDG *highly* recommends the use of 64-bit versions of Windows due to memory limitations in FSX.

פורסם

כל העניין של ה cfg זה משחק האתרים לא תמיד יתנו את ההגדרות הכי גבוהות כי זה קצת כללי...

מומלץ להבין את הסעיפים ולשחק עם ההגדרות שמאתימות עד שתמצא את ההגדרה הכי טובה...

שאני הגדרתי את שלי לקח לי יותר מחודשיים של קריאה והבנה של כל סעיף...

אני אשמח לעזור למי שרוצה ואין לא זמן להתעסק עם זה...

amirfriedely@gmail.com :D

פורסם

לגבי מערכת מומלצת ל-PMDG לביצועים אופטימליים, אשמח לדעות של חברי הפורום שמבינים משהו בנושא לפני שאני זורק איזו אלפייה וחצי על כרטיס מסך.

אני כרגע עם GEFORCE 9500GT, ועם זכרון של 2 GB RAM.

הם ממליצים על GTX 560 TI וזכרון 4 GB RAM ומעלה.

בינתיים חשבתי לשדרג RAM אפילו ל-6, מבירור קצר שעשיתי מדובר ב-200-400 ש"ח בסה"כ, פשוט להוסיף 4 ל-2 שכבר יש לי.

כרטיס מסך זו הוצאה כבדה, אך אם כבר אשדרג למשהו שיעיף את NGX לגמרי בכיף ובתמונה יפה - זו מטרת השדרוג היחידה.

מבקש המלצות ודעות של מביני עניין. אולי יש אלטרנטיבות יותר טובות וזולות מה-560TI? אולי הוא מוגזם לחלוטין? RAM - אולי אני בכלל לא יודע שזה לא כל כך פשוט להוסיף RAM ככה סתם?

תודה.

פורסם

איתי, ה560TI מעולה, אבל יכול להיות שאפשר להשיג משהו משתלם יותר.

תצרף את המפרט המדוייק שלך כולל רזולוציה של המסך.

ומה התקציב שאתה מוכן להשקיע.

פורסם

רזולוציה 1440/900

GEFORCE 9500GT

2 GB RAM

Intel Core 2 Duo CPU E7500 2.93GHz 2.40GHz

ווינדוס 7 32 ביט

אין ספק כוח.

אני רוצה מחשב שיעבוד טוב, נקי ויפה עם PMDG NGX ושדות תעופה, אין לו שום מטרה אחרת בחיים. שדרוג ייעודי לזה. תקציב - לא הגדרתי עדיין, אבל מעניין אותי מה האפשרויות כדי להגיע באמת לביצועים אופטימליים איתו, לא פחות, אבל גם לא יותר ממה שצריך.

פורסם
רזולוציה 1440/900

GEFORCE 9500GT

2 GB RAM

Intel Core 2 Duo CPU E7500 2.93GHz 2.40GHz

ווינדוס 7 32 ביט

אין ספק כוח.

אני רוצה מחשב שיעבוד טוב, נקי ויפה עם PMDG NGX ושדות תעופה, אין לו שום מטרה אחרת בחיים. שדרוג ייעודי לזה. תקציב - לא הגדרתי עדיין, אבל מעניין אותי מה האפשרויות כדי להגיע באמת לביצועים אופטימליים איתו, לא פחות, אבל גם לא יותר ממה שצריך.

מה הכוונה באין ספק כוח ? מחשב סולרי ? :lol:

פורסם

זה יפה שהגעתם לשלב שאתה יכולים לשחק בקונפיגורציות, אני עוד תקוע במציאת פתרון למה דקה וחצי אחרי העלאת המטוס - הסימולטור קופא ומתרסק אחרי שהלכתי בדיוק לפי ההוראות שלהם. כיף חיים...

פורסם
זה יפה שהגעתם לשלב שאתה יכולים לשחק בקונפיגורציות, אני עוד תקוע במציאת פתרון למה דקה וחצי אחרי העלאת המטוס - הסימולטור קופא ומתרסק אחרי שהלכתי בדיוק לפי ההוראות שלהם. כיף חיים...

זה קורה לך בבן גוריון עם הסינרי של דוד?

לי זה קרה שם אבל לא קורה בשדות אחרים.

לי זה קורה רק בבין גוריון כאשר אני בוחר SID ב CDU.

לאחר שזה קרה לי טסתי מלרנקה לבן גוריון , והכל עבר חלק.

אני כבר דיווחתי על זה למפתחים, הם עובדים על זה.

הבנתי שזה גם קורה בגרמניה ב EDDK

נסה בשדה אחר ותגיד לי אם זה קורה לך גם בשדות אחרים או רק בבן גוריון.

פורסם

קרה לי בכל שדה אפשרי...

והמחשב יחסית חדש:

i5 2.7

RAM 4 GB

5700 ATI לא זוכר כרגע את הדגם המדויק אם אני לא טועה 1GB

win7 64 bit

מאידך, זה כמובן קורה רק בטיסה עם ה737 השימוש בCPU מגיע כמעט ל100 נופל וחוזר חלילה J41 שלהם עובד מעולה. בשאר הדברים מיותר לציין שעובד מצוין.

ניחא, נחזור ממילואים נראה מה עושים

עופר

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...