עבור לתוכן
Yarden Ben-Dor

**אירוע חד"ב פורים** - לילה במוזיאון - עדכונים שוטפים

Recommended Posts

פורסם

לדעתי מי שיהיה בעמדת תל אביב וגישה לא תהיה לו בעיה כי אלה שני מחשבים שכרטיס הקול שלהם עובד.

בכל מקרה- תבינו את האילוץ ותפעלו בהתאם. אני אראה אם אני אוכל להביא אוזניות ספייר בשביל מי שצריך.

פורסם

לדעתי מי שיהיה בעמדת תל אביב וגישה לא תהיה לו בעיה כי אלה שני מחשבים שכרטיס הקול שלהם עובד.

בכל מקרה- תבינו את האילוץ ותפעלו בהתאם. אני אראה אם אני אוכל להביא אוזניות ספייר בשביל מי שצריך.

מי שרוצה, יש לי כרטיס קול חיצוני די פשוט של  SteelSeries שכניסה אחת שלו היא USB והשנייה היא כניסה לאוזניות ומיקרופון סטנדרטיים של 3.5 מ"מ.

אהיה שם בכל מקרה ביום ראשון מהבוקר עד הצהריים אז למפקחים המפקחים בשעות אלו, שבבעלותם אוזניות עם כניסות של 3.5 מ"מ (הסטנדטיות), אשמח להביא את כרטיס הקול שלי.

הנה תמונה של הרכיב:

BimgSteelSeries%20Siberia%20Soundcard.jp

אשמח אם תודיעו לי אם יש מתעניינים.

פורסם

מחר נודיע על הכל- לגבי איזה עמדות יכולות לקבל אוזניות רגילות ואיזה USB. אני אפתח על זה שרשור עדכונים- נא לשים לב

פורסם

ירדן, כדאי אולי להשקיע כמה שקלים מקופת החטיבה לטובת כרטיס קול חיצוני שמתחבר בUSB ואפשר לחבר אליו אוזניות רגילות (חיבור 3.5mm). אפשר לקנות כזה בכמה שקלים באיביי:

http://www.ebay.com/itm/Nw-Blue-External-USB-2-0-to-3D-Virtual-Audio-Sound-Card-Adapter-Converter-7-1-CH-/300715727779?pt=US_Sound_Card_External&hash=item46040ddba3

פורסם

חברים יקרים,

חדר הבקרה ערוך ומוכן לקראת מחר!

פקחים שימו לב, העמדה הבעייתית היא רק קרקע מזרח. כל פקח המפקח בעמדה זו מחוייב להביא אוזניות USB. כל שאר הפקחים אין בעיה שיביאו אוזניות רגילות. 

1932744_769057056440412_749277342_o.jpg

10003662_769056853107099_1953283053_o.jp

פורסם

עד מתי בדיוק הארוע?
יום ראשון 16:00 ?
כי זה פחות מ 48 שעות.. הפרסום מבלבל. תכננתי אוליי עוד לטוס לא יודע אם יצא.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...