עבור לתוכן
Ilan Jonas

יצא וידאו חדש לLDS767

Recommended Posts

פורסם

מדהים!!!!פשוט מדהים... אני רק רוצה להגיד שהטיסה לא נגמרת כרגיל... :)

זהו את השאר תצטרכו לראות את הסרטון...

אני באמת ממליץ לכולם להוריד תא זה...

ושאלה אנחנו לא עכשיו סתיו ?!:)

ארז

פורסם
ווווווואאאאאאאאאאאההההההההההה!!!!!

כל העולם ואישתו מורידים את זה כרגע כנראה כי זה זוחל כמו צב!

אצלי לקח לו 5 דקות רק להתחיל את ההורדה והיא זוחלת :lol:

פורסם

זוחל ?? זה החזיר אותי לימי הצרצר האיטי, עם מודם אנלוגי היתי מוריד יותר מהר :roll:

פורסם
זוחל ?? זה החזיר אותי לימי הצרצר האיטי, עם מודם אנלוגי היתי מוריד יותר מהר :roll:

אם אתה רוצה לראות מה זה הורדה איטית, לך לISRASCEN, אצלי, בכל אופן, זה מוריד בפחות מKBPS...(קילוביית לשניה...)

ושאנשים יפסיקו להוריד... הקצב יורד כל הזמן...

וארז, אני אישית לא סומך על התוכנות האלה...

פורסם

אני מוריד כבר לפחות שעתיים והסוף לא נראה לעין... הוא כרגע על 26 אחוז ונשאר לו לפחות עוד שלוש וחצי שעות.... :cry:

ועוד שאלה...

האם לחברה יש אתר?

פורסם

בשעה טובה סיימם אצלי אחרי יותר מ 5 שעות :roll:

עכשיו ניראה מזה שווה ? :?

פורסם
זה לא פיר :cry: :cry: :cry: עכשיו מקבלים הודעה שאי אפשר זמנית להוריד את זה :cry: :cry: :cry:

אולי תעלו את זה לאתר זמנית רק ליומיים שלושה, בבקשה [-o<[-o<[-o<

אהה.. עד שיעלו את זה לאתר כבר בטח ההורדה המקורית תיהיה זמינה :wink:

ואפשר בבקשה קצת פרטים על מה רואים וכו'?.. פשוט די מעצבן שכל אחד "וואו מדהיםםם" ואין לי מושג על מה מדובר.. (לא יכול להוריד כרגע מאותה סיבה של חגי).

פורסם

פששש נראה ממש ממש טוב

שני דברים שחבל: אין מכ"ם מזג אוויר, ומהVC הrefresh rate של השעונים נראה על הפנים, אבל יכול להיות שזה בגלל שהעמיסו על המחשב הרבה וזה גם תוך כדי צילום סרט וכאלה..

אבל חוץ מזה הם עשו עבודה מצוינת, למרות שלא היה כל כך הרבה מה לשפר כי גם הקודם היה מושלם

אני דווקא מעדיף לא לגלות כלום לאלה שלא ראו, ככה יהיה לכם יותר כיף כשכן תראו :)

מי שרוצה אני עכשיו אכנס למסנג'ר ואשלח את זה לאיזה שניים שלושה במשך הלילה

פורסם

אני עכשיו כהכנה לשחרור של ה767PIC2 מכין את עצמי בלמידת הCBT שלו :D.. הורדתי CBT של 757-767 עם תרשימים וקורסים ממש אקטיביים שאיתם אני ילמד כדי לדעת על ה767 הזה עוד יותר ממה שאני יודע היום ועל מנת לתפעל אותו 100%.. הרי הPIC2 יהיה ברמת LEVEL-D אז צריך ללמוד ולהתכונן בהתאם :lol:

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...