עבור לתוכן
רפאל

שיהיה לכולנו לימודים מוצלחים.!

Recommended Posts

פורסם

היי חברים,

החלטתי "לפרוש" עד החגים מהפורום בתיקווה להתחיל דף חדש בלימודים שלי.

אני כ עת בכיתה ט',ויש לי מלא דברים לעשות,וגם הכנה לבגרויות .....

ביום רביעי 1/9/2004 הלימודים ניפתחים באופן רישמי.

אצלי הלימודים התחילו היום (א',29/08/2004),ולא הגעתי.

מחר אני מקווה להגיע,הלימודים הללו הם מכינה והכרה עם הכיתה החדשה.

אני אשתדל להכנס לאתר החטיבה ולהתעדכן במה שקורה.

ולכם המבוגרים שביננו,

שאדי,רן,אורן גבע,אורן לימוני,ועוד הרבה אחרים ....

תצליחו בעבודה,בכל אשר תפנו,והכי חשוב שימרו על החטיבה.

ניתראה בחגים ,(ראש-השנה,סוכות,שימחת תורה.)

פורסם

יהיה יהיה, אל תדאגו... עברתי 3 בגרויות שנה שעברה בזמן שהייתי שעות על הסימולטור הזה...

לא זונח שום דבר

פורסם

חברה חברה למה כבר לחשוב על בית ספר למה??????????? יש לי עוד 54 שעות 54 דקות ו30 שניות 29 28 27 26 25....... ואני בוכה על כל שניה..... בכל מקרה שנה טובה

פורסם

היי חברים,

ולכם המבוגרים שביננו,

שאדי,רן,אורן גבע,אורן לימוני,ועוד הרבה אחרים ....

תצליחו בעבודה,בכל אשר תפנו,והכי חשוב שימרו על החטיבה.

ניתראה בחגים ,(ראש-השנה,סוכות,שימחת תורה.)

תפוחי(לימוני) מבוגר?

לפי הכרותי איתו, הוא בן 16-17.

אני אולי טועה.

:lol:

פורסם

בהצלחה לכולנו..!

כרגיל כמו כל שנה, אני נכנס בתקופה הזאת ל"שנת חורף" (חחח.. :wink: ) מבחינת טיסות ברשת כדי להשקיע 100 אחוז בלימודים, ובמיוחד השנה שאני עולה לכיתה י'...

אני מקווה לחזור ולטוס עד חופש פסח או עד הקיץ הבא, אבל זה לא אומר שאני לא נשאר מעודכן :)

להתראות עד הטיסה הבאה 8)

פורסם
חברים לילמוד כול הזמן ? לא בריא מניסיון.

תקחו 5 ימים בשבוע ללימודים שישי שבת לטוס כול היום וכול הלילה.

זו דעתך :lol:

אני תמיד לומד, בינתיים לא נהייתי חולה :wink:

יום יבוא ואתה תרגיש שנהיה לך קצת רע ואז עוד קצת עד שלרגע תפסיק ללמוד (דברי ביה"ס כמובן דברי מטוסים זה לא נחשב) ותתחיל קצת לטוס ופתאום אההההה איזה פלא אתה שוב בריא!!

פורסם

גל אם זכור לך יום שישי שעה 10 מתחברים לטיסה ללונדון עד שממראים בסוף זה שעה 11 נוחתים באמצע הלילה לאחר שהפיקוח כבר הלך!! זוכר?

חברים ידוע לי שלימודים זה חשוב ואני בעצמי מגיל צעיר השקעתי ולמדתי גם כסטונדט צעיר והכול אבל מלילמוד כול הזמן תשתגעו..אבל זו דעתי . ושוב שיהיה לכם בהצלחה בכול דרך לילמוד שתבחרו ואל תשכחו לטוס לפעמים להתאמן...

(לטוס זה לא רק לטוס 6 5 שעות...אפשר אילת או לרנקה או כול מקום נחמד וקרוב.)

פורסם
גל אם זכור לך יום שישי שעה 10 מתחברים לטיסה ללונדון עד שממראים בסוף זה שעה 11 נוחתים באמצע הלילה לאחר שהפיקוח כבר הלך!! זוכר?

חברים ידוע לי שלימודים זה חשוב ואני בעצמי מגיל צעיר השקעתי ולמדתי גם כסטונדט צעיר והכול אבל מלילמוד כול הזמן תשתגעו..אבל זו דעתי . ושוב שיהיה לכם בהצלחה בכול דרך לילמוד שתבחרו ואל תשכחו לטוס לפעמים להתאמן...

(לטוס זה לא רק לטוס 6 5 שעות...אפשר אילת או לרנקה או כול מקום נחמד וקרוב.)

פשש יפה דיברת-וכך תעשה !

תטוס מנתב"ג לאילת בבואינג 757-200,כי לך אין לימודים,אז בוא נראה קצת טיסות שלך כאן.

פורסם

שלום לכולם אני עליתי לי' וכבר אחלה גם אני מקווה לשפר את הציונים שלי עוד יותר למרות שהם היו במגמת עליה אני בכל זאת רוצה להצליח ולהתקבל לחה"א למגמת מסוקים לסיים באחת הטייסות ובהצלחה לכולם גם בעבודה גם בלימודים ובכל דבר אשר תייחלו לו 8)

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...