OmRI פורסם ספטמבר 9, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 9, 2004 שלום שלום לכולם אני כרגע איש הקשר של אופק לאתר הזה והוא ביקש ממני לפרסם לכם את העידכון לבלקהוק שלו אז הנה תמונה והלינק להורדה :arrow: קרדיט לי שנתתי לו מידע עדכני בנוגע למסוק! הבלקהוק: http://library.avsim.net/download.php?DLID=53372 התמונה של העידכון שאופק הזה! [/url] ככה הבלקהוק היה נראה לפני: והתמונה למעלה זה איך שהוא נראה אחרי: [/url]
רפאל פורסם ספטמבר 9, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 9, 2004 פשש יפה מאוד! אתה לא איש הקשר שלו עם האתר והפורום אלא הדובר שלו. ממש כמו דובר חיל האויר דובר צה"ל וכו',אתה מודיע הודעות ב שמו.
OmRI פורסם ספטמבר 9, 2004 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 9, 2004 אני יודע אחי זה סתם נאמר ככה בצחוק כי היה לי משעמם באותו רגע.......
moti פורסם ספטמבר 9, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 9, 2004 יפה מאוד! אנחנו חטיבה אזרחית אבל נחמד יהיה להטיס כאלה דברים באופליין
Yarden Ben-Dor פורסם ספטמבר 9, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 9, 2004 תמונות נחמדות, אבל אני חושב שזאת ממש חוצפה מצד אופק לנסות בדרך עקיפה לפרסם כאן דברים לאחר שהועף (ובצדק) על ידי שאדי. יש לו פורומים אחרים לפרסם בהם את התמונות שלו (גיימר, הבית שלו). פה זה לא מקומו לדעתי.. מי שמפר את חוקי ואטסים באתר ובפורום רשמי של ואטסים חייב לדעתי לעוף, אני שבע רצון על ההחלטה של המנהלים כאן בקשר לזה, וצריך למנוע גם מאותו איש שהועף לנסות על ידי אנשים ("דוברים", "שליחים") לנסות ולשים את הדברים שלו כאן.. עומרי אחי, שום דבר כאן לא בא נגדך ואתה לא קשור לעניין.. אתה אחלה גבר..
alon_a פורסם ספטמבר 9, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 9, 2004 תמונות נחמדות, אבל אני חושב שזאת ממש חוצפה מצד אופק לנסות בדרך עקיפה לפרסם כאן דברים לאחר שהועף (ובצדק) על ידי שאדי. יש לו פורומים אחרים לפרסם בהם את התמונות שלו (גיימר, הבית שלו). פה זה לא מקומו לדעתי..מי שמפר את חוקי ואטסים באתר ובפורום רשמי של ואטסים חייב לדעתי לעוף, אני שבע רצון על ההחלטה של המנהלים כאן בקשר לזה, וצריך למנוע גם מאותו איש שהועף לנסות על ידי אנשים ("דוברים", "שליחים") לנסות ולשים את הדברים יש את הדרדס הזה שאומר: אתה צודק אתה צודק במאה אחוז ואני בהחלט מסכים איתך בכל מילה
×�פיק פורסם ספטמבר 9, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 9, 2004 נערך... בכל מקרה, לנושאנו, תמונות יפות, אבל כמו ירדן אני חושב שעם התבטאויות כמו שהיו (ולא נזכיר אותם כאן) לא צריך לאפשר לאנשים, גם עם קשרים, להכניס חומרים לפורום. אנחנו לא מעוניינים להיות גיימר או פורום תעופה קלה (בלי לפגוע באותם פורומים, כל פורום והאופי שלו ) אבל בהצלחה בצביעות שיהיה לך...
רפאל פורסם ספטמבר 9, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 9, 2004 ערכתי את ההודעה,נא לא להגיב לציטוט שפורסם ע"י אפיק והציטוט שלי, נא לחזור לנושא המקורי תודה.
OmRI פורסם ספטמבר 9, 2004 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 9, 2004 אוקיי ואני לא נפגע בכלל ואני מודע לכך שזה לא נגדי ויש משהו בדברייך שאיתו אני מסכים
Ido Rosenthal פורסם ספטמבר 9, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 9, 2004 הצביעה לא הכי מוצלחת בכל מקרה, אין חלונות בכלל למסוק... מה היה הסיפור עם אופק? אני לא מחובר כנראה...
Yarden Ben-Dor פורסם ספטמבר 9, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 9, 2004 זה מופיע בשרשור קודם איפשהו באיזור הscreenshots.. הוא הפר את כללי ואטסים בצורה בוטה בכך ששילב עניינים פוליטיים בתמונות שהביא.. הוא פירסם תמונות מ"פעולת חיסול" כביכול שנערכה בפוטושופ (אגב זה ממש גרוע לדעתי) ופירסם אותה כאן בפורום רשמי שמהווה חלק מואטסים. אם עוזבים את העניין הפוליטי לשנייה, הרעיון נשמע די מקורי, אבל בשל שזו הפרה ברורה של כללי ואטסים לערב כאן איזושהי פוליטיקה, הוא הועף על ידי שאדי ובצדק.. כל אחד והדעה הפוליטית שלו מכובדת. אבל אין לפרסם כאן תמונות ואין לטוס אונליין טיסות עם אופי צבאי.. החוקים של ואטסים אומרים בצורה ברורה שאם רוצים לעשות טיסה צבאית היא חייבת לעשות על פי כללים אזרחיים בלבד, וכל מה שרק נראה שיכול לפגוע במישהו או משהו, ואטסים מיד מעיפה את אותו גורם. זה בקצרה על מה שאופק עשה וסקירה כללית ביותר על החוק הזה בואטסים. יש לזכור שואטסים הוא ארגון א-פוליטי, שעליויות החזקת השירות שלו גבוהות, ואם אני לא טועה זה בא מתרומות, וואטסים לא חייבים לתת לנו את אותו שירות. זה לא זכות אלא פריבילגיה. ומי שמפר את אותה פריבילגיה ואותם חוקים כדי שיהיה סדר, עף. מקום לכל אחד השרתים שאנחנו מתחברים אליו עולה כסף, ולכן אין להתחכם איתם כמו שכמה מאיתנו ניסו או לא בכוונה.. זהו.. סיימתי את דבריי להיום! שיהיה לכולכם לילה טוב בנתיים!