×œ×™×ž×•× ×™ פורסם אוקטובר 21, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 21, 2003 כבר איזה חודש שאני עם הבעיה הזאת אני פשוט לא מצליח להתחבר לכלום צריך לציין שבהתחלה הכל היה בסדר גמור ואז יום אחד זה פשוט הפסיק לעבוד, בלי ששיניתי כלום, והייתי מקבל הודעה שהיה רשום בה משהו כזה ERROR: No connection (error #0) לא עובד לא וואטסים ולא IVAO, גם לא כשאני לוחץ על שיפט ניסיתי לעדכן את הגירסה והשינוי היחיד שהיה זה שפשוט הוא לא היה רושם הודעה, אלא מנסה להתחבר המון זמן בלי שום תגובה עד שהייתי חייב להפסיק אותו ידנית מישהו יודע על זה משהו? אני ממש לא יכול לעבוד בלי זה תודה רבה לכולם
Levon Melik פורסם אוקטובר 21, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 21, 2003 תבדוק את השעה ואת התאריך בשעון של המחשב שבפינה ימינית או השמאלית התחתונה ,תלוי באיזו שפה המע'. במקרה שהם לא נכונים ,תתקן, זה עשוי לעזור! אם לא, תסיר לגמרי ותתקין מחדש.
×œ×™×ž×•× ×™ פורסם אוקטובר 21, 2003 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 21, 2003 בדקתי והשעון אצלי מכוון והבעיה היא שזה לא התקנה, אלא סתם קובץ EXE אז אין פה ממש מה להתקין מחדש אבל עשיתי משהו אפילו יותר טוב מלהתקין מחדש איתן (e717? נראה לי) שלח לי את כל הקבצים של הסרבאינפו שלו, והם עושים אותה בעיה אצלי (תודה איתן :| ) בכל זאת לנסות למחוק ולהוריד מחדש...?
Levon Melik פורסם אוקטובר 21, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 21, 2003 אולי לאחד הקבצים יש שגיאה,תנסה להוריד ממקום אחר ולהתקין
×œ×™×ž×•× ×™ פורסם אוקטובר 21, 2003 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 21, 2003 חיפשתי בFAQ של האתר של סרבאינפו על הבעיה הזאת תראו מה מצאתי I cannot get any data from the VATSIM or the IVAO network. I click the button and I get an error message If you get the error for both the VATSIM and IVAO networks then check if your internet connection uses a proxy. In this case you should set the proxy address and port from the Options-Connection Parameters menu in ServInfo. If the error message you get says something about an error code #0, please contact me If you can get data from the one network but not from the other, then probably it is a problem of the network server and not of ServInfo. Try later לא מוצא מה האי מייל שלו בכל האתר!! :evil:
Shadi Abo Ahmad פורסם אוקטובר 21, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 21, 2003 את הכתובת תמצא בקובץ ה readme.txt שנמצא באותה תיקייה עם שאר קבצי התוכנה!
yizhaq פורסם אוקטובר 22, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 22, 2003 אתה מתחבר לפרוקסי? אם כן אז תכניס את הכתובת בבServInfo
×œ×™×ž×•× ×™ פורסם אוקטובר 22, 2003 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 22, 2003 אתה מתחבר לפרוקסי? אם כן אז תכניס את הכתובת בבServInfo לא עד כמה שידוע לי אני לא משתמש בפרוקסי... וגם אם כן התוכנה כן עבדה אצלי פעם ככה שזה די מוזר... תודה לכולם על העזרה. שלחתי לו מייל עכשיו... נראה מה הוא יגיד.
Barak פורסם אוקטובר 22, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 22, 2003 היי לימוני, כשאתה לוחץ על VATSIM תשאיר את היד השניה על ה-SHIFT השמאלי לחוץ ותראה מה קורה ברק
×œ×™×ž×•× ×™ פורסם אוקטובר 22, 2003 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 22, 2003 היי לימוני,כשאתה לוחץ על VATSIM תשאיר את היד השניה על ה-SHIFT השמאלי לחוץ ותראה מה קורה ברק ניסיתי וזה עושה את אותו דבר אבל תודה בכל מקרה firewall יש ? nop...
yizhaq פורסם אוקטובר 22, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 22, 2003 בהצלחה!!! :cry: בכל מקרה קל מאוד לבדוק אם אתה מחובר לפרוקסי. דבר נוסף. יש כל מיני תוכנות שחוסמות פופ אפס (דפים שקופצים לך מתוך האתר כגון פרסומות לאתר סקס מדליקים ), יש כאלו שמדמות פרוקסי על מנת לעשות את החסימה. יכול להיות שהתקנת לאחרונה תוכנה שחוסמת פופ אפס?