Or Bahtari פורסם פברואר 24, 2012 דיווח פורסם פברואר 24, 2012 פורים מתקרב ואנחנו מוכנים!!! ביום רביעי ה-7.3 בין השעות 20:00-23:00 יתקיים אירוע לכבוד פורים! באירוע אנו נמריא עם מטוסי C172 ממנחת מצדה במבנים של שלושה אל מנחת מגידו בנתיב מיוחד ובגובה חריג ונמוך (200-300 רגל). כמו כן עליכם להיות מצוידים בגישות ל-TS כיוון שיעשה גם שיבוץ לחדרים ב-TS לפי המבנים כדי שחברי המבנה יוכלו לדבר בינהם באופן פרטי. להורדת C172 ל- FSX לחץ על הקישור הבא : http://virtual-flight.com/dl/fsx/c172pv17fsx.zip להורדת C172 ל-FS9 לחץ על הקישור הבא : http://f2h.nana10.co.il/u4s9sjbarcs8 הנתיב הוא: מצדה - ים המלח (עליכם לטוס לעומקו של ים המלח וכמובן לא לחצות את הגבול)- מצפה שלם - פלמחים - אולגה (בחציית נקודה זו יש לעבור למבנה טורי לקראת נחיתה כלומר המטוסים טסים אחד אחרי השני) - חדרה - עירון -צ.מגידו. השיבוץ למבנים יעשה על ידי מחלקת אירועים. עליכם להירשם לאירוע על ידי שליחת מייל לכתובת vatil5@vatil.org.il ובו הפרטים הבאים: שם פרטי ומשפחה : מספר VATSIM : משתמש ב-FSX/FS9. בתגובה תקבלו מייל ובו הפרטים באים : שעת המראה של המבנה: שמות השותפים למבנה : מספרו במבנה (1- פירושו מוביל , 2-טס מימין למוביל , 3-טס משמאל למוביל , במעבר למבנה טורי יש להסתדר לפי סדר המספרים): פרטי החדר המיועד למבנה ב-TS : ההרשמה נסגרת ביום ראשון ה-5.3 ! עליכם להשמע לכל הוראותיו של מוביל המבנה ולהיות קשובים לקשר ! לאירוע דרושים (מצפה לכם הפקחים אירוע מאתגר!) : LLLL_CTR - איתי ארנון LLMG_TWR - איציק בקשי LLSC_CTR - משה אלבז (משגיח - איתי ארנון) PLUTO_CTR - רן בן שמואל LLBG_APP - נוי פרחי
Amir Paz פורסם פברואר 24, 2012 דיווח פורסם פברואר 24, 2012 נכון לעכשיו לקחתי בן גוריון גישה פרחי אם אתה לא בטוח אל תשבץ את עצמך. זה סתם מגביל פקחים אחרים.
Noy Farhi פורסם פברואר 24, 2012 דיווח פורסם פברואר 24, 2012 נכון לעכשיו לקחתי בן גוריון גישה פרחי אם אתה לא בטוח אל תשבץ את עצמך. זה סתם מגביל פקחים אחרים. 100% לקחתי.
Maor Cohen פורסם פברואר 25, 2012 דיווח פורסם פברואר 25, 2012 איזה רעיון לאירוע ! יאללה אני מחפש עוד טייס אחד למבנה מי מעוניין ? דרך אגב , רק לידיעתכם , הרעיון הוא מצוין אך הרשת של ואטסים טיפה מגבילה את זה . יצא לי לא פעם לטוס מבנה בואטסים אך יש הפרשים מאוד מאוד גדולים ( לאגים ) בין מה שאני רואה לבין מה שאחרים במבנה רואים , זה ממש מגביל אותנו . יש רעיונות מצוות חי"א הווירטואלי ? שמעתי שיש לכם איזה שהיא שיטה מסוימת , אשמח לשמוע .
Or Bahtari פורסם פברואר 25, 2012 מחבר דיווח פורסם פברואר 25, 2012 אהלן מאור, 1)אם לא הבנת את השיבוצים מחלקת אירועים עושים ולא המשתתפים באירוע. 2)הבעיה במבנה נוצרת כשטסים במטוסי קרב אבל ב-C172 זה אפשרי ויש אפשרות להתחבר ל-GAMSPY ב-FSX ולהתחבר במקביל ל-VATSIM ולבטל את השותפים למבנה אך הדבר יכול להוביל לקריסה של הסימולטור. 3)אתה צריך לשלוח מייל בכדי להירשם לאירוע.
Mishel Ben Zor פורסם פברואר 25, 2012 דיווח פורסם פברואר 25, 2012 שלום מאור! כמו שאור אמר חי"א הוירטואלי טס ב GAMESPY ומחובר ל VATSIM במקביל דבר זה נותן קצב ריענון טוב יותר ורואים תמונה חלקה... אז זה צורך יותר משאבי מע' וגורם לקריסות אז זה טיפה מורכב אבל תמיד אפשר לנסות רגיל ובמידה ולא הולך לעשות את הדרך השנייה
Maor Cohen פורסם פברואר 25, 2012 דיווח פורסם פברואר 25, 2012 אור , אני לא אומר סתם . דיברתי בעיקר על ססנה 172 , יצא לי לעשות יותר מ-5 פעמים מבנה והאחרון היה לפני חודש לרנקה - פאפוס וחזרה , ויש כאלה במבנה שראו מרחק של 0.4 מיילים וכאלה שראו 0.0 . זה ממש קריטי . בכל מקרה , כדי להיתחבר לואטסים מה-GAMESPY סך הכל פותחים שרת במולטי ( BTW , אפשר גם FSHOST ? ) ונכנסים רגיל ? ולבטל אותם דרך ה- FSINN -> PLA ? תודה .
Lior Avinoam פורסם פברואר 29, 2012 דיווח פורסם פברואר 29, 2012 נישמע מעניין, אם נצליח לפנות זמן בקרוב אני ארשם. אגב אור - יום ראשון ה5.3 ?! זה יוצא בכלל יום שני..
Or Bahtari פורסם פברואר 29, 2012 מחבר דיווח פורסם פברואר 29, 2012 ההרשמה נסגרת ביום ראשון ה-5.3 ! ההרשמה נסגרת יומיים לפני האירוע לטובת שיבוצים.
Liam Koshrovski פורסם מרץ 1, 2012 דיווח פורסם מרץ 1, 2012 אירוע גאוני, בארוור שאני בא! הצצתי עכשיו במפת CVFR דרום וראיתי את המסלול ממצדה למצפה שלם, והמסלול הוא בעצם על החוף בערך, וכתבם שצריך לטוס לעומקו של ים המלח, זאת אומרת לא לפי הקו הישר שבמפה ?
Or Bahtari פורסם מרץ 1, 2012 מחבר דיווח פורסם מרץ 1, 2012 אירוע גאוני, בארוור שאני בא! הצצתי עכשיו במפת CVFR דרום וראיתי את המסלול ממצדה למצפה שלם, והמסלול הוא בעצם על החוף בערך, וכתבם שצריך לטוס לעומקו של ים המלח, זאת אומרת לא לפי הקו הישר שבמפה ? הכוונה שטסים לכיוון מרכז ים המלח מבלי לחצות את שם את הגבול ומשם למצפה שלם , העניין הוא לא לטוס על החוף.
Or Bahtari פורסם מרץ 5, 2012 מחבר דיווח פורסם מרץ 5, 2012 היום בערב תסגר ההרשמה חברים! אז מי שלא הספיק נא להרשם!
Liam Koshrovski פורסם מרץ 6, 2012 דיווח פורסם מרץ 6, 2012 מתי אמורים לקבל את המייל עם הפרטים על המבנה שלך?
Ittai Arnon פורסם מרץ 6, 2012 דיווח פורסם מרץ 6, 2012 אני אקח ש"ד (רלוונטי לקטע בין תל יונה לשפיים) דבר איתי, אם כבר תיקח פיקוח דרום עם השגחה.
Or Bahtari פורסם מרץ 6, 2012 מחבר דיווח פורסם מרץ 6, 2012 תדריך לקראת הטיסה מחר: 1)יש להישמע לכל הוראותיו של מוביל המבנה. 2)יש להגיע ל-TS לתיאום קשר פנימי בן חברי המבנה. 3)יש לשמור 0.5 מייל או פחות ממוביל המבנה ועל קשר עין רציף. 4)עליכם לדאוג לתקינותו של הסימולטור ולהפעיל אותו כמה שעות לפני כדי להבטיח זאת, בנוסף עליכם להתחבר לרשת כ-20 דקות לפני שעת ההמראה. 5)עליכם להגיע לשרת ה-TS ולהתחבר לחדר המיועד לכם כ-25 דקות לפני שעת ההמראה. 6)לבעלי FSX : אני ממליץ להגיע כחצי שעה לפני בכדי להתחבר ל-GAMESPY ולקבל איכות טובה יותר במבנה. מיילים לגבי שיבוצים ישלחו עד היום בערב. חג פורים שמח!
moshe elbaz פורסם מרץ 6, 2012 דיווח פורסם מרץ 6, 2012 אני אקח ש"ד (רלוונטי לקטע בין תל יונה לשפיים) דבר איתי, אם כבר תיקח פיקוח דרום עם השגחה. סגור
Izik Bakshi פורסם מרץ 7, 2012 דיווח פורסם מרץ 7, 2012 יצאנו לדרך! ערב פתוח במגידו, עם מסלול ארוך מאוד לכל מטוס שתרצו!
Or Bahtari פורסם מרץ 7, 2012 מחבר דיווח פורסם מרץ 7, 2012 סיכום קטן מהצד שלי : היה אירוע מהנה מאוד , הנתיב היא פשוט מהמם המשלב נוף מדברי ואת ים המלח וגם נוף של צפון הארץ וכל הדברים הללו נראים מגובה נמוך. קצת חבל לי שלא הרבה נרשמו לאירוע כזה ופספסו לראות כאלה נופים + טיסה מאתגרת שלא מתבססת על LNAV VNAV. חג שמח ! :bday: