eranzucker פורסם ספטמבר 13, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 13, 2004 לשמחתי אחרי שבוע חזר לי האינטרנט. הוריקן פרנסיס הפתיע את כולם בגודלו ולמרות שעין הסערה לא עברה מעל דייטונה ביץ' עדיין קיבלנו רוחות של 60-70 מייל בשעה למשך יום שלם ובנוסף גם כמויות גשם רציניות. מאוחר יותר היום אני מבטיח לתת לכם שאלה או אפילו שתיים לכבוד החג ואם אצליח גם להעלות תמונה או שתיים מפינוי המטוסים שהשתתפתי בו. מה שנותר לומר הוא שתהיה לכולנו שנה טובה ערן צוקר
רפאל פורסם ספטמבר 13, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 13, 2004 שנה טובה גם לך, אך חבל היה לפתוח נושא חדש כאשר מול העיניים שלך התנוסס הנושא "שנה טובה". לינק: http://www.vatil.org/vatil/board/viewtopic.php?t=4208 היית מגיב שם את אותה התגובה שכתבת כאן. בכל מקירה. שמחות ושנה טובה,
אורח פורסם ספטמבר 13, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 13, 2004 ערן שתיהיה לך ומשפחתך שנה טובה, אני שמח לשמוע שיצאתם מהסופה הזאת בשלום ומקווה שלא בנזקים כבדים מידי. ומנצור בשביל זה יש מנהלים, תשאיר לנו את הניהול של הפורום.
Or Netzer פורסם ספטמבר 13, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 13, 2004 ערן שנה טובה וחג שמח לך ולמשפחתך שמח לשמוע שהכל בסדר להשמע רק בשמחות
Ilan Cohen פורסם ספטמבר 13, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 13, 2004 שלום ערן. טוב לשמוע שאתה אחרי הסופה, העיקר שחזרתה אלינו. השאלות שלך היו חסרות לנו. שתהיה שנה טובה ומתוקה מישראל.
moti פורסם ספטמבר 13, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 13, 2004 שנה טובה לך ולמשפחתך ערן! אני מאחל לך שנה מוצלחת ונקייה מהוריקנים...מקווה שהם לא עשו לך נזק רציני...
ron פורסם ספטמבר 13, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 13, 2004 שלום ערן, שנה טובה By the way, יש לי משפחה גם בפלורידה בBOCA RATON אז שוב שתהיה לכם שנה טובה שם ואני מקווה שלא יהיו לכם עוד הוריקנים בקרוב...
Eliran-VFS1 פורסם ספטמבר 13, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 13, 2004 ערן שנה טובה לך ולמשפחה מכול צוות VFS ואלירן.
Asaf Brietbard פורסם ספטמבר 13, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 13, 2004 שנה טובה.... אך תשכח שכאן אולי קצת חם בקיץ, אבל אין הוריקנים בספטמבר :wink: אין מה לעשות, אין על ישראל... תהנה ותחזיק מעמד, IVAN בדרך..... ושוב שנה טובה.
×œ×™×ž×•× ×™ פורסם ספטמבר 13, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 13, 2004 שנה טובה כל כמה זמן יש לכם סופות רציניות?
eranzucker פורסם ספטמבר 13, 2004 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 13, 2004 לשמחתינו כאן IVAN כנראה לא ייפגע במרכז פלורידה. איך שזה ניראה כעת הוא עושה את דרכו אל כיוון טלהסי וצפון מערב פלורידה. IVAN הוא הוריקן עם רוחות של 160 מייל בשעה ומשבים של עד 200 מייל בשעה, כזה דבר לא ניראה כבר כמה עשרות שנים. לפי מה שהבנתי זה ההוריקן עם הלחץ הכי נמוך שנמדד בשנים האחרונות. בכל מקרה לשמחתי ביתי לא נפגע מפרנסיס אבל ישנם המון נזקים בעיר. המון אנשים עדיין בלי חשמל ועסקים שלמים שנהרסו. זה מאד נדיר ש3 סופות ייפגעו באותה מדינה בעונת הוריקנים אחת או למעשה תוך 4 שבועות. הכל תלוי ברמות ובזרמי סילון וכל כך הרבה משתנים ולכן אין ממש תשובה למה זה קורה דווקא השנה, פשוט צריך להיערך מראש ולתת להם את הכבוד הראוי. נקווה שלא יהיו עוד סופות השנה.
Shadi Abo Ahmad פורסם ספטמבר 14, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 14, 2004 שמחים שהכל בסדר אצלך, ומקווים שכך גם יהיה בעתיד. שתהיה לכם שם שנה טובה, ושתהיו בריאים :wink: נשמח לראות קצת תמונות תהפינוי של המטוסים שהשתתפת בו...
ohadn747 פורסם ספטמבר 14, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 14, 2004 :shock: :shock: :shock: :shock: :shocked!: :shocked!: :shocked!: :shocked!: :shocked!: וואו! אני חייב להטיס את הססנה 172 במזג האוויר הזה!!! :BIG: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: \:D/