Tomer Haim פורסם נובמבר 5, 2012 דיווח פורסם נובמבר 5, 2012 היי, פתחתי DP שאם תרצו יכול להיות DP חטיבתי. הרעיון שיהיו בתוכו את כל החומר הכי מעודכן שטייס וירטואלי צריך בשביל להתקין ולטוס על FSX. כנסו: https://www.dropbox.com/sh/yhny1qu8gtpqn7k/xhFQo19ruK הכנסתי בו את כל מה שיש לי על המחשב ואני יעלה גם קובץ WORD כזה עם רשימה מסודרת של סדר הסנרים, כך שכל מי שרק התקין את הסימולטור עושה COPY ו PASTE לתקייה שלו, מגדיר את הסינרים לפי הסדר וזהו, אף אחד יותר לא ייתקל בבעית גובה, עצים, ים-יבשה וכו תחשבו על זה בלי להוריד ממליון אתרים מלא קבצי ZIP עם הוראות התקנה. הרעיון הוא שכל יוצר סנרי, בנוסף לחבילה הייחודית שלו (אותה הוא מעלה לאתרי ההורדות), יעלה את הקבצים כאן ל DB וכולם יתעדכנו כמעט אונליין. עכשיו מחשבה שאני לא בטוח אם ניתן ליישם, תחשבו על מצב בו במקום להגדיר בסימולטור את התקיות הרגילות של הסנרי, נגדיר ישר את תקיית ה DB שכאמור מתעדכנת כל פעם שיוצר מוציא סנרי.. כך כל פעם שנפעיל את הסימולטור: הפתעה חדשה, סנרי חדש, נרצה לסגור מסלול בב"ג? נעדכן אפקד והמסלול סגור תחשבו מה היה קורה אם יוצרי הסנרים היו זורקים לתוך התקייה הזו קבצי BGL תוך כדי בניית פרוייקט - גם אם עוד לא סיימו... אנחנו נראה את הבתים בבניה בדיוק כמו במציאות שכל טיסה פתאום רואים שצץ מבנה חדש שלא היה קיים לפני שבועיים. יכול להיות מעניין - אבל אני לא בטוח שזה ישים אני אתן למנהלי החטיבה את היוזר והסיסמא ל DB הזה וכל היוצרים מוזמנים לעדכן אותו Gal Mintz, Itamar Shai וגם Alon Golodny הגיבו לזה 3
Moshe Bensal פורסם נובמבר 5, 2012 דיווח פורסם נובמבר 5, 2012 רעיון מעולה, רק צריך דיסק ענק לכל החומר שיצטבר.
Tomer Oszlak פורסם נובמבר 5, 2012 דיווח פורסם נובמבר 5, 2012 אני לא חושב שיש בעיה טכנית עם הפניית הסימולטור לסינרים בתיקיית הדרופבוקס, היא תיקייה לכל דבר
Izik Bakshi פורסם נובמבר 5, 2012 דיווח פורסם נובמבר 5, 2012 תומר, רעיון מעולה! לפני מספר חודשים יזמתי מהלך דומה עבור כל החומר של מחלקת הדרכה ו IFS, זה עובד מעולה ומקל מאוד על עדכון המסמכים. מעניין לבדוק את מה שאתה אומר לגבי סינרים ושימוש דרך סימולטור, ישנה רק בעיה אחת, ברגע שמעדכנים אם יש מחשב שמשתמש בקובץ אז זה לא יעדכן אצלו אלה יצור כפילות. כיצד יצרת את האופציה שאת החומר שאתה מעלה ניתן להוסיף לתיקיה לא משותפת בלבד בדרופבוקס המקבל?
Muli Ivanir פורסם נובמבר 6, 2012 דיווח פורסם נובמבר 6, 2012 לדעתי כדאי שספריית הספרות תכיל גם ספרות תעופתית(ספריה חטיבתית) בנוסף לספרות המטוסים(POH וכד'). Moshe Mizrahi וגם Itamar Shai הגיבו לזה 2
Barak Zohar פורסם נובמבר 6, 2012 דיווח פורסם נובמבר 6, 2012 תומר, יש סיכוי להעלות את הקבצים לשרתים מהירים יותר? השרתים של dropbox ממש איטיים, ועד שיורד קובץ זה נצח.... תודה
Bar Rodoy פורסם נובמבר 9, 2012 דיווח פורסם נובמבר 9, 2012 סינרי צפון רמת הגולן עולה בדקות אלה לדרופבוקס.
Ben Bezalel פורסם נובמבר 9, 2012 דיווח פורסם נובמבר 9, 2012 סינרי צפון רמת הגולן עולה בדקות אלה לדרופבוקס. יש הוראות התקנה מצורפות?
Bar Rodoy פורסם נובמבר 9, 2012 דיווח פורסם נובמבר 9, 2012 יש הוראות התקנה מצורפות? יש הוראות התקנה מצורפות? כן, אבל עקרון זה כמו כל התקנה של סינרי..
Bar Rodoy פורסם נובמבר 9, 2012 דיווח פורסם נובמבר 9, 2012 יש לי בעיות עם העלאה לDB. אני מעלה לשרת אחר. אני אתן לינק כשזה יעלה.
Ben Bezalel פורסם נובמבר 10, 2012 דיווח פורסם נובמבר 10, 2012 כן, אבל עקרון זה כמו כל התקנה של סינרי.. אוקיי רק תציין איפה הוא אמור להיות ממוקם בסדר של הסינרים
Bar Rodoy פורסם נובמבר 10, 2012 דיווח פורסם נובמבר 10, 2012 אוקיי רק תציין איפה הוא אמור להיות ממוקם בסדר של הסינרים אוקיי רק תציין איפה הוא אמור להיות ממוקם בסדר של הסינרים לא כל כך חשוב איפה הוא יהיה כי אין שום סינרי שקשור לאזור שהוא נמצא בו. בכל מקרה, אני אנסה לעלות אותו כמה שיותר מהר. נתקלתי בכל מיני בעיות בהעלאה.
Amir Levy פורסם נובמבר 11, 2012 דיווח פורסם נובמבר 11, 2012 אהלן תומר, הסימני מסלול האלה של הציר בהרצליה לא מופיעים לי בסינרי החדש . יש פתרון ?
Ben Bezalel פורסם נובמבר 12, 2012 דיווח פורסם נובמבר 12, 2012 אהלן תומר, הסימני מסלול האלה של הציר בהרצליה לא מופיעים לי בסינרי החדש . יש פתרון ? מחיקה כוללת של קבצי הסינרי הישן.. ולאחר מכן התקנה של הסינרי מהדרופבוקס
Barak Zohar פורסם נובמבר 13, 2012 דיווח פורסם נובמבר 13, 2012 בר תודה על הסינרי! חשוב שתדע, יש לי בעיה עם המנחת שכאשר אני בגישה לנחיתה, הוא לאט לאט נעלם ואז אני נוחת בעצם על שטח מת ללא מסלול. דבר שני, משהו שנורא הפריע לי. יש לי את הפוטוריל של החולה והסביבה של תומר, וההתמזגות בין שני הפוטורילים פשוט לא טובה. הצבעים שונים לחלוטין, חיבור הפוטוריל אינו תואם וכדומה. זה ממש מפריע, ואם יש לך אפשרות איכשהו להתאים זאת ע"י פוטושופ או משהו, זה יעזור. תודה בכל אופן
Bar Rodoy פורסם נובמבר 13, 2012 דיווח פורסם נובמבר 13, 2012 בר תודה על הסינרי! חשוב שתדע, יש לי בעיה עם המנחת שכאשר אני בגישה לנחיתה, הוא לאט לאט נעלם ואז אני נוחת בעצם על שטח מת ללא מסלול. דבר שני, משהו שנורא הפריע לי. יש לי את הפוטוריל של החולה והסביבה של תומר, וההתמזגות בין שני הפוטורילים פשוט לא טובה. הצבעים שונים לחלוטין, חיבור הפוטוריל אינו תואם וכדומה. זה ממש מפריע, ואם יש לך אפשרות איכשהו להתאים זאת ע"י פוטושופ או משהו, זה יעזור. תודה בכל אופן מיקמת את המנחת מעל הפוטו? בקשר לצבעים, אין לי מה לעשות. הן משני מקורות שונים וצותמו בזמנים שונים..
Barak Zohar פורסם נובמבר 13, 2012 דיווח פורסם נובמבר 13, 2012 הסינרי תמיד מעל הפוטוריל ועדיין יש לי את הבעיה הזו. יכול להיות שכשהכנת את הסינרי עשית התאמה ל SRTM של ישראל? אני משתמש ב FSGLOBAL 2010. בקשר לצבעים, אני מאמין שזה ניתן לעריכה סבירה בפוטושופ.
Muli Ivanir פורסם נובמבר 14, 2012 דיווח פורסם נובמבר 14, 2012 הסינרי תמיד מעל הפוטוריל ועדיין יש לי את הבעיה הזו. יכול להיות שכשהכנת את הסינרי עשית התאמה ל SRTM של ישראל? אני משתמש ב FSGLOBAL 2010. בקשר לצבעים, אני מאמין שזה ניתן לעריכה סבירה בפוטושופ. זה בגלל ה-FSGlobal!
Amir Levy פורסם נובמבר 16, 2012 דיווח פורסם נובמבר 16, 2012 מחיקה כוללת של קבצי הסינרי הישן.. ולאחר מכן התקנה של הסינרי מהדרופבוקס עדיין לא עובד לי, יש לי קטע כזה שאני לא רואה את הסימנים מרחוק אבל ככל שאני מתקרב ככה רואים אותם יותר טוב וכשאני עליהם כבר רואים מצויין
Yaniv Kadshai פורסם נובמבר 16, 2012 דיווח פורסם נובמבר 16, 2012 עדיין לא עובד לי, יש לי קטע כזה שאני לא רואה את הסימנים מרחוק אבל ככל שאני מתקרב ככה רואים אותם יותר טוב וכשאני עליהם כבר רואים מצויין גם לי זה כך מרחוק לא רואים ורואים רק שמתקרבים והתקנתי הכל אחרי שפרמטתי את הסימולטור.