עבור לתוכן
Sagi Yanay

מגה אירוע באמסטרדם

Recommended Posts

פורסם

נכון לרגעים אלו, שבהם אני כותב, יש על הקרקע בסכיפהול 26 מטוסים ועוד בערך 4 בגישה ו3 שכבר המריאו.

לשם שינוי, הפעם דווקא כן פגשתי כמה ישראלים שם באירוע.

אבל

למה,לכל הרוחות, מרבית הבלאגן שיש על הערוץ של קרקע נגרם על ידי הנציגים שלנו??

אדון עומרי לנדמן היקר, שטסת כ KLM907, ועוד אחד שהתנתק לפני שהספקתי למצוא אותו - קשה כל כך להבין שברגע שמבקשים הסעה על תדר כזה עמוס - אז לוקח כמה דקות עד שמקבלים יחס???

למה צריך להתפרץ ולדרוס 3 טייסים אחרים??? ולמה צריך לבקש הסעה 40 פעם??? לא ענה לכם ואתם שומעים שהוא עמוס, תחכו קצת!!!

שוב חוזר על הנקודה העיקרית שלי - אוויראות!!! גם אם רק וירטואלית, היא עדיין שם!!

וכמובן, מי שלא בא לטוס שם - הפסיד :)

שבוע טוב!

אורח Yoram Benary
פורסם

שגיא , כל מילה בסלע, תודה

אנחנו נתקלים בתופעה הזו לעיתים קרובות , וזה ממש מפריע. לא אחת מגיעות תלונות מהפקחים בשעת עומס על התנהגות כזו.

אולי הפתרון הוא לפרסם את שמות הטייסים בפורום ;)

שבוע טוב

פורסם

שגיא , כל מילה בסלע, תודה

אנחנו נתקלים בתופעה הזו לעיתים קרובות , וזה ממש מפריע. לא אחת מגיעות תלונות מהפקחים בשעת עומס על התנהגות כזו.

שבוע טוב

אולי :)

פורסם

אתה יודע מה?

אני מתחרט על מה שאמרתי.

אין ספק שהדבר הנכון היה לחכות עד שיתנו לי רשות.

הדבר קרה מחוסר סבלנות ולא יקרה שוב.

תודה שהפנית את צומת ליבי לעניין.

סליחה, וערב טוב :)

פורסם

הפתרון הינו לשלוח מיילים לכל הטייסים שעושים בעיות ולהסביר להם את הבעיות שהתפרצויות לקשר / כל בעיה אחרת יכולה לגרום.

בנוסף עוד מעט יוצא מסמך נהלים חדש של VATSIM ,יהיה אפשר לעשות צעדים נגד טייסים מפריעים עד רמה של ניתוק מהרשת.

אורח dvir shany
פורסם

היה מצוין, טסתי לאמסטרדם מפרנקפורט, היה עמוס וכיף שדה תעופה ענק והיה קשה למצוא את הגייט אבל בסוף הצלחתי, שאלה אחת: לעוד מישו ירד גשם? ואם כן היה overcast? תודה.

פורסם

היה מצוין, טסתי לאמסטרדם מפרנקפורט, היה עמוס וכיף שדה תעופה ענק והיה קשה למצוא את הגייט אבל בסוף הצלחתי, שאלה אחת: לעוד מישו ירד גשם? ואם כן היה overcast? תודה.

דביר - לא הגיע הזמן כבר להתחבר לפורום עם המספר וואטסים שלך? או שאתה נהנה לפרסם הודעות כאורח?

אורח dvir shany
פורסם

אני אשמח אבל שאני לוחץ על התחבר זה לא עושה כלום, מוזר.. תודה

אורח dvir shany
פורסם

הצלחתי להתחבר אבל מוזר רשום לי שאני לא יכול להגיב או לפרסם.

פורסם

הצלחתי להתחבר אבל מוזר רשום לי שאני לא יכול להגיב או לפרסם.

גם לא בג'נרל ?

זכויות כתיבה בפורום פתוחות רק למי שמוגדר בVATSIM כחבר VATIL, פורום ג'נרל הוא היחיד שבו ניתן להגיב בחופשיות...

פורסם

שגיא, אני בדעה שלך. אמרתי ואני אגיד את זה שוב, יש טייסים שמגיעים מכל מיני קהילות תעופה וירטואלית ישראליות לטוס בואטסים. מה שקורה בקהילות האלה הוא הטעייה מתמשכת של אנשים תמימים שמקבלים מידע ונקודת מבט שגויה על ואטסים וחושבים שלעלות על 737 אחרי שלמדת להדליק את הבטריה לטיסה בלונדון זה קלי קלות. כל זה בלי ללמוד נהלי דיבור בקשר ועוד דברים בסיסיים רבים שמשפיעים על כל הסובבים והורסים את החוייה. עד שהאנשים האלה יפסיקו לזלזל ככה בטיסה ברשת זה לא יגמר. צריך לשבת וללמוד כמו שצריך גם אם זה לא במסגרת ifs. אני לא מתייחס למקרה של עומרי לנדמן כי אני לא מכיר את הבנאדם והמקרה, אבל זאת נקודה שחוזרת כל הזמן. אני שמעתי מאנשים על טייסים ישראליים שהפכו את היוניקום במרחב האירופאי לצ'אט... מדובר באותם אנשים מאותן קהילות סימולטורים.

פורסם

תומר, אגב, גם זה חלק מהבעיה של הייצוג של VATIL. אנשים טורחים לארגן אירוע - ובאמת, אירוע ענקי!! שכולל בוקינג והכל. אתה מזמין טיסה. לפחות פעמים בתהליך הם מבקשים בכל לשון של בקשה שאם אתה מתכוון לא להגיע - בטל את ההזמנה.

ופוף - אופסססס זה היום?!?! שיט שכחתי... ואני מניח שלא ממש ביטלת?? ;)

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...