עבור לתוכן
Adi Sahar

חדשות טובות (בתקווה) ה 737 של אניגמה עבר לידיים של QualityWings

Recommended Posts

פורסם

הם הצהירו רשמית בפייסבוק ובפורום שלהם: http://qwsim.flight1.net/forums/introducing-the-ultimate-737-classic-collection_topic3211.html

737_In_Dev.jpg

האם הוא יהיה מיקצועי כמו או לפחות ברמה של PMDG? כי הם לא הכי מיקצועים שיש

פורסם

קודם כל אין צורך לצטט, אנחנו לא נמצאים ב fxp, בבקשה ערוך את ההודעה שלך ללא הציטוט. לחילופין אפשר להוציא את התמונה שאתה מצטט. ולגבי השאלה שלך.. QW צירפו אליהם את הצוות של אניגמה, ככה שהפיתוח של ה 737 ממשיך תחת השם ובגיבוי QW. הצוות המקורי של QW ממשיך לעבוד על 787 בעוד שהצוות החדש עובד על ה 737. כרגע אי אפשר להשוות את רמת הסימולציה למוצרים אחרים מהסיבה הפשוטה שזה עדיין בפיתוח. אין גם מה לעשות השוואות למוצרים הקיימים שלהם כי מפתחים בדר"כ עוברים תהליך של למידה, צבירת ניסיון והשתפרות מפרויקט לפרויקט (לא כולם, אבל הרוב). אני נוטה להאמין שהם לא ירצו למכור מוצר עם רמת סימולציה נמוכה או בינונית ולמרות זאת, גם אם זה יהיה טיפה פחות מהרמה של PMDG, זה עדיין יהיה מוצר מהנה. בכל זאת, לא כולם מתיימרים להיות טייסים אמיתיים שחייבים סימולציה 100% מדוייקת.

פורסם

עדי שמתי לב למגמה שחוזרת על עצמה כאן מאז שהתחלת לפתוח שרשורים והיא מפריעה מאוד!

אתה ממשיך לומר לחברי החטיבה שכאן זה לא fxp ומבקש מהם לא להגיב בצורה כזו או אחרת כאשר אתה זה שגורם לפורום הזה להיראות כמו fxp ברוב המקרים.

שים לב שכבר מס' חודשים אתה רק פותח עשרות שרשורים ברוב המקרים על אותו הנושא (DX10, Sweetfx ועוד), כל הזמן פותח שרשור נוסף על איזה סיקור חדש שלכאורה אף אחד עדיין לא ראה מבחינתך, ואתה בעצם לא מבין שאתה רק עושה כאן בלאגן בדיוק כמו שהחברה ב fxp שאתה כל כך לא אוהב עושים.פתחת שרשור על סיקור או תוסף מסויים, כל הכבוד, רק תמשיך את השרשור הזה בעוד סיקורים חדשים ומספיק לבלבל את כולם ולפתוח גם בפורום Genetal, תמיכה ותמונות.

שים לב לעצמך קודם כל ותפסיק לתת הוראות כאן לחברי החטיבה.

תודה

פורסם

גרגורי, הביקורת של ברק היא לא ביקורת.. היא השתלחות גרידא וזה סיפור שחוזר על עצמו בזמן האחרון ללא הרף (למעשה, מהיום שנחתי בפורום הזה). אני בינתיים הבלגתי, באופן יחסי, בתגובות שלי אליו.

ברק... פתחת אז פתחת...

קודם כל, אתה חבר פה בדיוק כמוני אז אתה אל תחלק לי הוראות ותגיד לי מה לעשות זה דבר אחד. דבר שני, המנהג הזה של ציטוטים מגיע מ fxp, שדרכו רוב המשתמשים מוצאים את הדרך לכאן. שם מעקב אחרי אשכולות נעשה רק ע"י זה. פה הפורום עובד אחרת אז חשוב לי להבהיר את זה למי שצריך, אחרת הם מתחילים לצטט ולעשות באלגן בעיניים. זה נעשה בצורה יפה ומנומסת ואין עם זה שום בעיה כמו שאתה מנסה לרמוז. זה גם לטובת הפורום, לא לטובתי האישית. אני לא מתיימר להכריח אף אחד לערוך, אני מבקש... ירצה, יכבד את הבקשה, לא ירצה לא יכבד את בקשה, אבל למטבע יש שני צדדים.

השרשורים שאני פותח, הם נפרדים כי לכל אחד יש מטרה מסויימת. אם תבדוק, תראה שאין שני אשכולות זהים לחלוטין. מעולם לא גלשתי באופן קבוע ב fxp, אין לי מה לחפש שם ואני בטח ובטח שלא מחבב את סגנון ההתנהלות שם... אם כבר אתה רומז לספאם. איך אתה רוצה בדיוק, שאכניס את האשכול הזה לתוך אשכול קיים שנפתח על נושא אחר? מה גם שהאשכולות פה "מתיישנים" מאד מהר אז אי אפשר להקפיץ בקלות ולאחד הכל (שזה אפשרי, אני משתדל לעשות זאת).

עכשיו תראה.. אני לא באינטרנט מאתמול. אני יודע יפה מאד איך להתנהל בפורומים ולשייך נושאים. לפעמים יש קושי מסויים בשיוך נושא לתת-פורום הנכון.. קורה לכולם. זה עדיין לא הגיע למצב חריג כמו שאתה מנסה לתאר (אפילו לא קרוב). מי שרואה לנכון להעיר לי, שיעיר, לא בטוח שאסכים, אבל אקבל את ההערה בהבנה. במקרה שלך, נוצר הרושם שכל אשכול שלי "מפריע" לך, כל רעיון או ההצעה שאני מציג, "לא טובה" בעיניך. זה לא פעם ראשונה ולא שניה ולא שלישית.. הפעם זה כבר על הגבול המצחיק\דוחה.

בינתיים, ממה שאני כותב ומפרסם אנשים נהנים.. כלומר, ההפך ממה שאתה מתאר. אתה כאילו מנסה ליצור איזה קונטרה ילדותית ולא ברורה... תתבגר.

אגב, אתה בעצמך "נזפת" במישהו שפתח אשכול בסגנון fxp.. אז אתה בא להגיד לי שאני לא בסדר? מצחיק משהו. אני רק אוסיף שאין לך כאן איזו זכות יתרה על מישהו אחר.. אז סבבה אתה עוזר בקורסים ותורם.. אבל אתה לא לבד, יש פה עוד אנשים עם רצון טוב, שיודעים דבר או שניים. זה עדיין לא נותן לי, לך או לאף אחד אחר לגיטימציה להשתלח בלי הפסקה או להחיל דעות בכח על דיון (שזה מה שאתה עושה באופן קבוע.. אגב, לא רק אני אומר את זה אבל אתה פשוט לא קולט את הרמז).

עכשיו תחשוב על איזה שטות אתה מבזבז אנרגיה כדי לרשום תגובה ולסטות לחלוטין מהנושא שאין באמת סיבה אמיתית.

פורסם

אני לא אתווכח איתך בעניין כי אני עומד מאוחרי דברי ומה שהצגתי כאן הוא מייצג בדיוק את המצב.

אתה אומר שאני מבזבז זמן? שים לב אילו הודעות ארוכות ומתישות אתה כותב ושים לב עד כמה אני כותב הודעות ממוקדות וענייניות.

נקודה למחשבה בשבילך...

פורסם

אני רואה שחיכית בקוצר רוח לתגובה שלי... תגובה אחת מרוכזת ועניינית חוסכת לי 10 תגובות קצרות ומיותרות. אמרתי את מה שיש לי להגיד ואני עומד מאחורי זה 100%. שפורום ואטיל יהיה בבעלותך תעשה מה שאתה רוצה ותקבע אי אילו חוקים שעולים בדעתך.

פורסם

לא רוצה להיכנס לוויכוח בינכם בשלב זה אבל בלי קשר אני מעל 20 שנה בתחביב ואם יש משהו שלמדתי על QW זה שעדיף להטיס תמונת קוקפיט של 737 מהאייפון מאשר  להתעסק עם QW

ואני מדבר גם למי שדרשיות הסף שלו מהרמה של המודל פחות גבוהות מ PMDG

פורסם

אלעד , לדעתי אתה טועה , ממש לא מדובר בפיתוח של QW , מדובר באניגמה סים.
לא ידוע מה זה אומר שעכשיו המוכר זה qw אבל לפני שזה קרה דובר על המון פוטנציאל לגבי המטוס הזה אין שום סיבה כרגע שזה ירד לטמיון..
אני מציע שנמשיך לעקוב במקום לשלול מראש בלי להתעמק בנושא..

פורסם

חברים יקרים (ברק ועדי),

מבקש להפסיק עם הוויכוח המיותר הזה כאן, את ענייני ניהול הפורום (כיצד, מה מותר ומה אסור) תשאירו לצוות החטיבה וההנהלה אנחנו לא באים להוריד לאף אחד את הראש כן אם הוא ציטט מישהו/תמונה או מתעסק רק בנושא אחד זה ממש לא משנה כולנו פה בגלל אותו תחביב ולאותה המטרה.

יאללה לטוס,

פורסם

אלעד , לדעתי אתה טועה , ממש לא מדובר בפיתוח של QW , מדובר באניגמה סים.

לא ידוע מה זה אומר שעכשיו המוכר זה qw אבל לפני שזה קרה דובר על המון פוטנציאל לגבי המטוס הזה אין שום סיבה כרגע שזה ירד לטמיון..

אני מציע שנמשיך לעקוב במקום לשלול מראש בלי להתעמק בנושא..

כן.. זה עדיין הצוות של אניגמה (אם הבנתי נכון). אני חושב שהם ירצו להגיע לרמה גבוהה של סימולציה, רמה שתעמוד ביחס הולם עם המודל. אגב, שחושבים על זה, מי מבין המפתחים הכי מתקרב ל PMDG? אירוסופט?

לעומת PMDG ואחרים, הם לא מלבישים פוטוריל מעפן על המודל, אלא בונים את הטקסטורות מ 0. התוצאה תהיה כמו באיירבאס X.. הרבה יותר מרשימה. תמונה אחת מהפיתוח, שאני חושב שהיא מדהימה (לוקח כמה שניות לקלוט שזה לא אמיתי):

737cc4.jpg

פורסם

אין מה להגיד, הגרפיקה היא כנראה הכי טובה שראינו, אבל אני מקווה שהמערכות של המטוס יהיו באותה הרמה. QW היו יכולים להרוויח הרבה יותר אם היו משקיעים ב757 שלהם והופכים אותו למטוס רציני.

פורסם

אממ כן... האמת, אני כמעט בטוח שבאיזשהו שלב הם יחזרו אחורה לעדכן אותו. אני חושב שהם החליטו ללכת על ה 787 במקום, כדי לתפוס את "הנישה". ברגע שלמפתח מסויים יש כבר מודל שהוא טוב.. השאר די מוותרים על האופציה לעשות פרויקט זהה. אנחנו מדברים פה על נתח שוק שיכול להגיע למיליוני דולרים. כל פרויקט כזה של מטוס נוסעים רציני לסימולטור, זה למעשה סטארטאפ.

ה 787 נראה מאד מבטיח ולכו תדעו, אולי יהיה שיתוף פעולה בינם ל PMDG. כל המטוסי סילון הרציניים לסימולטור מייצרים דילמות רבות אצל המפתחים.. אני די בטוח בזה.. במיוחד לאור העובדה שהרמה כל הזמן עולה ואם אתה נשאר מאחור, אתה מקבל וואחד ביקורת מהקהילה. ראינו את זה קורה עם ה 737 של מילויז.

מי שלא ראה עדיין.. הנה וידאו של ה 737:

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...