עבור לתוכן
shachaf yasurr

פיקוח היום בערב !

Recommended Posts

פורסם

בוא אני אספר לך משהו ..

שהייתי בלונדון סיטי באמת הקרקע לא היה כלום ! כי שם זה רק שתי שניות למסלול ..

פה זה הרבה יותר רציני מאשר שם אז אני מאמין שזה צריך לתת חומר למחשבה לטייסים ובמיוחד לישראליים ..

כל פעם שאני רואה פיקוח מחובר אני עושה את המאמצים להגיע ולעזור לפקח עקב כך שאני בא ואני מוסיף לו עוד תנועה ...

ואתמול קלטתי עוד משהו ..

פקח ללא טייסים זה פקח ללא תעסוקה ובגלל זה לא עולים פקחים ..

כנראה שהבעיה היחידה היא לא רק הפקחים .. ושהפקחים התאכזבו מהטייסים ובכך הם אינם עולים עוד אלא רק באירועים השבועייים ....

פורסם

בוא אני אספר לך משהו ..

שהייתי בלונדון סיטי באמת הקרקע לא היה כלום ! כי שם זה רק שתי שניות למסלול ..

פה זה הרבה יותר רציני מאשר שם אז אני מאמין שזה צריך לתת חומר למחשבה לטייסים ובמיוחד לישראליים ..

כל פעם שאני רואה פיקוח מחובר אני עושה את המאמצים להגיע ולעזור לפקח עקב כך שאני בא ואני מוסיף לו עוד תנועה ...

ואתמול קלטתי עוד משהו ..

פקח ללא טייסים זה פקח ללא תעסוקה ובגלל זה לא עולים פקחים ..

כנראה שהבעיה היחידה היא לא רק הפקחים .. ושהפקחים התאכזבו מהטייסים ובכך הם אינם עולים עוד אלא רק באירועים השבועייים ....

קבל תיקון וביסוס למה שכתבתי : עמדת קרקע בודדה בכל מקום לא מושכת טייסים.

אני בכל מקרה לא מבין מה כוונתך במשפט : "פה זה הרבה יותר רציני מאשר שם אז אני מאמין שזה צריך לתת חומר למחשבה לטייסים ובמיוחד לישראליים ..."

המתכון לתנועה הוא פיקוח מלא בשדה המרכזי שלנו (כל העמדות שקיימות) + בוק מראש , זה עובד יפה באירוע השבועי ואני לא חושב שכרגע במקום שבו

אתה נמצא מבחינת סולם העמדות הינך יכול לטעון שהבעיה היא הטייסים ולא הפקחים - זה לא שעלית ת"א ל-3 שעות ולא קיבלת תנועה בכלל.

אני קורא לכל הפקחים לעשות מאמץ ולתת שעתיים לטובת האירוע השבועי בחודש ומבטיח שהמצב ישתפר(אגב הוא כבר משתפר).

פורסם

שחף שלום,

ממליץ לך לא להתעצבן. עלייה למשמרת היא תמיד (!) ברוכה, הפעם זה יצא לך על ערב הסילבסטר. מי שבדרך כלל מוצא זמן באמצע השבוע לעלות ולטוס הם אותו הקהל שיצאו לשתות בירה לכבוד השנה החדשה. קצת כמו להתעצבן על חוסר בתנועה ופיקוח בארץ במהלך ליל הסדר, רק בקנה מידה קטן בהרבה.

שוב תודה על הזמן שאתה משקיע במשמרות. מדבר בשם עצמי: אם אראה אותך עולה אשמח לעלות גם, לא משנה לי אם אתה "רק" קרקע. כל פיקוח מבורך.

פורסם

תודה רבה שניכם ..

שחף שלום,

ממליץ לך לא להתעצבן. עלייה למשמרת היא תמיד (!) ברוכה, הפעם זה יצא לך על ערב הסילבסטר. מי שבדרך כלל מוצא זמן באמצע השבוע לעלות ולטוס הם אותו הקהל שיצאו לשתות בירה לכבוד השנה החדשה. קצת כמו להתעצבן על חוסר בתנועה ופיקוח בארץ במהלך ליל הסדר, רק בקנה מידה קטן בהרבה.

שוב תודה על הזמן שאתה משקיע במשמרות. מדבר בשם עצמי: אם אראה אותך עולה אשמח לעלות גם, לא משנה לי אם אתה "רק" קרקע. כל פיקוח מבורך.

תודה רבה שניכם ..

אני בטוח לא רוצה להשאר קרקע .. ושאני אראה מישהו עולה קרקע ואהיה עמדה יותר גבוהה בטוח שאני יעלה ולעזור ..

כל דבר שיכול לעזור מבורך ..

פורסם

איתי הוציא לי המילים מהמקלדת, כל משמרת שעולים היא מבורכת אך צריך גם קצת לדעת איפה להשקיע את השעות כדי לקבל תנועה.

אך גם למשמרת כמו ששחף עשה יש תרומה, היום הוא עושה את זה על קרקע ומחר זה יהיה על מגדל והרווחנו עוד 3 שעות לתחרות מיקרופון הברזל!

פורסם

איתי הוציא לי המילים מהמקלדת, כל משמרת שעולים היא מבורכת אך צריך גם קצת לדעת איפה להשקיע את השעות כדי לקבל תנועה.

אך גם למשמרת כמו ששחף עשה יש תרומה, היום הוא עושה את זה על קרקע ומחר זה יהיה על מגדל והרווחנו עוד 3 שעות לתחרות מיקרופון הברזל!

תודה רבה .. :)

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...