Tomer Haim פורסם מרץ 9, 2013 דיווח פורסם מרץ 9, 2013 Joel Strikovsky, Niv Tesler, Itamar Shai וגם 5 אחרים הגיבו לזה 8
Itamar Shai פורסם מרץ 9, 2013 דיווח פורסם מרץ 9, 2013 נראה משחק טוב הsketchup הזה זה דב קל ללמוד? צריך היסטוריה מוקדמת בתכנות או משהו כזה? כי אני רוצה להתחיל לבנות סינרים, לתרום משהו...
Bar Rodoy פורסם מרץ 10, 2013 דיווח פורסם מרץ 10, 2013 נראה משחק טוב הsketchup הזה זה דב קל ללמוד? צריך היסטוריה מוקדמת בתכנות או משהו כזה? כי אני רוצה להתחיל לבנות סינרים, לתרום משהו... תוכנה פשוטה ביותר. הופכת את בניית הסינרים לעבודה מגוחכת.
Chris Bell פורסם מרץ 10, 2013 דיווח פורסם מרץ 10, 2013 very nice work i'm gathering similar objects myself for iVFR project ? are these metroscape3d modules exported
Barak Zohar פורסם מרץ 10, 2013 דיווח פורסם מרץ 10, 2013 ליאם, ירידת הפריימים נגרמת מהסינרי של בן גוריון x. תבטל אותו מהספרייה של הסימולטור ותראה את ההבדל. אני אישית משתמש בסינרי של תומר לבן גוריון והוא עשה עבודה טובה לסינרי חינמי.
Noy Farhi פורסם מרץ 11, 2013 דיווח פורסם מרץ 11, 2013 ברק, אתה צודק הסינרי של בן גוריון (X) באמת מוריד הרבה מאוד פריימים.. כמעט 20 פריימים פחות מסינרים אחרים כמו פרנקפורט של aerospft. מה שכן אני ממליץ שזה בעצם איך שאני משתש , להתקין את הסינרי של תומר + התיקון ל ILS + המסלולי הסעה החדשים ועל זה להתקין את הפוטוריל של ב״ג. נראה מצויין והפריימים נשארים יציבים.
amir friedland פורסם מרץ 11, 2013 דיווח פורסם מרץ 11, 2013 ליאם, ירידת הפריימים נגרמת מהסינרי של בן גוריון x. תבטל אותו מהספרייה של הסימולטור ותראה את ההבדל. אני אישית משתמש בסינרי של תומר לבן גוריון והוא עשה עבודה טובה לסינרי חינמי. היי, אני לא מסכים ב 100 % , תנסה לבטל את התיקיה של האובייקטים בלאנדקלאס, ותראה אך יש עלייה משמעותית. נכון שהסינרי של בן גוריון הוא כבד מאוד , אבל כל האובייקטים של תל אביב הם מקור לירידה גדולה גם.
Barak Zohar פורסם מרץ 11, 2013 דיווח פורסם מרץ 11, 2013 אמיר, תאמין לי שכבר ניסיתי הכל. ת"א עם אובייקטים אני מקבל 20-25 פריימים יציבים. איך שאני מוסיף את בן גוריון X, זה יורד ל 10-12 בקושי. האובייקטים לא כל כך משמעותיים כמו הסינרי של נתב"ג.
Chris Bell פורסם מרץ 11, 2013 דיווח פורסם מרץ 11, 2013 this makes no sense there aren't enough object in this tiny airport area to bug down the sim something else must be wrong; possibly object clashing or too many layers loaded or excluded default objects is missing
amir friedland פורסם מרץ 11, 2013 דיווח פורסם מרץ 11, 2013 אמיר, תאמין לי שכבר ניסיתי הכל. ת"א עם אובייקטים אני מקבל 20-25 פריימים יציבים. איך שאני מוסיף את בן גוריון X, זה יורד ל 10-12 בקושי. האובייקטים לא כל כך משמעותיים כמו הסינרי של נתב"ג. אם אתה רוצה אני מוכן לשלוח לך תמונות ... אצלי ללא ספק יש שיפור שמורידים את האובייקטים.. (יותר ביום) בלילה אין יותר מידי הבדל , אני לא אומר שאם תוריד את האובייקטים יהיה לך 30 ונגמר הסיפור אבל בהחלט 20 % יכולים לעלות את הביצועים... הסינרי כבד מאוד ואין מה לעשות , מי שבבעיה גדולה , מתחת ל 15 פריימים וכו, ממליץ לו לבטל את האובייקטים.
Barak Zohar פורסם מרץ 11, 2013 דיווח פורסם מרץ 11, 2013 אמיר, תקרא שוב את ההודעה שכתבתי (-; הסברתי שהפריימים בסדר גמור עם האובייקטים אבל איך שאני מוסיף את בן גוריון x, הפריימים צונחים. אצלי אין בעיה של אובייקטים. הסינרי פשוט נבנה למחשבים חזקים יותר וחדשים יותר.
amir friedland פורסם מרץ 11, 2013 דיווח פורסם מרץ 11, 2013 אמיר, תקרא שוב את ההודעה שכתבתי (-; הסברתי שהפריימים בסדר גמור עם האובייקטים אבל איך שאני מוסיף את בן גוריון x, הפריימים צונחים. אצלי אין בעיה של אובייקטים. הסינרי פשוט נבנה למחשבים חזקים יותר וחדשים יותר. הבנתי דרך אגב , ישנם מספר אפקטים שאפשר למחוק מהסינרי שעוזרים לפריימים (בלילה).. הם מפורטים במדריך של גרסה 2.1...
Bar Rodoy פורסם מרץ 11, 2013 דיווח פורסם מרץ 11, 2013 very nice work i'm gathering similar objects myself for iVFR project ? are these metroscape3d modules exported You cant get Meroscap3D objects unfortunatly.