עבור לתוכן
Israel Rotaru

*** TEL-AVIV OVERLOAD 24/05 16:00 - 22:00 ***

Recommended Posts

פורסם

554fa927c4cf3.png

שלום לכולם,

כידוע לכם, חג השבועות קרב ובא, ואיתו גם האירוע החטיבתי שלנו!

כמיטב המסורת, במהלך האירוע יוארו שמי המדינה בפיקוח מלא ברחבי הארץ - החל מן העמדות בבן-גוריון, בקרה-דרום ומגדל אילת.

כמובן, אם יהיו פקחים המעוניינים לאייש מגדלים כלליים נוספים ברחבי הארץ, אתם יותר ממוזמנים!

הפעם, אירוע זה נבנה בסימן תשומת לב לנתיב תל-אביב - אילת ולהיפך.

במהלך האירוע יתקיים שת"פ עם אל-על וירטואל, פרטים נוספים יפורסמו בקרוב באתר של אל-על וירטואל.

אנו מצפים מכם להאיר את שמי הארץ בתנועה ולאתגר את הפקחים אשר ייטלו חלק באירוע.

ללוח שיבוץ פקחים לחצו כאן.

* שיבוץ לפיקוח באירוע יתבצע ע"י שליחת מייל לכתובת: vatil6@vatil.org.il

אירוע מוצלח לכולנו וחג שמח!

פורסם

כפי שישראל אמר למעלה לגבי השת"פ עם אלעל וירטואל,

אז אלעל וירטואל משתתפת באירוע לאילת.

llbg-llet.png

פרטים נוספים: http://www.elalvirtual.com/en/index.php/pages/eventcenter (על מנת לצפות בדף זה אתם צריכים להיות מחוברים. )

שימו לב, 

טייסים אשר ישתתפו באירוע יזכו ב: 

pilotaward.png

ו3000 נקודות ב"חנות טייס".. 

טייסים אשר יטוסו הלוך וחזור יקבלו:

roundaward.png

ו5000 נקודות ב"חנות טייס". 

טייסים שימו לב, 

לאירוע זה אין Booking System, 

על מנת לטוס באירוע זה לאילת אתם מתבקשים לעשות בוק ידני באתרנו ל-

EL-AL Flights: 
ELYEVENT1 - LLBG to LLET
ELYEVENT2 - LLET to LLBG

ISRAIR Flights:
ISREVENT1 - LLBG to LLET
ISREVENT2 - LLET to LLBG

ARKIA Flights:
AIZEVENT1 - LLBG to LLET
AIZEVENT2 - LLET to LLBG

תודה רבה, 

ואירוע נעים! 

פורסם

חג שמח לכולם!

אני ושמעון כהן ממתינים לכם עם ה777-200 ברחבת הJ והL בבן גוריון ומשם נמריא לאילת.היום באירוע מותר שלא כמו במציאות. אז בואו ונראה אם אתם טייסים המסוגלים לשלוט במטוס הכבד ולהנחית אותו בביטחה באילת בלי ILS ובלי נעליים... :yahoo: וכמו שהדיילת אומרת:לנתק AP LNAN VNAV AT יד שמאל על היוק שהאגודל על כפתור הקיזוז. יד ימין על המצערת טרוטל להוסיף או להוריד כוח למנועים שצריך. להרים או להוריד אף המטוס כנדרש והעיניים על הVSI לבדוק כל הזמן את הFPM ולכוון הכל בתיזמון שהמטוס ייגע מה שיותר בתחילת המסלול הקצר על מנת שנספיק לבלום אותו בזמן.בסיום מסיבה במלון הרודס כולם מוזמנים... :yahoo:

יש לי בעיה עם הסינרי באילת. אני רואה מסביב למסלול חומה שחורה במקום גדר. מישהו יודע מה הפתרון?

פורסם

חג שמח לכולם!

אני ושמעון כהן ממתינים לכם עם ה777-200 ברחבת הJ והL בבן גוריון ומשם נמריא לאילת.היום באירוע מותר שלא כמו במציאות. אז בואו ונראה אם אתם טייסים המסוגלים לשלוט במטוס הכבד ולהנחית אותו בביטחה באילת בלי ILS ובלי נעליים... :yahoo: וכמו שהדיילת אומרת:לנתק AP LNAN VNAV AT יד שמאל על היוק שהאגודל על כפתור הקיזוז. יד ימין על המצערת טרוטל להוסיף או להוריד כוח למנועים שצריך. להרים או להוריד אף המטוס כנדרש והעיניים על הVSI לבדוק כל הזמן את הFPM ולכוון הכל בתיזמון שהמטוס ייגע מה שיותר בתחילת המסלול הקצר על מנת שנספיק לבלום אותו בזמן.בסיום מסיבה במלון הרודס כולם מוזמנים... :yahoo:

יש לי בעיה עם הסינרי באילת. אני רואה מסביב למסלול חומה שחורה במקום גדר. מישהו יודע מה הפתרון?

תבדוק שאילת ראשון ברשימה ותבטל את הסינרי של עובדה..

פורסם

מוזמן לעזור  :good:

לא ענית על השאלה :)

ואם אתה חושב שפקחי החטיבה צריכים להבין לבד שיש מחסור חמור מאוד בפקחים בארוע אתה טועה לא ראיתי שום הודעה של הצוות שמתריאה על זה ... ברגע האחרון להגיד לפקחים לעלות זה קצת בעיה , וזה האמת,  אחריותו וחובתו של צוות החטיבה ..(שזה לא נעים ולא כדאי להגיע למצב כזה בכלל אין ספק)

פורסם

לא ענית על השאלה :)

ואם אתה חושב שפקחי החטיבה צריכים להבין לבד שיש מחסור חמור מאוד בפקחים בארוע אתה טועה לא ראיתי שום הודעה של הצוות שמתריאה על זה ... ברגע האחרון להגיד לפקחים לעלות זה קצת בעיה , וזה האמת,  אחריותו וחובתו של צוות החטיבה ..(שזה לא נעים ולא כדאי להגיע למצב כזה בכלל אין ספק)

זה נכון שכרגע חסר לנו פקח ת"א באירוע... כמו שעדיין חסר פקח מגדל בן-גוריון ומגדל אילת. יש קבוצת וואצאפ של פיקוח, לצערי אף אחד לא נרתם עדיין למלא את העמדות החסרות... ואגב, אם אתה מעוניין לפקח ת"א באירוע (או בחלק מן האירוע) זה יכול להיות מצויין... תעדכן אותי בבקשה.

פורסם

אמיר,

רק בשביל להראות לך ולכל חברי החטיבה כאן את עבודת הקודש של מחלקת אירועים:

1)האירוע פורסם ב-10 במאי כלומר שבועיים מראש - זמן נוח להתארגנות לכל אחד.

2) האירוע מפורסם באתר VATSIM הרשמי - http://www.vatsim.net/events/tel-aviv-overload-2015

3) האירוע מפורסם ב-VROUTE .

4) קיימת קבוצת WHATSAPP שתפקידה לקשר בין מחלקת אירועים לפקחי החטיבה.

5) קיימת טבלת פיקוח שמתעדכנת אונליין המציגה את מצב הפיקוח לכל החפץ בכך.

כמו שניתן לראות מחלקת אירועים עובדת בצורה מעולה.

לצערי יש מקרים שבהם פקחים נאלצים לבטל את המשמרת בדקה ה-90 (לא מאשים , יכול לקרות לכל אחד) , ולכן אנו במצב הזה כרגע.

בנוסף , החטיבה כיום מושתת על הפקחים הוותיקים כשמדברים על עמדת תל-אביב וכמו שאתה יכול לראות נפתח קורס בקרות שמטרתו להכשיר 6 פקחים חדשים.

לסיכום, אתה יכול להמשיך ולשבת על הגדר עם האף הגבוה ולחפש איפה אנחנו פועלים לא בסדר (אין לי בעיה עם זה) או להבין את המצב ולהושיט יד לעזרה כפקח תל-אביב

וחבר צוות לשעבר שאכפת לו מהחטיבה (אני מקווה).

פורסם

אמיר,

2) האירוע מפורסם באתר VATSIM הרשמי - http://www.vatsim.net/events/tel-aviv-overload-2015

כמו שניתן לראות מחלקת אירועים עובדת בצורה מעולה.

לצערי יש מקרים שבהם פקחים נאלצים לבטל את המשמרת בדקה ה-90 (לא מאשים , יכול לקרות לכל אחד) , ולכן אנו במצב הזה כרגע.

בנוסף , החטיבה כיום מושתת על הפקחים הוותיקים כשמדברים על עמדת תל-אביב וכמו שאתה יכול לראות נפתח קורס בקרות שמטרתו להכשיר 6 פקחים חדשים.

לסיכום, אתה יכול להמשיך ולשבת על הגדר עם האף הגבוה ולחפש איפה אנחנו פועלים לא בסדר (אין לי בעיה עם זה) או להבין את המצב ולהושיט יד לעזרה כפקח תל-אביב

אור שתה כוס מים הכל בסדר אף אחד לא תקף את מחלקת ארועים או את העבודה של הצוות , בסהכ שאלתי שאלה וזה לדעת אם חסר פקח (אולי רציתי לעלות ת''א בעצמי ? ) , לא צריך להתעצבן.

פעם אחרונה שבדקתי מול צוות החטיבה כינו אותי "פקח לא פעיל " אתה בטוח שאתה רוצה אותי על ת''א בארוע עמוס ?  :unknw: 

אני מעדיף קודם לעשות רענון אצל מדריך מוסמך ואז לעלות שוב...

ביינתים אתרום את שלי בצורה של לבוא לטוס בארוע מקווה שיהיה ארוע מהנה !

פורסם

אמיר , 

אני מעריך אותך כחבר חטיבה ובכלל כחבר צוות לשעבר.

מניסיון עבר עמך , אני אעצור כאן את הוויכוח הזה כי הוא לא יוביל לשום מקום ותמיד יהיה מה לומר.

בשורה התחתונה , אתה יכול לבחור להמשיך לבקר אותנו ולמצוא איפה לעקוץ או לחילופין לשנות תפיסה ולהושיט עזרה.

אם אתה רוצה רענון אתה יודע למי לפנות ואגב אפילו עוד היום , הצוות של היום חרט על דגלו לעזור

לאנשים שתורמים , עוזרים ונותנים מעצמם ללא כל הבדל (לא משנה אם הוא בעל עבר עשיר כאן בחטיבה).

אתה יכול להיות אחד מהאנשים האלה או שלא (זה בסדר גמור מבחינתי) .

תודה!

פורסם

אמיר , 

אני מעריך אותך כחבר חטיבה ובכלל כחבר צוות לשעבר.

מניסיון עבר עמך , אני אעצור כאן את הוויכוח הזה כי הוא לא יוביל לשום מקום ותמיד יהיה מה לומר.

בשורה התחתונה , אתה יכול לבחור להמשיך לבקר אותנו ולמצוא איפה לעקוץ או לחילופין לשנות תפיסה ולהושיט עזרה.

אם אתה רוצה רענון אתה יודע למי לפנות ואגב אפילו עוד היום , הצוות של היום חרט על דגלו לעזור

לאנשים שתורמים , עוזרים ונותנים מעצמם ללא כל הבדל (לא משנה אם הוא בעל עבר עשיר כאן בחטיבה).

אתה יכול להיות אחד מהאנשים האלה או שלא (זה בסדר גמור מבחינתי) .

תודה!

אני עוזר מאוד בכך שאני עולה לטוס מקווה שיהיה עוד הרבה כמוני שיעשו את זה .

אף אחד לא מתווכח איתך תפסיק כבר עם הטעיון המטומטם הזה אני בסהכ רוצה לעזור תפסיק להתגונן.

אמרתי שאני פקח לא פעיל לפני יומיים ישירות בפנים בשרת ה TS , והיום אתה רוצה שאעלה ת''א בארוע עמוס ???????????

ואמשיך את הדיון הזה איתך בפרטי כמובן כי אני בטוח שלא אתה ולא אני רוצים לפגוע בשרשור של הארוע ותאום הפקחים , חג שמח ואני מכל הלב מקווה ומאמין שיהיה ארוע מוצלח.

פורסם

אמיר,

כמו שניתן לראות מחלקת אירועים ומחלקת  יחסי ציבור :rofl:  עובדת בצורה מעולה.

פורסם

אמיר - אוקיי אז אחזור בי ואכתוב שזה לא וויכוח אלא דיון.

מעצם היותך חבר חטיבה הינך יותר ממוזמן לפנות אליי בכל דבר שעולה על דעתך.

פורסם

אמנם לא באתי לטוס בעקבות עומס בלימודים, עכשיו אני מפקח, אבל בתחילת האירוע היה נראה פה עומס מטורף, תודה לטייסים לפקחים ולמארגני האירוע! נראה מדהים, שאפו.

פורסם

היה אירוע מרשים ביותר! שדה התעופה באילת מעולם לא ראה כל כך הרבה בואינגים בחניות. כולם טייסים ופקחים הפגינו מקצועיות והנחיתות היו כראוי חוץ מאחד שהתרסק בגישה .

בהמראה בחזרה לבן גוריון הייתי מספר 4 בהמתנה. לרגע חשבתי שאני בלונדון... כל הכבוד למי שהשתתף באירוע וכמובן למארגנים. :clapping: בהמשך אעלה תמונות.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...