Israel Rotaru פורסם ספטמבר 19, 2015 דיווח פורסם ספטמבר 19, 2015 שלום לכולם! כמיטב המסורת שהחלה בשנים קודמות, חטיבת VATIL גאה להכריז על אירוע Mediterranean Overload שבו נשתף פעולה עם 7 חטיבות שונות באגן הים התיכון! אירוע זה יתקיים ביום שבת ה - 17.10 בין השעות 18:00 - 24:00 מקומי שלנו. למי שלא מכיר, אירוע זה מנוהל ע"י החטיבה האירופאית ומתקיים פעמיים בשנה, ניתן להגדירו כ"אחות הקטנה" של CTP. הקונספט של האירועים הקודמים היה שהאירוע מתקיים כל פעם בין שדות תעופה שונים באגן הים התיכון, פעם אחת טסים מזרחה ופעם מערבה, הפעם אירוע זה יתנהל בשיטה שבה כל טייס בוחר בחופשיות את שדה המוצא ואת שדה היעד מבין השדות המשתתפים באירוע. כידוע לכם, באירוע זה מומלץ לטייסים להירשם מראש לפי מספר טיסה, סוג מטוס, שדה מוצא ושדה היעד, לאחר מכן, מערכת הרישום לאירוע תציע לכם נתיב טיסה לטיסה שבחרתם וכמובן את הסלוט עם שעת ההמראה. (קישור למערכת לרישום טייסים לאירוע תפורסם בהמשך...) להלן רשימת השדות אשר המשתתפים באירוע: LEPA - פלמה דה מיורקה, ספרד LFML - מרסיי, צרפת LIRF - רומא, איטליה LMML - לוקה, מלטה LGRP - רודוס, יוון LTAI - אנטליה, טורקיה LCLK - לרנקה, קפריסין LLBG - תל-אביב, ישראל במהלך האירוע, יינתנו שירותי פיקוח מלאים בכל המרחבים המשתתפים באירוע, כולל פיקוחים מרחביים בדרך, ותיתכן גם כוננות של Hitsquad במידת הצורך. מה זה אומר בקשר אלינו? טייסים: כל מי שמעוניין להשתתף באירוע מומלץ לבצע רישום לסלוט מראש! יודגש כי כמו באירוע CTP - תינתן עדיפות לטייס אשר נרשם וברשותו סלוט, אך עדיין אין מניעה מטייס אשר לא נרשם לאירוע מלהשתתף בו. פקחים: כל המעוניין להשתתף כפקח עליו לרשום כאן בתגובות את העמדה והשעות בהם מעוניין לפקח ואנו נשבצו בהתאם. ללוח שיבוץ פקחים לחצו כאן. אירוע מהנה ומוצלח!
Yarin Halali פורסם ספטמבר 19, 2015 דיווח פורסם ספטמבר 19, 2015 כרגע קרקע מערב 20:00-24:00 במידה וחל שינוי ארשום .
Israel Rotaru פורסם ספטמבר 19, 2015 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 19, 2015 כרגע קרקע מערב 20:00-24:00 במידה וחל שינוי ארשום . היי ירין, לבינתיים שיבצתי אותך קרקע מערב משעה 20:00 עד 22:00 בכדי לאפשר לעוד פקחים להשתתף ולפקח באירוע, אם יהיה צורך אשבץ אותך עד 24:00.
Amit Eisinger פורסם ספטמבר 19, 2015 דיווח פורסם ספטמבר 19, 2015 מגדל 18:00-20:00 (אני מניח שאני אוסמך עד האירוע)
shachaf yasurr פורסם ספטמבר 19, 2015 דיווח פורסם ספטמבר 19, 2015 מגדל 18:00-20:00 (אני מניח שאני אוסמך עד האירוע) נדבר מתי שתוסמך
Israel Rotaru פורסם ספטמבר 20, 2015 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 20, 2015 הי איך נרשמים לטוס באירוע ? חי היי חי, כמו שרשמתי בפוסט, הרשמת טייסים לאירוע טרם החלה. ברגע שההרשמה תיפתח, אדאג לפרסם כאן את הקישור להרשמה. בברכה,
amir friedland פורסם ספטמבר 21, 2015 דיווח פורסם ספטמבר 21, 2015 ישראל האם אתה יכול להסביר מה פשר ההרשמה לארוע ? למה מי שלא נרשם לא יכול לטוס ? אף פעם לא שמעתי על דבר כזה ולדעתי זה רק ירחיק טייסים מלהגיע וחבל..בארוע ה CTP ממש לא חייבים להרשם ואפשר לטוס בכיף בלי להרשם (פשוט טסים על NAT אחר ) מה גם שמדובר בארוע העמוס ביותר ברשת ואני לא רואה איך ארוע כזה במזרח התיכון מגיע לרבע מכמות התנועה שמשתתפת ב CTP (כ 1000 טייסים )... ואני אומר את זה מנסיון כאחד שהיה בצוות הארגון של השנה שעברה.. Yarden Ben-Dor הגיבו לזה 1
Israel Rotaru פורסם ספטמבר 21, 2015 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 21, 2015 ישראל האם אתה יכול להסביר מה פשר ההרשמה לארוע ? למה מי שלא נרשם לא יכול לטוס ? אף פעם לא שמעתי על דבר כזה ולדעתי זה רק ירחיק טייסים מלהגיע וחבל.. בארוע ה CTP ממש לא חייבים להרשם ואפשר לטוס בכיף בלי להרשם (פשוט טסים על NAT אחר ) מה גם שמדובר בארוע העמוס ביותר ברשת ואני לא רואה איך ארוע כזה במזרח התיכון מגיע לרבע מכמות התנועה שמשתתפת ב CTP (כ 1000 טייסים )... ואני אומר את זה מנסיון כאחד שהיה בצוות הארגון של השנה שעברה.. היי אמיר, לא התכוונתי שמי שלא ירשם מראש לא יוכל להשתתף באירוע, מי שירשם לסלוט פשוט תינתן לו עדיפות על מי שלא נרשם, בכל מקרה העניין עדיין בבירור מול מארגני האירוע וכאשר יהיו חדשות נוספות ומערכת פעילה לרישום לאירוע אעדכן זאת בפוסט.
amir friedland פורסם ספטמבר 21, 2015 דיווח פורסם ספטמבר 21, 2015 היי אמיר, לא התכוונתי שמי שלא ירשם מראש לא יוכל להשתתף באירוע, מי שירשם לסלוט פשוט תינתן לו עדיפות על מי שלא נרשם, בכל מקרה העניין עדיין בבירור מול מארגני האירוע וכאשר יהיו חדשות נוספות ומערכת פעילה לרישום לאירוע אעדכן זאת בפוסט. אוקי , תודה שערכת את ההודעה המקורית זה היה לא ברור , תודה Yarden Ben-Dor הגיבו לזה 1
אורח amit kleinman פורסם ספטמבר 22, 2015 דיווח פורסם ספטמבר 22, 2015 אבקש להחליף משמרת ל18:00-20:00 אם פנוי
Izik Bakshi פורסם ספטמבר 26, 2015 דיווח פורסם ספטמבר 26, 2015 ישראל, כל הכבוד על השיתוף פעולה והיוזמה. אשתדל לקחת חלק.
Noy Farhi פורסם ספטמבר 27, 2015 דיווח פורסם ספטמבר 27, 2015 רוטרו, לוקה קרובה לפאלרמו צריך להיזהר מזה.
Ron Peer פורסם אוקטובר 4, 2015 דיווח פורסם אוקטובר 4, 2015 זה 15:00 או 18:00 Z או שזה תלוי באזור לא כולם עולים באותה שעה? מה לגבי אתר הארוע?
shachaf yasurr פורסם אוקטובר 4, 2015 דיווח פורסם אוקטובר 4, 2015 זה 15:00 או 18:00 Z או שזה תלוי באזור לא כולם עולים באותה שעה? מה לגבי אתר הארוע? אירוע זה יתקיים ביום שבת ה - 17.10 בין השעות 18:00 - 24:00 מקומי שלנו. כידוע לכם, באירוע זה מומלץ לטייסים להירשם מראש לפי מספר טיסה, סוג מטוס, שדה מוצא ושדה היעד, לאחר מכן, מערכת הרישום לאירוע תציע לכם נתיב טיסה לטיסה שבחרתם וכמובן את הסלוט עם שעת ההמראה. (קישור למערכת טייסים לאירוע תפורסם בהמשך...)
Ron Peer פורסם אוקטובר 4, 2015 דיווח פורסם אוקטובר 4, 2015 אוקי.. תקראו מה כתוב בדף הארוע באתר החטיבה חחח
shachaf yasurr פורסם אוקטובר 4, 2015 דיווח פורסם אוקטובר 4, 2015 אוקי.. תקראו מה כתוב בדף הארוע באתר החטיבה חחח או יותר קל לקרוא בנושא הפתוח על האירוע הנ"ל
Almog Atar פורסם אוקטובר 4, 2015 דיווח פורסם אוקטובר 4, 2015 18 עד 20 בAPP פנוי גם ל20-22 TWR או תל אביב, מה שצריך.
Ron Peer פורסם אוקטובר 10, 2015 דיווח פורסם אוקטובר 10, 2015 שלום לכולם. שבוע לפני ארוע ועדיין אין קישור לרישום? או שאני טועה? ובחלק ארועים בדף ראשי של ואטסים אין שום פרסום?? סליחה על הביקורת?? אבל לי לא נראה הגיוני כלל וגם לא רציני...לא רוצים שכמה שיותר טייסים ישמעו על כך ובזמן? ומה לגביי מלל בדף VATIL ראשי חוץ מהבאנר שגם לא מראה תמונה מלאה ונכונה והשעה ותאריך מוסתרים ו- לחיצה עליו לא מובילה לשום דבר? ועל כך אגב הערתי לכם מזמן.. אין לי וגם לאחרים מספיק זמן לראות מה הסלוטים להרשם לבחור וכן לפי זה להוריד דפיות במידת צורך ( למשל פלמה שלא זכור לי שטסתי לשם וגם אם כן עבר זמן רב..) וכן לגבי סינרים... ממש לא רוצה לחכות לאותו יום ואף לפני..כי אז יהיה לחץ ואני מוגבל לרוב בזמן פנוי על המחשב...
Israel Rotaru פורסם אוקטובר 10, 2015 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 10, 2015 היי רון, כרגע אין עדיין מערכת לרישום לצערי ויש לציין שהעניין אינו תלוי בי, פניתי למארגני האירוע ביום חמישי האחרון ונמסר לי שיש עיכוב קל בבניית המערכת ואני מאמין שהיא תפורסם בימים הקרובים, כאשר היא תפורסם אפרסם לינק למערכת הרישום בפוסט המקורי. בברכה,
Ron Peer פורסם אוקטובר 10, 2015 דיווח פורסם אוקטובר 10, 2015 אני מבין.. ושוב סליחה אם פגעתי ממש לא זו הכוונה.אני יושב כל יום קצת ומתכונן כאמור..מעדכן פמת אחרי הרבה זמן מחפש מפות למהלך השיוט לגובה רב סינרים וכו..ולפי הרישום אחליט על השעות ונתיב ויש לזה גורם משפיע ואני מניח שאני לא יחידי שחושב כך. עדיין דעתי לא השתנתה זה לא רציני.. פעם קודמת שהיה ארוע כזה שאני טסתי פתחו את המערכת מספיק זמן מראש...זה היה לפחות שבוע..אני "חושש" בשבילכם שהארוע יהיה פחות "מלא" עקב כך ומקווה שאתבדה...
shachaf yasurr פורסם אוקטובר 10, 2015 דיווח פורסם אוקטובר 10, 2015 אני מבין.. ושוב סליחה אם פגעתי ממש לא זו הכוונה. אני יושב כל יום קצת ומתכונן כאמור..מעדכן פמת אחרי הרבה זמן מחפש מפות למהלך השיוט לגובה רב סינרים וכו.. ולפי הרישום אחליט על השעות ונתיב ויש לזה גורם משפיע ואני מניח שאני לא יחידי שחושב כך. עדיין דעתי לא השתנתה זה לא רציני.. פעם קודמת שהיה ארוע כזה שאני טסתי פתחו את המערכת מספיק זמן מראש...זה היה לפחות שבוע.. אני "חושש" בשבילכם שהארוע יהיה פחות "מלא" עקב כך ומקווה שאתבדה... מסכימים איתך רון , אנחנו גם מקווים אותו דבר האירוע לא בהובלת החטיבה בנוסף אנחנו בקשר ישיר עם מארגיני האירוע על מנת לזרז את התהליכים שבת שלום !
Israel Rotaru פורסם אוקטובר 10, 2015 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 10, 2015 רון, אני מבין לליבך אך כמו שציינתי, החטיבה שלנו היא לא מארגנת את האירוע, אנחנו רק שותפים באירוע זה ולכן אנו תלויים במארגני האירוע בכל מה שקשור לאדמיניסטרציה. מארגן האירוע הוא אלכסנדר נאקופולוס שהוא גם מנהל האירועים של VATEUD, אני מסכים איתך לחלוטין שמערכת הרישום הייתה אמורה להתפרסם כבר ממזמן בכדי לתת מספיק זמן מראש לצורך התארגנות, אך לצערי לא כך הדבר. האמן לי שאני מחכה לעדכון לגבי המערכת ולגבי האירוע בדיוק כמוך וכמו שאר חברי החטיבה, מבטיח לעדכן בכל התפתחות בהקדם האפשרי. בברכה,