Etai Charit פורסם מרץ 15, 2016 דיווח פורסם מרץ 15, 2016 ממליץ להערך לזה כאילו זאת המציאות. לפתרון כמו ניתוק מהיר מהרשת יש טעם רע בפה. לברר כמה מהם מתכננים Turn around, ואם כן אז לקחת בחשבון זמן לזה, ברשימה שתהיה אצל פקח מגדל והוא ישתמש בה להתכונן מראש. בנוסף, טריביאלי שבן גוריון יהיה מאוייש (גם אם חלקית) אבל שווה לאייש גם פקח אילת אם יש זמין, מקסימום, הישראלים ינצלו את האירוע כדי לטוס לשם, אבל כן יהיה גם מענה משם. להכין את כולם להמתנות. אפשר להחנות מטוסים על הזולו, כאשר כל מטוס יחנה על הזולו עצמו בהולד שורט למסלולים הקטנים שמקשרים עם המסלול המזרחי, מה שמאפשר החנייה והוצאה של מטוסים בלי הפרעה של מטוסים אחרים. שימוש במסלול המזרחי להסעה.
Raz Niv פורסם מרץ 16, 2016 דיווח פורסם מרץ 16, 2016 ידוע לנו באיזה סינרי הם עומדים להשתמש? האירוע, מדובר ביציאה מעובדה (בעיקר) או גישות לעובדה (או שניהם), מה תוכנן שם, או תוקשר להם ע"י המארגנים? לא חושב שהסינרי רלוונטי. גם בנתבג יש כאלה בלי סינרי ואנחנו מסתדרים. להבנתי הם מתכננים נחיתות בעובדה
Rom Shaked פורסם מרץ 16, 2016 דיווח פורסם מרץ 16, 2016 עובדה בלי סינרי זה רק שני מסלולים אם אני לא טועה כדאי לתאם איתם שיהיה להם את הסינרי של טסלר/בר
Raz Niv פורסם מרץ 16, 2016 דיווח פורסם מרץ 16, 2016 עובדה בלי סינרי זה רק שני מסלולים אם אני לא טועה כדאי לתאם איתם שיהיה להם את הסינרי של טסלר/בר אם ככה אז כדאי שיהיה סינרי
shachaf yasurr פורסם מרץ 16, 2016 מחבר דיווח פורסם מרץ 16, 2016 לא חושב שהסינרי רלוונטי. גם בנתבג יש כאלה בלי סינרי ואנחנו מסתדרים. להבנתי הם מתכננים נחיתות בעובדה עובדה בלי סינרי זה רק שני מסלולים אם אני לא טועה כדאי לתאם איתם שיהיה להם את הסינרי של טסלר/בר הם קיבלו את הסינרי ! לא לדאוג חברים