Or Bahtari פורסם דצמבר 8, 2011 דיווח פורסם דצמבר 8, 2011 אהלן חברים! בתאריך ה-25.12 במקביל לאירוע חדר הבקרה יתקיים אירוע Real OPS בבן גוריון ! בכדי להשתבץ לטיסות לחץ כאן הסבר להשתבצות: 1)ללחוץ על קישור למעלה. 2)תופיע טבלה עם כל הטיסות שלצד כל טיסה ישנה אפשרות ללחוץ על "Book Now" , בוחרים את הטיסה ולוחצים Book Now 3)יופיעו פרטים על הטיסה כגון : מספר טיסה שדה מוצא ויעד , שעת המראה וחניה. 4)תצטרכו למלא שם פרטי , שם משפחה , מספר VATSIM וכתובת מייל , לאחר מילוי הפרטים לוחצים על "Book Flight" והשתבצתם. דגשים 1)נא להיות בטוחים שאתם מבצעים טיסה כלשהי ולא להשתבץ סתם!! 2)נא להקפיד להמריא בזמן בכדי להבטיח את הצלחת האירוע . 3)נא להתחבר לחניה המיועדת לאותה טיסה בכדי לא ליצור כפילויות של מטוסים על אותה חניה. 4)מומלץ להצטייד בסינרי החדש ל-FS9 ול-FSX של דוד . 5)אם יש צורך לבטל השתבצות יש לשלוח אליי מייל כמה שיותר מהר על הביטול נוסח למייל: Pilot Name VATSIM ID Flight Number Date and time of departure/arrival כתובת מייל : vatil5@vatil.org.il אירוע מהנה!
Tal Malca פורסם דצמבר 8, 2011 דיווח פורסם דצמבר 8, 2011 לקחתי ברצלונה-ב"ג כלומר החזרה. את ההלוך אני גם אבצע בזמן אמת אבל ביום שישי יומיים לפני. חוץ מזה באמת הולך להיות אירוע מדהים!
Liam Koshrovski פורסם דצמבר 8, 2011 דיווח פורסם דצמבר 8, 2011 לקחתי את ely386, רומא - ת"א שאלה: חייבים לטוס בנתיב שקיבלת? אפשר לקחת כמה טיסות? ואיך אני יודע מה החניה המיועדת לטיסה?
Or Bahtari פורסם דצמבר 8, 2011 מחבר דיווח פורסם דצמבר 8, 2011 לקחתי את ely386, רומא - ת"אשאלה: חייבים לטוס בנתיב שקיבלת? אפשר לקחת כמה טיסות? עדיף שתטוס בנתיב שקיבלת בכדי לעמוד בזמנים, אפשר לקחת כמה טיסות רק אם אתה ממש בטוח שתבצע את הטיסות מהסיבה שאולי אחרים ירצו את הטיסה הזאת.
Tomer Oszlak פורסם דצמבר 8, 2011 דיווח פורסם דצמבר 8, 2011 חייבים לבצע במטוס שרשום שמה? כמו כן אני חושב שחסרה טיסה: ELY393 לברצלונה, יש את החזור שלה 394 ואת הטיסה של סאנדור לשעבר
Ittai Arnon פורסם דצמבר 8, 2011 דיווח פורסם דצמבר 8, 2011 חייבים לבצע במטוס שרשום שמה?כמו כן אני חושב שחסרה טיסה: ELY393 לברצלונה, יש את החזור שלה 394 ואת הטיסה של סאנדור לשעבר לא את כל הטיסות ב 100% הצלחנו להכניס אך השתדלנו מאוד לעשות זאת קרוב למציאות ככל שאפשר. מספר חוקים מנחים: 1.אירוע REAL OPS משמע כמו שמו. 2.תטוס באיזה מטוס שבא לך ואיזה נתיב, בכך אין לנו שליטה. 3.מספר הטיסה קשיח. 4.עדיפות באירוע לנרשמים מראש לקבלת סלוט. כל מטוס אחר שיהיה באירוע ואינו רשום דינו לקבל עדיפות אחרונה כתלות בעומס. ממש כמו כל אירוע VATSIM גדול שמכבד את עצמו.
Ittai Arnon פורסם דצמבר 8, 2011 דיווח פורסם דצמבר 8, 2011 אנחנו בUTC + 3 נכון? לא הבנתי ? אנחנו ב UTC+2 :roll:
moshe elbaz פורסם דצמבר 8, 2011 דיווח פורסם דצמבר 8, 2011 באתי לעשות בוקינג ונזכרתי שהמחשב יהיה בחד"ב איתי לצומת ליבך
Ittai Arnon פורסם דצמבר 8, 2011 דיווח פורסם דצמבר 8, 2011 באתי לעשות בוקינג ונזכרתי שהמחשב יהיה בחד"ב איתי לצומת ליבך חחח :wink:
Ofir Lavi פורסם דצמבר 13, 2011 דיווח פורסם דצמבר 13, 2011 השתבצתי לטיסה לבודפשט עם אל על הלוך חזור. מופיע לי זמן המראה 04:25 UTC מה שאומר 06:25 שעון ישראל??
Yoav Hahamo פורסם דצמבר 13, 2011 דיווח פורסם דצמבר 13, 2011 ראיתי כי קיימת טיסת חזור ממארסיי, האם קיימת גם ההלוך?
Ittai Arnon פורסם דצמבר 13, 2011 דיווח פורסם דצמבר 13, 2011 השתבצתי לטיסה לבודפשט עם אל על הלוך חזור.מופיע לי זמן המראה 04:25 UTC מה שאומר 06:25 שעון ישראל?? התשובה כן. ראיתי כי קיימת טיסת חזור ממארסיי, האם קיימת גם ההלוך? בלו"ז הזמנים הכנסנו את כל הטיסות מ 06:00z ועד 22:00z . כך שאם הטיסה לא נמצאות היא לא קיימת בטווח הזמנים הנ"ל. עדיין את יכול לטוס את הטיסה באותו היום, רק ששוב העדיפות היא לטיסות REAL OPS.
Aaron Dagan פורסם דצמבר 14, 2011 דיווח פורסם דצמבר 14, 2011 איתי, שלום, לא מצאתי בשרשור הנחיות לגבי תיאום ביקורים בחד"ב. אני מעוניין לבקר יחד עם מנהל מבצעים של ישראייר ביום שישי 23.12 בשעות היום. אודה לך אם תספק לי טלפון לצורך תיאום וכתובת מדוייקת של האירוע. יום טוב, תודה מראש, נ.ב. חבורת TFC תשתתף באירוע במהלך יום חמישי בערב 22.12 על בסיס הפעילות השבועית.
Tomer Oszlak פורסם דצמבר 14, 2011 דיווח פורסם דצמבר 14, 2011 מה יקרה אם אני אאחר את הסלוט של הנחיתה שלי בארץ? למה הייתי צריך לתמרן בשביל לעשות טיסה חזור וזה הנתיב שלי ליום הזה(עשיתי בוקינג דרך המערכת לכל הטיסות שקשורות לבן גוריון) LLBG-LEBL-EDDF-LLBG המנוחה בין הטיסות היא די קצרה לכן אני חושש שאחמיץ את הסלוט שלי בשעה+-(החזור) האם זה ישפיע על זמן ההמתנה לנחיתה בארץ?
אורח פורסם דצמבר 14, 2011 דיווח פורסם דצמבר 14, 2011 מה יקרה אם אני אאחר את הסלוט של הנחיתה שלי בארץ?למה הייתי צריך לתמרן בשביל לעשות טיסה חזור וזה הנתיב שלי ליום הזה(עשיתי בוקינג דרך המערכת לכל הטיסות שקשורות לבן גוריון) LLBG-LEBL-EDDF-LLBG המנוחה בין הטיסות היא די קצרה לכן אני חושש שאחמיץ את הסלוט שלי בשעה+-(החזור) האם זה ישפיע על זמן ההמתנה לנחיתה בארץ? אם אתה לא יכול לבצע את זה, אז תפנה את הסלוט לאחרים. חבל לתפוס סלוט, אולי מישהו אחר יוכל להנות ממנו.
Tomer Oszlak פורסם דצמבר 14, 2011 דיווח פורסם דצמבר 14, 2011 אני לא אומר שלא אוכל לבצע את זה, אני יכול אבל לוח הזמנים יהיה מאוד צפוף אני שואל אם אני יאחר בחצי שעה שערך האם זה יפריע לי בגישה?
Idan Traub פורסם דצמבר 14, 2011 דיווח פורסם דצמבר 14, 2011 אני לא אומר שלא אוכל לבצע את זה, אני יכול אבל לוח הזמנים יהיה מאוד צפוף אני שואל אם אני יאחר בחצי שעה שערך האם זה יפריע לי בגישה? רצוי לא לאחר. יש הרבה סדר ומחשבה מאחורי לוח הטיסות וכל עיכוב יוצר תגובת שרשרת פותנציאלית. יש לזכור שיש תנועות נוספות מחו"ל ובפנים שעלולות לעכב אותך.
Tal Malca פורסם דצמבר 17, 2011 דיווח פורסם דצמבר 17, 2011 איך אני מבטל את הבוקינג? נהיה לי משהו שבוע הבא,זה בא לי בהפתעה אבל את הטיסה אני בכל זאת אבצע אבל בזמן אחר ( בבוקר) אבל לא כחלק מה REAL OPS ערחיכה: לא משנה שמתי לב להוראות עכשיו
David Bendavid פורסם דצמבר 17, 2011 דיווח פורסם דצמבר 17, 2011 איך אני מבטל את הבוקינג?נהיה לי משהו שבוע הבא,זה בא לי בהפתעה אבל את הטיסה אני בכל זאת אבצע אבל בזמן אחר ( בבוקר) אבל לא כחלק מה REAL OPS ערחיכה: לא משנה שמתי לב להוראות עכשיו תשים רק לב לא לתפוס את האו"ק של הטיסה למי שכן יקח אותה ע"פ הלו"ז...
Tal Malca פורסם דצמבר 17, 2011 דיווח פורסם דצמבר 17, 2011 אני החלטתי שאני אעשה סוף ציריך יענו טיסה הלוך יום שישי בבוקר ( המראה בשעה 7 בערך) ואת החזור אני אעשה יום ראשון גם נחיתה בבוקר ( בסביבות 6-7) אני רק מקווה שכן יהיה פיקוח בזמנים האלה כי כרגע לפי הרשימה אין. לגבי האו"ק ELY344 ואין כזה ב REAL OPS ( הטיסה האמיתי נוחתת ב 2:05 לפנות בוקר ).
Tomer Oszlak פורסם דצמבר 22, 2011 דיווח פורסם דצמבר 22, 2011 האם מי שנרשם לREAL OPS יקבל אימייל עם הפרטים של הטיסה שלו?
Evgeny Vygornitsky פורסם דצמבר 23, 2011 דיווח פורסם דצמבר 23, 2011 תודה לכולכם על פיקוח של היום! UZB767
Aharon Dayan פורסם דצמבר 23, 2011 דיווח פורסם דצמבר 23, 2011 I participated in that event last night flying from LGRP to LLBG and was directed to make a RARE landing on RUNWAY 08!!!!! Never happened to me before!!!! Very cool!!!! Just to let all of VATIL controllers know that FSX's GPS does not recognize runway 08 of LLBG for landing but I managed to make visual landing without problem. Tonight around 6:30 pm EST or 23:30z, I plan to depart from LGTS to fly to LLBG using flight number ERO5544 and specific waypoint route: TSL1C UB1 SKP UN132 KEA UL995 RDS UL609 SOLIN UH2 SIRON. Anybody want to join me for group flight is more than welcome to do so!!!! Regards, Aharon