Itay Zecharia פורסם ספטמבר 29, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 29, 2004 רציתי לאחל לכל אנשי החטיבה, הפורום, ולכל בית ישראל, חג סוכות שמח. שתנעימו את זמנכם בסוכה בנעימים, ושיהיו טיסות בטוחות. (דרך אגב, למי ששומר מצוות, יכול להעביר את עמדת המחשב שלו לסוכה. זה גם נחמד מאוד, וזו גם מצווה...) ניפגש באירועים הרבים שיש לנו. חג שמח!
Eliran-VFS1 פורסם ספטמבר 29, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 29, 2004 חג שמח לכולכם וטיסות בטוחות לטסים במפגש של VFS ובאירועים של IAL ואלעלVA.
hagay פורסם ספטמבר 29, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 29, 2004 .(דרך אגב, למי ששומר מצוות, יכול להעביר את עמדת המחשב שלו לסוכה. זה גם נחמד מאוד, וזו גם מצווה...) וזו המצוה היחידה מהתורה שמקימים אותה עם כל הגוף ובכל רגע ורגע שנמצאים בתוכה, התנאי היחיד הוא שצריך לשבת בסוכה עם מחשבה שעכשיו אנחנו יושבים כדי לקיים מצות לשבת בסוכה. חג שמח לכולם.
moti פורסם ספטמבר 29, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 29, 2004 חג שמח לכולם! אני חושב שתהיה לי קצת בעיה לחבר את המחשב מהסוכה שלמטה לחשמל בבית... :wink:
Oren Geva פורסם ספטמבר 29, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 29, 2004 (דרך אגב, למי ששומר מצוות, יכול להעביר את עמדת המחשב שלו לסוכה. זה גם נחמד מאוד, וזו גם מצווה...) חג שמח! וגם עד אחרי החג לא יהיה לו מחשב...
Eldar Sella פורסם ספטמבר 29, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 29, 2004 חג שמח לכולם תנצלו את החופש זה הכי חשוב כי אחרי זה יש חודשיים רצופים של לימודים :?
e_dor פורסם ספטמבר 29, 2004 דיווח פורסם ספטמבר 29, 2004 חג שמח לכולם ! לכל בוני הסוכה - תעשו חיים בסוכה, ולאלה שלא - תעשו חיים ברשת :wink: מקווה שיהיה הרבה פיקוח. ובהזדמנות זו אני רוצה להגיד כל הכבוד לכל מי שאירגן אירוע בסוכות, תזמון מעולה ואני מקווה שגם נעשה חיים ! [סומך עליכם :wink: ]