עבור לתוכן
Kobi David

לקראת האירוע בפאלרמו, משהו חדש - תהנו! - עדכון 21.10

Recommended Posts

פורסם

מדריך מיוחד - לכבוד האירוע המקוון בוואטסים לפאלרמו בשבת הקרובה.

המדריך מסביר בפירוט רב ועם תמונות את כל מה שצריך לדעת לטיסה הקרובה בנושאי התקשורת, יציאה וכל דרכי הגישה האפשריות בפאלרמו.

מומלץ לכל מי שמצטרף לטיסה לקרוא את המדריך במלואו:

http://www.israelairlines.org/Palermo/tutorial_heb.pdf

לתשומת ליבכם - אנא היעזרו בסבלנות עד לסיום הטעינה של הדפדפן, המדריך כולל הרבה תמנות ששוה להמתין עבורם.

אירוע ההדרכה ייערך ביום רביעי ב-19:00,כל הטייסים אשר אמורים להשתתף באירוע ההדרכה מחוייבים לקרוא את המדריך, ולהגיע להדרכה עם שאלות מוכנות מראש. הטייסים שאמורים להשתתף יקבלו אי-מייל בקרוב.

נתראה באירוע!

פורסם

תודה לכולם על המחמאות, אני רק מקווה שזה יעזור לכל מי שמתכוון להשתתף באירוע, וגם למי שלא!

לבון, הצ'רטס במקור הן מהאתר של VATITA (החטיבה האיטלקית) הן נמצאות גם באתר שלנו בעמוד האירוע.

לינק אליהן נמצא בעמוד 3 במדריך.

פורסם

שלום חברים,

ראשית תודה לכולם על התגובות למדריך, זה רק מטריף אותנו להמשיך ולעשות למען הקהילה, והאמינו לי, יש דבר גדול בפתח.....

אשר לאירוע לפאלרמו - העלנו תוכניות טיסה לפורמטים FS2004 ו FSNavigator.

בקרוב יעלה גם קובץ ל PIC.

ערב ההדרכה לקראת האירוע, יערך מחר יום רביעי ה 22 לאוקטובר בשעה 19:00 בערב.

כל מי שמעוניין להשתתף בערב ההדכה אותו יעבירו אורן גבע ועמרי עטר, מוזמן לפנות אליי במייל לאשר את השתתפותו, על מנת שנוכל להחזיר מייל עם כתובת IP וסיסמא לרוג'ר וילקו.

אם וכאשר יגיעו כל המשתתפים שכבר אישרו את הגעתם לערב ההדרכה, אנא היעזרו בסבלנות, כל שאלה תזכה לתשובה מקיפה, ויכול מאוד להיות שתקבלו תשובות עוד בטרם שאלתם :P

אני מזכיר, שכל מי שאמור להשתתף בערב ההדרכה צריך לקרוא את המדריך לאירוע.

ובכלל - כרגע 08:57 בבוקר, (אני אחרי ליליה של עבודה, והולך לישון!) מה שאומר, שבעוד 11 שעות ו3 דקות, תיסגר ההרשמה לאירוע!

אתם מוזמנים להמשיך ולהרשם.

הכל ועוד:

http://www.israelairlines.org/heb/operations/events

ההפקה הזו היא שלכם ולמענכם.

לכל שאלה,

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...