Yarden Ben-Dor פורסם ספטמבר 20, 2015 דיווח פורסם ספטמבר 20, 2015 חברים יקרים!אירוע כנס החטיבה קרב ובא, ועל כן הגיע הזמן לפרסם את כל המידע הרלבנטי עבור הכנס!ובכן, הנכם מוזמנים לכנס השנתי של חטיבת VATIL לשנת 2015 שיתקיים ביום ד' ה-30.9.15 בין השעות 18:30-21:30 במכון מגיד ללימודי המשך, שלוחת תל אביב של האוניברסיטה העברית. אז מה מתוכנן?קודם כל, נתכנס בשעה 18:00, כחצי שעה לפני תחילת הכנס בכניסה לבניין, בזמן הזה יהיה זמן למינגלינג ראשוני בין חברי החטיבה, להירשם, לקבל את החולצות (מי שהזמין), להתכבד בכיבוד קל ולהתכנס בכיתה שאותה שכרנו במיוחד בשעה 18:30 בדיוק. לצד המתכונת הרגילה של הצגת העדכונים האחרונים בכל הנעשה בחטיבה בשלל המחלקות והאפשרות להיפגש פנים מול פנים בין חברי החטיבה, אנו שמחים להכריז כי בכנס תתקיים בנוסף הרצאת אורח מפי אלוף (מיל') אליעזר שקדי, מפקד חיל האויר בין השנים 2004 - 2008, ומנכ"ל אל על בין השנים 2009 - 2013!עלות למשתתף (כולל לאורחים): 50 ש"ח. יש להביא את הסכום במדוייק ורצוי שלא בכסף קטן.לו"ז מתוכנן: (לא סופי):18:00-18:30: רישום והתכנסות במקום. 18:30-18:40: דברי פתיחה18:40-20:00: הרצאת אורח: אליעזר שקדי20:00-20:20: הפסקה20:20-20:35: דבר מנהל החטיבה, חלוקת תעודות ומגיני הוקרה.20:35-21:00: סקירת עדכונים בנעשה בחטיבה בכל הצוותים, הצגת תוכניות ואירועים ועוד.21:00-21:30: פאנל חטיבה**שימו לב, לו"ז הכנס נתון לשינויים בהתאם להספקים שלנו. הרי יש בידינו זמן מוגבל ביותר להצגת כל הדברים בפרק זמן קצר מאוד. במידה ולא נספיק לקיים פאנל חטיבה נצטרך לדחות זאת למועד מאוחר יותר בשרתי ה-TS.דרכי הגעה:הכתובת למגיעים ברכב: קהילת סלוניקי 7, נאות אפקה, תל אביב בקומה שלישית.חניה קיימת בשפע ובחינם בחניון גולף הצמוד (רצוי לנווט ב-waze ל"מתחם גולף").קווי אוטובוסים (מתחנת הרכבת תל אביב - האוניברסיטה):אגד: 531, 525.דן: 42, 22, 33, 89, 24.מפת ההגעה למקום:https://www.google.co.il/maps/place/%D7%A7%D7%9E%D7%A4%D7%95%D7%A1+%D7%9E%D7%9B%D7%95%D7%9F+%D7%9E%D7%92%D7%99%D7%93%E2% %AD/@32.1141614,34.8248072,18.75z/data=!4m2!3m1!1s0x0:0xc8a7447ec98e160bדגשים נוספים:1) על כל חברי החטיבה המשתתפים בכנס להגיע למקום בשעה 18:00 ולא לאחר מכן! האולם ששכרנו מקציב לנו 3 שעות ברוטו לאירוע, שזה כולל זמן להתכנסות. דבר זה כמובן איננו אפשרי מבחינתנו כיוון שלא יהיה זמן לבצע את כל התוכניות שלנו לכנס זה. לכן, עלינו להתכנס כולנו בכניסה בשעה 18:00 כדי שבשעה 18:30 בדיוק נוכל להתחיל בכנס ללא דיחוי!2) טרמפים: כל בעלי הרכבים מבינכם המעוניינים לאסוף חברי חטיבה לכנס, או כל חבר חטיבה שמעוניין בטרמפ מוזמן לעשות זאת כאן בתגובות, וליצור עקב כך באופן אישי קשר עם חבר החטיבה הרלבנטי. 3) אישורי הגעה: על כל חבר חטיבה המעוניין לנכוח באירוע לשלוח לנו אישור הגעה שהוא אכן יגיע. 4) התשלום לאירוע: אנחנו כצוות החטיבה משלמים מכספנו הפרטי כסף רב לקיומו של האירוע. על כן, בשלב זה, עלות לכל משתתף בשלב זה הינה 50 ש"ח. עם זאת, ההרשמה תהיה פתוחה עד ממש לפני הכנס כדי לאפשר למקסימום משתתפים להירשם, ובכך להוריד עוד יותר את עלות ההשתתפות - שאותה נעדכן כמובן במידת הצורך.5) חולצות: כל מי שנרשם לחולצות באמצעות מערכת בחירת גזרה ומידה עליו לדעת כי מרגע ההרשמה הוא מחוייב לתשלום עליהן, שכן גם כאן חברי חטיבה משלמים מכספם הפרטי עדי לאפשר זאת במיוחד עבורכם! (שימו לב, ההרשמה לחולצות סגורה! תודה לכל מי שנרשם!)6) ארוחת הגיבוש: כל מי שנרשם לארוחת הגיבוש שתתקיים מיד לאחר תום הכנס, ומסיבה כלשהי אינו יכול לנכוח בה - אנו מבקשים מכם בכל לשון של בקשה לעדכן אותנו בדבר - זאת כדי לאפשר לחברי חטיבה שלא הספיקו להירשם את האפשרות לנכוח בה!שימו לב, ההרשמה לכנס עדיין פתוחה! ניתן להירשם בקישור הבא:http://vatil.org.il/kenes/כמו כן, גם שאר חברי הקהילה שאינם חברים ברשת VATSIM בכלל או ב-VATIL בפרט מוזמנים להירשם לכנס גם כן! שימו לב, בזמן זה יש להכניס ברובריקה של "מס' ואטסים" את המספר: 0000000.**עדכונים יפורסמו כאן!רשימת ההזמנה לחולצות:יורם בן-ארי: 1 יח' פולו אבישי סיפטון: 1 יח' פולו, 1 יח' טישרטגרגורי ורבה: 1 יח' טישרטאיציק בקשי: 1 יח' פולוחי שוקרון: 2 יח' טישרטברק פכט: 1 יח' טישרטעמית אייזינגר: 1 יח' טישרטאיליי בכר: 1 יח' טישרטבן אילון: 1 יח' פולויואל סטריקובסקי: 1 יח' פולו, 1 יח' טישרטדקל עמרני: 1 יח' פולורז גואטה: 1 יח' פולו, 1 יח' טישרטגבריאל פוקס: 1 יח' פולו, 1 יח' טישרטאיתי חריט: 1 יח' טישרטעומר כהן: 1 יח' טישרטירדן בן-דור: 1 יח' טישרטשחף יסעור: 1 יח' פולו, 1 יח' טישרטישראל רוטרו: 3 יח' טישרטנתראה בכנס!!
Izik Bakshi פורסם ספטמבר 20, 2015 דיווח פורסם ספטמבר 20, 2015 ירדן וצוות החטיבה, כל הכבוד על הארגון! מנסיוני, חצי שעה לפנל חטיבה זה מאוד מאוד מעט, וזה יספיק כנראה לשאלה אחת. אני מציע מראש לקיים את הפנל בשרת ה TS, ואפשר גם לנסות לקיים אותו לפני הכנס. במקום הפנל אני מציע להעביר מצגת ריענון קצרה לפקחים והטייסים, אני קורא בפורומי ההדרכה השונים על מגוון נושאים שצריך לחדד לטייסים ופקחים, וזו הזדמנות טובה. לשיקולכם.
Yarden Ben-Dor פורסם ספטמבר 20, 2015 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 20, 2015 ירדן וצוות החטיבה, כל הכבוד על הארגון! מנסיוני, חצי שעה לפנל חטיבה זה מאוד מאוד מעט, וזה יספיק כנראה לשאלה אחת. אני מציע מראש לקיים את הפנל בשרת ה TS, ואפשר גם לנסות לקיים אותו לפני הכנס. במקום הפנל אני מציע להעביר מצגת ריענון קצרה לפקחים והטייסים, אני קורא בפורומי ההדרכה השונים על מגוון נושאים שצריך לחדד לטייסים ופקחים, וזו הזדמנות טובה. לשיקולכם. במאמר מוסגר, גם אני לא רואה זמן לעריכת פאנל חטיבה. בכל אופן, לו"ז הכנס עוד נתון לשינויים והוא עוד ישתנה.
Ben Bezalel פורסם ספטמבר 20, 2015 דיווח פורסם ספטמבר 20, 2015 אפשר לדעת מה התאריך של הכנס? לא רשום פה בהודעה הארוכה
Israel Rotaru פורסם ספטמבר 21, 2015 דיווח פורסם ספטמבר 21, 2015 אפשר לדעת מה התאריך של הכנס? לא רשום פה בהודעה הארוכה היי בן, הכנס יתקיים בתאריך ה - 30/9. אגב זה גם רשום בפוסט הראשון שפתחנו על הכנס.
Yarden Ben-Dor פורסם ספטמבר 21, 2015 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 21, 2015 אפשר לדעת מה התאריך של הכנס? לא רשום פה בהודעה הארוכה למען הסר ספק, ובהתאם להודעה הראשונה ובאינספור ההודעות שפורסמו בעמוד הפייסבוק החטיבתי האירוע יתקיים ביום ד' ה-30.9.15. בנוסף לכך, למען הסדר הטוב ערכתי את הפוסט על-מנת שגם בו יופיע התאריך עבור כל אלה שלא הספיקו להתעדכן באמצעות המדיות השונות ו/או פוסטים קודמים. מקווה שזה עוזר, ירדן
avishay sipton פורסם ספטמבר 23, 2015 דיווח פורסם ספטמבר 23, 2015 שלום ירדן והחברים אני מאשר את הגעתי לכנס החטיבה שיתקיים ב 30/09/2015 בשעה 1800. יחד איתי מגיעים 2 אורחים שעודכנו כבר: "יהונתן לדרמן" ו"ארז יהב". הזמנתי 2 חולצות. משתתף בארוחת הכנס. תודה והמשך יום נעים לכולם.
Amit Eisinger פורסם ספטמבר 25, 2015 דיווח פורסם ספטמבר 25, 2015 מאשר הגעה. מישהו במקרה חוזר דרך כביש ארבע צפונה?
Gregory Verba פורסם ספטמבר 26, 2015 דיווח פורסם ספטמבר 26, 2015 מאשר הגעה. מישהו במקרה חוזר דרך כביש ארבע צפונה? הי עמית. מגיע גם לארוחה? אם כן, אני חוזר לחיפה דרך 2 אבל לא צריכה להיות בעיה לעבור דרך 4 אם צריך.
Yarden Ben-Dor פורסם ספטמבר 28, 2015 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 28, 2015 חברים, כל מי שברשותו פייסבוק וטרם אישר את הגעתו מתבקש לעשות זאת בהקדם בעמוד האירוע בפייסבוק: https://www.facebook.com/events/620092651463892/
shachaf yasurr פורסם ספטמבר 30, 2015 דיווח פורסם ספטמבר 30, 2015 חברים בוקר טוב ! מזכירים לכם היום הכנס החטיבתי בין השעות 18:00-21:30 (רצוי להגיע לפני) ! כל אחד אשר מגיע לשלם נא להביא כסף במדויק (כניסה+חולצות) לא תנתן אפשרות של עודף.(אלא אם מישהו רוצה לתרום את העודף לקופת החטיבה
Yarin Halali פורסם ספטמבר 30, 2015 דיווח פורסם ספטמבר 30, 2015 לכל חברי החטיבה ולהנהלה , אני חייב לומר שהיה כנס מוצלח מאוד ! נהניתי מאוד להכיר את כל הפרצופים שעומדים מאחורי השמות בטים ספיק במציאות וגם להיות אורח בהרצאה של אליעזר שקדי ! ישר כוח ומי יתן ויהיו הרבה אירועים כאלה מוצלחים ואפילו רק לגיבוש . לילה טוב לכולם והמשך שבוע נפלא !
amir friedland פורסם ספטמבר 30, 2015 דיווח פורסם ספטמבר 30, 2015 בהחלט היה נהדר לראות את הפרצופים שמאחורי המסך , הרצאה מרתקת ומלמדת של שקדי , וכמו כן תודה גדולה וישר כח לירדן אור ישראל ושאר הצוות על ארגון נהדר וכנס איכותי ביותר , שאפו. Gregory Verba וגם Israel Rotaru הגיבו לזה 2
Gregory Verba פורסם אוקטובר 1, 2015 דיווח פורסם אוקטובר 1, 2015 בהחלט אפשר לסכם במשפט אחד שהיה כנס נהדר! כל הכבוד למארגנים. ישר כוח ומקווה לראות כנסים כאלה גם בעתיד. Israel Rotaru הגיבו לזה 1
Zeev Bucki פורסם אוקטובר 1, 2015 דיווח פורסם אוקטובר 1, 2015 היה גדול! נוכחות מרשימה של חברים רבים. מי שלא היה במסעדת הבלאק לאחר מכן הפסיד. שם המשכנו בדיבורים מקצועיים על הטיסה העמקנו את הקשרים החברתיים ביננו .והעולם מסתבר קטן כי זה שישב מולי בשולחן ושוחחנו בזמן הארוחה על טיסה אז בסוף לפני שהולכים רק גיליתי שהוא שכן שלי בקריית השרון ממש רחוב לידי וכמובן שהקשר ביננו ימשך. גם "מר ת"א קונטרול" איציק בקשי עבר לגור לידי ונתתי לו טרמפ לכנס. אז להתראות בשחקים
Ben Bezalel פורסם אוקטובר 1, 2015 דיווח פורסם אוקטובר 1, 2015 היה תענוג! תודה למארגנים! וכמו שאיתי אמר, מקווה שהמפגש החברתי הבא יהיה בהקדם ובתדירות יותר גבוהה של פעם בשנה!
mickey lip פורסם אוקטובר 2, 2015 דיווח פורסם אוקטובר 2, 2015 ירדן ושאר חברי הצוות , תודה על ההשקעה הרבה בארגון הכנס, בהחלט נהנתי לפגוש כמה פרצופים מוכרים .
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 2, 2015 דיווח פורסם אוקטובר 2, 2015 ירדן וצוות החטיבה היקרים, כל הכבוד על ארגון הכנס, מדובר בהשקעה רבה, וראו שהשקעתם! כל הכבוד לכם.
Yoram Benary פורסם אוקטובר 2, 2015 דיווח פורסם אוקטובר 2, 2015 לכל צוות החטיבה היקרים, כל הכבוד לכם . היה מדהים !!!! המון תודות