עבור לתוכן
Ittai Arnon

אירוע יום אהבה 14.2.12

Recommended Posts

פורסם

vatilvalentinesday.jpg

Click Logo for more info

אירוע יום אהבה בשיתוף הקפריסאים !

אנו מזמינים את כולם לאירוע יום האהבה !

מובטח פיקוח מלא בשיתוף פיקוח של הקפריסאים אשר חוגגים יחד איתנו !

במהלך האירוע נקיים בחינת גישה כך שכל תנועה מבורכת !

יום שלישי 14.2.12 בין השעות 20:00 - 23:00 מקומי

פקחים להתייצב לאירוע: (זמנים מקומיים)

פיקוח ת"א - רב"ש 20:00-21:00 , 21:00-23:00 איתי ארנון

גישה ב"ג - 20:00-21:00 תפוס לטובת בחינה, פנוי 21:00-23:00.

מגדל ב"ג - פנוי.

קרקע ב"ג - פנוי.

פורסם

אחלה רעיון לארוע רק קצת אירוני בהנחה שמי שישתתף בו עלול להשאר בלי אהבה או לחילופין אם לא הייתה לו אחת כזאת סיכוי קלוש שבעזרת האירוע תיהיה לו :-).

פורסם
אחלה רעיון לארוע רק קצת אירוני בהנחה שמי שישתתף בו עלול להשאר בלי אהבה או לחילופין אם לא הייתה לו אחת כזאת סיכוי קלוש שבעזרת האירוע תיהיה לו :-).

צודק באיזשהו מקום :roll:

פורסם

כנראה שהאירוע הבא יהיה: "ערב פנויים פנויות בגישה בן גוריון" :lol::lol:8)

פורסם

LIKE!!

פורסם

מנהלים מה עם כפתור הלייק?!!!???

זיירמן הקרבתי כמעט שנה של אי טיסה על מזבח האהבה והמחויבות, אתה לא יודע כמה אתה צודק!

פורסם

מנהלים מה עם כפתור הלייק?!!!???

זיירמן הקרבתי כמעט שנה של אי טיסה על מזבח האהבה והמחויבות, אתה לא יודע כמה אתה צודק!

חחח דווקא אלה עם כוח הטבעת נותן סוג של חסינוות אבל כל הכבוד !

אני בצורה אירונית ינצל את אירוע הוולנטיין ככל הנראה לטיסת פרידה

פורסם

אשכרה!

תמיד אני מת למצוא בפורום ואטיל איזה כפתו של "לייק" זה גם יחסוך המון קשקשת ;)

במיוחד בשרשורי תמונות....

לגבי חג האהבה- אולי הגיע הזמן לפרסם את ואטיל במודים של בנות:

"חג האהבה בואטיל- בואו להכיר טייסים"

:drinking: :drinking: :drinking:

פורסם
אשכרה!

תמיד אני מת למצוא בפורום ואטיל איזה כפתו של "לייק" זה גם יחסוך המון קשקשת ;)

במיוחד בשרשורי תמונות....

לגבי חג האהבה- אולי הגיע הזמן לפרסם את ואטיל במודים של בנות:

"חג האהבה בואטיל- בואו להכיר טייסים"

:drinking: :drinking: :drinking:

אין צורך , אתה יודע כמה זמן יקח להן להכנס לחנייה בהרצליה;) וקצת רצינות , איתי אם יהיה מחסור בפקחים בכל עמדה אני אקח

פורסם

לא רק שמצאתי קצת זמן בין המבחנים,

גם היו אחלה פריימים באיקס, מי היה מאמין?

כל הכבוד על האירוע. רמה גובה, הרבה תנועה ובהצלחה לנבחן...

מי הבא בתור להתעלל בו??? :mrgreen:

פורסם

אכן היה אירוע מוצלח מבחינת תנועה ופיקוח.הגעתי מהיתרו כBAW165 והמשכתי בתרגולים בבן גוריון של "TOUCH AND GO" וכ"ו לעזור בבחינה.ובהזדמנות זו אני רוצה לשבח את וואטיל1 איתי ארנון:מזה שנים שאני מבקש מהמנהלים שיערכו אימונים בבן גוריון לבואינגים הכבדים .זה לא חכמה גדולה לבוא לתפוס LOCALISER של ILS ולנחות אוטומאטי. על הטייס לתרגל מגוון של גישות נוספות כגון RNAV VISUAL נחיתות ראיה GO AROUND ו TOUCH AND GOכאשר הטייס מבצע הכל יידני בלי AP AT LNAV .כאשר כל זה מתבצע בלילה בחושך ולפי מזג אוויר אמיתי ועצמת הרוחות לפי ACTIV SKY.עד היום המנהלים התעלמו מבקשותי וגם הרגשתי שהפקחים לפי הוראה מגבוה לא נותנים לי לתרגל זאת בבן גוריון.ואני לא הבנתי למה שאני כSENIOR CAPTAIN בבריטיש אירוויס ווירטואל תמיד שאני בא לנחות בהיתרו בתנועה הרבה יותר צפופה עם מלא מטוסים ופקחים תמיד נותנים לי לתרגל הכל אפילו שאני מספר שלוש בפיינל.ואפילו ההיתרו דירקטור הפקח הראשי שלהם כותב לי בפרטי:WELL DONE ומשבח אותי. הם קוראים לי שם

"MR

ואסיים בנימה מבדחת אבל מציאותית לחלוטין אשר מתאימה ליום האהבה...

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4189793,00.html

בוקי זאב:4X-MJB

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...