Yarden Ben-Dor פורסם אוגוסט 6, 2014 דיווח פורסם אוגוסט 6, 2014 חברים יקרים, חטיבת ואטיל גאה להכריז, FNO של VATUSA מגיעים לארץ ב-22 לאוגוסט! לכל מי שלא מכיר FNO, או בשמו המלא Friday Night Operations הינו אירוע שבועי מסורתי בחטיבה האמריקאית בו משתתפים כל פעם עשרות טייסים שטסים כל פעם ליעד אחר אותו ממליצה החטיבה האמריקאית. בכל פעם, מתארגנים באירוע של פיקוח מלא לאורך כל כולו, והפעם, אחרי תכנון במשך זמן רב עם האמריקאים הם הודיעו לנו כי הם מעוניינים לקיים את האירוע אצלנו! אז הכינו את הציוד שלכם, והתכוננו לאירוע של לילה לבן בארץ החל מהשעות 01:00 עד 06:00 מקומי בו ינתנו שירותי פיקוח מקסימאלי בארץ לכל המשתתפים. בקרות יורוקונטרול וניקוסיה כמו כן יהיו מחוברים ברובו של הארוע ! נשמח לראותכם משתתפים! תדרוך פקחים יועבר ע''י מחלקת מבצעים בשעה 24:40 בשרת ה TS. כל הפקחים המעוניינים להשתתף אנא הירשמו למשמרות והעמדות אותם אתם מעוניינים לפקח: קרקע מערב: 01:00-04:00: עמית קליינמן 04:00-06:00: עידו חן מגדל בן גוריון 01:00-04:00: ירדן בן דור 04:00-06:00: ריי פרנקל גישה: 01:00-04:00: איציק בקשי תל אביב: 01:00-03:00: אלמוג עטר 03:00-06.00 :אור באכתרי פקחים כוננים: 01:00-04:00: שחף יסעור, ישראל רוטרו (לעמדות קרקע עד מגדל) 02:00-04:00: אמיר פרידלנד (עמדות מכ''ם)
אורח amit kleinman פורסם אוגוסט 6, 2014 דיווח פורסם אוגוסט 6, 2014 נשמע מטורף! אקח קרקע מערב מ01:00-04:00
Ray Frenkel פורסם אוגוסט 6, 2014 דיווח פורסם אוגוסט 6, 2014 מגדל 01:00-04:00 אם יהיה צורך, אוכל לקחת מגדל מ-4 עד 6. Omer Cohen וגם shachaf yasurr הגיבו לזה 2
shachaf yasurr פורסם אוגוסט 6, 2014 דיווח פורסם אוגוסט 6, 2014 מגדל המראות 01:00-04:00 אם יהיה צורך, אוכל לקחת מגדל נחיתות או המראות מ-4 עד 6. לילה לבן אה ? חחח
David Ulman פורסם אוגוסט 6, 2014 דיווח פורסם אוגוסט 6, 2014 בכל פעם, מתארגנים באירוע של פיקוח מלא לאורך כל כולו, והפעם, אחרי תכנון במשך זמן רב עם האמריקאים הם הודיעו לנו כי הם מעוניינים לקיים את האירוע אצלנו! כל הכבוד להנהלת החטיבה לטייסים לפקחים ולמדריכים תמשיכו לטוס ולקדם את החטיבה באמת כבוד לנו (החטיבה הישראלית) שאנו מארחים את האירוע הזה , אני מקווה שיבואו הרבה טיסים ויהיה פיקוח איכותי כמו תמיד (אפילו יותר טוב ) תהיו ערניים
David Ulman פורסם אוגוסט 6, 2014 דיווח פורסם אוגוסט 6, 2014 מה הצפי לכמות התנועות? עמית לדעתי בגלל שזה אירוע שהחטיבה האמריקאית גם מעורבת בו יהיה הרבה מאד תנועה !! אתם צרכים להיות מאד ערניים בגלל שהם אמריקים והלילה שלנו זה הבוקר שלהם וכמו שאתם יודעים התנועה הזרה תהיה מאוד ערנית , לפקחים תנסו להיות הכי רעננים וערניים לקראת האירוע הזה , אני מקווה שהאירוע יצבור שיאים בתנועה ה נכנסת ו היוצאת בהצלחה לחטיבה
Amit Eisinger פורסם אוגוסט 7, 2014 דיווח פורסם אוגוסט 7, 2014 אתה עוד לא ראית למה הפקחים שלנו מסוגלים
Lior Paz פורסם אוגוסט 7, 2014 דיווח פורסם אוגוסט 7, 2014 אתה עוד לא ראית למה הפקחים שלנו מסוגלים +1 היו לנו אירועים כמו המוזיאון, גם הוא היה בלילה, הפקחים ישבו שם ופיקחו כמה שעות טובות כל אחד. אני מאמין שיהיו קצת חריגות בטיסות, אז אעלה קרקע בסביבות 6
Yuval Segev פורסם אוגוסט 7, 2014 דיווח פורסם אוגוסט 7, 2014 כל הכבוד לירדן ולכל הצוות! לדעתי שווה לפתוח עמדת דליברי לאירוע כדי לחלק את העומס על עמדות הקרקע
David Ulman פורסם אוגוסט 7, 2014 דיווח פורסם אוגוסט 7, 2014 +1 היו לנו אירועים כמו המוזיאון, גם הוא היה בלילה, הפקחים ישבו שם ופיקחו כמה שעות טובות כל אחד. אני מאמין שיהיו קצת חריגות בטיסות, אז אעלה קרקע בסביבות 6 אני מקווה לראות אותכם (הפקחים) נשאר רק לקוות שטיסים יבואו ויאירו לנו את המרחב האווירי.
David Ulman פורסם אוגוסט 7, 2014 דיווח פורסם אוגוסט 7, 2014 כל הכבוד לירדן ולכל הצוות! לדעתי שווה לפתוח עמדת דליברי לאירוע כדי לחלק את העומס על עמדות הקרקע אתה צודק בכל זאת מדובר על השעות הקטנות של הלילה , גם לפי מה שאני רואה האירוע הולך למשוך הרבה טייסים והרבה עומס
shachaf yasurr פורסם אוגוסט 7, 2014 דיווח פורסם אוגוסט 7, 2014 כל הכבוד לירדן ולכל הצוות! לדעתי שווה לפתוח עמדת דליברי לאירוע כדי לחלק את העומס על עמדות הקרקע הטיסות הולכות להיות נכנסות לישראל ... אני לא חושב שיהיה יוצאות ואם כן אז לא חושב צריך עוד עמדה לכך. קודם שקרקע יתמלא בכל השעות
Aharon Dayan פורסם אוגוסט 7, 2014 דיווח פורסם אוגוסט 7, 2014 You cannot imagine HOW MUCH EXCITED I am!!! Cannot wait for this event!!! Is it ok for me to use LLBG scenery with old runway 21? There is no update for extension of runway 21 for my LLBG scenery by Dan Rosenfeld. Regards, Aharon
David Ulman פורסם אוגוסט 7, 2014 דיווח פורסם אוגוסט 7, 2014 You cannot imagine HOW MUCH EXCITED I am!!! Cannot wait for this event!!! Is it ok for me to use LLBG scenery with old runway 21? There is no update for extension of runway 21 for my LLBG scenery by Dan Rosenfeld. Regards, Aharon No you need to downlaod the new update The update is only valid to buyers of ben gurion x2 you need to send email to David Rosenfeld with your purchase details david.ros.fs@gmail.com לגבי עדכון הסינרי לפי הוראותיו של היוצר דוד רוזנפלד , העדכון חופשי לרוכשים חוקיים. בכדי לקבל את העידכון יש לפנות ישירות למייל david.ros.fs@gmail.com עם פרטי הרכישה שכולל אימייל ו Serial Key מאחת משלושת החנויות שהסינרי נמכר 2 .Fsaddon.com. 1 .Aerosoft.com. 0 .Simmarket.com. ללא הפרטים הנ"ל לא ישלח עדכון ! כל הזכויות שמורות לדוד רוזנפלד אין להעתיק, לשכפל ולמכור ללא קבלת רשות מדוד רוזנפלד התקנה יש לפרוס לתוך ספריית הסינרי את 20 הקבצים המתאימים לאחר מכן לפי התמונה המצורפת file list להשאיר אך ורק את 49 הקבצים שמופיעים בתמונה. הרשימה נבדקה ע"י צוות הבטא כך שאין שגיאות לכן יש לנהוג בתשומת לב ללא חפזון לדרוס ולהוסיף 7 קבצי טקסטורה לספריית ה TEXTURE אין צורך להסיר שום קובץ
Joel Strikovsky פורסם אוגוסט 8, 2014 דיווח פורסם אוגוסט 8, 2014 נשמע מעניין, אך יש לי עבודה למחרת היום. אני רואה שיש יש לנו דובר חטיבה חדש בפורום
shachaf yasurr פורסם אוגוסט 8, 2014 דיווח פורסם אוגוסט 8, 2014 No you need to downlaod the new update The update is only valid to buyers of ben gurion x2 you need to send email to David Rosenfeld with your purchase details david.ros.fs@gmail.com למה אתה אומר שטויות סתם דוד ? אהרון, דבר ראשון יש אפקד חינמי . דבר שני מי שקנה את הסינרי של דויד הגירסא החדשה יכול לשלוח לו מייל ולקבל את העדכון והשינויים דרך קבצים במייל קישור לחינמי : http://vatil.org.il/site/runway-21/ נשמח לראות אותך באירוע אהרון ! שבת שלום
David Ulman פורסם אוגוסט 8, 2014 דיווח פורסם אוגוסט 8, 2014 למה אתה אומר שטויות סתם דוד ? ארון, דבר ראשון יש אפקד חינמי . דבר שני מי שקנה את הסינרי של דויד הגירסא החדשה יכול לשלוח לו מייל ולקבל את העדכון והשינויים דרך קבצים במייל קישור לחינמי : http://vatil.org.il/site/runway-21/ נשמח לראות אותך באירוע ארון ! שבת שלום דבר ראשון שחף אני הבנתי שארון משתמש בסינרי של דוד לפי מה שאני יודע מי שקנה את בן גוריון יכול לקבל את העדכון החדש . ודבר שני שחף לדעתי זה לא "שטויות" אני מזמני החופשי מנסה לעזור אתה לא צריך להמשיך את השרשור הזה מול כל חברי החטיבה עם יש לך בעיה עם מה שכתבתי להבא תפנה אלי בפרטי.
Almog Atar פורסם אוגוסט 8, 2014 דיווח פורסם אוגוסט 8, 2014 שלום חברים, האירוע הזה מתבשל החל מכנס הW14 של ואסטים בוינה שם פגשנו את אחראי האירועים של החטיבה האמריקאית, השיחה התגלגלה והוזמנו להצטרף לאירוע הגדול שלהם. מדובר בצעד קדימה משמעותי ביחסים החוץ חטיבתיים שלנו שהשתפרו משמעותית בזכות הW14. מדובר באירוע בשעות "קשות" מבחינתנו, כל הלילה וכאן אנחנו צריכים את עזרת כל הפקחים המוסמכים שיכולים לעזור לנו, אנא רשמו את השעות והעמדה שאתם יכולים לקחת ואנחנו נדאג לשבץ הכל ולעדכן כאן את השרשור בהתאם. שוב אני אומר, מדובר בשעות קשות וכאן הרצינות שלנו נמדדת, שלכם כפקחים ושלנו החוצה כחטיבה. אני מאוד מבקש להרשם רק כשאתם בטוחים ב100% שאתם מסוגלים לעמוד בשעות שלקחתם, למצוא פקח מחליף ב4 בבוקר זה על סף הבלתי אפשרי. עם זאת אני מצטרף לדברים שנאמרו כאן, זה לא הפעם הראשונה וגם לא השנייה שאנחנו מספקים שירותי פיקוח בשעות אלו ועד עכשיו עמדנו בזה בהצטיינות, בין אם במיקרופון הברזל או באירועי חד"ב מאז הקמת החטיבה ולכן אין סיבה שנפספס גם כאן. דבר אחרון, תנו להנהלת החטיבה לנהל את זה, בין אם בעמדות שצריך לפתוח ובין אם זה בלהעריך את התנועה, אין טעם לצאת כאן בהצהרות או להגיע למסקנות שלא בהכרח נכונות ורלוונטיות לסיטואציה. כמובן שאתם מוזמנים לעזור ולהביע את דעתכם אבל גם את זה צריך לדעת לעשות. שבת שלום,
Aharon Dayan פורסם אוגוסט 9, 2014 דיווח פורסם אוגוסט 9, 2014 I do not know replies written in Hebrew but I did click on link for runway 21 information and here is what I read as seen below:Restrictions:RWY can be used for landing between 0300-1900 UTC.That means I do not have to worry about my old runway 21 since I will be landing way way before 03:00z.Good news for me.See all of you in this event soon!!Regards,Aharon
Almog Atar פורסם אוגוסט 9, 2014 דיווח פורסם אוגוסט 9, 2014 I do not know replies written in Hebrew but I did click on link for runway 21 information and here is what I read as seen below: Restrictions: RWY can be used for landing between 0300-1900 UTC. That means I do not have to worry about my old runway 21 since I will be landing way way before 03:00z. Good news for me. See all of you in this event soon!! Regards, Aharon Too soon to decide which runway will be in use but the weather in Israel is quite steady so you can expect RWY12, we want to play safe and to minimize the scenery issues with RWY21. As specified in our NOTAM for RWY21, we have the right to ignore the operating hours during events and special operations as long as we have a good reason to do so.
amir friedland פורסם אוגוסט 12, 2014 דיווח פורסם אוגוסט 12, 2014 מה קורה פקחים ? יאללה להרשם @ Ray Frenkel הגיבו לזה 1