עבור לתוכן
Raz Harush

ברוכים הבאים לפורום ולאתר החדשים שלנו

Recommended Posts

פורסם

אהלן חברים,

כפי ששמתם לב, עברנו לפורום ואתר חדשים. במסגרת המעבר, נעלנו את הפורום הישן והעברנו את כל ההודעות והשרשורים שפורסמו בו אל הפורום החדש כדי שלא נאבד אפילו הודעה אחת מהעבר. כאשר תהליך המעבר הסתיים, דאגנו להפנות אוטומטית את הגולשים מהפורום והאתר הישנים ישירות אל האתרים החדשים שלנו. נא שימו לב שייתכן וננעל את הפורום מפעם לפעם ב24 השעות הקרובות עד לסיום הליך המעבר סופית - אנו נדאג לעדכן בדף הבית שלנו על כל שינוי.

כבר כמה חודשים שאנחנו עובדים על אתר ופורום חדש לחטיבה (כפי שרמז לכם איתי) וכעת הגיע הזמן לחשוף את העבודה שלנו. במסגרת העבודה שלנו, הגברנו את האבטחה עבור אתרי החטיבה והפורום שלנו, עברנו לשימוש במערכות חדשות, נוחות ומהירות יותר ואף שילבנו התחברות עם מספר וסיסמת VATSIM בפורום. דאגנו שלא יהיה צורך לזכור סיסמאות רבות והפכנו את הליך ההרשמה לפשוט יותר - כל מה שעליכם לעשות הוא להתחבר ואתם רשומים! מהיום אין צורך לחכות לאישור ידני של מנהלים הפורום, המשתמש שלכם יאושר אוטומטית ומיידית עם התחברותכם הראשונה. מה שגם, שיוך קבוצות "חבר החטיבה" יהיו מהירות יותר ואוטומטיות (וכמובן יתבצעו במהלך ההרשמה ומספר פעמים בכל יום).

גולת הכותרת הוא הפורום החדש שלנו - שיפרנו את העיצוב, השתמשנו במערכת נוחה ומהירה ואף שילבנו תמיכה מלאה בסלולר (תבנית עיצוב ייחודית לסלולר וכמובן "TapaTalk"). הפכנו את חווית השימוש בפורום לקלה וכיפית יותר תוך שמירת כל ההודעות הישנות - שום דבר לא נאבד במעבר. בדף הבית של הפורום הוספנו את הפיקוח המחובר באזור (ישראל והסביבה), הטיסות הנכנסות והיוצאות מישראל ולוח שנה שבו נוסיף ארועים חשובים כגון כנסי חטיבה.

וכמובן - נשמח לעזור לכל מי שלא מסתדר עם הפורום או שחווה בעיות טכניות. ניתן ליצור שרשור חדש בפורום תמיכה או לפנות את צוות האתר בהודעה פרטית או במייל. כמו כן, אולי כדאי לקרוא את מדריכים לשימוש במערכת (כאן).

ברוכים הבאים!

פורסם

LIKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ענק!!!

ועוד אחד ועוד אחד :)

תודה רבה ושאפו ענק לכל העוסקים במלאכה ושעזרו להקמת האתרים החדשים!

נראה מאוד מושקע ומאוד נעים לעין...

יישר כח!

פורסם

תודה רבה! כל הכבוד על המעבר לאתר ופורום מודרניים.

סוף סוף יש תמיכה בTapatalk בפורום, זה אחד הדברים שבאמת הכי חשובים בתקופה הנוכחית של הסמארטפונים והטאבלטים.

אני אוהב לראות את התמונה הזאת :D :

Screenshot_2012-09-21-14-16-26.png

פורסם

אין עליכם!

נכנסתי לאתר וזה פשוט עולם אחר!

הדף בית מדהים עם איך שעיצבתם את הפקחים וממש אין לי מילים!

שאפו

פורסם

כל הכבוד למי שטרח ועשה במלאכה.אכן אתר מרשים ביופיו וכעת חברים מה שנותר לנו זה לא לאכזב את מי שהשקיעו בכך ולבוא לטוס בהמונינו ולמלא את השמיים של וואטיל.

בוקי זאב:4X-MJB

פורסם

כל הכבוד על החידוש!!

נראה ממש טוב

יש אפליקצייה ל-IPHONE? :D

האמת שכן.

תנסה להיכנס לפורום דרך האייפון - לדעתי אין צורך באפליקציה כלל העיצוב ממש נוח.

בכל מקרה אם ממש מתחשק לך אפליקצייה:

1. אפליקציה שנקראת TAPTALK (כרגע יש בה בעיית התחברות שאני עובד על פתרון).
  2. אפליקצייה נוספת של החברה שיצרה את הפורום - תחפש ipb ב-APPSTORE.

פורסם

האמת שכן.

תנסה להיכנס לפורום דרך האייפון - לדעתי אין צורך באפליקציה כלל העיצוב ממש נוח.

בכל מקרה אם ממש מתחשק לך אפליקצייה:

1. אפליקציה שנקראת TAPTALK (כרגע יש בה בעיית התחברות שאני עובד על פתרון).
  2. אפליקצייה נוספת של החברה שיצרה את הפורום - תחפש ipb ב-APPSTORE.

משתמשי אנדרואיד מוזנחים? :shok:

פורסם

היי,

אני נכנסתי לפורום דרך הפלאפון (גלקסי) ללא שום תוכנה.. הפורום עובד בצורה נהדרת.

מי שגולש דרך הפלאפון יש אפשרות למטה להיכנס לפורום דרך "הגרסה המלאה".. תלחצו על זה ותראו את ההבדל. ויש הבדל מדהים 8)

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...