Raz Gueta פורסם ספטמבר 13, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 13, 2004 אני לא בטוח אם זה של התעשייה האוירית או של לא יודע מי.... אבל פשוט עכשיו נזכרתי שיש איזה איזור כזה צפונים ל26 בנתב"ג שיש שם מלא מטוסים שבורים מתים וזרוקים שרוקנו מהם את רוב תכולתם... אני אל יודע למי שייך כל העסק, אבל נראה לי שלתעשייה האוירית. השאלה שלי היא אם אני רוצה לקנות שלד עתיק של איזה מטוס שזרוק שם... למי לפנות? מה סדר גודל של מחירים, האם זה הולך לפי מכרז...רו המטוסים שם זרוקים על הצד שלהם ואין להם גלגלים בכלל.. ?
Danm פורסם ספטמבר 13, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 13, 2004 נראה לי שאתה מדבר על APRON V יש שם ככול הידוע לי מטוסים בשימוש של חייל אוויר (707) שום שבורים
yoni revivo פורסם ספטמבר 13, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 13, 2004 אני חושב שהוא התכוון מזרחית לקו 26, כי באמת בכמה ביקורים שלי שם ראיתי שורה של מטוסים זרוקים שבוודאות לא בשימוש. היה כואב לראות הרקולס חצוי :cry:
Itai Ganor פורסם ספטמבר 13, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 13, 2004 עדיף לנסוע למג'ובה אריזונה הבית הקברות של המטוסים לגנוב איזה חלק קטן.
moti פורסם ספטמבר 13, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 13, 2004 בחנייה של ה 707 של חיל האוויר יש לפעמים גם 6 מטוסים ולפעמים 2...אם לא היה סיווג הייתי שואל לאן הם טסים או מה עושים איתם? ובמטוסים הזרוקים שאתם רואים ליד ה 03 בנתב"ג יש לאו דווקא מטוסים שבורים אלא גם כמה ששמישים לטיסה- אולי הם לא נראים ככה אבל יש שם כמה שמסוגלים לטוס
×œ×™×ž×•× ×™ פורסם ספטמבר 13, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 13, 2004 אני חושב שהוא לא מדבר על החניות בתוך שטח השדה, יש באמת בצד שמאל של הכביש אם באים מכיוון פתח תקווה, מלא מטוסים זרוקים ומפורקים קת לפני הכיכר עם התחנת דלק, זה יוצא מתחת לפיינל של 30 למרות שקשה להבין את זה מכזה גובה
Yehonatan_el פורסם ספטמבר 13, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 13, 2004 יש לי תמונה של המקום הזה אני יעלה עוד כה ימים ואני יפרסם אותה יש 747 והרקולסים ו707 מפורקים
Asaf Brietbard פורסם ספטמבר 13, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 13, 2004 חבר'ה, לפני שמישהו מפרסם תגובה או תמונה, אל תשכחו את הדבר החשוב והבסיסי ביותר שהוא מגבלות בטחון שדה (ב"ש, ולא בט"ש כמו שרבים קוראים לו פה). כל תמונה שמפורסמת כאן מתוך השטח האווירי, ובעיקר כלי טיס חה"א מכילה נתונים שחלקם מסווגים. שום צביעה חדשה או מטוס מעניין לא שווה את הסיכון שתפרסמו תמונה שמכילה בין השאר גם התקנות מסווגות. בעיקר שרוב המצלמים כאן לא יודעים בדיוק מה הם מצלמים. :!: לכן, לדעתי, כל המחזיקים בתמונות כלי טיס של חה"א או בסמיכות לבסיסי חה"א ישמרו את התמונות לעצמם, או יעבירו באופן דיסקרטי בינהם (וגם מומלץ שלא), ולא יפרסמו באתר. תנו לקציני המודיעין של המדינות האויבות עוד קצת עבודה, אין צורך לעזור להם. זה לא שאני קצין בטחון שדה או משהו, אבל בתור אחד עם רקע בנושא, היו פה תמונות שפשוט התפלצתי לראות... יש אנשים שעושים שמיניות באוויר כדי לשמור על פיתוחים חדשים, ואחד עם מצלמה בעשרים דולר הורס שעות/ימים/שנים של עבודה. קחו לתשומת ליבכם. אסף. :idea: דרך אגב, בט"ש זה בטחון שוטף (סיורי גבול, הפגנת נוכחות וכו').
Oren Geva פורסם ספטמבר 13, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 13, 2004 חבר'ה, לפני שמישהו מפרסם תגובה או תמונה, אל תשכחו את הדבר החשוב והבסיסי ביותר שהוא מגבלות בטחון שדה (ב"ש, ולא בט"ש כמו שרבים קוראים לו פה). כל תמונה שמפורסמת כאן מתוך השטח האווירי, ובעיקר כלי טיס חה"א מכילה נתונים שחלקם מסווגים. שום צביעה חדשה או מטוס מעניין לא שווה את הסיכון שתפרסמו תמונה שמכילה בין השאר גם התקנות מסווגות. בעיקר שרוב המצלמים כאן לא יודעים בדיוק מה הם מצלמים. :!: לכן, לדעתי, כל המחזיקים בתמונות כלי טיס של חה"א או בסמיכות לבסיסי חה"א ישמרו את התמונות לעצמם, או יעבירו באופן דיסקרטי בינהם (וגם מומלץ שלא), ולא יפרסמו באתר. תנו לקציני המודיעין של המדינות האויבות עוד קצת עבודה, אין צורך לעזור להם. זה לא שאני קצין בטחון שדה או משהו, אבל בתור אחד עם רקע בנושא, היו פה תמונות שפשוט התפלצתי לראות... יש אנשים שעושים שמיניות באוויר כדי לשמור על פיתוחים חדשים, ואחד עם מצלמה בעשרים דולר הורס שעות/ימים/שנים של עבודה. קחו לתשומת ליבכם. אסף. :idea: דרך אגב, בט"ש זה בטחון שוטף (סיורי גבול, הפגנת נוכחות וכו'). מה שצריך להסתיר המדינה יודעת להסתיר. מה שרואים דרך הגדר, אפשר לצלם גם אם יש שלט "אסור לצלם". עד כמה שזכור לי שלט הוא לא חוק בישראל.
Raz Gueta פורסם ספטמבר 14, 2004 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 14, 2004 חבר'ה, לפני שמישהו מפרסם תגובה או תמונה, אל תשכחו את הדבר החשוב והבסיסי ביותר שהוא מגבלות בטחון שדה (ב"ש, ולא בט"ש כמו שרבים קוראים לו פה). כל תמונה שמפורסמת כאן מתוך השטח האווירי, ובעיקר כלי טיס חה"א מכילה נתונים שחלקם מסווגים. שום צביעה חדשה או מטוס מעניין לא שווה את הסיכון שתפרסמו תמונה שמכילה בין השאר גם התקנות מסווגות. בעיקר שרוב המצלמים כאן לא יודעים בדיוק מה הם מצלמים. :!: לכן, לדעתי, כל המחזיקים בתמונות כלי טיס של חה"א או בסמיכות לבסיסי חה"א ישמרו את התמונות לעצמם, או יעבירו באופן דיסקרטי בינהם (וגם מומלץ שלא), ולא יפרסמו באתר. תנו לקציני המודיעין של המדינות האויבות עוד קצת עבודה, אין צורך לעזור להם. זה לא שאני קצין בטחון שדה או משהו, אבל בתור אחד עם רקע בנושא, היו פה תמונות שפשוט התפלצתי לראות... יש אנשים שעושים שמיניות באוויר כדי לשמור על פיתוחים חדשים, ואחד עם מצלמה בעשרים דולר הורס שעות/ימים/שנים של עבודה. קחו לתשומת ליבכם. אסף. :idea: דרך אגב, בט"ש זה בטחון שוטף (סיורי גבול, הפגנת נוכחות וכו'). מה שצריך להסתיר המדינה יודעת להסתיר. מה שרואים דרך הגדר, אפשר לצלם גם אם יש שלט "אסור לצלם". עד כמה שזכור לי שלט הוא לא חוק בישראל. בתור אחד גם עם רקע בנושא וגם שחי בנושא שאתה מדבר עליו ועם מגבלות אדירות שלו(אגב קוראים לזה היום ב"מ- בטחון מידע) אני מחזק את דבריו של אורן...זה שאלפי מכוניות עוברות ליד המקום עם האפשרות להסתכל ולצלם ותאמין לי שאם זה היה מפריע למישהו או מסכן מישהו או משהו כבר היו עושים משהו בנדון, אם זה היה ממש חשוב... כנראה שלא...
Asaf Brietbard פורסם ספטמבר 14, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 14, 2004 אם הייתם צודקים, הייתי הראשון שישמח לפרסם ולהראות. אבל אתם לא. בפועל, פורסמו פה תמונות (לא מזמן) של מטוסים עם התקנות מיוחדות, שאותם מסתירים כבר הרבה זמן, ועם הרבה מאמצים (בטח שלא רק שלטים). לצלם תמונות בפיינל זה לא תמונות מתוך הבסיס או מתוך השטח האווירי, ויבין מי שיבין. מאחר ורבים מאתנו לא יודעים בדיוק מה הם רואים או מצלמים (גם ה"זקנים" ) - פשוט לא צריך להראות. שיקול דעת זה הדבר הכי בסיסי להפעיל- אם אתה מצלם מטוס מוזר / מיקום מוזר - זה כנראה משהו שלא צריך לפרסם בAIRLINER. מאוד פשוט.
Or Netzer פורסם ספטמבר 14, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 14, 2004 מצטער אבל אסף צודק המון דברים אסור לפרסם ומפרסמים מה לעשות צה"ל לא יכול לתפוס את כל ה"פסיכים" כמונו שמצלמים ומפרסמים זה מפי בכיר בצבא שאם אני יספר לכם מי זה אני צריך לירות בכם :wink: הקיצר המון דברים אסור לפרסם ומפרסמים ואין מה לעשות מה שבטוח אורן צודק בחלק מדבריו שמה שבאמת חשוב שלא יראו לא מראים! יש תמונות של אנשי צוות קרקע \ אוויר במטוסים ומצנזרים את המטוס (במידה והוא מסווג) ולא משנה איך קוראים לזה בט"ש ב"ש ב"מ עדיין אסור להראות את הדברים האלה... תמונות של מטוסים מפורקים באמת שאין מה להסתיר... ואם מסתירים אז כנראה שזה לא חשוב כי השמירה על זה גרועה
Yehonatan_el פורסם ספטמבר 14, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 14, 2004 אני חושב שהתמונה שאני מעלה היא עוברת לא על שום חוק כי אפשר לצלם אותה מכל מקום ואי אפשר להסתיר את זה לא באיכות טובה http://imgsrv.pic4u.co.il/3cb8d7715d77dff98041dc842aa50b00020000.aspx
ohadn747 פורסם ספטמבר 14, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 14, 2004 עדיף לנסוע למג'ובה אריזונה הבית הקברות של המטוסים לגנוב איזה חלק קטן. חחח!! אחי זה מדבר מוהאבי לא מג'ובה! נכון שכותבים את זה Mojave אבל לא מבטאים את הג'יי... וזה גם נמצא בקליפורניה ולא אירזונה!
Moshe Bensal פורסם ספטמבר 15, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 15, 2004 חברה, אני חניך טייס חדש וכאחד כזה אני פותח פמ"ת של נתב"ג מעודכן ל-13.5.05 ובסעיף 17 הגבלות ואיסורים, לא מוזכר כלום על איסור הצילום. לעומת זאת כאשר אני פותח פמ"ת של שדה דב, שם יש סעיף האוסר את הצילום בשדה. מסקנה (לדעתי) שבנתב"ג אין איסור צילום, ואפשר לצלם חופשי. תקנו אותי אם אני טועה.
Asaf Brietbard פורסם ספטמבר 15, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 15, 2004 אתה לא טועה, אבל אתה טועה (ממש שמעון פרס נהייתי). בנתב"ג, עקרונית, ניתן לצלם. אבל מרחק גדר מצ'וקמקת קיים בסיס חה"א, ומטר הצידה תעשייה אווירית וכו' וכו' וכו'. לכן - עקרונית, תמונות של איירלינרים למינהם לא בעייתיות. אבל, מטוסים רבים שנוחתים בנתב"ג ממשיכים לבח"א או לתע"א, ואותם אסור לגמרי לצלם (או בפועל, להציג באתרים פומביים). גם אם חושבים שאין עליהם אף התקנות מיוחדות - רובנו לא יודעים מה בדיוק יש. שדה דב/חיפה וכו' הם מסלולים בתוך בסיסי חה"א, לכן מופיעות האזהרות בדפיות שלהם. ואם אנחנו בקטע של ססמאות, אז "אם יש ספק - אין ספק". מי שלא הבין, שיפנה באישי שנה טובה, אסף.