Ohad Shalev פורסם אוגוסט 13, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 13, 2011 אי אפשר עם דרכון ישראלי לצערי :roll: You must hold a valid passport, have the ability to travel globally without restriction, and also have the right to live and work in the UK. בנוסף, מה זה המבחן GCSE הזה? מקביל לפסיכומטרי אצלנו?
אלעד ברנע פורסם אוגוסט 13, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 13, 2011 מזל שיש לי דרכון גרמני אבל מה לגבי המחירים או כמה שנים לוקח להשלים את התוכנית הזאתי?
Ido Rosenthal פורסם אוגוסט 13, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 13, 2011 מזל שיש לי דרכון גרמני אבל מה לגבי המחירים או כמה שנים לוקח להשלים את התוכנית הזאתי? כתוב שם 84,000 פאונד ערבון שאתה תשלים את התוכנית. אחר כך אתה מקבל אותו חזרה במשכורת במשך 7 שנים שאתה עובד בבריטיש.
Amir Paz פורסם אוגוסט 13, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 13, 2011 אי אפשר עם דרכון ישראלי לצערי :roll: You must hold a valid passport, have the ability to travel globally without restriction, and also have the right to live and work in the UK. בנוסף, מה זה המבחן GCSE הזה? מקביל לפסיכומטרי אצלנו? אם כבר, זה המכשול: and also have the right to live and work in the UK http://www.cic.gc.ca/english/immigrate/index.asp בהצלחה :drinking:
Avichai Koor פורסם אוגוסט 13, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 13, 2011 לי יש דרכון בריטי :mrgreen: רק מחכה עוד שנתיים שאסיים על צה"ל עד מתי?!?!?!
Ran Ben Shmuel פורסם אוגוסט 13, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 13, 2011 הייתה תוכנית דומה לפני כמה שנים וכשהתעניינתי אמרו לי בבריטיש שהם כבר לא מפעילים אותה. זה אותו אתר ישן או שזו הפעלה מחודשת של התוכנית?
Nir Gonen פורסם אוגוסט 14, 2011 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 14, 2011 בנוסף, מה זה המבחן GCSE הזה? מקביל לפסיכומטרי אצלנו? לפי מיטב הבנתי זה שווה ערך למקצוע בגרות ברמה של 4 יחידות ניר , מה איתך ? איתי הכל טוב, יש לי עבודה, החיים יפים, לא מתחשק לי לעבוד בחברה שמכריחה את הטייסים שלה להיות דיילים עד מתי?!?!?! ש"צ!!!!!! הייתה תוכנית דומה לפני כמה שנים וכשהתעניינתי אמרו לי בבריטיש שהם כבר לא מפעילים אותה.זה אותו אתר ישן או שזו הפעלה מחודשת של התוכנית? הפעלה מחדש
Nadav פורסם אוגוסט 14, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 14, 2011 איתי הכל טוב, יש לי עבודה, החיים יפים, לא מתחשק לי לעבוד בחברה שמכריחה את הטייסים שלה להיות דיילים סליחה על הבורות, אבל מה הכוונה- להיות דיילים? מבחינת שכר? תנאי עבודה? ביטחון תעסוקתי? אני באמת שואל מחוסר ידיעה ולא מתוך נאמנות לבריטיש או משהו כזה...
Nir Gonen פורסם אוגוסט 14, 2011 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 14, 2011 כמו שאתה בטח יודע היו שביתות רציניות של צוותי הדיילים בבריטיש אירוויז, אז הם הכריחו טייסים שלהם לעבוד בתור דיילים בשביל שחלק מהטיסות לא ישתבשו
Etai Charit פורסם אוגוסט 14, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 14, 2011 כמו שאתה בטח יודע היו שביתות רציניות של צוותי הדיילים בבריטיש אירוויז, אז הם הכריחו טייסים שלהם לעבוד בתור דיילים בשביל שחלק מהטיסות לא ישתבשו לא שמעתי על זה, זה גדול!!!!
Nadav פורסם אוגוסט 15, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 15, 2011 כמו שאתה בטח יודע היו שביתות רציניות של צוותי הדיילים בבריטיש אירוויז, אז הם הכריחו טייסים שלהם לעבוד בתור דיילים בשביל שחלק מהטיסות לא ישתבשו בואנה! זה מטורף! זה בטח היה מצחיק לראות קברניט בן 60 מחלק פחיות קולה אני מניח שהם לקחו את הטייסים הצעירים יותר לעשות את זה. איזה בזיון! אפשר לתבוע על הרעת תנאים? :mrgreen:
Zeev Bucki פורסם אוגוסט 15, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 15, 2011 גם אני רוצה להיות שם או בלופטנזה ויש לי דרכון גרמני ואזרחות אירופאית אבל מה לעשות בגילי 62 נשאר לי רק לחלום על כך בבריטיש ווירטואל ברשת :cry: הסיפור הזה עם הטייסים בשביתה שם שהופכים לדיילות זה מצויין . בשביתת הטייסים הבאה אז הדיילות יחליפו את הטייסים או אולי יש סיכויי שיקראו לנו מוואטיל לעזור להם... בוקי זאב:4X-MJB
Elad Zeierman פורסם אוגוסט 15, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 15, 2011 אני לא סגור על זה ב 100% אבל לדעתי היה משהו דומה לפני כמה שנים בארקיע או בישראייר שהקצינים הראשונים היו יוצאים אחרי המראה לעזור בקבינה
Idan Traub פורסם אוגוסט 15, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 15, 2011 84 אלף פאונד זה קצת יותר מ480 אלף שקל. וואחד סכום.
Opher Ben Peretz פורסם אוגוסט 15, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 15, 2011 חייתי בארה"ב כאשר איגוד הפקחים שבת והנשיא רייגן פיטר את כולם עקב מעבר על החוק. הוא גם סגר את הארגון כבלתי חוקי, והוציא הנחייה שאיש מהם לעולם לא יוכל לקבל משרה המשולמת ע"י משלם המסים. כל המדינה תמכה בהחלטה, נתקעתי שעות ומחאתי לרייגן כמו כולם כפיים, נמשך מעל שנתיים. ניר זה עבורך- כשמפיית עובדים מאיימת בעיתות משבר לרסק חברה כמון BA, עקב תביעות סופר- בלתי מוצדקות, כטייס שרוצה להמשיך לטוס גם מחר, הייתי גם מחליף גלגל בעת הצורך. זה המינימום שיכלו לעשות ומי שמתלונן הם אותם כפויי טובה שלא מבינים איזה סיכון, ברמת הימור, זה להיות בעלים ומנהלים של חברת תעופה. לך תגיד תודה, כשתגיע לנהל צי, תבין זאת.
Elad Zeierman פורסם אוגוסט 15, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 15, 2011 חייתי בארה"ב כאשר איגוד הפקחים שבת והנשיא רייגן פיטר את כולם עקב מעבר על החוק. הוא גם סגר את הארגון כבלתי חוקי, והוציא הנחייה שאיש מהם לעולם לא יוכל לקבל משרה המשולמת ע"י משלם המסים. כל המדינה תמכה בהחלטה, נתקעתי שעות ומחאתי לרייגן כמו כולם כפיים, נמשך מעל שנתיים.ניר זה עבורך- כשמפיית עובדים מאיימת בעיתות משבר לרסק חברה כמון BA, עקב תביעות סופר- בלתי מוצדקות, כטייס שרוצה להמשיך לטוס גם מחר, הייתי גם מחליף גלגל בעת הצורך. זה המינימום שיכלו לעשות ומי שמתלונן הם אותם כפויי טובה שלא מבינים איזה סיכון, ברמת הימור, זה להיות בעלים ומנהלים של חברת תעופה. לך תגיד תודה, כשתגיע לנהל צי, תבין זאת. עופר בשביל העניין תוכל לפרט בבקשה מה היו הדרישות הסופר לא מוצדקות של הדיילים שיכלו להפיל את החברה?
Amir Paz פורסם אוגוסט 15, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 15, 2011 כשתגיע לנהל צי, תבין זאת. עופר ניהלת צי בארץ??
Opher Ben Peretz פורסם אוגוסט 16, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 16, 2011 אמיר, א. חיובי. ב. למה לשאול שאלות דווקא בגילך הצעיר בתעופה, שב בנחת ורכוש ניסיון בעולם המציאות ולאט לאט תתבהר לך התמונה לאמיתה. אגב אני בעל תואר אקדמאי בניהול תעבורה אווירית. אלעד, א. לא זוכר כרגע פרטים אך עיון קצר ב-PPRUNE יגלה אותם. בעיקרון הם רצו את מה שלא ניתן לתת במשבר וגם במצב סדיר. למשל כמות גדולה ולא תקנית של דיילים בטיסה. זכור רק שהם העמידו את צי המטוסים של החברה לתקופות של כמה ימים עד שבוע. מספיק לא לקבל שום דרישה, רק להשבית את המטוסים, להחזיק אלפי נוסעים במלונות, לא להכניס פרוטה אלא רק לשלם פיצויים לניזוקים, לשלם לחברות אחרות בכדי שיטיסו את נוסעיה המושבתים ועוד בכדי לפשוט רגל בתוך תקופה קצרה. היה ברור לחלוטין לחברי הארגון השובת המוביל שלא ניתן לקבל את תנאיהם. ב. אחד הכלכלנים הדגולים של ימינו אמר בשבוע שעבר כי ארגוני עובדים הם אויבים מושבעים של קידמה חברתית וכלכלית, שחבריהם חיים ברווחה על חשבון כלל האוכלוסיה. ג. בשנתיים (61-63, תקופה קצרה אחרי המלחמה בה למשל בירמינגהם עירי נחרבה ועסקו בזמני בבנייתה מחדש) שחייתי באנגליה, היו בה יותר שביתות מאשר בכל מדינה אחרת בעולם. עוד גורם שעזר לכרות את גזע האימפריה. כך הצליחה בריטניה לחיות בחצי רמת החיים של מקבילותיה המתקדמות במערב (חורף 62 חודשיים שלג על הקרקע, לא היה לי בחדר חימום, מקומות אחרים שחוממו הוסקו בפחם), ולמרות זאת להגיע עתה לסף פשיטת רגל.
Opher Ben Peretz פורסם אוגוסט 16, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 16, 2011 א. יסעור. ב. סופר-פרלון. ג. בל-206 ואלואט 2 (סה"כ 23 מסוקים). ד. צי מעורב ומשתנה של מטוסי ניסוי. ה. בל-206 ועוד בל-205 / 212, (190 גיחות ליממה). ועוד... תיכף תגיד שעגבניות זה לא לימונים :-)
Nir Gonen פורסם אוגוסט 16, 2011 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 16, 2011 ניר זה עבורך- כשמפיית עובדים מאיימת בעיתות משבר לרסק חברה כמון BA, עקב תביעות סופר- בלתי מוצדקות, כטייס שרוצה להמשיך לטוס גם מחר, הייתי גם מחליף גלגל בעת הצורך. זה המינימום שיכלו לעשות ומי שמתלונן הם אותם כפויי טובה שלא מבינים איזה סיכון, ברמת הימור, זה להיות בעלים ומנהלים של חברת תעופה. לך תגיד תודה, כשתגיע לנהל צי, תבין זאת. אם החברה שאני עובד בשבילה הייתה מגיעה למצב הזה כמובן שהייתי עושה מה שצריך בשביל לשמור על העבודה שלי, הבעיה היא בחברה עצמה, ידוע שהמוראל מאוד מאוד נמוך שם כרגע והרבה מאוד מהטייסים שלהם לא מרוצים כרגע בחברה, ווילי היה צריך לבעוט לעזעזאל את הדיילים שהיצטרפו לשביתה, הם גם ככה עם משכורות מהגבוהות בתעשייה לתפקיד הזה, ויש מספיק מובטלים באנגליה שהיו מתים לעבודה של הדיילים האלה איום מפורש שמי ששובת מפוטר מיידית היה לפי דעתי פותר את הבעיה אם הייתי רוצה להיתעסק בתנאי עובדים \ שכר \ שביתות הייתי הולך לעבוד בכוח אדם, אני בסה"כ רוצה לטוס ואעשה כל מה שנדרש כדי להישאר בתא הטייס, כמו שאמרת, גם אם זה דורש להחליף גלגל הם לא היו צריכים להגיע למצב הזה מלכתחילה
Izik Bakshi פורסם אוגוסט 16, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 16, 2011 מסכים עם ניר, טייס צריך להטיס את המטוס כי זה תפקידו והכשרתו (ניר השקיע את מיטב כספרו באקדמיה של אוקסופרד ולא כדי לבצע תפקיד דייל/מכונאי/פקיד מבצעים/...), בדיוק כמו שמכונאי צריך להחליף גלגל כי זה תפקידו. אין לבלבל בין התפקידים ואם טייס צריך להיות דייל כי אין דיילים אז משהו לא תקין. גם אני הייתי מחליף גלגל או מבצע תפקיד דייל כדי לשמור על המשרה, אבל בטח שלא צריך להגיד על כך תודה ואפילו במצב כזה כדאי להתחיל לפזול לחברות תעופה אחרות כדי להחליף מקום עבודה, שרון בן כתב כי בקרוב צפוי מחסור עולמי בטייסים ככה שלא נראה לי שיהיה קשה למצוא עבודה. אם חברה כמו BA מגיעה למצב בו טייסים עושים תפקידי דיילים, אז אולי משהו לא תקין וכדאי שייקחו דוגמה מעופר על איך מנהלים צי בהצלחה.
Opher Ben Peretz פורסם אוגוסט 17, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 17, 2011 איציק , נראה שאתה לא מכיר את מה שאירע לפי דבריך. מדובר באירועי שביתת דיילים בהן פעמיים במשך כמה ימים ופעם אחת שבוע לא באו דיילים לעבודה. החברה ביקשה מאנשים שונים בהם כאלה שפרשו לבצע תפקידים שהיו קריטיים לביצוע טיסות, כמה פעמים באופן חריג. מאות טיסות ביממה בוטלו. אילו הצליחו הדיילים, החברה כבר לא היתה קיימת. ניר, אי אפשר לפטר עובדים עקב שביתה, אלא כאשר היא מנוגדת לחוק. הם לא כאלה מטומטמים וכשבית המשפט קבע במקרה מסוים כי אין לשבות, הם עבדו כרגיל. לדעתי וילי פעל באופן הטוב ביותר שיכל. כתבתי שיגיד תודה כי הענף שלו במשבר שלא בטוח כי כולם ישרדו, למעשה בטוח שלא. נזכיר את פרדי לייקר שבעקבות יוזמתו אף קיבל תואר אבירות מהמלכה, כאשר הקים חברת תעופה שטסה קו אחד- גאטוויק - קנדי, 100 דולר לכיוון. גאטוויק היה עמוס במטוסים רחבי גוף שחנו במאותיהם אחרי שפשט מהר יחסית רגל. אלה המתלוננים כל העת איבדו את הכיוון ואינם רואים מה מצבם יחסית לסביבה. עובד שאינו מרוצה, שינייד עצמו למקום טוב יותר. לדעתי ספק אם ימצא. זה המצב בתקופת משבר, התנאים סבירים ולא יותר. בתקופתי קברניט אל על השתכר פי שלושה עד ארבעה מהשכר כיום, קברניט ותיק באמריקן היה משתכר 150,000 ירוקים לשנה כשהירוק היה חזק, היזמנו השתנים. היום מי שרוצה תפקיד יציב כדיילת, ויש כאלה רבות בנות המקום בו אני חי, צריכה לבוא למיון עם שם של אדם במפרץ שהוא בן זוגה, אחרת לא תקבל משרה. היא צריכה לחיות ב-45 מעלות רוב השנה, וכשהיא יוצאת לבילוי היא תהיה בחברת אלפי פיליפיניות, סיניות ועוד. אכן תוכל כל כמה חודשים לטוס לביתה ולבלות שם כמה שבועות, כשבכיסה שכר נאה. למרות תחזיות העליה בביקוש לטייסים, יש לנהוג בהן בזהירות כי העולם מצוי בתחילתה של תקופת משבר כלכלי ובטחוני מתמשך. עד שמטוסים יטוסו על חמצן + מימן או ביו-דיזל. המקום שאני צופה בו התפתחות יציבה יותר הוא המזר"ק, בעיקר סין פנים ארצי. שימו לב כמה פוטרו השבוע ב- QANTAS. אפילו נוחי דנקנר המבריק, התעלם ממשבר הבנקאות העולמי כשהמשיך להחזיק במניות קרדיט סוויס ותראו כמה הפסיד עליהן כעת.