Gregory Verba פורסם נובמבר 28, 2015 דיווח פורסם נובמבר 28, 2015 שלום לכולם, אנו שמחים להודיע על קיום ערב העשרה בנושא תפעול עמדת גישה בן גוריון. ערב זה יתקיים ב5/12/15 ביום שבת בTEAM SPEAK חטיבתי בשעה 20:00 מרצה: גל מינץ - מדריך מאוד בכיר בחטיבה. ערב זה מאוד חיוני לפקחי גישה, תל אביב ופקחים שנמצאים בשלבי לימודים שונים לעמדות אלה. אנו מבקשים מפקחי גישה פעילים בחטיבה לעשות מאמצים חזקים להגיע לערב הזה. יואל סטריקובסק, שמעון כהן, אור בן ארי, שחף יסעור, ריי פרנקל, רום שקד, ישראל רוטרו הערב הזה בעיקר בשבילכם!!! כמו כן, יהווה פאקטור לכשירות שלכם בחטיבה. כמו כן אנו מצפים שפקחים בכירים יותר גם ישתתפו: איליי בכר, אמיר פרידלנד, רן בן שמואל, שלומי לוקסמבורג, יוני רביבו, אוהד שלב, רן פינקלס, יציק בקשי, אלמוג עטר וליאב נפש גל מפנה את זמנו בשבילכם ולמענכם! בבקשה תקדישו מזמנכם ותפנו כשעה וחצי מזמנכם ביום הזה!!! מחלקת הדרכה amir friedland, Israel Rotaru, Liav Nefesh וגם 3 אחרים הגיבו לזה 6
Joel Strikovsky פורסם נובמבר 28, 2015 דיווח פורסם נובמבר 28, 2015 אחלה יוזמה!! וגם אחלה מרצה אני לא רואה סיבה כרגע למה לא אוכל להגיע.
Etai Charit פורסם נובמבר 28, 2015 דיווח פורסם נובמבר 28, 2015 מקווה שאצליח להגיע, אם תקבלו אותי, טייס בלי מושג בפיקוח...
Barak Pecht פורסם נובמבר 28, 2015 דיווח פורסם נובמבר 28, 2015 מקווה שאצליח להגיע, אם תקבלו אותי, טייס בלי מושג בפיקוח... מצטרף לאיתי.
Gregory Verba פורסם נובמבר 28, 2015 מחבר דיווח פורסם נובמבר 28, 2015 ההדרכה היא בעקרון לפקחים אבל בוודאי שאתם מוזמנים להצטרף!
Or Bahtari פורסם נובמבר 29, 2015 דיווח פורסם נובמבר 29, 2015 כמובן שכל חברי החטיבה מוזמנים ! ממליץ בחום גם לפקחי המגדל וקרקע להגיע.
Gregory Verba פורסם נובמבר 30, 2015 מחבר דיווח פורסם נובמבר 30, 2015 בהמשך להודעה על ארוע בדקה ה90 שנופל על אותו הזמן של ההדרכה, התקבלה החלטה על ידי מנהל החטיבה לבטל את ההדרכה במועד שנקבע. אני אנסה לקבוע עם גל מועד חדש ואודיע על כך בהמשך. Israel Rotaru הגיבו לזה 1
Gal Mintz פורסם דצמבר 1, 2015 דיווח פורסם דצמבר 1, 2015 תודה על הפרגון שמחתי על ההיענות הגבוהה נתראה בתאריך הבא שיקבע =] Joel Strikovsky, shachaf yasurr, Gregory Verba וגם 3 אחרים הגיבו לזה 6