Barak Zohar פורסם דצמבר 13, 2013 דיווח פורסם דצמבר 13, 2013 שלום לכל חברי החטיבה, ותיקים וחדשים! בקרוב מאוד אעשה הדרכה מלאה בשיתוף עם ביה"ס IFS לגבי התקנה והגדרה של תכנת ההתחברות לרשת Fsinn. ההדרכה תבוצע בשרת ה TS של החטיבה כמובן, ובהדרכה נעשה יישור קו בכל מה שקשור לתכנה הנ"ל, השימוש בה ואיך לטפל בתקלות שונות. אולי זו הזדמנות טובה לכל משתמשי ה squawk box למיניהם להתחיל להשתמש בתכנה הזו שנותנת לכם הרבה יותר. את התאריך להדרכה והשעה אפרסם בימים הקרובים ואני מקווה שתהיה נוכחות טובה וכך נוכל לחסוך הרבה זמן בבקשות לעזרה על גבי הפורום בנושא Fsinn. אבקש מכל מי שמעוניין בהדרכה לרשום את שמו בשרשור בכדי שאוכל לראות האם יש ביקוש להדרכה הזו. כל מי שרוצה יכול לרשום לעצמו שאלות שהוא מעוניין לשאול בנושא. בנוסף אם יהיה ביקוש, אמשיך את ההדרכה גם על נושא הגדרות הסימולטור הן מבחינת הביצועים והן מהבחינה הגרפית לכל המשתמשים של FSX בלבד! חברים, תנצלו את ההדרכה הזו, תאמינו לי שאין לי הרבה זמן להתפנות לזה כיום (ואני מקבל פניות מחברים בשותף בכל הקשור לסימולטור). שבת שלום לכולם! בברכה, ברק זוהר Israel Rotaru, Yuval Erez, Liav Nefesh וגם 2 אחרים הגיבו לזה 5
Izhar Haviv פורסם דצמבר 13, 2013 דיווח פורסם דצמבר 13, 2013 בשם החניכים של מחזור 31 אני כבר רושם לך לפחות 12 מודרכים. הקורס צפוי להתחיל ב 6.1 ולכן אשמח אם ההדרכה תתואם לשבוע העוקב או זה שאחריו.אם זה יהיה באחד מימי הקורס שני או רביעי זה בכלל יהיה מעולה.
Barak Zohar פורסם דצמבר 13, 2013 מחבר דיווח פורסם דצמבר 13, 2013 רביב, תודה על התגובה. מבחינתי תקבע מועד לפי צורך ביה"ס ואני אפנה את הזמן לכך.
Omer Lanis פורסם דצמבר 13, 2013 דיווח פורסם דצמבר 13, 2013 אני גם אשמח לראות אם אפשר להגדיר את הFSinn טוב יותר, בנוסף לכמה שאלות
Israel Rotaru פורסם דצמבר 13, 2013 דיווח פורסם דצמבר 13, 2013 היי ברק, אני מעוניין להשתתף בהדרכה, תודה רבה!!!
Shlomlux2 פורסם דצמבר 13, 2013 דיווח פורסם דצמבר 13, 2013 חבר׳ה, אנצל את השרשור של ברק לחשוף פרוייקט שלי בנושא תמיכה תכנית לסימולטור: Installation Checklist בדיוק כמו שזה נשמע, תרשים זרימה שעוזר להתקין הכל, מההתחלה: חלונות, תוכנות עזר, סימולטור, תוספים ועוד הגדרות מתקדמות נוספות. כאשר לכל קובץ עזר ישנו גם לינק להורדה, וסוף כל סוף יהיה גם סדר התקנת הסינרים לישראל כרגע זה נמצא בשלבי עריכה סופיים ונשלח לכמה ״בטא-טסטרים״ שאמורים לעדכן אותי איך צלחה להם ההתקנה. בתקווה שעד סוף החודש אפרסם זאת לכולכם. Yoav Hahamo, Liav Nefesh וגם Matan Shahak הגיבו לזה 3
Bar Rodoy פורסם דצמבר 13, 2013 דיווח פורסם דצמבר 13, 2013 על סדר התקנת הסינרים דובר הרבה פעמים בפורום תמיכה, אז זה לא משהו חדש.
Bar Rodoy פורסם דצמבר 13, 2013 דיווח פורסם דצמבר 13, 2013 על סדר התקנת הסינרים דובר הרבה פעמים בפורום תמיכה, אז זה לא משהו חדש.
Izik Bakshi פורסם דצמבר 14, 2013 דיווח פורסם דצמבר 14, 2013 שלומי, רעיון מעולה. בתערוכה במוזיאון השאלה הראשונה שעולה זה ״איך מצטרפים?״. תרשים זרימה כזה בהחלט יעזור.
Matan Shahak פורסם דצמבר 19, 2013 דיווח פורסם דצמבר 19, 2013 היי ברק, אני מעוניין להצטרף להדרכה הזו... תודה על היוזמה... שאלה נוספת- היכן ניתן לברר מתי מתקיימים הקורסים הקרובים של פקחי טיסה? (באתר IFS מצאתי בנתיים רק קורסי טיס)
Barak Zohar פורסם דצמבר 19, 2013 מחבר דיווח פורסם דצמבר 19, 2013 על התחום הזה אחראי ליאב נפש. אם אתה מעוניין להיות פקח, תשלח לו הודעה. הוא בצוות החטיבה. Matan Shahak הגיבו לזה 1
Barak Zohar פורסם דצמבר 22, 2013 מחבר דיווח פורסם דצמבר 22, 2013 אני מציע שאת ההדרכה נעשה ביום חמישי הקרוב 26/12 בשעה 20:00 בשרת ה TS של החטיבה. זה יהיה מצויין גם לכל מי שנבחן לקבלת דרגה בשבת בערב. תרשמו לכם את היום והשעה...
Izhar Haviv פורסם דצמבר 22, 2013 דיווח פורסם דצמבר 22, 2013 אני מציע שאת ההדרכה נעשה ביום חמישי הקרוב 26/12 בשעה 20:00 בשרת ה TS של החטיבה. זה יהיה מצויין גם לכל מי שנבחן לקבלת דרגה בשבת בערב. תרשמו לכם את היום והשעה... ברק ,ביקשתי מפורשות שתעשה את ההדרכה הזו לחניכים של הקורס הקרוב. הקורס עוד לא החל וההרשמה עוד לא נסתיימה אפילו. אין אפשרות שתעשה את זה כך שזה יעזור לאוכלוסיה חדשה שאין לה רקע ונסיון קודם ? הרי מה שיקרה ,זה שאח"כ יתחילו הפניות של כל אחד בנפרד...לא חבל ?
Barak Zohar פורסם דצמבר 22, 2013 מחבר דיווח פורסם דצמבר 22, 2013 יזהר אתה צריך להבין שכל יום כמעט פונים אלי בנושא הזה וקשה לי לתת מענה לכל אחד בנפרד. אני מציע שנעשה את ההדרכה ופשוט נשדר אותה ונקליט אותה שתהיה קבועה באתר או בפורום החטיבה. חבל על הזמן של כולם כי תמיד יהיו עוד מצטרפים שיבקשו עזרה. חוץ מזה שלקראת הבחינה ביום שבת אני בטוח שיצוצו תקלות שעדיף למנוע לפני. shachaf yasurr הגיבו לזה 1
Barak Zohar פורסם דצמבר 25, 2013 מחבר דיווח פורסם דצמבר 25, 2013 האם יש ביקוש להדרכה מחר או שיש העדפות לדחות את המועד לעוד שבועיים בערך...? צריך תשובה בהקדם, תודה לכולם
Izik Bakshi פורסם דצמבר 26, 2013 דיווח פורסם דצמבר 26, 2013 אני מסכים עם יזהר ומציע לדחות כך שזה יתאים גם לחניכים של המחזור החדש.
Barak Zohar פורסם דצמבר 26, 2013 מחבר דיווח פורסם דצמבר 26, 2013 אוקי. אז נדחה לעוד שבועיים Matan Shahak הגיבו לזה 1