Yarden Ben-Dor פורסם מרץ 26, 2015 דיווח פורסם מרץ 26, 2015 שלום חברים!אני שמח להודיעכם כי במהלך אירוע החד"ב שיתקיים במושב חגור יתקיים בנוסף בערב האחרון, ביום ג', ה-7.4, החל מהשעה 17:00 ערב חברתי-העשרתי לחברי החטיבה! כלומר, החל משעה זו יסתיים אירוע החד״ב במתכונתו המתוכננת ויעבור להתמקדות באירוע החברתי. במהלך הערב יקיימו חברי חטיבה שונים הרצאות במגוון נושאים, הן מעולם התעופה האמיתי והן מעולם התעופה הוירטואלי והנסיון לשלב בינהם. מידע מפורט באשר להרצאות ותוכנן יפורסם בקרוב!יש לציין כי אירוע זה מתקיים במתכונת "חצי רשמית", כלומר מתנהל תחת הפלטפורמה של אירוע החד"ב במתכונת "מיני כנס" תוך שימת דגש על הצורך באירוע שנועד בעיקרו להתרועעות חברתית והעשרתית עבור חברי החטיבה! ערב זה פתוח לכולם! עם זאת, משום היותו מתנהל תוך כדי התנהלות החד"ב אנו מבקשים מכל מי שמעוניין להשתתף שיודיע על כך מראש, בין אם בתגובות כאן או בין אם במייל או לאחראי משמרת בחד"ב על-מנת שנהיה ערוכים מראש לכל מקרה שלא יבוא. בכל מקרה, כיוון שמדובר בערב שאינו מוגדר רשמי ייתכן ונבקש מאנשים להביא עמם דברים קטנים כמו כיבוד קל, שתייה, כוסות וכד' על-מנת שנוכל להנעים זמננו בערב זה!עדכון: 6.4: המרצים לאירוע יהיו אלמוג עטר, מנהל החטיבה היוצא ואיתי חריט. ההרצאה שיעביר אלמוג תהיה בעניין פיקוח בואטסים אל מול פיקוח בעולם האמיתי בעקבות כל השינויים שקרו לאחרונה ; ואיתי יעביר מצגת על בנושא מסע לרוחב ארה"ב בחד מנועי, ודרך התמונות והמסע אציג קצת מהדילמות, מהתכנון התעופתי והלוגיסטי, ובאופן כללי ההווי של טיול. נתראה מחר!
shachaf yasurr פורסם אפריל 7, 2015 דיווח פורסם אפריל 7, 2015 חברים זהו !תם עוד אירוע .אני רוצה להודות לכל האנשים שעסקו במלאכה.הכי חשוב לדוד אשר השאיל לנו באהבה רבה את המקום.לאור בכתארי אשר דאג להביא את כל הציוד מTAMIלירדן שתרם את ציודו למען בניית הקוקפיט הבייתי.לאלמוג המנהל היוצא אשר נתן לנו הרצאה נפלאה עד כמה הנהלים בעולם האמיתידומים אחד לאחד כמו אצלנו בוואטיללאיתי חריט על הרצאה מדהימה על מסעו הבלתי נשכח בתוך אמריקה , תמונות מדהימות וחוויות בלתי נשכחות.וכמובן לישראל, איציק וכל השאר שלא הזכרתי על העשייה המדהימהונקווה לראות עוד אירועים כאלה ואפילו יותר טובים בהנהלה החדשה !
Zeev Bucki פורסם אפריל 7, 2015 דיווח פורסם אפריל 7, 2015 עוד שלושה ימים של שכרון חושים בשחקים הסתיימו בערב של הרצאות מקצועיות מרתקות בנושא טיסה ופיקוח ע"י אלמוג ואיתי חריט. תודה רבה למארגנים ולמי שעמל וסחב ותרם ציוד שזה לא דבר מובן מאליו. ובראש ובראשונה לדויד הכהן אשר תרם לנו את המקום במועדון במושב חגור. אכן מי שלא היה כאן בערב סיום האירוע פשוט הפסיד.גם שמחתי לפגוש את האנשים שמאחורי הקולות בקשר והיה ערב מהנה מבחינה חברתית עם הרבה צחוקים.
Ben Bezalel פורסם אפריל 8, 2015 דיווח פורסם אפריל 8, 2015 ובכן היה לי לעונג לטוס בחד''ב, ביצעתי לא מעט לגים במהלך האירוע וכולן בתנועות פנים ארציות באזור הצפון והמרכז (CHQ) עד שאחד הפקחים אמר לי ''שיגעת אותי כבר'' היה פיקוח מצויין, אומנם קצת חלוד בכל הקטע של המנחתים הקטנים שהם לא בן גוריון. וזה נובע לדעתי מחוסר תנועה פנים ארצית. בסה''כ שאפו ענק למארגנים! כן ירבו אירועים כאלה!