Or Bahtari פורסם אוקטובר 25, 2015 דיווח פורסם אוקטובר 25, 2015 שלום לכולם! ברצוני לברך את גרגורי ורבה לרגל מינויו כמנהל האקדמיה לפיקוח טיסה. גרגורי חבר חטיבה וותיק ופקח מצוין אשר יוביל את האקדמיה למחוזות חדשים בייחוד בתקופה זו שבה המחלקה עוברת שינוי באסטרטגיית הלימוד והניהול שלה. בנימה אישית , הדרכתי באופן אישי את גרגורי מאפס עד עמדת גישה ויכול להעיד שמדובר בבחור מקצועי מאוד שלוקח את כל לימודיו בחטיבה ברצינות רבה ועל כן מצאתי לנכון לקדמו כמנהל האקדמיה לפיקוח. בהצלחה וברכות!
Israel Rotaru פורסם אוקטובר 25, 2015 דיווח פורסם אוקטובר 25, 2015 מזל טוב איש! בטוח שתוביל את האקדמיה לשיאים חדשים!
shachaf yasurr פורסם אוקטובר 25, 2015 דיווח פורסם אוקטובר 25, 2015 בהצלחה גרגורי ! בהצלחה! תביא לנו טייסים חדשים... ברצוני לברך את גרגורי ורבה לרגל מינויו כמנהל האקדמיה לפיקוח טיסה.
Almog Atar פורסם אוקטובר 26, 2015 דיווח פורסם אוקטובר 26, 2015 בהצלחה גרגורי - בחירה מצויינת. אני לעזרתך בכל עניין
Gal Mintz פורסם אוקטובר 27, 2015 דיווח פורסם אוקטובר 27, 2015 בהצלחה גרגורי - בחירה מצויינת. אני לעזרתך בכל עניין likewise!
Gregory Verba פורסם אוקטובר 27, 2015 דיווח פורסם אוקטובר 27, 2015 תודה רבה לכולם! כבוד בשבילי לקבל תפקיד חשוב זה ולהיות חבר הנהלה. יש הרבה מה ללמוד והמון דברים לעשות! בטוח שאצטרך את עזרתכם ואני תמיד אשמח ללמוד מניסיונכם ומידע הרב שיש לכם ,לקבל ביקורת וללמוד להשתפר. אני חושב שיש כאן מדריכים מטופ שבטופ וכל אחד שירצה להכנס לעולם הפיקוח ויגלה רצינות, יוכל ללמוד והלתקדם. כפי שאני תמיד אומר לעמיתים שלי בעבודה, שרק בעזרת עבודת צוות ניתן להגיע להישגים ולהצלחות. אני בטוח שכולנו ביחד נגיע להצלחות ונקדם את החטיבה קדימה! Joel Strikovsky, Israel Rotaru וגם Liav Nefesh הגיבו לזה 3
Noy Farhi פורסם נובמבר 1, 2015 דיווח פורסם נובמבר 1, 2015 בהצלחה! _________________________________ Noy Farhi VaCC Controller 1 IM.C Europe,DAB_APP