Ilan Jonas פורסם אוקטובר 16, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2004 כפי שאתם אולי זוכרים, קבלת התפקיד של VATAME1 מחייבת אותי לעזוב את תפקיד VATIL1. כך או כך, חייבים תמיד לרענן את הצוות ולתת הזדמנות גם לאחרים לתת את חלקם. הבחירה שלי (שלנו) היא בקובי דוד. לקחתי לעצמי די הרבה זמן לבחור "יורש", והמסקנה שלי הייתה שקובי יהיה זה שיוכל להצעיד אותנו הכי רחוק קדימה ולא רק לשמור על הקיים. כולכם הרי מכירים את החזון שלו ואת הטירוף בכל מה שנוגע לחטיבה! קיבלתי גיבוי למינוי הזה מכל הצוות, ואני מקווה לגיבוי הזה גם ממכם. תזכורת: אני נשאר כאן כראש האיזור, ולמעשה אחראי-על גם על החטיבה. אפשר ורצוי להמשיך לפנות אלי בעניינים חשובים! בשוטף, קובי IS YOUR MAN, והוא יענה בשמחה לכל פניה! אני רוצה לברך את קובי על התפקיד, לאחל הצלחה והרבה הנאה מהתפקיד! אילן
Yoav פורסם אוקטובר 16, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2004 בהצלחה והרבה מזל טוב!!! אילן, אל תעזוב אותנו.... אתה תמיד יכול להיות ואטיל 2 או משהו כזה...
e_dor פורסם אוקטובר 16, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2004 ברכות לקובי ! נקווה שעכשיו נוכל לראות אותו יותר בפורום כי אני ראיתי אותו פעמים בודדות. שיהיה הרבה בהצלחה ואם תצטרך עזרה שגם מישהו לא מהצוות של VATIL יכול - תודיע :wink: בהצלחה לכולם - גם לקובי וגם לאילן
Itai Ganor פורסם אוקטובר 16, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2004 כל הכבוד לקובי! אילן מגיע לך הכי הרבה ניהלת תחטיבה כמו גדול! עכשיו זה התפקיד של קובי! כל הכבוד.
BlackRaven פורסם אוקטובר 16, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2004 קובי, מזל טוב על התפקיד החדש, והרבה הרבה בהצלחה ! אילן, תודה על כל התרומה האדירה שעשית למען החטיבה הזאת, בהצלחה בתפקיד VATAME1 ובהצלחה גם לשאדי בתפקיד ה-VATAME2, תודה !
Shadi Abo Ahmad פורסם אוקטובר 16, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2004 מזל טוב לך קובי ובהצלחה בתפקיד הזה. אני מאמין ובטוח שתצליח לקחת את החטיבה של היום ולהמשיך איתה קדימה. וכמובן לאילן המון תודות על תרומה אדירה שנתת לחטיבה, היית מנהל מצויין ואני בטוח שתמשיך בדרך זו למען מטרה עוד יותר גדולה. יש לציין כי אילן וקובי הם רק שני אנשים בקבוצה גדולה מאד של אחלה אנשים שיש בעולם הזה , בלעדיהם לא היינו נהנים כל כך מהתחביב הזה. אז תודה לכולם, אתם חלק חשוב בהצלחה זו. תודה ובהצלחה
Amir Paz פורסם אוקטובר 16, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2004 קובי המון בהצלחה בתפקיד החדש! ! ! רציתי לציין כי אני אחד מהתומכים בחום למינויו של קובי דוד למנהל החטיבה. את קובי אני מכיר כאדם רציני+ עוד מימי הרמת האירוע בפאתי הקיץ (חדר הבקרה). אדם שיוביל אותנו למקצוענות, ואני משוכנע שיעשה זאת בדרך הטובה ביותר. אני מתחיל לשמוע הד של עזיבות ממספר חברים. אני "מברך" את העזיבות וניתן לראות את תגובתי גם באשכול שמדבר על זה. קובי, המון בהצלחה...יש לנו הרבה עבודה והמון מרץ. אילן: המון תודה על אחלה תקופה של קידום, אני כבר מחכה בקוצר רוח לפקח בעמאן, בהצלחה בתפקיד החדש!! שוב: נא לקרוא את התגובה שלי לגבי הפרישות. בברכה,
Elad Zeierman פורסם אוקטובר 16, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2004 קובי מזל טוב גבר כל הצוות מאחוריך עכשיו הזמן להתחיל לטחון בהצלחה בתפקיד נכנסת לנעליים לא קטנות בכלל מאחל לך בהצלחה. לאילן תודה על הכל שתמיד נתת לצוות שלך גב גם נפשית וגם מקצועית בהצלחה בתפקיד החדש לך ולשאדי.
Oren-ELY3 פורסם אוקטובר 16, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2004 אילן כל הכבוד בהצלחה.. קובי - אני בטוח שאתה תצליח לבצע את התפקיד כמבוקש.
אורח פורסם אוקטובר 16, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2004 מזל טוב ובהצלחה לקובי על תפקידך החדש, אני בטוח כי תוביל את החטיבה לרמות ושיאים חדשים. לאילן היקר, תודה רבה על תרומתך האדירה לחטיבה ומחוצה לה, המון הצלחה בתפקידך החדש וכמובן גם ל VATAME2 הלא הוא שאדי. רן.
Itay Zecharia פורסם אוקטובר 16, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2004 אילן ושאדי, כל הכבוד על תפקידכם החדש. האתר הוא באמת דוגמה קטנה להצלחה שהולכת להתעורר באפריקה ובמזרח התיכון. וכמו כן גם בהצלחה לך קובי על תפקידך החדש כראש החטיבה.
DanPadnos פורסם אוקטובר 16, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2004 קובי, בהצלחה במינוי החדש! אילן, כנ"ל, אני בטוח ששאדי ואתה תצליחו לגרום ל-VATAME להמריא!
OmriSoudry פורסם אוקטובר 16, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2004 קדימה שלושתכם - להחיות את השממה ולהביא טייסים זרים לארץ!!
Avi Dudai פורסם אוקטובר 16, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2004 לקובי, ב ה צ ל ח ה =D> \:D/ =D> \:D/ =D> \:D/
Gal פורסם אוקטובר 16, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2004 בהצלחה לקובי שאדי ואילן כל אחד בתפקידו הוא. :!:
Nevo Dar-Perl פורסם אוקטובר 16, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2004 בהצלחה קובי. מקווה שתייצג אותנו יפה ושתהנה בתפקידך החדש.
שגי×�_×™× ×�×™ פורסם אוקטובר 16, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2004 בהצלחה קובי!!! תמשיך לתת את הנשמה גם ממיקומך החדש....
moti פורסם אוקטובר 16, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2004 מזל טוב קובי! הרבה בהצלחה בהמשך! תודה רבה לאילן על כל הזמן שניהלת פה את הפורום- כל הכבוד!
iroth פורסם אוקטובר 16, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2004 מזל טוב קובי! בהצלחה ותודה גם לקובי גם לאילן וגם לשאדי!
Or Netzer פורסם אוקטובר 16, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2004 מזל טוב אחי.. מי כמוך מתאים לתפקיד עלה והצלח ונעלה ונצליח
Liav Nefesh פורסם אוקטובר 16, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2004 מזל טוב קובי ובהצלחה בתפקיד החדש!!! ולאילן, תודה רבה רבה לך על מה שעשיתה למען החטיבה הישראלית ונקווה שתמשיך להישאר איתנו למרות תפקידך החדש
Levon Melik פורסם אוקטובר 16, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2004 אח שלי קובי המון מזל טוב ובהצלחה בתפקיד החדש והחשוב! ללא ספק,זו בחירה מעולה ואתה תוביל את החטיבה להישגים חדשים! וכרגיל יש לך את כל התמיכה והעזרה שתדרש בהצלחה רבה קובי! SPEECH! SPEECH! SPEECH! :twisted:
Omer k פורסם אוקטובר 16, 2004 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2004 קובי מזל טוב! בהצלחה בתפקיד החדש! אם אתה צריך משהו אנחנו צמיד פה לעזר! ולאילן, תודה על הניהול הנפלא של החטיבה עד כה! ובהצלחה בהקמת החטיבות החדשות - וגם לך, אנחנו פה אם צריך עזרה! וכמו כן, תודה לכל צוות החטיבה על ההקמה והתפעולה השותף! תודה :!: