Adi Sahar פורסם יולי 10, 2013 דיווח פורסם יולי 10, 2013 ORBX העלו את העמוד של FTX GLOBAL לאתר שלהם. עדיין אי אפשר לקנות אבל אפשר להתרשם מהתמונות.. בעודי מרפרף בין התמונות, קלטתי את זה:
Bar Rodoy פורסם יולי 10, 2013 דיווח פורסם יולי 10, 2013 כן רק שזה טקסטורות בלבד בלי לאנדקלאס. מי שמכיר קצת את תל אביב יראה בתמונה שכל קשר לצורה המקורית הוא מקרי בהחלט.
Adi Sahar פורסם יולי 11, 2013 מחבר דיווח פורסם יולי 11, 2013 ORBX אומרים שזה לא רק טקסטורות. בכל אופן זה עדיף מהדיפולטי. בינתיים אני לא רואה חלופה אמיתית לדיפולטי.
Chris Bell פורסם יולי 11, 2013 דיווח פורסם יולי 11, 2013 ?did you notice there's no aircraft in the pic !these are staged picsyou cannot fly in this heavy scenery unless you have a super workstation to illustrate my point; no objects, no waves, no traffic, no other autogen other than trees(try not to focus on the fact that things aren't aligned in this pic (its a bad trialfocus on tree density and spread this is with engines off; that means no flight dynamic is added to the calculation; thus saving few more FPS as is i cant get more than 4 FPS there
Adi Sahar פורסם יולי 11, 2013 מחבר דיווח פורסם יולי 11, 2013 איזה מבויים, מה ברצינות? סטודיו מוביל כמו orbx לא מחפש לעבוד על הלקוחות, אז לדעתי זו שטות גמורה להגיד שזה מבויים. הסיבה שאין מטוס זה כי הוא השתמש במצלמה של תא הטייס שלא כוללת את המטוס, זה הכל. חוץ מזה, אם תסתכל רשום על איזה מחשב זה רץ... אאל"ט, מקבוק עם I5 ו GTX560. בנוסף, לא רשמת מה הנתונים של המחשב שלך, אז מה התמונה הזאת רלוונטית? בינתים, מהניסיון שלי, כל הסינריז של ORBX רצים חלק, כמובטח. הדבר היחידי שמוריד פריימים אצלם זה הדשא שהם שמים בשדות תעופה DLC. את הדשא הזה אפשר להריץ חלק רק אם עשית אוברקלוק. מי שלא עושה אוברקלוק, פשוט להוריד את האופציה של הדשא המפורט בלוח בקרה של אותו שדה ואז זה עובד חלק.
Chris Bell פורסם יולי 11, 2013 דיווח פורסם יולי 11, 2013 ?do you know the difference between staged and fake did you noticed i said you'd need a super workstation to run this you can choose to take which ever info you wish its a free country and that's my professional opinion
Adi Sahar פורסם יולי 11, 2013 מחבר דיווח פורסם יולי 11, 2013 זה רץ על מחשב נייד, אז למה צריך מחשב על? אתה רושם דברים לא נכונים כריס. אין הבדל בין הגלובל שהם הולכים לשחרר לבין ריג'ן איזורי כמו PNW שכבר קיים כמה שנים. זה עובד חלק עם מחשב מודרני, לא עם גרוטאה.
Chris Bell פורסם יולי 11, 2013 דיווח פורסם יולי 11, 2013 yaaha ?did you notice the triple SLI they run on their station Happy trolling Yarden Ben-Dor, Gadi Lutenberg וגם Rom Karliner הגיבו לזה 3
Adi Sahar פורסם יולי 11, 2013 מחבר דיווח פורסם יולי 11, 2013 נראה לי שאתה שתוי, אחרת אין לי מושג מה פשר התגובות האלה.
Chris Bell פורסם יולי 11, 2013 דיווח פורסם יולי 11, 2013 !first thing my friend, i don't drink unless its Friday night kiddush wine back to you now i gave you my opinion, you come back telling me i don't know what I'm talking about you can disagree with ones opinion, but in no way you are to bring him/her down just because they have a different opinion that's not exactly like yours you can discuss differences intellectually; that's acceptable but to just through comments out, like they run on laptop when i show you their top of the line workstation that just comes across as someone who's just spamming the board to gain credit iim not going to apologies for being honest Muli Ivanir וגם Rom Karliner הגיבו לזה 2
Adi Sahar פורסם יולי 11, 2013 מחבר דיווח פורסם יולי 11, 2013 לא הצלחתי להבין מה הסרט שלך בדיוק ולמה התגובות הילדותיות האלה.קראתי לזה שטות גמורה כי זאת שטות גמורה. מדובר בעובדות, לא בדעות. אני לא יכול להגיד "לדעתי הסימולטור רץ על 4 FPS עם כזה סינרי". זה לא ענייני ואי אפשר להתייחס לזה. I5 ו GTX560 זה מחשב על?? זה לכל הדיעות לא מחשב על. זה מחשב גיימר בסיסי ביותר. התמונה ששמת, לקחת אותה מהאלבום בפליקר שלי. הקשר בינה לבין המחשבים של orbx מקרי בהחלט (אין שום קשר). רשמת HAPPY TROLLING כאילו אני טרול, אבל זה בעצם אתה הטרול שהתחיל את השרשור תגובות המיותר הזה. בקיצור, כנראה שאין לך ניסיון עם הסינרי שלהם, בגלל זה רשמת את מה שרשמת. אתה יכול להוריד דמו של orbx מהאתר שלהם ולראות בעצמך. I rest my case
Chris Bell פורסם יולי 11, 2013 דיווח פורסם יולי 11, 2013 i have noting against you, i don't know you i clicked the link you posted with the orbx pics i thought it was their station; never the less in case you are still confused with or hung on the word staged ...when you want to snap an amazing pic you pause, let the terrain render itself all the way through turn on high traffic, object or any other effect that makes the pic looks better and you snap your amazing pic from the perfect angle that's staging for me you wont fly your aircraft under these setting i hope this makes sense
Barak Zohar פורסם יולי 11, 2013 דיווח פורסם יולי 11, 2013 חברים יקרים, אין צורך בהתנגחויות! כריס, במקרה הזה אתה טועה חבר. ע״פ מספר סרטונים ש ORBX פרסמו לגבי FTXGlobal, מראים לך שם שאין צורך במחשב חזק ובנוסף הם בנו את הסינרי שלהם כך שתקבל ביצועים טובים יותר מאשר טיסה על סינרי מקורי שמגיע עם הסימולטור. תעשה חיפוש ב youtube ותראה בעצמך. אני חוזר ואומר, אין צורך במחשב מפלצתי!
Adi Sahar פורסם יולי 11, 2013 מחבר דיווח פורסם יולי 11, 2013 תסתכל בסרטון, רשום שכל הסליידרים מקסימום ימינה, אז איך מבויים? השבוע עשיתי ניסיון בהונג קונג של פליי-טמפה, שזה סינרי יותר כבד משל orbx. שמתי תחבורה על 100%. AI של WOAI על 100%. קטגוריית סינרי הכל על 100% חוץ ממים שנשאר על LOW2X וזה עבד חלק. כולל כל האפקטים היפים שהם הכניסו שם כמו הזיקוקי דינור. אז אם זה עובד חלק, הסינרי של orbx זה כאין וכאפס לעומת זה.
Chris Bell פורסם יולי 11, 2013 דיווח פורסם יולי 11, 2013 i still believe some of this imagery is staged as i described above we can all speculate until this is out for us to test in person (i know there is no need for a monster workstation (when sliders go left i have no issue with finding out i was wrong, will gladly eat my shoe's in this case i have all of ORBX scenery installed on my station they were always heavy for me, since i fly low
Adi Sahar פורסם יולי 11, 2013 מחבר דיווח פורסם יולי 11, 2013 התמונה של המחשב המפלצתי הזה נמצאת באלבום פליקר שלי שיש קישור אליו בחתימה שלי. אולי איכשהו חשבת שזה חלק מהפוסט או משהו. בכל אופן, העיצה הכי מועילה שאני יכול לתת לך היא לפשוט קנות מחשב חדש, כלומר לוח-אם, מעבד, זכרונות וכרטיס מסך. במיוחד אם אתה בקטע של לפתח לסימולטור, זה לא ממש ריאלי לעשות את זה על מפרט ישן שלא סוחב. אם אתה גר בארה"ב אז אתה גם ככה משלם הרבה פחות ממה שאנחנו נאלצים לשלם פה בישראל. אני אישית ממליץ על ניואג או NCIX, שתי רשתות מאד מוצלחות. אם אתה לא מבין בזה, אתה מוזמן לפנות אליי בפרטי או לפתוח אשכול, ואבנה לך מפרט לפי תקציב או מה שתרצה.
Liaz Kamper פורסם יולי 11, 2013 דיווח פורסם יולי 11, 2013 נראה לי שאתה שתוי, אחרת אין לי מושג מה פשר התגובות האלה. מנהלים!! מה קורה??? איך מישהו כותב שורה כזאת, ואין תגובה?????????? עדי, מעבר לתרבות דיון קלוקלת, מדובר בשפה שלא ראוי שתכתב כאן. אני לא ראיתי התנצלות ממך, ולא ראיתי תגובה מצד כריס שתצדיק משפט כזה. מביך שאתה מתנהג כך עם 'יקיר חטיבה', שתורם המון כאן. אתה עוד מעז לבקר אותו שהוא מפתח עם חומרה שלא לרוחך. כמה אצילי מצידך שהצעת לעזור לו לרכוש מערכת חדשה. ראוי יותר שתציע לעזור בפיתוח שלו. קח לתשומת לבך גם הערת הטרולינג Chris Bell, Muli Ivanir, Rom Karliner וגם 1 אחר הגיבו לזה 4
Adi Sahar פורסם יולי 11, 2013 מחבר דיווח פורסם יולי 11, 2013 חבל שאתה קופץ בראש ויוצא נגדי כאילו אני אשם במשהו.. שים לב לסמיילי שם שמעיד על רצינות הפוסט. חשבתי שהוא צוחק איתי שהוא מראה לי תמונה לא קשורה לחיים אז צחקתי איתו בחזרה. דבר שני, זה שהוא 'יקיר חטיבה' לא אומר שאנחנו צריכים לסבול הודעות בעלות גוון טרולי מתחכם. אם טרחת לקרוא, אז באשכול סינרי שלו, הצעתי לעזור בפיתוח ואני לגמרי בעניין אז ראוי שלהבא תבדוק לפני שאתה זורק עיצות. לא ממש העברתי ביקורת על החומרה שלו, אבל המסקנה שלי מהתגובות שלי הייתה שהוא נמצא על מחשב ממש ישן בעוד המיין סטרים נמצא על מעבדי I5 וכרטיס מסך מדור שלישי או רביעי. כמובן בהתייחסות למי שמתעסק הרבה ב fsx. אני חושב שהוא הבין את זה, אז מיותר להמשיך את הסטייה מהדיון. "תרבות דיון קלוקת". הגזמת.
Liaz Kamper פורסם יולי 11, 2013 דיווח פורסם יולי 11, 2013 עדי, כנראה שלא הבנתי את ההומור בדיון שלכם, ושבעצם אין 'דם רע' בסיפור, ונראה שגם אין טרולינג. בכל זאת התבטאות כזאת היא לדעתי חריגה. בעיקר למי שקורא דיונים ועלול לחשוב שזו הדרך להתבטא כאן.
Adi Sahar פורסם יולי 11, 2013 מחבר דיווח פורסם יולי 11, 2013 אכן אין. זו יכולה להיות התבטאות לא יפה כשזה נעשה בנימה אחרת. אני משתדל מאד לחשוב פעמיים לפני שאני עושה שלח.
Chris Bell פורסם יולי 11, 2013 דיווח פורסם יולי 11, 2013 Adi, your drunk comment didn't come across as a joke with me the mistake i made thinking the pic was part of ORBX rig was an honest mistake and has no relevance you could have pointed my pic mistake then present your point intelligently as i said in my third comment back, you can discuss different point of view in an intelligent manner imo you've been rude throughout the second half of our discussion as if there's a personal issue between us now correct me again if im wrong here, you been highly active the past week and a half one of your first conversations were with me, if im not mistaken i gave your first like hence the trolling hint don't try and mock my intelligence ,Chris
Adi Sahar פורסם יולי 11, 2013 מחבר דיווח פורסם יולי 11, 2013 אני לא מעוניין להמשיך לסטות מהנושא. כריס, שלחתי לך ה"פ, אתה מוזמן לדון איתי שם.
Yosef Butul פורסם יולי 11, 2013 דיווח פורסם יולי 11, 2013 לכריס לדעתי orbx לא זייפו פה את התמונות מכמה סיבות: 1)זאת חברה גדולה ואמינה עם הרבה קונים שהם לא יכולים לאכזב. 2)למה שמישהו יטרח ליצור משהו לסימולטור לצלם אותו ואז למחוק אותו ולבנות במקומו משהו אחר שנראה הרבה פחות טוב(אני מניח שאתה מבין שזה לא הגיוני כיוון שגם אתה בונה לנדקלאסים) Chris Bell הגיבו לזה 1
Chris Bell פורסם יולי 11, 2013 דיווח פורסם יולי 11, 2013 the phrase fake didn't come up; i said staged and there's a big difference there as a big company they have all the interest promoting and creating a marketing hype/buzz here's a better example remember there was a time we watched video tapes every time a new movie came out there were promo's, clips and allot of PR from big reputable companies youd get all excited to go watch the movie but 9 out of 10 time, you walk out disappointed im not doubting ORBX scenery as i mentioned earlier i have close to 100GB of their scenery installed ive been too busy to keep up with ORBX recent dev; since their lights issue