Yarden Ben-Dor פורסם דצמבר 22, 2015 דיווח פורסם דצמבר 22, 2015 שלום לכל החבריםביום שישי, ה-18 בדצמבר התקיים מפגש ארוך ופורה בין הנהלות החטיבות הישראליות. במפגש השתתפו מטעם VATIL: ירדן בן-דור, יואל סטריקובסקי ואלעד זיירמן ומטעם VFS ועם חברי החטיבה הישראלית באיבאו: אלירן כהן, דניאל שולגה ואלעד ריקס.לאחר שנים רבות של בזבוז זמן ואנרגיה הוחלט על תהליך של קירוב לבבות. בתהליך הזה ההנהלות יהיו בקשר הדוק ויבחן הפתרון המוסכם לגבי עתיד עולם הטיסה הוירטואלית הישראלי, כך שלכולנו יהיה ערך מוסף מהשינויים.בבסיס התהליך מובן לשתי ההנהלות כי בכמות הטייסים והפקחים הפעילים בימינו יש צורך להתאחד ולמצוא את שביל הזהב בו נטוס כולנו בשיתוף פעולה. אנו יוצאים בקריאה משותפת לכל החברים להתחיל בשינוי הגישה ושיטת הפעולה ההדדיות. התקבלה החלטה משותפת כי חבר אחת החטיבות אשר ישתלח בחברי החטיבה האחות יטופל משמעתית על-ידי ההנהלה שלו. לא נסבול עוד התנהלות כפי שהייתה בעבר. חברים אשר מעוניינים להציע רעיונות לגבי העתיד המשותף, ויכולים לנמק אותם, מתבקשים להעלות אותם בשלב הזה. החל מפתרונות טכניים ועד פתרונות אירגוניים וקוד אתי. בברכת שמיים ידידותיים ההנהלות
Raz Niv פורסם דצמבר 22, 2015 דיווח פורסם דצמבר 22, 2015 האם המשמעות היא שחטיבה אחת תעבור לרשת (VATSIM/IVAO) השניה?
Izik Bakshi פורסם דצמבר 22, 2015 דיווח פורסם דצמבר 22, 2015 ירדן, כל הכבוד על השקיפות בנושא. אני מאמין שכל תהליך גדול צריך להתחיל בצעד קטן, ולפעמים צריך לצעוד בדרך גם שלא רואים לאן. ישנם פעילות ואירועים מחוץ לרשת בהם ניתן כבר היום להתחיל בשיתוף פעולה, שוחחתי איתך על כך ב TS ואם תרצה אני יעלה זאת על כתב.
Bar Rodoy פורסם דצמבר 22, 2015 דיווח פורסם דצמבר 22, 2015 שמח על ההתקדמות. ברור שצד אחד יצטרך לוותר על הרשת "שלו" בשלב מסוים, בלי זה לא נגיע באמת לתוצאה. מן הסתם שאני בעד שואטיל תישאר... מה שאני חושב שיקרה זה שכל צד רוצה "אנשים שלו" בצוות של החטיבה המאוחדת שתקום. לדעתי צריך להפסיק להסתכל על זה כשני צדדים, יקום צוות, עם אנשים משני הצדדים ,שיתחלף כל תקופה מסוימת. שני הצדדים צריכים להסתכל על האינטרס המשותף ולא מי יהיה חבר בצוות ההנהלה, אפשר להזיז דברים גם בלי להיות בעמדת כח. אני רושם את זה כי אני בטוח שזה עולה בדיבורים. אז לדעתי, לשים את הדרישה לתפקידים בצד, אנחנו לא בכנסת, אנחנו בקהילה שהאינטרס שלה הוא ברור. גם אם לא כולם יהיו בצוות ההנהלה הרשמי, עדיין אפשר ליזום ולקדם עניינים. לא צריך להיות צד של VFS/IVAO ולא צד שלVATIL, אלא להבין שכולנו נהיה תחת ארגון חדש ולא משנה מאיפה באת....
Raz Niv פורסם דצמבר 22, 2015 דיווח פורסם דצמבר 22, 2015 אני אשאל שוב, האם משמעות הדבר היא שאנחנו או הם נצטרך לעבור לרשת השניה (VATSIM/IVAO) כי אם כן, אני מציע להעלות את זה להצבעה חטיבתית.
Yarden Ben-Dor פורסם דצמבר 22, 2015 מחבר דיווח פורסם דצמבר 22, 2015 חבר'האני מבקש שבשלב זה תהיינה התגובות ענייניות בדבר מתן עצות ורעיונות לגבי עתיד משותף יחדיו.מעבר לכך, אני מבקש, תנו לנו לעשות את עבודתנו בעניין: בסופו של דבר שתי הקהילות תצטרכנה לתת דין וחשבון כלפי חבריהן.
Almog Atar פורסם דצמבר 22, 2015 דיווח פורסם דצמבר 22, 2015 שמח על ההתקדמות. ברור שצד אחד יצטרך לוותר על הרשת "שלו" בשלב מסוים, בלי זה לא נגיע באמת לתוצאה. מן הסתם שאני בעד שואטיל תישאר... מה שאני חושב שיקרה זה שכל צד רוצה "אנשים שלו" בצוות של החטיבה המאוחדת שתקום. לדעתי צריך להפסיק להסתכל על זה כשני צדדים, יקום צוות, עם אנשים משני הצדדים ,שיתחלף כל תקופה מסוימת. שני הצדדים צריכים להסתכל על האינטרס המשותף ולא מי יהיה חבר בצוות ההנהלה, אפשר להזיז דברים גם בלי להיות בעמדת כח. אני רושם את זה כי אני בטוח שזה עולה בדיבורים. אז לדעתי, לשים את הדרישה לתפקידים בצד, אנחנו לא בכנסת, אנחנו בקהילה שהאינטרס שלה הוא ברור. גם אם לא כולם יהיו בצוות ההנהלה הרשמי, עדיין אפשר ליזום ולקדם עניינים. לא צריך להיות צד של VFS/IVAO ולא צד שלVATIL, אלא להבין שכולנו נהיה תחת ארגון חדש ולא משנה מאיפה באת.... אמן.
Etai Charit פורסם דצמבר 23, 2015 דיווח פורסם דצמבר 23, 2015 מברך על המהלך ומאושר שאכן קרתה פגישה ואכן יש כוונה אופטימית להתקדם בצורה יצירתית וחיוביות. אשמח לעזור בכל דרך, בעיקר סומך על ההנהלות לעשות מה שנכון. לי, באופן אישי, ממש לא משנה באיזו רשת נטוס בסוף, העיקר שזה יהיה ביחד, בנפחים ובאיכויות שמבחינת הקהילה הישראלית יהיו חסרי תקדים, במיוחד לטווח הארוך. הקהילה היא העיקר, הרשת עצמה היא בסך הכל תשתית לוגיסטית.
Moshe Mizrahi פורסם דצמבר 23, 2015 דיווח פורסם דצמבר 23, 2015 כל הכבוד לשני הצדדים, בחזוני אני עדיין מפנטז על מפגש כולל של כולם בחופשת פסח, לדעתי אבן דרך חשובה ביותר. בהצלחה לנו!
zvi rodes פורסם דצמבר 23, 2015 דיווח פורסם דצמבר 23, 2015 שחר של יום חדש עומד להפציע,אני סומך ב 100% על הנהלת החטיבה שתוביל אותנו לעידן חדש.