עבור לתוכן
eranzucker

שנה טובה מפלורידה

Recommended Posts

פורסם

לשמחתי אחרי שבוע חזר לי האינטרנט. הוריקן פרנסיס הפתיע את כולם בגודלו ולמרות שעין הסערה לא עברה מעל דייטונה ביץ' עדיין קיבלנו רוחות של 60-70 מייל בשעה למשך יום שלם ובנוסף גם כמויות גשם רציניות.

מאוחר יותר היום אני מבטיח לתת לכם שאלה או אפילו שתיים לכבוד החג ואם אצליח גם להעלות תמונה או שתיים מפינוי המטוסים שהשתתפתי בו.

מה שנותר לומר הוא שתהיה לכולנו שנה טובה

ערן צוקר

פורסם

ערן שתיהיה לך ומשפחתך שנה טובה,

אני שמח לשמוע שיצאתם מהסופה הזאת בשלום ומקווה שלא בנזקים כבדים מידי.

ומנצור בשביל זה יש מנהלים, תשאיר לנו את הניהול של הפורום.

פורסם

לשמחתינו כאן IVAN כנראה לא ייפגע במרכז פלורידה. איך שזה ניראה כעת הוא עושה את דרכו אל כיוון טלהסי וצפון מערב פלורידה. IVAN הוא הוריקן עם רוחות של 160 מייל בשעה ומשבים של עד 200 מייל בשעה, כזה דבר לא ניראה כבר כמה עשרות שנים. לפי מה שהבנתי זה ההוריקן עם הלחץ הכי נמוך שנמדד בשנים האחרונות.

בכל מקרה לשמחתי ביתי לא נפגע מפרנסיס אבל ישנם המון נזקים בעיר. המון אנשים עדיין בלי חשמל ועסקים שלמים שנהרסו.

זה מאד נדיר ש3 סופות ייפגעו באותה מדינה בעונת הוריקנים אחת או למעשה תוך 4 שבועות. הכל תלוי ברמות ובזרמי סילון וכל כך הרבה משתנים ולכן אין ממש תשובה למה זה קורה דווקא השנה, פשוט צריך להיערך מראש ולתת להם את הכבוד הראוי.

נקווה שלא יהיו עוד סופות השנה.

פורסם

:shock: :shock: :shock: :shock: :shocked!: :shocked!: :shocked!: :shocked!: :shocked!: וואו! אני חייב להטיס את הססנה 172 במזג האוויר הזה!!! :BIG: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: \:D/

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...