Yarden Ben-Dor פורסם אוקטובר 30, 2014 דיווח פורסם אוקטובר 30, 2014 שלום לכולם!חטיבת VATIL גאה להכריז על אירוע ראשון מסוגו בשיתוף פעולה עם 6 חטיבות שונות באגן הים התיכון! אירוע זה יתקיים ביום שבת ה-22.11 בין השעות 18:00 - 24:00 מקומי שלנו. למי שלא מכיר, אירוע זה הינו למעשה בקונספט של "Cross The Pond" המנוהל מידי שנה על-ידי החטיבות האמריקאיות והבריטיות, והידוע כסוחף אחריו מאות ואלפי טייסים. אירוע זה עם זאת, ניתן להגדירו כ"אחות הקטנה" של CTP, או מבחינתנו, יותר כמו Cross the Puddle. כידוע לכם, באירוע המקורי טייסים נרשמים מראש לפי מטוס, קולסיין ו-SELCAL וטסים לפי תוכנית טיסה שתינתן להם במהלך חציית האטלנטי - אותו דבר גם כאן!השדות הפעילים להמראה הם:LPPT - ליסבון, פורטוגלLEPA - פלמה דה מיורקה, ספרדLIRN - נפולי, איטליהLMML - מלטההשדות הפעילים לנחיתה הם:LGIR - הרקליוןLCLK - לרנקהLLBG - בן גוריוןבמהלך האירוע, כמו באירוע CTP יינתנו שירותי פיקוח מלאים בכל המרחבים המשתתפים באירוע, כולל פיקוחים מרחביים בדרך ואיזורים סובבים, ותהיה גם כוננות של Hitsquad במידת הצורך.מה זה אומר בקשר אלינו?טייסים- כל מי שמעוניין להשתתף באירוע עליו להירשם מראש!! יודגש כי כמו באירוע CTP לא יהיה ניתן להשתתף לולא הרשמה ובחירת סלוט.פקחים- כל המעוניין להשתתף כפקח עליו לרשום כאן בתגובות את העמדה והשעות בהם מעוניין לפקח.עמוד להרשמת טייסים: http://www.cvacc.org/CrossTheMediterranean/עמדות פיקוח לאירועבן גוריון קרקע מערב:18:00-21:00: עמית אייזינגר 21:00-24:00: רום שקד בן גוריון קרקע מזרח:18:00-21:00: פנוי21:00-24:00: פנוימגדל בן גוריון:18:00-21:00: ריי פרנקל 21:00-24:00: יואל סטריקובסקיגישה בן גוריון:18:00-19:00: שחף יסעור19:00-24:00: בר לוי תל אביב: 18:00-21:00: איליי בכר 21:00-24:00: אור באכתרי
Rom Shaked פורסם אוקטובר 30, 2014 דיווח פורסם אוקטובר 30, 2014 קרקע מערב אם אפשרי לוותר על החצי שעה האחרונה(23:30-24:00) אז: 21:00-23:30 מקומי
Yarden Ben-Dor פורסם אוקטובר 30, 2014 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 30, 2014 מצויין חברים. רוב העמדות אויישו. כל מי שעדיין רוצה לפקח ורואה שאין עמדות פנויות ניתן לפתוח בן גוריון דליברי ו/או קרקע מזרח. אז תמשיכו עם בקשות לפיקוח ואני אעשה הכל כדי לאייש אתכם. ניתן גם להירשם לעמדת בן גוריון קרקע מערב מהשעה 23:30 - 24:00.
Yarden Ben-Dor פורסם אוקטובר 31, 2014 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 31, 2014 טוב, בשל היענות פיקוח גבוהה למדי פתחתי גם את עמדות קרקע מזרח לרישום! כל המעוניינים לפקח בעמדה זו אנא רשמו את שמותיכם כאן ואני אדאג לשבץ אתכם.בנוסף, כל מי שמוסמך על עמדות גבוהות יותר ומעוניין לפקח בהם תרשמו גם אילו עמדות אתם מעוניינים ואני אבצע חלוקת משמרות יותר קצרות כדי שגם אתם תוכלו לפקח.
Yarden Ben-Dor פורסם אוקטובר 31, 2014 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 31, 2014 אי אפשר להמריא מלרנקה? שלילי. לרנקה הוא שדה יעד. כל מטרת האירוע היא חציית הים התיכון. איך אתה משיג כאן את המטרה של לחצות את הים התיכון במידה ואתה טס מלרנקה? עם זאת, למרות שזה הקונספט ניתנה האפשרות לטייסים שלא אוהבים טיסות ארוכות לטוס מנפולי או מלטה שזה בול באמצע הדרך.
Amit Eisinger פורסם אוקטובר 31, 2014 דיווח פורסם אוקטובר 31, 2014 ניתן להירשם דרך הקישור שצויין בהודעה הראשונה בשרשור
Gregory Verba פורסם אוקטובר 31, 2014 דיווח פורסם אוקטובר 31, 2014 יכול לעזור בעמדת מגדל או קרקע מערב אם צריך. אבל לא לחצי שעה.
Danny Hershko פורסם אוקטובר 31, 2014 דיווח פורסם אוקטובר 31, 2014 איפה אתה רואה שם אפשרות לעשות בוקינג (לטייסים)?
Noy Farhi פורסם אוקטובר 31, 2014 דיווח פורסם אוקטובר 31, 2014 איפה אתה רואה שם אפשרות לעשות בוקינג (לטייסים)? http://www.cvacc.org/CrossTheMediterranean/index.php/2014-03-12-15-59-00 תרד למטה יש לך Search/Book Flight
Danny Hershko פורסם אוקטובר 31, 2014 דיווח פורסם אוקטובר 31, 2014 פה אני מחפש אנשים שנרשמו כבר. איפה אני נרשם?
Yarden Ben-Dor פורסם אוקטובר 31, 2014 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 31, 2014 יכול לעזור בעמדת מגדל או קרקע מערב אם צריך. אבל לא לחצי שעה. אפשר לשבץ אותך בקרקע מזרח בינתיים? אם כן תגיד לי באילו שעות אתה מעדיף
Danny Hershko פורסם נובמבר 1, 2014 דיווח פורסם נובמבר 1, 2014 אחר צהריים טובים, ניסיתי לעשות בוקינג דרך ה search/book flight, אבל זה נתן לי רק מ LPPT, איך אני יכול לעשות בוקינג מ LIRN ל LLBG?
Ron Peer פורסם נובמבר 10, 2014 דיווח פורסם נובמבר 10, 2014 שלילי. לרנקה הוא שדה יעד. כל מטרת האירוע היא חציית הים התיכון. איך אתה משיג כאן את המטרה של לחצות את הים התיכון במידה ואתה טס מלרנקה? עם זאת, למרות שזה הקונספט ניתנה האפשרות לטייסים שלא אוהבים טיסות ארוכות לטוס מנפולי או מלטה שזה בול באמצע הדרך. קודם כל כל הכבוד על היוזמה והארוע לדעתי הולך להיות פצצה. אבל שאלה אחרת למה הארוע "חד כיווני" אפשר היה אולי לאפשר לשני הכיוונים? אפילו בשילובי שדות אחרים? נ.ב. שאלת תם לאחד שלא טס אף פעם ולא חצה אטלנטי - איך זה בארוע CROSS THE POND גם חד כיווני?
Noy Farhi פורסם נובמבר 10, 2014 דיווח פורסם נובמבר 10, 2014 קודם כל כל הכבוד על היוזמה והארוע לדעתי הולך להיות פצצה. אבל שאלה אחרת למה הארוע "חד כיווני" אפשר היה אולי לאפשר לשני הכיוונים? אפילו בשילובי שדות אחרים? נ.ב. שאלת תם לאחד שלא טס אף פעם ולא חצה אטלנטי - איך זה בארוע CROSS THE POND גם חד כיווני? היי רון, האירוע הזה הוא תכנון של הרבה חטיבות והרבה שת"פ. אירוע כזה מאז ומתמיד מוגדר כאירוע חד כיווני. יש שדות שמוגדרים כהמראה ושדות שמוגדרים כנחיתה. זאת הסיבה שאתה לא רואה המראה מב"ג ללרנקה או פורטוגל במהלך הסלוטים. לגבי השאלה שלך לCTP. כל פעם זה כיון אחר. באירוע CTP EASTBOUND זה מארה"ב לאירופה. (זה מה שהיה לפני שבועיים) אירוע WESTBOUND זה אירופה ארה"ב. שהוא יהיה שנה הבאה.
Ron Peer פורסם נובמבר 10, 2014 דיווח פורסם נובמבר 10, 2014 נוי,תודה על התשובה המפורטתאני לא נרשם לסלוט בגלל השעה וסוג המטוס שמופיע ברשימה ויש לסמן כולל מספר טיסה.אני אטוס ( אם אטוס ) עוד לא יודע להתחייב על סלוט וזה יהיה "טיסה פרטית"מקווה שיהיה מקום בין סלוטים