Bar Rodoy פורסם ספטמבר 21, 2012 דיווח פורסם ספטמבר 21, 2012 ניר, התגובה הזאת נכתבת מהגלקסי נקסוס שלי עם אנדרואיד 4.1 Jelly Bean. יש גרסה מדהימה של הפורום לסמארטפונים ויש גם את Tapatalk שאפשר לקנות בגוגל פליי. שתי האופציות מאוד נוחות.
Ittai Arnon פורסם ספטמבר 22, 2012 דיווח פורסם ספטמבר 22, 2012 חברים, אחרי עבודה מאומצת ורבה האתר והפורום החדש לשירותכם ! בשלב זה אני רוצה להודות לצוות והמיוחד לאוהד שלו על הובלת המהלך. סוף סוף פורום משודרג ומתקדם ! מכאן השמיים הם הגבול ומצפות לנו עוד הפתעות נעימות הישארו קשובים ~ שנה טובה ! וגמר חתימה טובה !
Moshe Bensal פורסם ספטמבר 22, 2012 דיווח פורסם ספטמבר 22, 2012 ווואאאווווו איזה יופי של אתר, קודם כל המון תודה לכל הטורחים יומם ולילה כדי לשפר את התענוג של הגלישה באתר. שנית, שיהיה במזל טוב והמון הצלחה בהכל לכולם עם כניסת השנה החדשה ביחד עם האתר החדש, באמת שאפווווווו.
Chen Fireshtain פורסם ספטמבר 22, 2012 דיווח פורסם ספטמבר 22, 2012 אחלה שדרוג...האתר והפורום נראים ממש טוב עכשיו. גמר חתימה טובה לכולם
zvi rodes פורסם ספטמבר 22, 2012 דיווח פורסם ספטמבר 22, 2012 תודה רבה לכל החברים שעמלו ויצרו אתר יפה שכזה,כל הכבוד והצלחה למשפחת VATIL.
mickey lip פורסם ספטמבר 24, 2012 דיווח פורסם ספטמבר 24, 2012 האם ישנה סיבה שאני לא רואה את הפורומים שראיתי עד היום ? או שזו תקלה טכנית ?
Ohad Shalev פורסם ספטמבר 24, 2012 דיווח פורסם ספטמבר 24, 2012 יש ה"פ בשביל זה בכל מקרה שלח לי בה"פ אילו פורומים ראית ואינך רואה עוד ואסדר את ההרשאות שלך. בגדול, כולם כרגע מלבד מספר מצומצם של אנשים שידעתי מה ההרשאות שלהם רואים את אותם הפורומים (כמו שאר חברי החטיבה). לאט לאט בעלי התפקידים ישלחו לי רשימה של מורשי צפייה ואז אזין לכל מי שצריך את ההרשאות המתאימות - קצת סבלנות :-)
אורח Yoram Benary פורסם ספטמבר 24, 2012 דיווח פורסם ספטמבר 24, 2012 אתר יפה ומקצועי, כפיים לכל צוות VATIL . חבל שאי אפשר להכנס ל TS
Ohad Shalev פורסם ספטמבר 24, 2012 דיווח פורסם ספטמבר 24, 2012 דווקא כן אפשר... יש לך לינק בדיוק פה בצד מתחת לתמונה שלך (כל אחד יכול לראות רק את הלינק האישי שלו).
אורח Yoram Benary פורסם ספטמבר 24, 2012 דיווח פורסם ספטמבר 24, 2012 דווקא כן אפשר... יש לך לינק בדיוק פה בצד מתחת לתמונה שלך (כל אחד יכול לראות רק את הלינק האישי שלו). לצערי זה לא עובד: The webpage cannot be displayed : Search online for a program you can use to view this web content. You need to enable javascript for this link to work correctly. Retype the address. Go back to the previous page.Go back to the previous page.
Ohad Shalev פורסם ספטמבר 24, 2012 דיווח פורסם ספטמבר 24, 2012 יורם כתוב לך בדיוק מה אתה צריך לעשות. "You need to enable javascript for this link to work correctly" הבעייה שלך היא בעיית דפדפן מקומית ולא בעיית קוד - עובדה שלמרבית חברי החטיבה הנ"ל כן עובד. תוודא שמותקן לך על המחשב TS, ב-TS אין הגדרה שגורמת להתחבר אוטומטית לשרת מסויים, מופעלת תמיכה JS בדפדפן, רמת האבטחה בדפדפן היא בינונית ולא חמורה (חמור חוסם את כל הדברים - בינוני חכם יותר)
Joel Strikovsky פורסם ספטמבר 27, 2012 דיווח פורסם ספטמבר 27, 2012 נחמד. אבל אתם מוכנים בבקשה לאקטב את היוזר הישן שלי ולחסל את הנוכחי? http://vatil.org.il/...ser/3765-akila/
Ohad Shalev פורסם ספטמבר 27, 2012 דיווח פורסם ספטמבר 27, 2012 יואל... נרשמת לפני דקה וחצי... קצת סבלנות. בכל מקרה - כן אנחנו מוכנים.
Joel Strikovsky פורסם ספטמבר 28, 2012 דיווח פורסם ספטמבר 28, 2012 איך אני יכול לשנות את סוג הסימולטור שלי בפרופיל מ FSX ל P3D? לא מופיע באופציות Prepar3D.
Ohad Shalev פורסם ספטמבר 28, 2012 דיווח פורסם ספטמבר 28, 2012 איך אני יכול לשנות את סוג הסימולטור שלי בפרופיל מ FSX ל P3D? לא מופיע באופציות Prepar3D. הוספתי את האופציה.
Yarden Ben-Dor פורסם אוקטובר 1, 2012 דיווח פורסם אוקטובר 1, 2012 רק עכשיו אני רואה את זה ומסתבר שאני ממש אבל ממש לא מעודכן בשיט.. מברוק שיהיה!