עבור לתוכן
Moshe Mizrahi

התגעגעתי...

Recommended Posts

פורסם

שלום לכולם,

מקווה שכולם בסדר. התקנתי את הסימולטור החדש Prepar3dv3  ובינתיים יש עליו את כל הבסיס של ORBX, מחכה להפתעות תואמות נוספות. היום התקנתי גם את הפוטוריל HD של הארץ (שבתשלום) ורציתי לדעת מה מכל הסינרים והאובייקטים שיש לנו מ- FSX אפשר להתקין מעליו כך שלא יהיו כפילויות ועדיין שיהיה יותר מעניין ומציאותי. אשמח לעצות.

שבת שלום,

משה

פורסם

אהלן משה, גם אנחנו התגעגענו :-)

אין לי תשובות לגבי סינרים כי גם אני מגשש באפלה, אני מציע שתתחיל מפורום תמונות ופורום תמיכה.

בפורום תמונות רואים את הסינרים השונים המותקנים וזה עוזר להבין מי נגד מי.

פורסם

כל הסינרים של הארץ עובדים על P3D. בכלל, הרב המוחלט של הסינרים של FSX עובדים P3D, בחלקם יש בעיות של חוסר בתאורה שבנויה לגרסאות המיושנות של DX שיש בFSX, כמו הסינרים הישנים של ארוסופט.

פורסם

ברוך שובך,

p3d מביא ביצועים מפתיעים מאוד.

אני עובד עם ה icvfr pro של כריס והוא מכיל סינירים לכל השדות הרלוונטיים בארץ

אתה יכול גם להוריד את השדות מהאתר של תומר חיים www.virtual-flight.com ולהתקין כרגיל

בהצלחה.

פורסם

אהלן משה, גם אנחנו התגעגענו :-)

אין לי תשובות לגבי סינרים כי גם אני מגשש באפלה, אני מציע שתתחיל מפורום תמונות ופורום תמיכה.

בפורום תמונות רואים את הסינרים השונים המותקנים וזה עוזר להבין מי נגד מי.

תודה איציק, כריס עזר לי להבין מי נגד מי ואני יכול להדליק לך את האור אם רק תבקש :)

טיסת מבחן קצרה (עדיין עם המקלדת...) מעובדה לאילת:

הפירוט נמצא בפורום של פרויקט iCVFR Pro

פורסם

היי חברים

גם אני התגעגעתי אז החלטתי לקנות לעצמי מחשב חדש ולהתקין את P3D גרסה 3.

הכל נראה מצוין

אני שואל את עצמי האם עדיין ישנן פעילויות משותפות כמו שהיינו עושים לפני מספר שנים (Teamspeak?), ע"מ לשתף קצת צרות, רצונותף חלומות, וכו.

אשמח להשתתף

נפגש בקרוב

אבי

פורסם

היי אבי, אני מניח שכן יש דרך לטוס יחד אבל גם אני עוד לא ממש בעניינים. אולי ניקח איזה קורס בסיסי להתרענן...? עכשיו עם שיטת הדירוג של ואטסים אני אפילו לא בטוח לאיזו קטגוריה אני שייך. לאט לאט...:)

פורסם

היי חברים

גם אני התגעגעתי אז החלטתי לקנות לעצמי מחשב חדש ולהתקין את P3D גרסה 3.

הכל נראה מצוין

אני שואל את עצמי האם עדיין ישנן פעילויות משותפות כמו שהיינו עושים לפני מספר שנים (Teamspeak?), ע"מ לשתף קצת צרות, רצונותף חלומות, וכו.

אשמח להשתתף

נפגש בקרוב

אבי

אבי ברוך השב,

על מנת להתחבר לTeamSpeak של החטיבה, לחץ על שמך בצד שמאל בראש האתר (בשורה השחורה) ומשם לחץ על "הפרופיל שלי", בעמוד שיפתח תחת הכותרת vatsim מופיע קישור בצד הכיתוב "TS Link". העתק אותו במלואו לדפדפן. הדפדפן יפתח לך את תוכנת הTS ויכניס אותך ישירות לשרת החטיבה עם ההרשאות המתאימות.

בהצלחה!

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...