רפאל פורסם אוגוסט 29, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 29, 2004 היי חברים, החלטתי "לפרוש" עד החגים מהפורום בתיקווה להתחיל דף חדש בלימודים שלי. אני כ עת בכיתה ט',ויש לי מלא דברים לעשות,וגם הכנה לבגרויות ..... ביום רביעי 1/9/2004 הלימודים ניפתחים באופן רישמי. אצלי הלימודים התחילו היום (א',29/08/2004),ולא הגעתי. מחר אני מקווה להגיע,הלימודים הללו הם מכינה והכרה עם הכיתה החדשה. אני אשתדל להכנס לאתר החטיבה ולהתעדכן במה שקורה. ולכם המבוגרים שביננו, שאדי,רן,אורן גבע,אורן לימוני,ועוד הרבה אחרים .... תצליחו בעבודה,בכל אשר תפנו,והכי חשוב שימרו על החטיבה. ניתראה בחגים ,(ראש-השנה,סוכות,שימחת תורה.)
talkaplan פורסם אוגוסט 29, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 29, 2004 זה מה שאני אומר כל שנה חחחחחחח........... לא שאני כזה תלמיד גרוע......... תלמיד רגיל מוצע של 75- (לא שזה מעניין אותכם)
moti פורסם אוגוסט 29, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 29, 2004 שנה טובה ומוצלחת לכולם! רק אל תזנחו את התחביב שלנו! תשתדלו שיהיה פיקוח ותנועה גם בימי הלימודים :wink:
mic פורסם אוגוסט 29, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 29, 2004 יהיה יהיה, אל תדאגו... עברתי 3 בגרויות שנה שעברה בזמן שהייתי שעות על הסימולטור הזה... לא זונח שום דבר
Gal פורסם אוגוסט 29, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 29, 2004 חברה חברה למה כבר לחשוב על בית ספר למה??????????? יש לי עוד 54 שעות 54 דקות ו30 שניות 29 28 27 26 25....... ואני בוכה על כל שניה..... בכל מקרה שנה טובה
Itay Zecharia פורסם אוגוסט 29, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 29, 2004 אני מאחל לכל חברי החטיבה שנה פוריה ומוצלחת בכל אשר תעסקו.
×�פיק פורסם אוגוסט 29, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 29, 2004 היי חברים, ולכם המבוגרים שביננו, שאדי,רן,אורן גבע,אורן לימוני,ועוד הרבה אחרים .... תצליחו בעבודה,בכל אשר תפנו,והכי חשוב שימרו על החטיבה. ניתראה בחגים ,(ראש-השנה,סוכות,שימחת תורה.) תפוחי(לימוני) מבוגר? לפי הכרותי איתו, הוא בן 16-17. אני אולי טועה.
Ido Rosenthal פורסם אוגוסט 29, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 29, 2004 השנה אני חוזר ללימודים (אחרי כמעט 5 שנים !!) אבל לי יש עוד חודש וחצי... שיהיה לכם המון בהצלחה בלימודים, ורפאל אל תבהל יותר מדי מהבגרויות זה סתם עוד מבחן
Yarden Ben-Dor פורסם אוגוסט 29, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 29, 2004 well guys, u see where i spend my 1st days in school (prison), celebrating in KOS LOL... i finished school thanks god LOL.. now 6 months of freedom for me till the army!
the pilot פורסם אוגוסט 30, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 30, 2004 בהצלחה לכולם, אני רק עולה לחטיבה נראה מה יהיה...
ori porat פורסם אוגוסט 30, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 30, 2004 בהצלחה כמובן גם לחיילים שביננו (לא אני בתיכון עדיין) אבל איציק וכו'!
Avshalom פורסם אוגוסט 30, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 30, 2004 בהצלחה לכולנו..! כרגיל כמו כל שנה, אני נכנס בתקופה הזאת ל"שנת חורף" (חחח.. :wink: ) מבחינת טיסות ברשת כדי להשקיע 100 אחוז בלימודים, ובמיוחד השנה שאני עולה לכיתה י'... אני מקווה לחזור ולטוס עד חופש פסח או עד הקיץ הבא, אבל זה לא אומר שאני לא נשאר מעודכן להתראות עד הטיסה הבאה
Itai Ganor פורסם אוגוסט 31, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 31, 2004 אותו דבר כאן גם עולה לכיתה י' וצריך להשקיע הרבה בתקופה הזו.
Eliran-VFS1 פורסם ספטמבר 1, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2004 חברים לילמוד כול הזמן ? לא בריא מניסיון. תקחו 5 ימים בשבוע ללימודים שישי שבת לטוס כול היום וכול הלילה. בהצלחה לכולכם.
Avshalom פורסם ספטמבר 1, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2004 חברים לילמוד כול הזמן ? לא בריא מניסיון. תקחו 5 ימים בשבוע ללימודים שישי שבת לטוס כול היום וכול הלילה. זו דעתך אני תמיד לומד, בינתיים לא נהייתי חולה :wink:
Gal פורסם ספטמבר 1, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2004 חברים לילמוד כול הזמן ? לא בריא מניסיון. תקחו 5 ימים בשבוע ללימודים שישי שבת לטוס כול היום וכול הלילה. זו דעתך אני תמיד לומד, בינתיים לא נהייתי חולה :wink: יום יבוא ואתה תרגיש שנהיה לך קצת רע ואז עוד קצת עד שלרגע תפסיק ללמוד (דברי ביה"ס כמובן דברי מטוסים זה לא נחשב) ותתחיל קצת לטוס ופתאום אההההה איזה פלא אתה שוב בריא!!
Eliran-VFS1 פורסם ספטמבר 1, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2004 גל אם זכור לך יום שישי שעה 10 מתחברים לטיסה ללונדון עד שממראים בסוף זה שעה 11 נוחתים באמצע הלילה לאחר שהפיקוח כבר הלך!! זוכר? חברים ידוע לי שלימודים זה חשוב ואני בעצמי מגיל צעיר השקעתי ולמדתי גם כסטונדט צעיר והכול אבל מלילמוד כול הזמן תשתגעו..אבל זו דעתי . ושוב שיהיה לכם בהצלחה בכול דרך לילמוד שתבחרו ואל תשכחו לטוס לפעמים להתאמן... (לטוס זה לא רק לטוס 6 5 שעות...אפשר אילת או לרנקה או כול מקום נחמד וקרוב.)
רפאל פורסם ספטמבר 1, 2004 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 1, 2004 גל אם זכור לך יום שישי שעה 10 מתחברים לטיסה ללונדון עד שממראים בסוף זה שעה 11 נוחתים באמצע הלילה לאחר שהפיקוח כבר הלך!! זוכר?חברים ידוע לי שלימודים זה חשוב ואני בעצמי מגיל צעיר השקעתי ולמדתי גם כסטונדט צעיר והכול אבל מלילמוד כול הזמן תשתגעו..אבל זו דעתי . ושוב שיהיה לכם בהצלחה בכול דרך לילמוד שתבחרו ואל תשכחו לטוס לפעמים להתאמן... (לטוס זה לא רק לטוס 6 5 שעות...אפשר אילת או לרנקה או כול מקום נחמד וקרוב.) פשש יפה דיברת-וכך תעשה ! תטוס מנתב"ג לאילת בבואינג 757-200,כי לך אין לימודים,אז בוא נראה קצת טיסות שלך כאן.
Eliran-VFS1 פורסם ספטמבר 1, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2004 אולי אין לי בית ספר ,אבל אין לי דקה לטוס או לפקח. כול הזמן עסוק בVFS .
OmRI פורסם ספטמבר 1, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 1, 2004 שלום לכולם אני עליתי לי' וכבר אחלה גם אני מקווה לשפר את הציונים שלי עוד יותר למרות שהם היו במגמת עליה אני בכל זאת רוצה להצליח ולהתקבל לחה"א למגמת מסוקים לסיים באחת הטייסות ובהצלחה לכולם גם בעבודה גם בלימודים ובכל דבר אשר תייחלו לו