Ilan Jonas פורסם אוקטובר 27, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 27, 2003 הרבה דברים טובים יצאו לנו מההזמנה שקיבלנו מאגודת התעופה הישראלית לאירוע של מיקרוסופט. אחד הדברים היפים ביותר, אם לא היפה שבהם, הוא הקשר שנוצר עם בית החולים שניידר. למי שלא מכיר, בית החולים שניידר הוא בית חולים לילדים במרכז הרפואי רבין (=ביילינסון) בפתח-תקווה. במקום מתוכננות עמדות סימולטור אופליין (בשלב ראשון) לטובת הילדים החולים, וחלקנו בפרוייקט הוא התמיכה הטכנית והענקת הדרכות וימי כיף במקום עם הילדים. ישנם שלבים מתקדמים יותר, אבל כשנגיע לגבעה, נטפס :wink: הנושא נדון בפורום צוות החטיבה, וכעת אני פונה אליכם. מי שמעוניין להשתתף ולתרום מזמנו, אנא השאירו הודעה. רעיונות, הערות ודעות יתקבלו גם בברכה! אני אשתדל לחזור לכל הפונים - מאמין שיהיה מקום לכולם, אבל לא הכל מובטח... תודה לכולם מראש, ונשתמע! אילן
Kobi David פורסם אוקטובר 27, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 27, 2003 אני בפנים, חשוב לא להגיע ביידים ריקות.
Omer k פורסם אוקטובר 28, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 28, 2003 אני מוכן לעזור מהבית היה לי די קשה להגיע לשם... אבל מהבית אני מוכן להתיצב תמיד תמיד! ICQ 178719905 תרשמו שאתם מהחטיבה MSN om_ka@hotmail.com
BlackRaven פורסם אוקטובר 28, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 28, 2003 מתי זה בדיוק ? מה זה בדיוק כולל ? יש איזה מגבלות שצריך לדעת ? ואם אפשר עוד פרטים מהסוג הזה בכל מקרה - אם התאריך יאפשר - אני בפנים
shir פורסם אוקטובר 28, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 28, 2003 עם איכשהו אני יכול לעזור מהבית אני באמת אשמח זה קצת רחוק מימני פתח תקווה,
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 30, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 30, 2003 אני אשמח להגיע אליהם בימי שישי ושבת עם המון אהבה לעזור...
doron פורסם אוקטובר 31, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 31, 2003 מוכן לעזור בהתאם למגבלות הזמן דורון לוין רוטרי רעננה
Ittai Arnon פורסם אוקטובר 31, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 31, 2003 אילן , גם אני אשמח לעזור במגבלות הזמן. תרשום גם אותי. איתי ארנון